Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir) 11 tekrar yaptım

Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI
2 küçük yerli muz
2 yumurta
Zeytin
Beyaz Peynir
Havuç, dereotu, nane (zeytinyağı)
Siyah çay

Türk Kahvesi
Nane, limon kaynattım.
Normal içme suyuma nane, limon attım.

AKŞAM YEMEĞİ
Yoğurt
Ispanak

Doymamıştım, eve geldim fıstık yedim.

Jillian ripped 1/2
Ardından 190 squat

Şimdi de suyuma sirke attım 500 ml.'e 1 çorba kaşığı sirke. İçiyorum.

Son düzenleme:

Ablam cok duygulandirdin beni birdahaki sefere benim icinde opermisin prensesini

gül hanım çokk güldüm:)) sağolun ama sızdekı azım bende olsa ahoooo:)) tebrık edıyorum ayrıca gençsınız durun daha ))

Cevaplar cok guzel olmus canim,,,ellerine saglik

Benimle yasit ben 69 kg yum halaaaaa:'(

Ben biliyorum cnm sen de istediğin kiloya ineceksin😘annem hakikaten kilo sağlık konularında uçmuş artık tamam güzel de bazen abartıyor:)

Bulaşık deterjanı zararlı diye suyunu sıktığı limonların kabuklarını bir kaba koyuyor üstüne su , içine 1 damla bulaşık deterjanı böyle yıkıyor bulaşığı😃bence normal değil yani😝

Korkuyorum bir gün Internet'in öğrenecek okuyacak burayı evlâtlıktan reddeder valla😀

Kızlar fena çok fena :)))1 saatte yakın basketbol oynadim 23 sene sonra vayyy be iyi terledim efor gösterdim çocuklar gibi sendim
:) yarin hamliktan heryerin agrir:)....sen esini her gece ikna et kg lardan cok cabuk kurtulursun:)
Ama evrimkuzey dün bana önerdi, ayıp olur yapmazsam birde sen izin verdin hatırlarsan.

Evet ben izin verdim :) sen yaramaz kedisin ya hemen uygulaman lazim yoksa rahat edemezsin

Yaparsa senin için fotosunu eklerim, ama bu aralar yapmadı, çoğunlukla yazın yapıyor.

çok şükür yaza daha cok var.. yoksa şiş şiş nereye kadar gezerdimm

Kızlar fena çok fena :)))1 saatte yakın basketbol oynadim 23 sene sonra vayyy be iyi terledim efor gösterdim çocuklar gibi sendim

ayy harıka.. missssssssssssssss.. ne guzel..

Ama evrimkuzey dün bana önerdi, ayıp olur yapmazsam birde sen izin verdin hatırlarsan.

o zaman bır sey daha dıyeyım.. ıcıne bır tutam kırmızı acı bıber koyup ye.. bomba olsun

işte budur GÜL HANIMCIM.. agzınıza sağlık.. başlamak ınsana cok zor gelıyor en basta.. ama bir baslandı mı spora, bır tadını aldı mı insan.. işte o zaman bırakamıyorsun.. benım ne kadar uzuldugumu BABYMON arkadasım cok ıyı bılır.. içim gidiyor yapmadıgım ıcın.. yarın yavas yavas baslayacagım.. daha ıyıyım.

KOZACAN.. benimkinin markası WOLLEX.. mesela SELEN de kendininkini soylesın.. GUL HN memnunsa o da soylesın.. en son ne cıktı, ne durumdalar bılmıyorum acıkcası.. ama bes senedır bı vukuat cıkmadı bende cok şükür. evet tıtresımlı kemer dıye bakabılırsın.

Son düzenleme:
ben mesela bu yedıgınızle doymam.. tarhana sulu.. pırasa yarı sulu.. sız durabılıyor musunuz?

Artık doyuyorum..Çorbadan sonra bile tıkandım ama pırasayı çok sevdiğim için yedim kefir zaten tek başına bile doyuruyor..

Hayırlı akşamlar canan hn.

yarın kollarının ağrısını hissedersin
Ne güzel olmuş,değişiklik olmuş...
ben voleybolu çok severim...

Bnm ki de wollex sauna belt 😃

En güzel akşamlar hepinize
Bugün kalkar kalkmaz bir çay kaşığı karbonat ve bi bardak su

5 TİBET EGZERSİZİ ( bende başladım kedicik )
Sabah 7.30 bolll yeşillik, 2 ufak havuç, 13 siyah zeytin ve bir çay bardağı yerfıstığı( peynirsiz ikinci günüm) ufak bi portakal( bu ara canım cokk çekiyor)
Öğlen 13.15 kedicik usulü yoğurdum( tarçın. Zencefil. Zerdeçallı)
Akşam 20.00 biber dolması bulgurlu, bir kase yoğurt ve salattttaaaaa

Saat biraz daha ilerlesin sporuma balıcam malum 8 de bitti yemek

Pul biber mi, yoksa toz kırmızı biber mi?

Yoğurda yağ eklemiyor musun?

Bnm ki de wollex sauna belt 😃

ıkımız de memnunsak dogru bır marka demek kı.. KOZACAN bu markaya bır bak bakalım

peynır neden yok?

Pul biber mi, yoksa toz kırmızı biber mi?

Yoğurda yağ eklemiyor musun?

valla KEDİ KARDES acı olsun da bıber, ne sekıl olursa olsun..

ıkımız de memnunsak dogru bır marka demek kı.. KOZACAN bu markaya bır bak bakalım

peynır neden yok?

valla KEDİ KARDES acı olsun da bıber, ne sekıl olursa olsun..
Bizim köy biberi var, şu minik biberleri kurutuyorlar sonra annem onu rondodan geçiriyor, çok acı ama.

Kedi imkanin varsa sende dene canim ben cok özlemişim
Ben oynamayı bile bilmiyorum ki. İmkanım da yok.

:) yarin hamliktan heryerin agrir:)....sen esini her gece ikna et kg lardan cok cabuk kurtulursun:)

Evet ben izin verdim :) sen yaramaz kedisin ya hemen uygulaman lazim yoksa rahat edemezsin

Çok yoruldu ablam bakalım yarın istermi gerçi topu peşinde yakalamak icin bdtn daha cok kosturdum ama o benden daha kilolu olduğu icin cok terledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…