Benim ki aldigim zamandan beri 8 senedir isyerinde dolapta duruyor.ilk zaman 2 ay kullandim sonra unutuldu
....ozel dogum gunlerinde bir lokmaya izin var....bol misafirli bir hafta olacak sana..allah yarimcin olsun
gecer tabii herksein gectigi gibi bizimkilerde gececek
sevgili evrimkuzey cok haklısın salladım bıle spor deme bana.nerden alıcaz bu kemeri
KOZACAN.. ıyı arastır derım netten.. ıyı bak.. muhakkak marka al, bilindik yerden al, garantısı olsun.. sonra uzulmeyesın.. ben de netten almıstım bes sene once.. hatta bulasık yıkayyaım belımde de dursun dersen.. şarjlıları bıle var artık. ama ıyı arastır arkadasım. 20 lıra fazla olsun duzgun olsun.
Caiz dir sekerim:)
benim en sorunlu yerim gobegim 45 kg. Luk kedi gobege takiyor benim sivri gobegimi gorse intihar eder:)
Gunde 3 kere kullanmak gerekiyor eve gtirsem 1 olur alissamda is te 2 kere kullansam cok ses yapiyor ama ustune sal sariyorum 1,,2 yapip birakiyorum
Canim karatay yapmak icin beynine format atacaksin gecmiste yediklerini unutup karatain dediklerini ve pisirme yontemlerini yapacaksin
okudum cok guzel canim ,,,sadece bulgur 3,,,4 kasik olablilir
valla gunde bı kere yap GUL HANIMCIM.. Ama her gun yap.. bı donem karnımı dumduz ettım ben bununla. cevaplarımı begenmenıze sevındım.
Zamanında çok az kullanmıştım ben her gün bi yarım saat kullanayım bakayım ile yarayacak mı😃aslında bir nevi pasif jimnastik di mi😀zaten az bi göbüşüm kaldı Allah'ın izniyle küçültecem
evet Selen.. eve gelen masör gibi düşün aleti.. yagların yerınden oynamasını saglıyor anladıgım kadarı ıle.. az bır gobus kaldıysa dehayde hayde halledersın.. ama yıne de sıklastırıcı spor yapılmalı derım karın ıcın.. en azından daha fit gorunur karnın derim nacizane.
Benim ki aldigim zamandan beri 8 senedir isyerinde dolapta duruyor.ilk zaman 2 ay kullandim sonra unutuldu
....ozel dogum gunlerinde bir lokmaya izin var....bol misafirli bir hafta olacak sana..allah yarimcin olsun
KOZACAN.. ıyı arastır derım netten.. ıyı bak.. muhakkak marka al, bilindik yerden al, garantısı olsun.. sonra uzulmeyesın.. ben de netten almıstım bes sene once.. hatta bulasık yıkayyaım belımde de dursun dersen.. şarjlıları bıle var artık. ama ıyı arastır arkadasım. 20 lıra fazla olsun duzgun olsun.
benim en sorunlu yerim gobegim 45 kg. Luk kedi gobege takiyor benim sivri gobegimi gorse intihar eder:)
Gunde 3 kere kullanmak gerekiyor eve gtirsem 1 olur alissamda is te 2 kere kullansam cok ses yapiyor ama ustune sal sariyorum 1,,2 yapip birakiyorum
Canim karatay yapmak icin beynine format atacaksin gecmiste yediklerini unutup karatain dediklerini ve pisirme yontemlerini yapacaksin
valla gunde bı kere yap GUL HANIMCIM.. Ama her gun yap.. bı donem karnımı dumduz ettım ben bununla. cevaplarımı begenmenıze sevındım.
evet Selen.. eve gelen masör gibi düşün aleti.. yagların yerınden oynamasını saglıyor anladıgım kadarı ıle.. az bır gobus kaldıysa dehayde hayde halledersın.. ama yıne de sıklastırıcı spor yapılmalı derım karın ıcın.. en azından daha fit gorunur karnın derim nacizane.
Jillian I'n shred i ni yapıyorum zaten arada mekik çekiyorum,bunu günde kaç kez kaç dakika kullanmalıyım ki ?
Canlarimmm,hayirli aksamlar dilerim.Simdi prensesimden dondum,hamdolsun iyiydi ama biraz durgundu,sadece iki kelime konustu, bebeginle oynamyi tercih etti.Bol bol sarildim,optum optum onu,saclarini koklamak bile yeter bana.Canim Gulcugum,zahmet olmazsa senin kullandigin omega 3 un firmasini,epa ve diger degerlerinin miktarlarini rica edebilirmiyim lutfen?
Evrimkuzey demesin ben diyeyim o zaman.....basenler icin en guzel spor yuruyus hic eziyetide yok, benim dizlerimin sivisi bittigi halde ben hergun 2 saatten fazla yuruyorum ustelik 50 yasindayim genc te degilim,,,bu kadar eeziyete zayiflayip istedigimi giyeyim diye katlaniyorum yoksa sadece saglikli beslenme olarak uygularim ,,,sen cok gencsin manken gibi olmak icin silkinip hareket etmen lazim canimmmmmmmm
KOZA KARDEŞ, tıtresım kemerını onerırırm bak sana.. duzenlı kullanırsan karnı dumduz yapıyor.. denenmıstır..
Cevaplar cok guzel olmus canim,,,ellerine saglik
Benimle yasit ben 69 kg yum halaaaaa:'(
sevgili evrimkuzey titresımlı kemer dıye mı bakayım varmıdır önerecegın marka?
:) yarin hamliktan heryerin agrir:)....sen esini her gece ikna et kg lardan cok cabuk kurtulursun:)Kızlar fena çok fena :)))1 saatte yakın basketbol oynadim 23 sene sonra vayyy be iyi terledim efor gösterdim çocuklar gibi sendim
Ama evrimkuzey dün bana önerdi, ayıp olur yapmazsam birde sen izin verdin hatırlarsan.
Yaparsa senin için fotosunu eklerim, ama bu aralar yapmadı, çoğunlukla yazın yapıyor.
Kızlar fena çok fena :)))1 saatte yakın basketbol oynadim 23 sene sonra vayyy be iyi terledim efor gösterdim çocuklar gibi sendim
Ama evrimkuzey dün bana önerdi, ayıp olur yapmazsam birde sen izin verdin hatırlarsan.
Evrimkuzey demesin ben diyeyim o zaman.....basenler icin en guzel spor yuruyus hic eziyetide yok, benim dizlerimin sivisi bittigi halde ben hergun 2 saatten fazla yuruyorum ustelik 50 yasindayim genc te degilim,,,bu kadar eeziyete zayiflayip istedigimi giyeyim diye katlaniyorum yoksa sadece saglikli beslenme olarak uygularim ,,,sen cok gencsin manken gibi olmak icin silkinip hareket etmen lazim canimmmmmmmm
ben mesela bu yedıgınızle doymam.. tarhana sulu.. pırasa yarı sulu.. sız durabılıyor musunuz?
Canlarimmm,hayirli aksamlar dilerim.Simdi prensesimden dondum,hamdolsun iyiydi ama biraz durgundu,sadece iki kelime konustu, bebeginle oynamyi tercih etti.Bol bol sarildim,optum optum onu,saclarini koklamak bile yeter bana.Canim Gulcugum,zahmet olmazsa senin kullandigin omega 3 un firmasini,epa ve diger degerlerinin miktarlarini rica edebilirmiyim lutfen?
Kızlar fena çok fena :)))1 saatte yakın basketbol oynadim 23 sene sonra vayyy be iyi terledim efor gösterdim çocuklar gibi sendim
KOZACAN.. benimkinin markası WOLLEX.. mesela SELEN de kendininkini soylesın.. GUL HN memnunsa o da soylesın.. en son ne cıktı, ne durumdalar bılmıyorum acıkcası.. ama bes senedır bı vukuat cıkmadı bende cok şükür. evet tıtresımlı kemer dıye bakabılırsın.
Artık doyuyorum..Çorbadan sonra bile tıkandım ama pırasayı çok sevdiğim için yedim kefir zaten tek başına bile doyuruyor....
çok şükür yaza daha cok var.. yoksa şiş şiş nereye kadar gezerdimm
ayy harıka.. missssssssssssssss.. ne guzel..
o zaman bır sey daha dıyeyım.. ıcıne bır tutam kırmızı acı bıber koyup ye.. bomba olsun
işte budur GÜL HANIMCIM.. agzınıza sağlık.. başlamak ınsana cok zor gelıyor en basta.. ama bir baslandı mı spora, bır tadını aldı mı insan.. işte o zaman bırakamıyorsun.. benım ne kadar uzuldugumu BABYMON arkadasım cok ıyı bılır.. içim gidiyor yapmadıgım ıcın.. yarın yavas yavas baslayacagım.. daha ıyıyım.
En güzel akşamlar hepinize
Bugün kalkar kalkmaz bir çay kaşığı karbonat ve bi bardak su
5 TİBET EGZERSİZİ ( bende başladım kedicik)
Sabah 7.30 bolll yeşillik, 2 ufak havuç, 13 siyah zeytin ve bir çay bardağı yerfıstığı( peynirsiz ikinci günüm) ufak bi portakal( bu ara canım cokk çekiyor)
Öğlen 13.15 kedicik usulü yoğurdum( tarçın. Zencefil. Zerdeçallı)
Akşam 20.00 biber dolması bulgurlu, bir kase yoğurt ve salattttaaaaa
Saat biraz daha ilerlesin sporuma balıcam malum 8 de bitti yemek
Bnm ki de wollex sauna belt 😃
En güzel akşamlar hepinize
Bugün kalkar kalkmaz bir çay kaşığı karbonat ve bi bardak su
5 TİBET EGZERSİZİ ( bende başladım kedicik)
Sabah 7.30 bolll yeşillik, 2 ufak havuç, 13 siyah zeytin ve bir çay bardağı yerfıstığı( peynirsiz ikinci günüm) ufak bi portakal( bu ara canım cokk çekiyor)
Öğlen 13.15 kedicik usulü yoğurdum( tarçın. Zencefil. Zerdeçallı)
Akşam 20.00 biber dolması bulgurlu, bir kase yoğurt ve salattttaaaaa
Saat biraz daha ilerlesin sporuma balıcam malum 8 de bitti yemek
Pul biber mi, yoksa toz kırmızı biber mi?
Yoğurda yağ eklemiyor musun?
Özendim sana. Açık havada yaptın sporunu, tam Karatay'ın istediği gibi.
Bizim köy biberi var, şu minik biberleri kurutuyorlar sonra annem onu rondodan geçiriyor, çok acı ama.ıkımız de memnunsak dogru bır marka demek kı.. KOZACAN bu markaya bır bak bakalım
peynır neden yok?
valla KEDİ KARDES acı olsun da bıber, ne sekıl olursa olsun..
Ben oynamayı bile bilmiyorum ki.Kedi imkanin varsa sende dene canim ben cok özlemişim
:) yarin hamliktan heryerin agrir:)....sen esini her gece ikna et kg lardan cok cabuk kurtulursun:)
Evet ben izin verdim :) sen yaramaz kedisin ya hemen uygulaman lazim yoksa rahat edemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?