Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah: KlasıkKaratayKahvaltısı

aksam: ıkı kasık bezelye yemegı + ıkı parmak kadar tavuk gogsu+ kuru patlıcan,bıber kavurması,yogurtlu+ bir tutam yesıllık+yarım avokado

GUL HN cım.. dunku aksam yedıgım kuru kayısından dolayı bugun meyve yemedım :) caiz midir ?

KOZA KARDEŞ, tıtresım kemerını onerırırm bak sana.. duzenlı kullanırsan karnı dumduz yapıyor.. denenmıstır..
Benim ki aldigim zamandan beri 8 senedir isyerinde dolapta duruyor .ilk zaman 2 ay kullandim sonra unutuldu
....ozel dogum gunlerinde bir lokmaya izin var....bol misafirli bir hafta olacak sana..allah yarimcin olsun

GUL HANIMCIM, şiddetle tavsıye edıyorum tıtresım kemerını.. en azından gobegınız ıcın.. her aksam otururken takın.. su kulagımdakı ugultu kesılsın baslayacagım tekrar takmaya.. hem tuvalete cıkmanız da kolaylasacak :)

Son düzenleme:

KOZA KARDEŞ, tıtresım kemerını onerırırm bak sana.. duzenlı kullanırsan karnı dumduz yapıyor.. denenmıstır..

Şu anda ondan biz de de olduğunu hatırladım ve taktım belime:) ama bnm ki sauna kemeri deniyor galiba hem ısı hem titreşim😀

bugun sohbet gunumuzdu ikramlik pilavustu tavuk ayran vardi saat 5ti bende pilav yerine tavuk rica edip 2 bardak ayranla aksam yemegini yemis oldum. iki gundur aksami sebzesiz geciriyorum
afiyet olsun canim...bazen duzensizlik oluyor oyle

Menümü yazayım

Öğle 12:30 yarım tabak kıymalı kabak+1 kase yoğurt+salata+1 küçük içli köfte

Akşam 19:20 2 tavuk but+ayran+salata+lahana turşusu

Spor 3 km yürüyüş*shred 2/3
Afiyet olsun canim,,,doydunmu

Caiz dir sekerim:)
benim en sorunlu yerim gobegim 45 kg. Luk kedi gobege takiyor benim sivri gobegimi gorse intihar eder:)
Gunde 3 kere kullanmak gerekiyor eve gtirsem 1 olur alissamda is te 2 kere kullansam cok ses yapiyor ama ustune sal sariyorum 1,,2 yapip birakiyorum
alıntıyı doğru yapamadım, EvrimKuzey size çok teşekkür ederim...
Canim karatay yapmak icin beynine format atacaksin gecmiste yediklerini unutup karatain dediklerini ve pisirme yontemlerini yapacaksin

hem şofor mahali hem cam kenarı desene şahanee.. bendekı de eskı model, 5 senedır var.. sımdı yenıler daha sahane..
Zamanında çok az kullanmıştım ben her gün bi yarım saat kullanayım bakayım ile yarayacak mı😃aslında bir nevi pasif jimnastik di mi😀zaten az bi göbüşüm kaldı Allah'ın izniyle küçültecem

Yaparsa senin için fotosunu eklerim, ama bu aralar yapmadı, çoğunlukla yazın yapıyor.

Son düzenleme:
Kızlar fena çok fena :)))1 saatte yakın basketbol oynadim 23 sene sonra vayyy be iyi terledim efor gösterdim çocuklar gibi sendim

sevgili evrimkuzey cok haklısın salladım bıle spor deme bana.nerden alıcaz bu kemeri

Evrimkuzey demesin ben diyeyim o zaman.....basenler icin en guzel spor yuruyus hic eziyetide yok, benim dizlerimin sivisi bittigi halde ben hergun 2 saatten fazla yuruyorum ustelik 50 yasindayim genc te degilim,,,bu kadar eeziyete zayiflayip istedigimi giyeyim diye katlaniyorum yoksa sadece saglikli beslenme olarak uygularim ,,,sen cok gencsin manken gibi olmak icin silkinip hareket etmen lazim canimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…