Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Yoksun sanki kaç gundur banamı denk gelmedin yoksa

Son düzenleme:
her gün uğruyorum ama yoğun kalamıyorum...

Sen nasıl oldun iyimisin artık...Beslenme nasıl gidiyor..

İyi geceler....

Iyiyim canim cumada dahil hergün sporumu yaptım (yarin nasil olurum bilemiyorum:)))beslenmemde şükür iyi cumaya guzel gelismeler olur inşallah

Canim teosoncugum,sporun her turlusu cok guzel ve faydali.Kutlarim seni canim.Insaallah gelecek haftaya prensesime opucuklerini iletirim kismetse,basim gozum ustune.

Bizim köy biberi var, şu minik biberleri kurutuyorlar sonra annem onu rondodan geçiriyor, çok acı ama.

Ben oynamayı bile bilmiyorum ki. İmkanım da yok.

off cok severım.. bana da esım netten aldı oyle.. sabahları om letın ıcıne bır tutam elımle kırıyorum muhakkak.. azcık da olsa koy.. yogurtla yemek kolay oluyor sonucta.

off cok severım.. bana da esım netten aldı oyle.. sabahları om letın ıcıne bır tutam elımle kırıyorum muhakkak.. azcık da olsa koy.. yogurtla yemek kolay oluyor sonucta.
Biberi biraz abartmış olabilirim. İnşallah abartmamışımdır. Baharatı ve acıyı sevince abartılı koyabiliyorum. Bu biber birde karalahana çorbasıyla nefis oluyor. Canım istedi bak. Ben de hafta sonu omlete ekledim, çok güzel oldu.

Son düzenleme:

benım de acı yeme eşiğim yuksek KEDİ KARDES.. asıl yiğitlik onu ekmeksız yemekmiş.. uzun suredır ben de yiğidim sabah omletım de vardı, aksam kuru patlıcan bıber kavurmasın da.. acı yemek tuzsuz yemeye de cok yardımcı.. ben tansıyon ıcın bıle bıle atmak zorunda kalıyorum malesef..

[video=youtube;x9avonsRVok]http://www.youtube.com/watch?v=x9avonsRVok[/video]
Cumartesi günü bunu yapacağım, kardiyoya ayıracağım 1 günü, pazar günüde dinlenme olacak. 5 günde ripped. Göbek belki bu şekilde daha iyi gider.

Evet yumurta pişirince tavada ben hep pul biber, karabiber, nane, kekik vs.. atarım. Tuz hiç atmam. Zaten baharatsız yemek bana tatsız geliyor.

bayılırım boyle anneye.. biz annemizin dıyet donemınde ergenlık gecırdıgımız ıcın ne caya sekerı bılırız, ne bıskuvıyı, ne pastayı, ne de asıtlı ıceceklerı.. oyle bır buyudum kı metabolızma hıc calısmak zorunda kalmamıs (dıyetısyenın tespıtı ıdı) evde ekmek olmazdı bızde.. yenırse bi sabah kahvaltısında yenırdı.. o da hafta sonundan hafta sonuna.. ne olduysa hamılelıkten sonra oldu ıcımdekı canavar uyandı.. annen gıbı ınsanları cok severım ben..

Evet yumurta pişirince tavada ben hep pul biber, karabiber, nane, kekik vs.. atarım. Tuz hiç atmam. Zaten baharatsız yemek bana tatsız geliyor.

demek kı aynı kalemız senınle

CANAN cigim prensesin iyi oldugunu gordun ya o yeter biseye cani sikilmistir belki bir arkadasi uzmustur.....omega 3 un markasi GN, nokta yerine C gelecek....triple strength fish oil + resveratrol

Canim Gulcugum,bir de mevsim degisikligi ile ilintili olabilir dediler.Omega 3 icin cok tesekkur ederim,ayrica epa degeri de yaziyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…