Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

KOZA KARDEŞ, tıtresım kemerını onerırırm bak sana.. duzenlı kullanırsan karnı dumduz yapıyor.. denenmıstır..

Melek gibisin ablacim....

Kizlar aksam sporum ev temizliği eşimin gelmesini bekliyorum ancak o zaman yapabiliyorum yoksa benim civcivler is yaptirmiyor.yarin misafirim var.perşembede misafirm var.cuma günü oğlumun yaşgunu 3 yasini dolduracak insaallah yine misafirim var.inşaallah önümüzdeki günlerde nefsime dur derim hepama bir dilimcik oğlumun yaspastasindan diyebilirim ama dimi...

Son düzenleme:

kahvaltini cok erken yapiyorsun bence ogle yemegini siki ye aksamustunu daha hafif gecistirip yogurt yada kefir takviye et yanina

:))) delu

bugun sohbet gunumuzdu ikramlik pilavustu tavuk ayran vardi saat 5ti bende pilav yerine tavuk rica edip 2 bardak ayranla aksam yemegini yemis oldum. iki gundur aksami sebzesiz geciriyorum

Menümü yazayım

Öğle 12:30 yarım tabak kıymalı kabak+1 kase yoğurt+salata+1 küçük içli köfte

Akşam 19:20 2 tavuk but+ayran+salata+lahana turşusu

Spor 3 km yürüyüş*shred 2/3

slm arkadaşlar.zaman zaman incelesemde bu konuyu tüm sayfalara bakamadım.yaklaşık 10 gündür karatay diyeti yapıyorum,öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım yaklaşık 3 kilo verdim ama hemen arkasına karatay diyetine başlamış olmama rağmen kilo veremedim üstüne üstlük aldım sayılır.karatay diyeti kitabını aldım bir kaç gün önce, yarısına kadar falan okudum,ayrıca netten de öncesinde inceledim.sorularıma geçmeden önce tam 1 yıl önce 3 aylık dukan diyeti sonrası 16 kilo verdim,yulaf ekmeğine devam edemediğim ve araya tatil girdiği için 11 kiloyu geri aldım,dukan diyetinin tek zorlayıcı yanı yulaf ekmeği yapımı ve bir süre sonra yumurta ve özellikle tavuktan bıkmış olmam.karatay diyetinde deneyimli ve benden daha bilgili arkadaşlara bir kaç konuda sorum olacak,umarım cevaplayabilirler:
1.Karatay diyetinde tatlandırıcı kesinlikle yasak ama ben tatlandırıcısız çay yada kahve içemiyorum,tatlandırıcı kullanmak kilo vermeyi çok fazla etkiler mi?
2.Marketten alınan yumurta,zeytinyağı ve tereyağı yemek diyeti bozmak mı olur?diğerlerine ulaşmam çok zor.
3. Arada diet kola içmek istiyorum,tamamen yasaklamasam olur mu?
4.çiğ badem,fındık ve kuruyemiş yerine kavrulmuş tuzlu kuruyemiş yiyebiliyorum,tuzsuz yemem imkansız gibi birşey.bu nasıl etkiler kilo vermeyi?
5.Kısacası organik ürün bulmam çok zor, ayrıca bu ürünler çok pahalı.
6.Bulgur ve dövme haftalık ne kadar tüketilmeli?
7.Ekmek yememek çok zorluyor beni,haftada bir kaç defa çok az hangi ekmekten yenebilir?
Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Bir an annemi gördüm sanki😃sorun yok kadın 50 yaşında 60 kilo doğru yoldasınız😬

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…