bende de vardı canım karatayla epey yükseldi, demir bağlamada düzeldiBende demir eksikligi var canim surekli birseyler cekiyor, ac degilim aslinda hamile de degilimbende bi turlu anlayamadim demir eksikligi boyle yapiyor diye dusunuyorum. Hayirlisi sabrediyorum simdilik bakalim
günaydın canım moralini bozma hepimiz bunları yaşadık kedide dahil bir hafta fazla çıktık öbür hafta az. böyle böyle gidiyorgünaydın herkese.sabah tartıldım.500 gr kılo almışım.dıyetımın bugun 25.gunu.olmayacak bu karatay bende.moralım çok bozuk((((((( hıc bozmadan yaptım.ıyıde hıssedıyorum kendımı.acıkmadan sınırlenmeden yaptım.sonuç 500 gr kılo olarak döndü bana ((((((( başladığımda 70.6 kıloydum bu sabah 71.1 olmuşum.bı kaç gundur şişlık vardır falan dıye avutuyordum kendimi ((
Kaç kiloda başladınız? Ben 72'yim 65 olmak istiyorum, hatta 60. Zor mu acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 79.2 ile başladım ilk 4 yda 68 e düştüm, sonrakia ylarda sabit kaldım bi ara 66.7 ye düştüm sonraki ay 2 kg aldım 69 oldum...ama hiç kaçamak yapmadım...........zor olan bişey yoktur yeterki azim olsun canım
gül abla gelmiş hoşgelmiş
sizede efenim
hoşbuldum canım nasılsın
bu sefrelikte böyle olsun üzülmeGünaydın, kuruyemişimi getirmeyi unutmuşum, çok moralim bozuk.
haşimato lu olunca kg vermek çok zor , bir arkadaşım karatay hocanın konuşmasına gidiyordu haşimatoyu sor dedim çıkışta hocayı yakalamış bir soru sorabilirmiyim dedim hoca özelse sorma demiş, arkadaş özel değil haşimato ile ilgili demiş , hoca çok zor bir hastalık ypacak bişey yok karataya başlasın dedmiş oda zaten 6 aydır yapıyor deyince ooo çok iyiymiş karatayı bırakmasın çok zor kg veriri ama sonuçta geçte olsa veriri devam etsin demişBende de hasimato troitil var. Gunluk 150 miligram euthyrox kullaniyorum. İlk dogumumdan sonra cikti. ilk dogumdan sonra 18 kilo verdim uc ayda ama simdu iradeli olamiyorum. O zaman spor yapiyordum cok azimli ama simdi moralim dusuk oluyor. Ah ah gunleri cook ozler oldum.
bne moralimi bozmadıkça kimse bozmayacak topikte moral bozmak yokben bozdum gıttı moralımı bakalım ne olacak:))))....6 aydır gram veremedim üstüne 2 kg aldım ben moralimi bozmamaya çalşışyorum buradaki arkadaşlar etkilenmesin diye sende bozmayacaksın bozuk moral kg vermeye engel ...moral bozmak yok yağ bozmak var
kahvaltın iyi canım zeytini yağın içinde yemen lazım öylemi yaptın, domates salatalık bu aylarda yemiyoruz havuç turp yiyoruzArkadaşlar günaydın..
Karatayda ilk gün kahvaltısını yaptım..
1 çay bardağı çig badem fındık ve ceviz karışımı
peynir
10 zeytin
4 gün kurusu
1domates
1 salatalık
2 rafadan yumurta..saat 7:30 da yaptım kahvaltıyı bakalım öğle yemeğinde hala tok olacak mıyım ?
dün iş çıkışımda sevdiceğimle birlikte merkeze yakın bir köye gidip, köy yumurtası ,peynir tereyağ ve süt aldık..Sütü kaynatıp güzelce mayalım..Buzdolabında dınlenıyor akşam nasıl omuş köy sütü ile bakıcaz öğle arasıda sipariş ettiğim omega3 tabletlerimi alıcam inşallah...Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum ..Herkese bol eksiler
demir eksikliği zayıflama ma sebebi çok düşükse ilaç kullanın yoksa karatay la değerler yükseliyor benim çok yükseldiAcaba demir eksiklii neden olabilir mi bende ayni durumdayim gunde iki defa demir ilaci aliyorum sende demir ilaci kullaniyordun degil mi?
valla cnm doktorun dediğine göre benim rezervlerim de düşüklük var,okulda çok çay kahve içmekten olabilir belki
1 kutu ilaç içtim ama ilaç aç karnına içildiğinden midemi deliyor resmen yeter içmeyecem gari
kansızlığa iyi gelen bitkisel yöntem varsa onu yapalım ,en yakın arkadaşım demir hapından resmen ülser oldu ya kadın hiç bir şey yiyip içemedi 3 ay
benimde çay düşürüyordu günde 12 kupa içiyordum karataya başlayınca suya yüklendim çay içmeyi azalttım zamanla bıraktım imdi sadeca hafta sonları kahvltıda içiyorum
iiyim ablam şükür,buralar çok sıcak bahar geldi sen yoğundun sanırım sabah yoktun
Sabah gün kurusu yemediysen olabilir. Birde öğün aralarında 5 saat ara oluyorsa olur. 5 saat sonra da akşam yemeğini yersin.
bu sefrelikte böyle olsun üzülme
haşimato lu olunca kg vermek çok zor , bir arkadaşım karatay hocanın konuşmasına gidiyordu haşimatoyu sor dedim çıkışta hocayı yakalamış bir soru sorabilirmiyim dedim hoca özelse sorma demiş, arkadaş özel değil haşimato ile ilgili demiş , hoca çok zor bir hastalık ypacak bişey yok karataya başlasın dedmiş oda zaten 6 aydır yapıyor deyince ooo çok iyiymiş karatayı bırakmasın çok zor kg veriri ama sonuçta geçte olsa veriri devam etsin demiş
bne moralimi bozmadıkça kimse bozmayacak topikte moral bozmak yok....6 aydır gram veremedim üstüne 2 kg aldım ben moralimi bozmamaya çalşışyorum buradaki arkadaşlar etkilenmesin diye sende bozmayacaksın bozuk moral kg vermeye engel ...moral bozmak yok yağ bozmak var
kahvaltın iyi canım zeytini yağın içinde yemen lazım öylemi yaptın, domates salatalık bu aylarda yemiyoruz havuç turp yiyoruz
demir eksikliği zayıflama ma sebebi çok düşükse ilaç kullanın yoksa karatay la değerler yükseliyor benim çok yükseldi
benimde çay düşürüyordu günde 12 kupa içiyordum karataya başlayınca suya yüklendim çay içmeyi azalttım zamanla bıraktım imdi sadeca hafta sonları kahvltıda içiyorum
moral ve destek için çok teşekkür ederim.bozmadım diyeti zaten.bakalım süreç neyi gösterecek:))
kedi83 :) cevabın için teşekkür ederim..Sabah 4 tane gün kurusu yemiştim 7:30 da..ögle 13:00 de 3 tane gün kurusu ve çok az çiğ badem yedim..Artık öğle yemeklerini tamamen kaldırıcam inşallah aradaki kuruyemiş atıştırmalarını bırakırım..nichinizdeki 83 doğum tarıhınız mı ? öyleyse 1 yaş büyüğüm sizden ..sevgiler..
kapalı olması iyi olmuş çömelince acıtmazEki Görüntüle 1027708
buna benziyor abla yuvarlak kısmıda kapalı yalnız
fasulyeyi nasıl kavurdun canımben karatya sıkısıkıya uymaya çalışıyorum.o tarz beslenme bana fazla yaradı:)) sabah 2 yumurta zeytın peynır domates salatalık yedım. öğlen fasulya kavurması köfte ve yoğurt yiycem.tek uymadığım nokta spor(
çok düşükse 3 ay kullan tahlil yaptır sonra kullanma karatay yükseltiyor zatenBu ilaci uc ay kullanmali daha sonra test yaptirip tekrar baktirmaliymisim. Ben yemeklerden 1 saat sonra iciyorum. İcmezsek Halsizlik yapiyor kan eksikligine neden oluyor. Kullanmak lazim. Bitkisel cozumu siyah kuru uzum
çekirdekli siyah üzüm canım3 ay mı o zaman cuma sabahı boşum dr u ma gideyim sorayım bir tekrar kullanayım mı diye siyah kuru üzüm derken kuş üzümü değil bir büyüğü mü cnm
...ben acıkmıyorum diye 7-8 saat sonra yemek yiyorum 2 öğün yapıyorum o bana yaramıyor belkide, şimdi 2,5 öğüne çıkaracağım 5 saatte bir yiyeceğim bakalım ne olacaksağol canım..
ne kadar güzel yürüyorsun gül abla..valla ben de uzun uzun yürümeyi çok özledim..bakalım parça parça yemek işe yarıcakmı..bence yarıcak :)).
dün yağmurda yürüyüş yaptım çoook güzeldi ama bacaklarımdaki ağrı beni çok zorladı sonra eve geldim yemek ve bulaşık bütün akşamımı aldı maalesef
bugünde spor adına büyük değişiklik olacak basketbol topu aldık eşimle oynayacağız akşama bakalım
basketbol oynayacaksınız demek eşini iyi ikna etmişsin
gül_0663 :)
Hayır maalesef zeytınleri yağın içinde yemedim ama yarın öyle yapıcam..Bende havuç yemek istedim ablacım ama evde salatalık vardı..Herşey mevsiminde olunca karatayda faydalı değil mi ? Ayrıca bugun s..garın omega3 tabletlerini aldım birde c vitamını ..Tatlandırıcı içermeyeninden..İnşAllah faydası olur..cevabın için teşekkür ederim..
Kedicim 1 günde fazla mı olmuşEvet, doğum tarihim.1 günde fazla olmuş gün kurusu. Bir süre sonra alışılıyor 2 öğüne.
omega_3 950 benimkisi ..epa ; 504 DHA ; 378 mg.. Sence uygun mu ? Lütfen uygun olsunevet canım karatayın mevsimlere göre ne yenecek tablosu var onda domates salatalık yok bu aayda....omega 3 almadan bana sorsaydın keşke canımomega 3 te EPA ve DHA değerleri çok önemli solg.r ınkini incelediğimde düşük gelmişti bana senin aldığın da kaç
Kedicim 1 günde fazla mı olmuşilk gün aceleciliğine ver..Sanki yemesem aç mı kalacaktım ya değil mi ? alışkanlıklar işte
Tam bu mesajımı yazdım ki; alttaki hamilelik günlüğümü okudum ...bu kadar mı uyar..sakar olduğunuzu düşünebilirsiniz yazıyor..dün gerçekten kendime çok kızdım..uğursuzluk var diyorum ben de..
sana da canımCanlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu cok guzel bir gun diliyorum.
gününüz aydın olsun sizin de.. aksam ki basket performansının ayrıntılarını beklıyorum sızden :)
bugun oglumla sınemaya gıdecegız.. omrumde bu kadar cok cızgı film izlememiştim sinemada..
nur içinde yatsınlar cennet mekanları olsun onların sayesinde Türkiye'mizdeyizEki Görüntüle 1027956
çok mu ağlarız bugun.. ağlarız..
18 MART ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ZAMANI.. ATALARIMIZA DUA ETME ZAMANI..
Canım annemin dedesi Çanakkale 'de şehit olmuş ve dayısıda Sarıkamışta kalmış.Ve daha 19 yaşındaymış..Ne kadar dua etsek azdır şehitlerimize..
adana çok güzelmiş hiç gitmediğim bir yer antep e giderken kenardan geçmiştir biraz gördüm o kadar,,,,işlerim vardı canım 12.30 la 2 arasıda yürüyüş yapıp geldim işe
omega_3 950 benimkisi ..epa ; 504 DHA ; 378 mg.. Sence uygun mu ? Lütfen uygun olsun
Kuruyemişlerden yiyebilirsin ama kayısı sonuçta şekerli, abartmamak gerekiyor. Sabah kahvaltıda yediysen, öğlen yemezsen daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?