Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın, kuruyemişimi getirmeyi unutmuşum, çok moralim bozuk.
bu sefrelikte böyle olsun üzülme
haşimato lu olunca kg vermek çok zor , bir arkadaşım karatay hocanın konuşmasına gidiyordu haşimatoyu sor dedim çıkışta hocayı yakalamış bir soru sorabilirmiyim dedim hoca özelse sorma demiş, arkadaş özel değil haşimato ile ilgili demiş , hoca çok zor bir hastalık ypacak bişey yok karataya başlasın dedmiş oda zaten 6 aydır yapıyor deyince ooo çok iyiymiş karatayı bırakmasın çok zor kg veriri ama sonuçta geçte olsa veriri devam etsin demiş

iiyim ablam şükür,buralar çok sıcak bahar geldi sen yoğundun sanırım sabah yoktun

adana çok güzelmiş hiç gitmediğim bir yer antep e giderken kenardan geçmiştir biraz gördüm o kadar,,,,işlerim vardı canım 12.30 la 2 arasıda yürüyüş yapıp geldim işe

Sabah gün kurusu yemediysen olabilir. Birde öğün aralarında 5 saat ara oluyorsa olur. 5 saat sonra da akşam yemeğini yersin.

kedi83 :) cevabın için teşekkür ederim..Sabah 4 tane gün kurusu yemiştim 7:30 da..ögle 13:00 de 3 tane gün kurusu ve çok az çiğ badem yedim..Artık öğle yemeklerini tamamen kaldırıcam inşallah aradaki kuruyemiş atıştırmalarını bırakırım..nichinizdeki 83 doğum tarıhınız mı ? öyleyse 1 yaş büyüğüm sizden ..sevgiler..

Son düzenleme:
gül_0663 :)
Hayır maalesef zeytınleri yağın içinde yemedim ama yarın öyle yapıcam..Bende havuç yemek istedim ablacım ama evde salatalık vardı..Herşey mevsiminde olunca karatayda faydalı değil mi ? Ayrıca bugun s..garın omega3 tabletlerini aldım birde c vitamını ..Tatlandırıcı içermeyeninden..İnşAllah faydası olur..cevabın için teşekkür ederim..

Son düzenleme:

Evet, doğum tarihim. 1 günde fazla olmuş gün kurusu. Bir süre sonra alışılıyor 2 öğüne.

Eki Görüntüle 1027708
buna benziyor abla yuvarlak kısmıda kapalı yalnız
kapalı olması iyi olmuş çömelince acıtmaz

evet canım karatayın mevsimlere göre ne yenecek tablosu var onda domates salatalık yok bu aayda....omega 3 almadan bana sorsaydın keşke canım omega 3 te EPA ve DHA değerleri çok önemli solg.r ınkini incelediğimde düşük gelmişti bana senin aldığın da kaç

omega_3 950 benimkisi ..epa ; 504 DHA ; 378 mg.. Sence uygun mu ? Lütfen uygun olsun

Kedicim 1 günde fazla mı olmuş ilk gün aceleciliğine ver..Sanki yemesem aç mı kalacaktım ya değil mi ? alışkanlıklar işte

Kuruyemişlerden yiyebilirsin ama kayısı sonuçta şekerli, abartmamak gerekiyor. Sabah kahvaltıda yediysen, öğlen yemezsen daha iyi olur.

Canlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu cok guzel bir gun diliyorum.
sana da canım
gününüz aydın olsun sizin de.. aksam ki basket performansının ayrıntılarını beklıyorum sızden :)

bugun oglumla sınemaya gıdecegız.. omrumde bu kadar cok cızgı film izlememiştim sinemada..

Eki Görüntüle 1027956

çok mu ağlarız bugun.. ağlarız..

18 MART ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ZAMANI.. ATALARIMIZA DUA ETME ZAMANI..
nur içinde yatsınlar cennet mekanları olsun onların sayesinde Türkiye'mizdeyiz
Canım annemin dedesi Çanakkale 'de şehit olmuş ve dayısıda Sarıkamışta kalmış.Ve daha 19 yaşındaymış..Ne kadar dua etsek azdır şehitlerimize..

allah rahmet eylesin hepsine, nur içinde yatsınlar

adana çok güzelmiş hiç gitmediğim bir yer antep e giderken kenardan geçmiştir biraz gördüm o kadar,,,,işlerim vardı canım 12.30 la 2 arasıda yürüyüş yapıp geldim işe

memleketim birçok yerden güzeldir eksileride artılarıda var ama görmenizi tabiki isterim
iş dolayısıyla buraya gelip sonrada tamamen yerleşen çok insan var

Kuruyemişlerden yiyebilirsin ama kayısı sonuçta şekerli, abartmamak gerekiyor. Sabah kahvaltıda yediysen, öğlen yemezsen daha iyi olur.

Ne kadar zamandır karatay diyetini uyguluyorsun kedi83 :) ne kadar kılo verdın..Ben dukan dıyetınden 1 gün ara verip hızla karataya yatay geçiş yaptım herkesde çook şaşırdı Çünkü dukanla 20 kılodan fazla verdım kilom 85 boyum 167 yaşım 30 u aştı..
Öğle yemeklerini hepten kaldırıcam valla ziyan olmasın dıye yedım ben o kayısıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…