sağol canım..
ne kadar güzel yürüyorsun gül abla..valla ben de uzun uzun yürümeyi çok özledim..bakalım parça parça yemek işe yarıcakmı..bence yarıcak :))
Afiyet olsun..hurma geçen de canım istedi ama hamileliğin son haftalarında yenmesi gerekiyormuş..eşime söyledim medine hurması var kocaman onlardan al dedim bana..şimdi alsa ben çok seviyorum dayananam yerim hep..riske girmedim..
Slm herkese..
Dün ;
Sabah ...1,5 yumurta,peynir,zeytin ceviz çay
Öğlen....2 kaşık kuru fasülye,2 kaşık kısır,2 kaşık patlıcan soslu ve 1 bardak ayran..
İkindi..1 erik,1 kayısı ve 1 incir
Akşam...Yalancı paça çorbası,2-3 kaşık bulgur ve yoğurt..
çay ,maden suyu
Dün bende bir uğursuzluk vardı,allah beterinden korusun..
Karatay kansızlık için kelle paça, yumurta. Şu programı tekrar dinleyeyim tekrar yazarım. Haftasonu keyfi, Hakan Çelik programında soruyorlardı.valla cnm doktorun dediğine göre benim rezervlerim de düşüklük var,okulda çok çay kahve içmekten olabilir belki
1 kutu ilaç içtim ama ilaç aç karnına içildiğinden midemi deliyor resmen yeter içmeyecem gari
kansızlığa iyi gelen bitkisel yöntem varsa onu yapalım ,en yakın arkadaşım demir hapından resmen ülser oldu ya kadın hiç bir şey yiyip içemedi 3 ay
Var ama gidemedim, annemi aradım fıstığı masama koyar mısın akşam hatırlayayım çantama koyayım dedim.tünaydın topiğimize
yakınlarda yokmu kuruyemişçi
Çok eğlenceli olur.dün yağmurda yürüyüş yaptım çoook güzeldi ama bacaklarımdaki ağrı beni çok zorladı sonra eve geldim yemek ve bulaşık bütün akşamımı aldı maalesef
bugünde spor adına büyük değişiklik olacak basketbol topu aldık eşimle oynayacağız akşama bakalım
Çevremdekilere sağlıklı beslenme diyorum ama hala diyet diyorlar.Karatay bile diyet değil bu diyor. Alt üst olan hormonlarınızı düzeltmeye çalışıyorum diyor. Aslında Karatay kitaba diyet yerine sağlıklı beslenme yazılmasını istiyormuş ama dikkat çekmeyeceği için diyet yazılmış. Doktorun sana uygun hiçbir egzersiz önerisi yok mu?
Kilo verince olanda gitmesin derdiyle yapıyordum ama 2 cm gitmiş.Göbek hala yerinde, çok az gitti göbek.
Evrimkuzey.................sanada iyi geceler canim
Hedefin altında kala kala yakında beni göbek olarak görürsünüz artık.
Bende demir eksikligi var canim surekli birseyler cekiyor, ac degilim aslinda hamile de degilimbende bi turlu anlayamadim demir eksikligi boyle yapiyor diye dusunuyorum. Hayirlisi sabrediyorum simdilik bakalim
ne yapman gerektıgını bılıyorsun :) yaş ılerledıkce metabolızma yavaslar.. kımın de daha da sıddetlıdır bu.. tek caren spor.. bir baslasan aslında.. bılıyorum cok mutlu olacaksın.
günaydın herkese.sabah tartıldım.500 gr kılo almışım.dıyetımın bugun 25.gunu.olmayacak bu karatay bende.moralım çok bozuk((((((( hıc bozmadan yaptım.ıyıde hıssedıyorum kendımı.acıkmadan sınırlenmeden yaptım.sonuç 500 gr kılo olarak döndü bana ((((((( başladığımda 70.6 kıloydum bu sabah 71.1 olmuşum.bı kaç gundur şişlık vardır falan dıye avutuyordum kendimi ((
bozma moralını.. uzme kendını.. spor yaparak kır su cemberı.. gerısı gelecek bak gorursun. cunku bu beslenme ıle cok guzel enerjı alıyorsun zaten.. senden hıc bır farkım yok.. ınan bak.
Günaydın, kuruyemişimi getirmeyi unutmuşum, çok moralim bozuk.
morali bozukken gülen insanı hep cok takdır etmısımdır
ben bozdum gıttı moralımı bakalım ne olacak:))))
yok yok bozma.. spor yap yavas yavas.. kendını uzmeden..
Arkadaşlar günaydın..
Karatayda ilk gün kahvaltısını yaptım..
1 çay bardağı çig badem fındık ve ceviz karışımı
peynir
10 zeytin
4 gün kurusu
1domates
1 salatalık
2 rafadan yumurta..saat 7:30 da yaptım kahvaltıyı bakalım öğle yemeğinde hala tok olacak mıyım ?
dün iş çıkışımda sevdiceğimle birlikte merkeze yakın bir köye gidip, köy yumurtası ,peynir tereyağ ve süt aldık..Sütü kaynatıp güzelce mayalım..Buzdolabında dınlenıyor akşam nasıl omuş köy sütü ile bakıcaz öğle arasıda sipariş ettiğim omega3 tabletlerimi alıcam inşallah...Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum ..Herkese bol eksiler
harıka bır karatay serenomisi.. :)
günaydınlar .....lütfen negatif düşünmeyin eninde sonunda vereceksiniz bu bir tür rejimden çok sağlıklı yaşam felsefesi,vücut muhtemelen bir süre sonra alışıyordur bu tarz beslenmeye,işte o an daha çok hareket ederek bu zinciri kırmalısınız ter atmadan olmuyor bu işbir arkadaşım var sırf terlemeyi sevmiyor diye spor yapmıyor ama zayıflamak istiyor ben yemiyorum diye yemeyeceğini söylüyor bir toplantı da falan bir bakıyorum çikolatalar lokumlar önünde
sabah 07:50 1 yumurta+peynir+5 zeytin+4 ceviz+maydonoz
terlemeyı sevmedıgınden spor yapmamak
valla cnm doktorun dediğine göre benim rezervlerim de düşüklük var,okulda çok çay kahve içmekten olabilir belki
1 kutu ilaç içtim ama ilaç aç karnına içildiğinden midemi deliyor resmen yeter içmeyecem gari
kansızlığa iyi gelen bitkisel yöntem varsa onu yapalım ,en yakın arkadaşım demir hapından resmen ülser oldu ya kadın hiç bir şey yiyip içemedi 3 ay
benden sana nacızane bır onerı.. kansızlıgım vardı.. haftada en az ıkı ya da uc kere mercimek yemelisin.. yesil mercimek.. cok cıddı boyutlarda olanlarda bıle yenı kan hucresı olusumu gozlenmıs.. sakın sıyah suyunu dokme kaynatırken.. en kıymetlı yerı orası.. kaynıttıgın et suyu kadar kıymetlıdır o kara su.
bende aynen öyleydimde yavaş yavaş düzeliyor kaslar çalışmaya çalışmaya mahvolmuş teşekkür ediyorum
valla aynen.. calısmaya calısmaya.. ılk baslarda bır pılates yapısım vardı.. ters dönmüş hamam böceği gibi tepiniyordum, nereden nereye..
lütfen her gün tartılmayın cumayı bekleyin geçen hafta ben çarşamba 57.700 falan mıydım tam hatırlamıyorum cuma sabah 56.3 çıktım
şu an kaç kiloyum bilmiyorum meselaaslında olay kilodan çok incelmek bence vücudunuzu ölçün evde de youtube tan kısa egzersiz videoları bulup yapabilirsiniz :) sonuçta her şey aynaya baktığımızda kendimizi güzel görmek için değil mi
56.. ay lav yuuu 56.. ınsallahh bana da gelır o 56.. ne guzel bır rakam.. ne naif.. ne hoş
sağol canım..
ne kadar güzel yürüyorsun gül abla..valla ben de uzun uzun yürümeyi çok özledim..bakalım parça parça yemek işe yarıcakmı..bence yarıcak :))
Afiyet olsun..hurma geçen de canım istedi ama hamileliğin son haftalarında yenmesi gerekiyormuş..eşime söyledim medine hurması var kocaman onlardan al dedim bana..şimdi alsa ben çok seviyorum dayananam yerim hep..riske girmedim..
Slm herkese..
Dün ;
Sabah ...1,5 yumurta,peynir,zeytin ceviz çay
Öğlen....2 kaşık kuru fasülye,2 kaşık kısır,2 kaşık patlıcan soslu ve 1 bardak ayran..
İkindi..1 erik,1 kayısı ve 1 incir
Akşam...Yalancı paça çorbası,2-3 kaşık bulgur ve yoğurt..
çay ,maden suyu
Dün bende bir uğursuzluk vardı,allah beterinden korusun..
siz melek tasıyorsunuz.. ne ugursuzlugu olabılır.. cok takdır edıyorum sızı.. zamanında bızım yaptıgımız hatayı yapmıyorsunuz.. cok guzel gıdıyorsunuz.. bız de topık olarak cok saglıklı beslendık, cok onem verdık bebeklere ama.. canımız ne ıstedıyse de acımadık yedık :))
tünaydın topiğimize
yakınlarda yokmu kuruyemişçi
Canlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu cok guzel bir gun diliyorum.
gününüz aydın olsun sizin de.. Aksam ki basket performansının ayrıntılarını beklıyorum sızden :)
bugun oglumla sınemaya gıdecegız.. Omrumde bu kadar cok cızgı film izlememiştim sinemada..
tam bu mesajımı yazdım ki; alttaki hamilelik günlüğümü okudum ...bu kadar mı uyar..sakar olduğunuzu düşünebilirsiniz yazıyor..dün gerçekten kendime çok kızdım..uğursuzluk var diyorum ben de..
liseden sonra hiç oynamadım 22 yılı geçmiş bakalım topla beraber yuvarlanmazsam iyi
Canlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu cok guzel bir gun diliyorum.
liseden sonra hiç oynamadım 22 yılı geçmiş bakalım topla beraber yuvarlanmazsam iyi
gününüz aydın olsun sizin de.. aksam ki basket performansının ayrıntılarını beklıyorum sızden :)
bugun oglumla sınemaya gıdecegız.. omrumde bu kadar cok cızgı film izlememiştim sinemada..
çok ilginç ve bilmediğim bir ayrıntı imiş aman dikkat et düşeyim falan deme
terden sırılsıklam olup gelırsın.. Aman kendını koru.. üşütme.. :)
Sağol canan ablacım
bende en son 7 sene önce bir tatil köyünde oynamıştım..siz yazınca çok özlediğimi anladım..
İyi seyirler size de..
Uğursuzluk demeyim de dikkatsizlik diyim bari..dikkat etmem lazım daha çok..
Canım annemin dedesi Çanakkale 'de şehit olmuş ve dayısıda Sarıkamışta kalmış.Ve daha 19 yaşındaymış..Ne kadar dua etsek azdır şehitlerimize..Eki Görüntüle 1027956
çok mu ağlarız bugun.. ağlarız..
18 MART ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ZAMANI.. ATALARIMIZA DUA ETME ZAMANI..
Eki Görüntüle 1027956
çok mu ağlarız bugun.. ağlarız..
18 MART ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ZAMANI.. ATALARIMIZA DUA ETME ZAMANI..
Sabah gün kurusu yemediysen olabilir. Birde öğün aralarında 5 saat ara oluyorsa olur. 5 saat sonra da akşam yemeğini yersin.Arkadaşlar bir sorum olacak..Sabah kkk yaptım ve ne tok ne açım..yalnız iş yerıne yanımda 3 gün kurusu , 10 tane çiğ badem , 2 ceviz getirdim .sabahta kahvaltıda yemiştim kuruyemişlerden ..Sizce öğle yemeği yemedim , öğlende kuruyemiş ve gün kurusu yesem bir sıkıntı olur mu ? Gün içinde fazla tüketmiş olmam değil mi bunları..İnsilunu de yükseltmek istemiyorum durdukk yere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?