bu sefrelikte böyle olsun üzülme
haşimato lu olunca kg vermek çok zor , bir arkadaşım karatay hocanın konuşmasına gidiyordu haşimatoyu sor dedim çıkışta hocayı yakalamış bir soru sorabilirmiyim dedim hoca özelse sorma demiş, arkadaş özel değil haşimato ile ilgili demiş , hoca çok zor bir hastalık ypacak bişey yok karataya başlasın dedmiş oda zaten 6 aydır yapıyor deyince ooo çok iyiymiş karatayı bırakmasın çok zor kg veriri ama sonuçta geçte olsa veriri devam etsin demiş
moral ve destek için çok teşekkür ederim.bozmadım diyeti zaten.bakalım süreç neyi gösterecek:))
biz inatlaştıkça yağlar inadından vazgeçecek ve bzi kazanacağız hem sağlığımızı hem vücudumuzu .....en azından kg almaya devam etmiyoruz (ben menopozdan dolayı alıyorum lafın gelişi size moral olsun diye öyle diyorum) ve gidenler yağdan oluyor
Ne kadar zamandır karatay diyetini uyguluyorsun kedi83 :) ne kadar kılo verdın..Ben dukan dıyetınden 1 gün ara verip hızla karataya yatay geçiş yaptım herkesde çook şaşırdı Çünkü dukanla 20 kılodan fazla verdım kilom 85 boyum 167 yaşım 30 u aştı..
Öğle yemeklerini hepten kaldırıcam valla ziyan olmasın dıye yedım ben o kayısıyı
kapalı olması iyi olmuş çömelince acıtmaz
fasulyeyi nasıl kavurdun canım
çok düşükse 3 ay kullan tahlil yaptır sonra kullanma karatay yükseltiyor zaten
çekirdekli siyah üzüm canım
...ben acıkmıyorum diye 7-8 saat sonra yemek yiyorum 2 öğün yapıyorum o bana yaramıyor belkide, şimdi 2,5 öğüne çıkaracağım 5 saatte bir yiyeceğim bakalım ne olacak
basketbol oynayacaksınız demek eşini iyi ikna etmişsin
fasulye yi nasıl kavurduğumu kimin sorduğunu anlayamadım sıteye üyeliğim eski ama kullanmaya bır hafta oldu başlayalı:))o sebeple isimle hıtap edemiyorum .öğretirseniz isimlede hitap ederim:) yazdan annem derın dondurucuda şoklayarak hazırlıyor fasulyeyı.ben de çıkardım azıcık tuzlu suda haşladım.teryağında kavurdum.bazen yumurta da kırarım.bazen sarımsak da koyarım. ayranla yemesi güzel oluyor:)
ne sevindimuygun canım günde 2 tane alman yeterli akşam yemeğinden sonra
fasulye yi nasıl kavurduğumu kimin sorduğunu anlayamadım sıteye üyeliğim eski ama kullanmaya bır hafta oldu başlayalı:))o sebeple isimle hıtap edemiyorum .öğretirseniz isimlede hitap ederim:) yazdan annem derın dondurucuda şoklayarak hazırlıyor fasulyeyı.ben de çıkardım azıcık tuzlu suda haşladım.teryağında kavurdum.bazen yumurta da kırarım.bazen sarımsak da koyarım. ayranla yemesi güzel oluyor:)
4 Kasımda başladım Karatay'a 50 kg'dım 44.7 idim en son. Dukan çok zormuş, burada yapan arkadaşlar olmuş, hatta sağlıklarıda bozulacakmış neredeyse. Sen benim kilomu pek dikkate alma, benim aşırı vermemem gerekiyor.
ben sormuştum canım, bazıları kavururuken trans yağa dönüştürüyorlar .....kısık ateşte ve az kavurduysan sorun olmaz
KOZA3433
3- Egzersizi sevmiyorsanız: Her sabah uyandığınızda camınızı açın temiz bir havada 30 kere karnınızı şişirerek derin bir nefes alın, 2-3 sn. burundan aldığınız bu nefesi tutun, sonra yavaşça burun ya da ağızdan, soluduğunuz nefesi bırakın. Aynı uygulamayı akşam yatmadan öncede 30 kere tekrarlayın. Masa başında ofis ortamındaysanız arkanıza yaslanmadan karnınızı içeri çekin, göğsünüzü öne doğru bırakın, oturabildiğiniz kadar her gün bu pozisyonda çalışın.
evet canım aynen her zaman bir bilene sormalı bu bilenin yaşı önemli olmamalı bilgisi önemli olmalı, bazıları kendilerinden küçükleri daha az bilgili sanıyorlar o nerdeen bilecek canım diye küçümsüyorlar...ne sevindimHer zaman hayat prensibi edinmişimdir.. ''Bir Bilene Sormalı '' Sevgiler ablacım
kedi yi kimse örnek almamalı o çoğu zaman yediklerini yazarken beni örnek almayın diyede yazıyor onun yedikleine pek karışmıyoruz bazen bana sitem ediyor gül abla bana niye karışmıyorsun gözden çıkardınmı diye...Allah var dukanla sağlığım bozulmadı..ama zor ve emek istiyor bırde insan bıkıyor ister istemez..vermem gereken 20 kg daha var..Yol uzun sen düşün halimi:18: Ama hayırlısı ile sağlıkla vereceğime inanıyorum..Seni referans almamalıyım çünkü hem verecek kılon az hemde bana göre çook çokkk çook iyi durumdasın..MaşAllah barekAllah..darısı bana..hedefım 65 ya bakalım..sevgiler
Çok sağolsun oda sizde..Hemen sorularımıza geri dönüş yapıyorsunuz..biliyorum belki bu soru çok muammalı ama yine de tecrübelerinizden bu sorunun cevabını vermenizi rica ediyorum ablacım ?
evet canım aynen her zaman bir bilene sormalı bu bilenin yaşı önemli olmamalı bilgisi önemli olmalı, bazıları kendilerinden küçükleri daha az bilgili sanıyorlar o nerdeen bilecek canım diye küçümsüyorlar...
kedi yi kimse örnek almamalı o çoğu zaman yediklerini yazarken beni örnek almayın diyede yazıyor onun yedikleine pek karışmıyoruz bazen bana sitem ediyor gül abla bana niye karışmıyorsun gözden çıkardınmı diye...
Çok sağolsun oda sizde..Hemen sorularımıza geri dönüş yapıyorsunuz..biliyorum belki bu soru çok muammalı ama yine de tecrübelerinizden bu sorunun cevabını vermenizi rica ediyorum ablacım ?
Sizce karatayda 20 kg ne kadar sürede verilebilir..Haziran sonunda işim gereği ingiltereye gitmem gerekiyor ve o zamana kadar öğle yemeklerini tamamen çıkartıp 8 den sonra cidden bir şey yemezsem verebilir miyım ?
bişey değil canım, buradaysak ve fırsatımız varsa hemen cevaplıyoruz canımtopiğimizin en güzel tarafı kim görürse o cevaplıyor
10 aylık izlenimlerime göre 20 kg yu 3 ayda veren de var, 4 ayda verende var, 5 ayda verende var,daha ileri aylarda verende var, bu bünyeye göre değişiyor kaçamak yapmaz ve spora fazla asılırsanız 4 ayda verirsiniz......bizde aç kalmak yok öğlen yemeğini çıkarıp aç kalırsan kg veremezsin, kalktıktan en geç yarım saat sonra KKK yapılmalı , 8 den sonra kesinlikle bişey yenmemeli
Ablacım mutlaka öğle yemeği yemeli mıyız ? diyetten anladığım mümkünse yapılabiliyorsa 2 öğün beslenmek gerektiğiydi..7:30 -8:00 arası kahvaltı yaptım 13:00 gibi 3 gün kurusu az çiğ badem 3 ceviz yedim..acaba karataya uygun yemek mi yemeliydim öğlen ve öğle yemeklerini çıkarmayı alışkanlık haline getırmeye çalışacaktım.. Bu diyetime yön verecek oldukça önemli bir soru
ben sormuştum canım, bazıları kavururuken trans yağa dönüştürüyorlar .....kısık ateşte ve az kavurduysan sorun olmaz
az kavurdum daha terayağı tam erimemiştı bile fasulyeleri tencereye koyduğumda iki çevirdim yağda tamam.sanırım sorun olmamıştır.kızartmadan pişirmeye çalışıyorum her yaptıgımı
yarmayi fazla yemiyorsun degilmi canim....ben 1,5 saat yurudum yarimsaat parkatki aletlerle calistim hic terlemedim,, ter atmak iyi
biz inatlaştıkça yağlar inadından vazgeçecek ve bzi kazanacağız hem sağlığımızı hem vücudumuzu .....en azından kg almaya devam etmiyoruz (ben menopozdan dolayı alıyorum lafın gelişi size moral olsun diye öyle diyorum) ve gidenler yağdan oluyor
geçer di mi yapıskan seyler ustumuzden.. gıydım bugun kotu.. yanlardan hemen kendılerını saldılar sagolsunlar..
yemiş kadar oldum.. ne guuuzzzeelll anlatmıssın sen oyle yaaa.. ıftara da var hala
Annemde yapar, ayranla gerçekten güzel oluyor, biz çaylada yiyoruz bazen. Balık kızartma tavası ile yapar, börek gibi dümdüz olur.
fotosunu da koyaydın bari
Allah var dukanla sağlığım bozulmadı..ama zor ve emek istiyor bırde insan bıkıyor ister istemez..vermem gereken 20 kg daha var..Yol uzun sen düşün halimi:18: Ama hayırlısı ile sağlıkla vereceğime inanıyorum..Seni referans almamalıyım çünkü hem verecek kılon az hemde bana göre çook çokkk çook iyi durumdasın..MaşAllah barekAllah..darısı bana..hedefım 65 ya bakalım..sevgiler
dukan benım de saglıgımı bozmadı.. aslında oyle guzel bır sey kı.. her gun ınceldıgını kuculdugunu goruyorsun.. her gun tartıya cık eksi halini goruyorsun.. ama cıger ıstıyor işte yapması.. ne kadar dogru.. bu dukan denen sey gercekten de sadece bır kere yapılmalı.. ressssmeennnn laboratuar calısması.. çok zor..
Merhabalar,
Yoğun ve yorucu bir gün geçirdim...Akşam yemeğimi yedim kahvemi içip birazdan yürümeye gideğim..
Sabah,
Karatay kahvaltı..
Akşam,
Tarhana çorbası
Pırasa (Sırf ben yiyeceğim için bulgur pirinç vb.koymadım..Evdekiler kıymalı makarna yiyceklermiş..Kendileri bilir tadı çok güzeldi oysa)
Kefir
ben mesela bu yedıgınızle doymam.. tarhana sulu.. pırasa yarı sulu.. sız durabılıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?