Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ıkımız de memnunsak dogru bır marka demek kı.. KOZACAN bu markaya bır bak bakalım

peynır neden yok?

valla KEDİ KARDES acı olsun da bıber, ne sekıl olursa olsun..

Canım benim biraz bağırsak problemim varda süt ve süt ürünlerine karşı belki gizli bi alerjim mi var diye düşündüm yoğurt yemeyim diyordum ama yoıurt bağırbaklar için yararlıymış kedicim de istersen peynir ve süt tüketme dedi bende o yüzdenn kestim.. bakalım faydası olacak mı

internet konusunda cok gec kalmis :),,,bide kullanmayi bilip arastirsa daha neler neler ogrenir dogal yapilan o kadar cok sey varki,,,,ben 3 aydir sampuan ve sac kremi kullanmayi kestim zeytinyagli sabun kullaniyorum sacimin dokulmesi azaldi yakinda kel olacaktim cok dokuluyordu hem uzun hem az fare kuyrugu gibi :)
ben 8sene once pazarlamacidan almistim markasini hatirlamiyorum o zamanlar 135 tlye almistim hem sarjli oluyor hem kablolu 7 fonksiyonu var istedigin fonksiyona ve dakikaya ayariiyorsun

Bizim köy biberi var, şu minik biberleri kurutuyorlar sonra annem onu rondodan geçiriyor, çok acı ama.

Ben oynamayı bile bilmiyorum ki. İmkanım da yok.
Ben bilirim ortaokulda kizlar takimi kaptaniydim
Çok yoruldu ablam bakalım yarın istermi gerçi topu peşinde yakalamak icin bdtn daha cok kosturdum ama o benden daha kilolu olduğu icin cok terledi

:)

Bende bayılırım acıya sabah akşam farketmez her daim yerim... buzluğa atarım, kuruturum her şekilde

Iyi geceler herkese.. Allah rahatlik versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladim.. deneme yanilma yolu ile ogrenme durumu.. peynirsiz duramam ben, ondan dikkatimi cekti acikcasi.. gecmis olsun arkadasim.

Yaptın mı sporunu?

Gul hn, kiviyi denediniz mi bugun..? Merak ettim ise yaradi mi siz de. Ben de karbonatli su icmek te cok ise yariyor..

Elinizdeki alet guzelmis Gul hn.. bence kullanin.. ben de o kadar fonksiyon yok.. titriyor cok sukur.. buna da sukur diyeyim bari

Anladim.. deneme yanilma yolu ile ogrenme durumu.. peynirsiz duramam ben, ondan dikkatimi cekti acikcasi.. gecmis olsun arkadasim.

Bende çok severim ama bakalım işe yararsa bi süre yok... sonra tekrar dönüş yaparım dyanamam o kadar ayrılığa.. teşekkür ederim ayrıca inşallah geçer

Ayyy köy biberi ile yoğurt süper oldu, sanki biber kızartmışta üstüne kızdırılmış biberli yağ dökülmüş gibi.

Yaptın mı sporunu?

Yapmam mı yaptım, duşumuda aldım... biraz geciksem benimki başlıyor hadi kalk yap sporunu uyuyacan birazdan diyor

Jillian ripped 1/2
ip atlama 200 tane yapıldı
Gün boyu
Su limonlu 2.5 lt. Bitki çaylarımı ve türk kahvesi içtim...

Elinizdeki alet guzelmis Gul hn.. bence kullanin.. ben de o kadar fonksiyon yok.. titriyor cok sukur.. buna da sukur diyeyim bari

Afiyet osun canim,,,esinde alisti artik sporuna:)

Ne güzel, demek ki spora devam etmende eşinin de payı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…