Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tam bu mesajımı yazdım ki; alttaki hamilelik günlüğümü okudum ...bu kadar mı uyar..sakar olduğunuzu düşünebilirsiniz yazıyor..dün gerçekten kendime çok kızdım..uğursuzluk var diyorum ben de..

Karatay kansızlık için kelle paça, yumurta. Şu programı tekrar dinleyeyim tekrar yazarım. Haftasonu keyfi, Hakan Çelik programında soruyorlardı.

tünaydın topiğimize
yakınlarda yokmu kuruyemişçi
Var ama gidemedim, annemi aradım fıstığı masama koyar mısın akşam hatırlayayım çantama koyayım dedim. Bugün kuruyemişsiz geçecek artık.
Çok eğlenceli olur.

Son düzenleme:

var kuzuş.. yap sporunu takma dıyor.. :)tansıyonun duserse yat dıyor.. tam bır kısır dongu :) spor yaptıgım ıcın tansıyon dusuyor.. dusunce ben de yatıyorum

Kilo verince olanda gitmesin derdiyle yapıyordum ama 2 cm gitmiş. Göbek hala yerinde, çok az gitti göbek.

incelmek istemıyorum ama ıncelıyorum dıye yaz sen.. bakayım ne zaman linç edileceksin

Evrimkuzey.................sanada iyi geceler canim

Gününüz aydın olsun o zaman..

Hedefin altında kala kala yakında beni göbek olarak görürsünüz artık.

gününüz aydın olsun sizin de.. Aksam ki basket performansının ayrıntılarını beklıyorum sızden :)

bugun oglumla sınemaya gıdecegız.. Omrumde bu kadar cok cızgı film izlememiştim sinemada..

liseden sonra hiç oynamadım 22 yılı geçmiş bakalım topla beraber yuvarlanmazsam iyi

Bol sakatat, bol karaciğer, bol yumurta, tereyağ. İnsan vücudu yağlardan ve proteinlerden yapılır diye de ekledi.

çok ilginç ve bilmediğim bir ayrıntı imiş aman dikkat et düşeyim falan deme

Canlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu cok guzel bir gun diliyorum.

Sağol canan ablacım

liseden sonra hiç oynamadım 22 yılı geçmiş bakalım topla beraber yuvarlanmazsam iyi

bende en son 7 sene önce bir tatil köyünde oynamıştım.. siz yazınca çok özlediğimi anladım..

gününüz aydın olsun sizin de.. aksam ki basket performansının ayrıntılarını beklıyorum sızden :)

bugun oglumla sınemaya gıdecegız.. omrumde bu kadar cok cızgı film izlememiştim sinemada..

İyi seyirler size de..

Uğursuzluk demeyim de dikkatsizlik diyim bari..dikkat etmem lazım daha çok..

Sevgili evrimkuzey,guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim canim.Cok naziksiniz.Hayattaki en buyuk idealim,rabbimin yarattigi hicbir kulu incitmemek.Buna hayvanciklar da dahil olmak uzere.Asiri sevgi dolu bi kalbim var ve paylasmaktan hic kacinmam.

eşimi benle dışarı çıkarabilmek için türlü yollara başvuruyorum napayımyürüyüşe çıkalım diorum onun için tek spor futbol ve basketbol.bunlar için de hergün çıkarım dior yürüyüş neymiş çıkmam diyor futbol beraber oynayamıycağımız için basketbolda karar kıldı bakalım görcez

Arkadaşlar bir sorum olacak..Sabah kkk yaptım ve ne tok ne açım..yalnız iş yerıne yanımda 3 gün kurusu , 10 tane çiğ badem , 2 ceviz getirdim .sabahta kahvaltıda yemiştim kuruyemişlerden ..Sizce öğle yemeği yemedim , öğlende kuruyemiş ve gün kurusu yesem bir sıkıntı olur mu ? Gün içinde fazla tüketmiş olmam değil mi bunları..İnsilunu de yükseltmek istemiyorum durdukk yere :)

Sabah gün kurusu yemediysen olabilir. Birde öğün aralarında 5 saat ara oluyorsa olur. 5 saat sonra da akşam yemeğini yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…