ıkımız de memnunsak dogru bır marka demek kı.. KOZACAN bu markaya bır bak bakalım
peynır neden yok?
valla KEDİ KARDES acı olsun da bıber, ne sekıl olursa olsun..
internet konusunda cok gec kalmis :),,,bide kullanmayi bilip arastirsa daha neler neler ogrenir dogal yapilan o kadar cok sey varki,,,,ben 3 aydir sampuan ve sac kremi kullanmayi kestim zeytinyagli sabun kullaniyorum sacimin dokulmesi azaldi yakinda kel olacaktim cok dokuluyordu hem uzun hem az fare kuyrugu gibi :)Ben biliyorum cnm sen de istediğin kiloya ineceksin😘annem hakikaten kilo sağlık konularında uçmuş artık tamam güzel de bazen abartıyor:)
Bulaşık deterjanı zararlı diye suyunu sıktığı limonların kabuklarını bir kaba koyuyor üstüne su , içine 1 damla bulaşık deterjanı böyle yıkıyor bulaşığı😃bence normal değil yani😝
Korkuyorum bir gün Internet'in öğrenecek okuyacak burayı evlâtlıktan reddeder valla😀
ben 8sene once pazarlamacidan almistim markasini hatirlamiyorum o zamanlar 135 tlye almistim hem sarjli oluyor hem kablolu 7 fonksiyonu var istedigin fonksiyona ve dakikaya ayariiyorsunKOZACAN.. benimkinin markası WOLLEX.. mesela SELEN de kendininkini soylesın.. GUL HN memnunsa o da soylesın.. en son ne cıktı, ne durumdalar bılmıyorum acıkcası.. ama bes senedır bı vukuat cıkmadı bende cok şükür. evet tıtresımlı kemer dıye bakabılırsın.
Ben bilirim ortaokulda kizlar takimi kaptaniydimBizim köy biberi var, şu minik biberleri kurutuyorlar sonra annem onu rondodan geçiriyor, çok acı ama.
Ben oynamayı bile bilmiyorum ki.İmkanım da yok.
Çok yoruldu ablam bakalım yarın istermi gerçi topu peşinde yakalamak icin bdtn daha cok kosturdum ama o benden daha kilolu olduğu icin cok terledi
Biberi biraz abartmış olabilirim. İnşallah abartmamışımdır.Baharatı ve acıyı sevince abartılı koyabiliyorum. Bu biber birde karalahana çorbasıyla nefis oluyor. Canım istedi bak. Ben de hafta sonu omlete ekledim, çok güzel oldu.
Hem zayıflamaya da etkisi var.Bende bayılırım acıya sabah akşam farketmez her daim yerim... buzluğa atarım, kuruturum her şekilde
Canım benim biraz bağırsak problemim varda süt ve süt ürünlerine karşı belki gizli bi alerjim mi var diye düşündüm yoğurt yemeyim diyordum ama yoıurt bağırbaklar için yararlıymış kedicim de istersen peynir ve süt tüketme dedi bende o yüzdenn kestim.. bakalım faydası olacak mı
Yaptın mı sporunu?Canım benim biraz bağırsak problemim varda süt ve süt ürünlerine karşı belki gizli bi alerjim mi var diye düşündüm yoğurt yemeyim diyordum ama yoıurt bağırbaklar için yararlıymış kedicim de istersen peynir ve süt tüketme dedi bende o yüzdenn kestim.. bakalım faydası olacak mı
Hem zayıflamaya da etkisi var.
İyi geceler.Iyi geceler herkese.. Allah rahatlik versin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim.. deneme yanilma yolu ile ogrenme durumu.. peynirsiz duramam ben, ondan dikkatimi cekti acikcasi.. gecmis olsun arkadasim.
Benim ki aldigim zamandan beri 8 senedir isyerinde dolapta duruyor.ilk zaman 2 ay kullandim sonra unutuldu
....ozel dogum gunlerinde bir lokmaya izin var....bol misafirli bir hafta olacak sana..allah yarimcin olsun
gecer tabii herksein gectigi gibi bizimkilerde gececek
KOZACAN.. ıyı arastır derım netten.. ıyı bak.. muhakkak marka al, bilindik yerden al, garantısı olsun.. sonra uzulmeyesın.. ben de netten almıstım bes sene once.. hatta bulasık yıkayyaım belımde de dursun dersen.. şarjlıları bıle var artık. ama ıyı arastır arkadasım. 20 lıra fazla olsun duzgun olsun.
Caiz dir sekerim:)
benim en sorunlu yerim gobegim 45 kg. Luk kedi gobege takiyor benim sivri gobegimi gorse intihar eder:)
Gunde 3 kere kullanmak gerekiyor eve gtirsem 1 olur alissamda is te 2 kere kullansam cok ses yapiyor ama ustune sal sariyorum 1,,2 yapip birakiyorum
Canim karatay yapmak icin beynine format atacaksin gecmiste yediklerini unutup karatain dediklerini ve pisirme yontemlerini yapacaksin
benimkinde 20 dkk dn fazla kullanmayin yaziyordu ben 20 dkk gecirmezdim gunde 3 kereyanı ben sabah aksam 20 dk kullanırım.. dayanabıldıgın kadar.. sıkılmadıgın kadar kullan derım.. netten de bak ıstersen.. onerı var mıymıs.. duzenlı kullandıktan sonra ne kadar kullanırsan kullan bence.. yanı nacızane.. belkı daha ıyı onerısı olan vardır.
Iyi geceler canimKızlar ben cok yorgun sabahta erken kalkiş suan direk yatış herkese ii geceler
Canim karatay yapmak icin beynine format atacaksin gecmiste yediklerini unutup karatain dediklerini ve pisirme yontemlerini yapacaksin
Biz burda her zaman sana yardim etmeye haziriz sen yeterki zararli seylerden vazgecyapmaya çalışacam:)
Canim Gulcugum,bir de mevsim degisikligi ile ilintili olabilir dediler.Omega 3 icin cok tesekkur ederim,ayrica epa degeri de yaziyor mu acaba?
EPA,,,647,,,,DHA,,253 gunde 2 tane yeterli,,,,1800 mg yapar hocada 2,,3 gr arasi diyor zaten,,,icinde antioksidan da var
Yaptın mı sporunu?
Elinizdeki alet guzelmis Gul hn.. bence kullanin.. ben de o kadar fonksiyon yok.. titriyor cok sukur.. buna da sukur diyeyim bari
Elinizdeki alet guzelmis Gul hn.. bence kullanin.. ben de o kadar fonksiyon yok.. titriyor cok sukur.. buna da sukur diyeyim bari
Yapmam mı yaptım, duşumuda aldım... biraz geciksem benimki başlıyor hadi kalk yap sporunu uyuyacan birazdan diyor
Jillian ripped 1/2
ip atlama 200 tane yapıldı
Gün boyu
Su limonlu 2.5 lt. Bitki çaylarımı ve türk kahvesi içtim...
Ne güzel, demek ki spora devam etmende eşinin de payı var.Yapmam mı yaptım, duşumuda aldım... biraz geciksem benimki başlıyor hadi kalk yap sporunu uyuyacan birazdan diyor
Jillian ripped 1/2
ip atlama 200 tane yapıldı
Gün boyu
Su limonlu 2.5 lt. Bitki çaylarımı ve türk kahvesi içtim...
Ayyy köy biberi ile yoğurt süper oldu, sanki biber kızartmışta üstüne kızdırılmış biberli yağ dökülmüş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?