Artık doyuyorum..Çorbadan sonra bile tıkandım ama pırasayı çok sevdiğim için yedim kefir zaten tek başına bile doyuruyor..
Hayırlı akşamlar canan hn.
yarın kollarının ağrısını hissedersin
Ne güzel olmuş,değişiklik olmuş...
ben voleybolu çok severim...
Yoksun sanki kaç gundur banamı denk gelmedin yoksa
Iyi geceler kızlar bn kitabımın başına geçiyorum ��
her gün uğruyorum ama yoğun kalamıyorum...
Sen nasıl oldun iyimisin artık...Beslenme nasıl gidiyor..
İyi geceler....
Bizim köy biberi var, şu minik biberleri kurutuyorlar sonra annem onu rondodan geçiriyor, çok acı ama.
Ben oynamayı bile bilmiyorum ki.İmkanım da yok.
Bizim köy biberi var, şu minik biberleri kurutuyorlar sonra annem onu rondodan geçiriyor, çok acı ama.
Ben oynamayı bile bilmiyorum ki.İmkanım da yok.
Iyi geceler kızlar bn kitabımın başına geçiyorum 😘
Biberi biraz abartmış olabilirim. İnşallah abartmamışımdır.off cok severım.. bana da esım netten aldı oyle.. sabahları om letın ıcıne bır tutam elımle kırıyorum muhakkak.. azcık da olsa koy.. yogurtla yemek kolay oluyor sonucta.
Biberi biraz abartmış olabilirim. İnşallah abartmamışımdır.Baharatı ve acıyı sevince abartılı koyabiliyorum. Bu biber birde karalahana çorbasıyla nefis oluyor. Canım istedi bak. Ben de hafta sonu omlete ekledim, çok güzel oldu.
Evet yumurta pişirince tavada ben hep pul biber, karabiber, nane, kekik vs.. atarım. Tuz hiç atmam. Zaten baharatsız yemek bana tatsız geliyor.benım de acı yeme eşiğim yuksek KEDİ KARDES.. asıl yiğitlik onu ekmeksız yemekmiş.. uzun suredır ben de yiğidimsabah omletım de vardı, aksam kuru patlıcan bıber kavurmasın da.. acı yemek tuzsuz yemeye de cok yardımcı.. ben tansıyon ıcın bıle bıle atmak zorunda kalıyorum malesef..
Benim ki aldigim zamandan beri 8 senedir isyerinde dolapta duruyor.ilk zaman 2 ay kullandim sonra unutuldu
....ozel dogum gunlerinde bir lokmaya izin var....bol misafirli bir hafta olacak sana..allah yarimcin olsun
gecer tabii herksein gectigi gibi bizimkilerde gececek
KOZACAN.. ıyı arastır derım netten.. ıyı bak.. muhakkak marka al, bilindik yerden al, garantısı olsun.. sonra uzulmeyesın.. ben de netten almıstım bes sene once.. hatta bulasık yıkayyaım belımde de dursun dersen.. şarjlıları bıle var artık. ama ıyı arastır arkadasım. 20 lıra fazla olsun duzgun olsun.
Caiz dir sekerim:)
benim en sorunlu yerim gobegim 45 kg. Luk kedi gobege takiyor benim sivri gobegimi gorse intihar eder:)
Gunde 3 kere kullanmak gerekiyor eve gtirsem 1 olur alissamda is te 2 kere kullansam cok ses yapiyor ama ustune sal sariyorum 1,,2 yapip birakiyorum
Canim karatay yapmak icin beynine format atacaksin gecmiste yediklerini unutup karatain dediklerini ve pisirme yontemlerini yapacaksin
Jillian I'n shred i ni yapıyorum zaten arada mekik çekiyorum,bunu günde kaç kez kaç dakika kullanmalıyım ki ?
yanı ben sabah aksam 20 dk kullanırım.. dayanabıldıgın kadar.. sıkılmadıgın kadar kullan derım.. netten de bak ıstersen.. onerı var mıymıs.. duzenlı kullandıktan sonra ne kadar kullanırsan kullan bence.. yanı nacızane.. belkı daha ıyı onerısı olan vardır.
Ben biliyorum cnm sen de istediğin kiloya ineceksin😘annem hakikaten kilo sağlık konularında uçmuş artık tamam güzel de bazen abartıyor:)
Bulaşık deterjanı zararlı diye suyunu sıktığı limonların kabuklarını bir kaba koyuyor üstüne su , içine 1 damla bulaşık deterjanı böyle yıkıyor bulaşığı😃bence normal değil yani😝
Korkuyorum bir gün Internet'in öğrenecek okuyacak burayı evlâtlıktan reddeder valla😀
Evet yumurta pişirince tavada ben hep pul biber, karabiber, nane, kekik vs.. atarım. Tuz hiç atmam. Zaten baharatsız yemek bana tatsız geliyor.
İyi geceler.Kızlar ben cok yorgun sabahta erken kalkiş suan direk yatış herkese ii geceler
Kızlar ben cok yorgun sabahta erken kalkiş suan direk yatış herkese ii geceler
Pul biber mi, yoksa toz kırmızı biber mi?
Yoğurda yağ eklemiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?