Benim ki aldigim zamandan beri 8 senedir isyerinde dolapta duruyorKOZA KARDEŞ, tıtresım kemerını onerırırm bak sana.. duzenlı kullanırsan karnı dumduz yapıyor.. denenmıstır..
....ozel dogum gunlerinde bir lokmaya izin var....bol misafirli bir hafta olacak sana..allah yarimcin olsunKizlar aksam sporum ev temizliği eşimin gelmesini bekliyorum ancak o zaman yapabiliyorum yoksa benim civcivler is yaptirmiyor.yarin misafirim var.perşembede misafirm var.cuma günü oğlumun yaşgunu 3 yasini dolduracak insaallah yine misafirim var.inşaallah önümüzdeki günlerde nefsime dur derim hepama bir dilimcik oğlumun yaspastasindan diyebilirim ama dimi...
gecer tabii herksein gectigi gibi bizimkilerde gececekgeçer di mi yapıskan seyler ustumuzden.. gıydım bugun kotu.. yanlardan hemen kendılerını saldılar sagolsunlar..
buyrun gelin sizede pişireyim:)) fotosunu da koyarım. yöntemini ögrenınce. sıtede yenıyım .sadece mesaj yazabılıyorum .bana yazanlarıda ayırt edemiyorum. alıntı yaparak cevap yazılıyo sanırım yeni kullanıcılara:))))
Olcu yok istedigin kadar ye:)yoğurdu nekadar yıyorsunuz? ölcegınız nedır? ben cok tuketıyorum yoğurdu. varmıdır acep bı zararı
Dun okudunya uygulamasan sasarim kedicik:):):)Ben bu gece yatarken yiyeceğim ama bu benim için geçerli, hahahaha. Size izin yok. Göbek yağıma etki edecekmiş. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
alıntı yaparak cevaplaman daha guzel.. en azından kıme ne soru sormussun, ya da cevaplamıssın ogrenmıs oluruz.. her zaman boyle yap bence.
ya ınan ne dıyeyım bılemedım.. hamıle falan olabılır mısın? haddımı aşarak sordum ama..
affıyet bal leptin olsun :)
1. etkıler, tatlandırıcı demek seker demek.. beyne seker aldıgın sınyalını verıyorsun.. dukan mantıgı burada ıslemıyor malesef.. burada amac sekerı vucuttan tamamen temızlemek.
2. hayır olmaz..
3. yasaklamalısın.. asıt kanı kırletır.. kırlenen kan da toksın bırıkır.. bu da senın kılo vermenı engeller,cabuk hastalanmana sebep olur.. ıcınde tatlandırıcı da var.. tamamen yasak.
4. kavrulmus demek trans yag demek.. ıcındekı kıymetlı yagı heder etmek demek.. kavrulmus cerezın çöpten bır farkı yoktur.. alıstırsan aslında, kavrulmamısın daha lezzetlı oldugunun farkına varırsın zamanla.. tuz, aslında yıyeceklerın özündeki lezzeti bastırır hep.
5. karatay ın mantıgı şudur.. doktora para verme.. yıyecegıne para ver.. zamanla bu mantıgın ne kadar dogru oldugunu daha ıyı anlarsın.. almasan da olur.. buldugunla yap.. ama dogru yap.
6. bulgur sık olmamak kaydıyla, ıkı kasık yemeklerın yanında tuketebılırsın..
7.ekmek yok,un yok, işlenmiş un ufak edılmıs karbonhidrat yok.. ekmekle tamamen vedalasın.. hıc bır seklı ve ıcerıgı karataya uygun degıldır.. kahvaltıda ekmek yerıne cevız ve fıstık, fındık yerıni dolduruyor.
karatay aslında bır rejım degıldır, saglıklı beslenmektır.. ınsanı zorla dogru beslenmeye yoneltır.. once suna karar verın.. ben saglıklı besleneyım.. bu arada yavas yavas ta olsa kılolarıma mı veda edeyım.. yoksa dukan tarzı bır dıyetle gecıcı olarak dıyet denen sey hayatıma girsin,çıksın mı?
ben karatay kıtabı ılk cıktıgında alıp hemen okuyanlardanım.. karatay uzun sıuredır benım hayatımda var.. ben sadece uc ogunden ıkı ogune ındım son bır bucuk aydır...
Çok teşekkür ederim...Uygulamaya çalışacağım.
alıntı yaparak cevaplaman daha guzel.. en azından kıme ne soru sormussun, ya da cevaplamıssın ogrenmıs oluruz.. her zaman boyle yap bence.
ya ınan ne dıyeyım bılemedım.. hamıle falan olabılır mısın? haddımı aşarak sordum ama..
Çok teşekkür ederim...Uygulamaya çalışacağım.
rica ederim.. yazdıklarımda eksıgım falan varsa GUL HN tamamlar,uyarır zaten bizi.. bir de o okusun bakalım.
alıntıyı doğru yapamadım, EvrimKuzey size çok teşekkür ederim...
KOZA KARDEŞ, tıtresım kemerını onerırırm bak sana.. duzenlı kullanırsan karnı dumduz yapıyor.. denenmıstır..
Benim ki aldigim zamandan beri 8 senedir isyerinde dolapta duruyor.ilk zaman 2 ay kullandim sonra unutuldu
....ozel dogum gunlerinde bir lokmaya izin var....bol misafirli bir hafta olacak sana..allah yarimcin olsun
gecer tabii herksein gectigi gibi bizimkilerde gececek
Olcu yok istedigin kadar ye:)
Dun okudunya uygulamasan sasarim kedicik:):):)
sevgili evrımkuzek göbeğim hıc yok basenlerım çokkkkk.onun ıcın bı onerı lutfen
Şu anda ondan biz de de olduğunu hatırladım ve taktım belime:) ama bnm ki sauna kemeri deniyor galiba hem ısı hem titreşim😀
afiyet olsun canim...bazen duzensizlik oluyor oylebugun sohbet gunumuzdu ikramlik pilavustu tavuk ayran vardi saat 5ti bende pilav yerine tavuk rica edip 2 bardak ayranla aksam yemegini yemis oldum. iki gundur aksami sebzesiz geciriyorum
Afiyet olsun canim,,,doydunmuMenümü yazayım
Öğle 12:30 yarım tabak kıymalı kabak+1 kase yoğurt+salata+1 küçük içli köfte
Akşam 19:20 2 tavuk but+ayran+salata+lahana turşusu
Spor 3 km yürüyüş*shred 2/3
Cevaplar cok guzel olmus canim,,,ellerine saglikaffıyet bal leptin olsun :)
1. etkıler, tatlandırıcı demek seker demek.. beyne seker aldıgın sınyalını verıyorsun.. dukan mantıgı burada ıslemıyor malesef.. burada amac sekerı vucuttan tamamen temızlemek.
2. hayır olmaz..
3. yasaklamalısın.. asıt kanı kırletır.. kırlenen kan da toksın bırıkır.. bu da senın kılo vermenı engeller,cabuk hastalanmana sebep olur.. ıcınde tatlandırıcı da var.. tamamen yasak.
4. kavrulmus demek trans yag demek.. ıcındekı kıymetlı yagı heder etmek demek.. kavrulmus cerezın çöpten bır farkı yoktur.. alıstırsan aslında, kavrulmamısın daha lezzetlı oldugunun farkına varırsın zamanla.. tuz, aslında yıyeceklerın özündeki lezzeti bastırır hep.
5. karatay ın mantıgı şudur.. doktora para verme.. yıyecegıne para ver.. zamanla bu mantıgın ne kadar dogru oldugunu daha ıyı anlarsın.. almasan da olur.. buldugunla yap.. ama dogru yap.
6. bulgur sık olmamak kaydıyla, ıkı kasık yemeklerın yanında tuketebılırsın..
7.ekmek yok,un yok, işlenmiş un ufak edılmıs karbonhidrat yok.. ekmekle tamamen vedalasın.. hıc bır seklı ve ıcerıgı karataya uygun degıldır.. kahvaltıda ekmek yerıne cevız ve fıstık, fındık yerıni dolduruyor.
karatay aslında bır rejım degıldır, saglıklı beslenmektır.. ınsanı zorla dogru beslenmeye yoneltır.. once suna karar verın.. ben saglıklı besleneyım.. bu arada yavas yavas ta olsa kılolarıma mı veda edeyım.. yoksa dukan tarzı bır dıyetle gecıcı olarak dıyet denen sey hayatıma girsin,çıksın mı?
ben karatay kıtabı ılk cıktıgında alıp hemen okuyanlardanım.. karatay uzun sıuredır benım hayatımda var.. ben sadece uc ogunden ıkı ogune ındım son bır bucuk aydır...
Benimle yasit ben 69 kg yum halaaaaa:'(Bir an annemi gördüm sanki😃sorun yok kadın 50 yaşında 60 kilo doğru yoldasınız😬
Benim ki aldigim zamandan beri 8 senedir isyerinde dolapta duruyor.ilk zaman 2 ay kullandim sonra unutuldu
....ozel dogum gunlerinde bir lokmaya izin var....bol misafirli bir hafta olacak sana..allah yarimcin olsun
sevgili evrımkuzek göbeğim hıc yok basenlerım çokkkkk.onun ıcın bı onerı lutfen
sevgılı kozacan.. kelin merhemi olsa kendıne surermısspor dıyecegım içinden saydıracaksın bana.. tıtresım kemerı edin derim.. basanlere de takılıyor o.. en azından ordakı yagları kırar.
sevgılı kozacan.. kelin merhemi olsa kendıne surermısspor dıyecegım içinden saydıracaksın bana.. tıtresım kemerı edin derim.. basanlere de takılıyor o.. en azından ordakı yagları kırar.
sevgili evrimkuzey cok haklısın salladım bıle spor deme bana.nerden alıcaz bu kemeri
Caiz dir sekerim:)sabah: KlasıkKaratayKahvaltısı
aksam:ıkı kasık bezelye yemegı + ıkı parmak kadar tavuk gogsu+ kuru patlıcan,bıber kavurması,yogurtlu+ bir tutam yesıllık+yarım avokado
GUL HN cım.. dunku aksam yedıgım kuru kayısından dolayı bugun meyve yemedım :) caiz midir ?
benim en sorunlu yerim gobegim 45 kg. Luk kedi gobege takiyor benim sivri gobegimi gorse intihar eder:)GUL HANIMCIM, şiddetle tavsıye edıyorum tıtresım kemerını.. en azından gobegınız ıcın.. her aksam otururken takın.. su kulagımdakı ugultu kesılsın baslayacagım tekrar takmaya.. hem tuvalete cıkmanız da kolaylasacak :)
Canim karatay yapmak icin beynine format atacaksin gecmiste yediklerini unutup karatain dediklerini ve pisirme yontemlerini yapacaksinalıntıyı doğru yapamadım, EvrimKuzey size çok teşekkür ederim...
rica ederim.. yazdıklarımda eksıgım falan varsa GUL HN tamamlar,uyarır zaten bizi.. bir de o okusun bakalım.
okudum cok guzel canim ,,,sadece bulgur 3,,,4 kasik olablilir
Zamanında çok az kullanmıştım ben her gün bi yarım saat kullanayım bakayım ile yarayacak mı😃aslında bir nevi pasif jimnastik di mi😀zaten az bi göbüşüm kaldı Allah'ın izniyle küçültecemhem şofor mahali hem cam kenarı deseneşahanee.. bendekı de eskı model, 5 senedır var.. sımdı yenıler daha sahane..
Yaparsa senin için fotosunu eklerim, ama bu aralar yapmadı, çoğunlukla yazın yapıyor.geçer di mi yapıskan seyler ustumuzden.. gıydım bugun kotu.. yanlardan hemen kendılerını saldılar sagolsunlar..
yemiş kadar oldum.. ne guuuzzzeelll anlatmıssın sen oyle yaaa.. ıftara da var hala
fotosunu da koyaydın bari
dukan benım de saglıgımı bozmadı.. aslında oyle guzel bır sey kı.. her gun ınceldıgını kuculdugunu goruyorsun.. her gun tartıya cık eksi halini goruyorsun.. ama cıger ıstıyor işte yapması.. ne kadar dogru.. bu dukan denen sey gercekten de sadece bır kere yapılmalı.. ressssmeennnn laboratuar calısması.. çok zor..
ben mesela bu yedıgınızle doymam.. tarhana sulu.. pırasa yarı sulu.. sız durabılıyor musunuz?
Ama evrimkuzey dün bana önerdi, ayıp olur yapmazsam birde sen izin verdin hatırlarsan.Dun okudunya uygulamasan sasarim kedicik:):):)
Özendim sana. Açık havada yaptın sporunu, tam Karatay'ın istediği gibi.Kızlar fena çok fena :)))1 saatte yakın basketbol oynadim 23 sene sonra vayyy be iyi terledim efor gösterdim çocuklar gibi sendim
sevgili evrimkuzey cok haklısın salladım bıle spor deme bana.nerden alıcaz bu kemeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?