12:30 da yemek yedim ve şu an açım daha yemek yememe 2 saat var😪noldu bana böyle?
Canlarimmm,hayirli aksamlar dilerim.Simdi prensesimden dondum,hamdolsun iyiydi ama biraz durgundu,sadece iki kelime konustu, bebeginle oynamyi tercih etti.Bol bol sarildim,optum optum onu,saclarini koklamak bile yeter bana.Canim Gulcugum,zahmet olmazsa senin kullandigin omega 3 un firmasini,epa ve diger degerlerinin miktarlarini rica edebilirmiyim lutfen?
geçer di mi yapıskan seyler ustumuzden.. gıydım bugun kotu.. yanlardan hemen kendılerını saldılar sagolsunlar..
yemiş kadar oldum.. ne guuuzzzeelll anlatmıssın sen oyle yaaa.. ıftara da var hala
fotosunu da koyaydın bari
dukan benım de saglıgımı bozmadı.. aslında oyle guzel bır sey kı.. her gun ınceldıgını kuculdugunu goruyorsun.. her gun tartıya cık eksi halini goruyorsun.. ama cıger ıstıyor işte yapması.. ne kadar dogru.. bu dukan denen sey gercekten de sadece bır kere yapılmalı.. ressssmeennnn laboratuar calısması.. çok zor..
ben mesela bu yedıgınızle doymam.. tarhana sulu.. pırasa yarı sulu.. sız durabılıyor musunuz?
buyrun gelin sizede pişireyim:)) fotosunu da koyarım. yöntemini ögrenınce. sıtede yenıyım .sadece mesaj yazabılıyorum .bana yazanlarıda ayırt edemiyorum. alıntı yaparak cevap yazılıyo sanırım yeni kullanıcılara:))))
geçer di mi yapıskan seyler ustumuzden.. gıydım bugun kotu.. yanlardan hemen kendılerını saldılar sagolsunlar..
buyrun gelin sizede pişireyim:)) fotosunu da koyarım. yöntemini ögrenınce. sıtede yenıyım .sadece mesaj yazabılıyorum .bana yazanlarıda ayırt edemiyorum. alıntı yaparak cevap yazılıyo sanırım yeni kullanıcılara:))))
yoğurdu nekadar yıyorsunuz? ölcegınız nedır? ben cok tuketıyorum yoğurdu. varmıdır acep bı zararı
Melek gibisin ablacim....
aslında beş saat olmuş.. normal..
yoğurdu nekadar yıyorsunuz? ölcegınız nedır? ben cok tuketıyorum yoğurdu. varmıdır acep bı zararı
Ben günde 2 kase yiyorum herhalde olmadı ayran😀
Ben günde 2 kase yiyorum herhalde olmadı ayran😀
Ben bu gece yatarken yiyeceğim ama bu benim için geçerli, hahahaha. Size izin yok. Göbek yağıma etki edecekmiş. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günde en az ıkı lıtre su ıcıyorum.ama tarçınlı ve lımonlu degıl toz tarcınmı atayım suya
KABUK TARCIN olmasi gerek
ben karatya sıkısıkıya uymaya çalışıyorum.o tarz beslenme bana fazla yaradı:)) sabah 2 yumurta zeytın peynır domates salatalık yedım. öğlen fasulya kavurması köfte ve yoğurt yiycem.tek uymadığım nokta spor(
sporsuz olmuyor maalesef...spor sart ozelliklede yag yakici hareketler olan videolardan yapmak lazim
Ben bu gece yatarken yiyeceğim ama bu benim için geçerli, hahahaha. Size izin yok. Göbek yağıma etki edecekmiş. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Elbet o günlerde gelecek😎
Ablacım mutlaka öğle yemeği yemeli mıyız ? diyetten anladığım mümkünse yapılabiliyorsa 2 öğün beslenmek gerektiğiydi..7:30 -8:00 arası kahvaltı yaptım 13:00 gibi 3 gün kurusu az çiğ badem 3 ceviz yedim..acaba karataya uygun yemek mi yemeliydim öğlen ve öğle yemeklerini çıkarmayı alışkanlık haline getırmeye çalışacaktım.. Bu diyetime yön verecek oldukça önemli bir soru
kafayı sıyırmanın minnak bir belitrtisi:
- avm de yürürken; bu kadın benden zayıf, bu kadın kılolu, ayyyy bu kılolu, vay bea kadında ıkı cocuk benım dortte ıkım.. , cek ıcıne gobegını evrım.. cekkkkk..
sorun yok canim iyi yapmissinaz kavurdum daha terayağı tam erimemiştı bile fasulyeleri tencereye koyduğumda iki çevirdim yağda tamam.sanırım sorun olmamıştır.kızartmadan pişirmeye çalışıyorum her yaptıgımı
Hersey olmus. Kaymakli biskuvi olmamis canim kacamak yapanlar bunu hakediyorYok abla bir kase corbada 1 yemek kasigi anca yarma var.
Merhaba arkadaşlar.
Bugünkü menüm
Sabah:ispanakli yumurta+10 zeytin+badem bir avuç+lor peyniri+yogurt
Aksamida yeni yedim.
Dünden kalma pirasa+ barbunya+ birde yoğurt+ ya canim çok çekti bir tane kaymakli biskuvit yedim B)
Acikirsam yatmadan bir bardak sut içerim olurmu...
Opuldunuz...:*
afiyet olsun,iyi yuruyuslerMerhabalar,
Yoğun ve yorucu bir gün geçirdim...Akşam yemeğimi yedim kahvemi içip birazdan yürümeye gideğim..
Sabah,
Karatay kahvaltı..
Akşam,
Tarhana çorbası
Pırasa (Sırf ben yiyeceğim için bulgur pirinç vb.koymadım..Evdekiler kıymalı makarna yiyceklermiş..Kendileri bilir tadı çok güzeldi oysa)
Kefir
Az kaldi siyirmaktan kurtulacaksin canimkafayı sıyırmanın minnak bir belitrtisi:
- avm de yürürken; bu kadın benden zayıf, bu kadın kılolu, ayyyy bu kılolu, vay bea kadında ıkı cocuk benım dortte ıkım.. , cek ıcıne gobegını evrım.. cekkkkk..
kafayı sıyırmanın minnak bir belitrtisi:
alıntı yaparak cevaplaman daha guzel.. en azından kıme ne soru sormussun, ya da cevaplamıssın ogrenmıs oluruz.. her zaman boyle yap bence.
Ama önceden böyle değildim daha geç acıkıyordum ancak sporumu yapıyorum 2 saat sonra yemek yemem gerektiğinden aç aç bekliyorum bir de beyimi bekliyorum yemeğe😃
ya ınan ne dıyeyım bılemedım.. hamıle falan olabılır mısın? haddımı aşarak sordum ama..
Elbet o günlerde gelecek😎
bugun sohbet gunumuzdu ikramlik pilavustu tavuk ayran vardi saat 5ti bende pilav yerine tavuk rica edip 2 bardak ayranla aksam yemegini yemis oldum. iki gundur aksami sebzesiz geciriyorum
affıyet bal leptin olsun :)
slm arkadaşlar.zaman zaman incelesemde bu konuyu tüm sayfalara bakamadım.yaklaşık 10 gündür karatay diyeti yapıyorum,öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım yaklaşık 3 kilo verdim ama hemen arkasına karatay diyetine başlamış olmama rağmen kilo veremedim üstüne üstlük aldım sayılır.karatay diyeti kitabını aldım bir kaç gün önce, yarısına kadar falan okudum,ayrıca netten de öncesinde inceledim.sorularıma geçmeden önce tam 1 yıl önce 3 aylık dukan diyeti sonrası 16 kilo verdim,yulaf ekmeğine devam edemediğim ve araya tatil girdiği için 11 kiloyu geri aldım,dukan diyetinin tek zorlayıcı yanı yulaf ekmeği yapımı ve bir süre sonra yumurta ve özellikle tavuktan bıkmış olmam.karatay diyetinde deneyimli ve benden daha bilgili arkadaşlara bir kaç konuda sorum olacak,umarım cevaplayabilirler:
1.Karatay diyetinde tatlandırıcı kesinlikle yasak ama ben tatlandırıcısız çay yada kahve içemiyorum,tatlandırıcı kullanmak kilo vermeyi çok fazla etkiler mi?
2.Marketten alınan yumurta,zeytinyağı ve tereyağı yemek diyeti bozmak mı olur?diğerlerine ulaşmam çok zor.
3. Arada diet kola içmek istiyorum,tamamen yasaklamasam olur mu?
4.çiğ badem,fındık ve kuruyemiş yerine kavrulmuş tuzlu kuruyemiş yiyebiliyorum,tuzsuz yemem imkansız gibi birşey.bu nasıl etkiler kilo vermeyi?
5.Kısacası organik ürün bulmam çok zor, ayrıca bu ürünler çok pahalı.
6.Bulgur ve dövme haftalık ne kadar tüketilmeli?
7.Ekmek yememek çok zorluyor beni,haftada bir kaç defa çok az hangi ekmekten yenebilir?
Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
1. etkıler, tatlandırıcı demek seker demek.. beyne seker aldıgın sınyalını verıyorsun.. dukan mantıgı burada ıslemıyor malesef.. burada amac sekerı vucuttan tamamen temızlemek.
2. hayır olmaz..
3. yasaklamalısın.. asıt kanı kırletır.. kırlenen kan da toksın bırıkır.. bu da senın kılo vermenı engeller,cabuk hastalanmana sebep olur.. ıcınde tatlandırıcı da var.. tamamen yasak.
4. kavrulmus demek trans yag demek.. ıcındekı kıymetlı yagı heder etmek demek.. kavrulmus cerezın çöpten bır farkı yoktur.. alıstırsan aslında, kavrulmamısın daha lezzetlı oldugunun farkına varırsın zamanla.. tuz, aslında yıyeceklerın özündeki lezzeti bastırır hep.
5. karatay ın mantıgı şudur.. doktora para verme.. yıyecegıne para ver.. zamanla bu mantıgın ne kadar dogru oldugunu daha ıyı anlarsın.. almasan da olur.. buldugunla yap.. ama dogru yap.
6. bulgur sık olmamak kaydıyla, ıkı kasık yemeklerın yanında tuketebılırsın..
7.ekmek yok,un yok, işlenmiş un ufak edılmıs karbonhidrat yok.. ekmekle tamamen vedalasın.. hıc bır seklı ve ıcerıgı karataya uygun degıldır.. kahvaltıda ekmek yerıne cevız ve fıstık, fındık yerıni dolduruyor.
karatay aslında bır rejım degıldır, saglıklı beslenmektır.. ınsanı zorla dogru beslenmeye yoneltır.. once suna karar verın.. ben saglıklı besleneyım.. bu arada yavas yavas ta olsa kılolarıma mı veda edeyım.. yoksa dukan tarzı bır dıyetle gecıcı olarak dıyet denen sey hayatıma girsin,çıksın mı?
ben karatay kıtabı ılk cıktıgında alıp hemen okuyanlardanım.. karatay uzun sıuredır benım hayatımda var.. ben sadece uc ogunden ıkı ogune ındım son bır bucuk aydır...
sorun yok canim iyi yapmissin
Hersey olmus. Kaymakli biskuvi olmamis canim kacamak yapanlar bunu hakediyor
afiyet olsun,iyi yuruyusler
Az kaldi siyirmaktan kurtulacaksin canim
İnsallah Gul han cım.. saglıklı beslenmek te buyuk bır kıymet.. buna da şükür.. en azından yoldan cıkmıyorum.. yolumdan şaşmıyorum.
Bir an annemi gördüm sanki😃sorun yok kadın 50 yaşında 60 kilo doğru yoldasınız😬
ıyı bari.. 50 yasında 60 kılo olmak ta sahane bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?