Iyi geceler canimIyi geceler herkese.. Allah rahatlik versin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
deneme imkani olmadi canim is cikisi almak aklima gelmedi birde 3 gundur kabiz olmadim onun icinde aklima gelmemistir ilk kabizlikta deneyecegim:)Gul hn, kiviyi denediniz mi bugun..? Merak ettim ise yaradi mi siz de. Ben de karbonatli su icmek te cok ise yariyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet olsun iyi geceler canimİyi geceler.Ben de yoğurdumu yiyip yatayım bari.
Canim Gulcugum cok aydinlatici bir cevap oldu emegine,yuregine saglik.Cok cok tesekkurler ederim canim.Hepinize hayirli geceler dilerim canlarim.
Afiyet osun canim,,,esinde alisti artik sporuna:)
Epey gelismeler var seni fistik gibi gordukece kendisindeki fazlaliklar gozune batacak o zaman karatay a baslayacak:)Evet ablacım alıştı... arada kendide kendince bişiler yapıyorbide yediklerine dikkat etse ne güzel olur ama enn sevdiği şeyler karatayda ki yasaklar
iyi geceler canimİyi geceler canım arkadaşlarım
Aci olmadimi ,,,,
Karbonatlu su kabizligi gideriyor mu nasil yapiyorsunuz?
internet konusunda cok gec kalmis :),,,bide kullanmayi bilip arastirsa daha neler neler ogrenir dogal yapilan o kadar cok sey varki,,,,ben 3 aydir sampuan ve sac kremi kullanmayi kestim zeytinyagli sabun kullaniyorum sacimin dokulmesi azaldi yakinda kel olacaktim cok dokuluyordu hem uzun hem az fare kuyrugu gibi :)
:)
bende gerçekten kılolu olanları her gördüğümde içim cız ediyor inan..Allahım sağlıkla tez vakitte kilo vermesini nasip et diye dua edıyorum..Bizlerde ki kilo problemide sağlıkla çözülür inşallah ama bazı insanlar gerçekten çok zor durumdalar değil mi ?kafayı sıyırmanın minnak bir belitrtisi:
- avm de yürürken; bu kadın benden zayıf, bu kadın kılolu, ayyyy bu kılolu, vay bea kadında ıkı cocuk benım dortte ıkım.. , cek ıcıne gobegını evrım.. cekkkkk..
Gunaydin herkese sabah 8 gibi domates salatalik 10 adet zeytin bi avuc kadar zeytin 1 adet yumurta bir bardak ceviz yiyerek gune basladim ama moral yerlerdebende gerçekten kılolu olanları her gördüğümde içim cız ediyor inan..Allahım sağlıkla tez vakitte kilo vermesini nasip et diye dua edıyorum..Bizlerde ki kilo problemide sağlıkla çözülür inşallah ama bazı insanlar gerçekten çok zor durumdalar değil mi ?
Canim Gulcugum,bir de mevsim degisikligi ile ilintili olabilir dediler.Omega 3 icin cok tesekkur ederim,ayrica epa degeri de yaziyor mu acaba?
sevgili gülcüm o zaman biz de defne sabunu çok ünlüdür bliyorsun -ha ben kokusunu sevmem kullanmam o ayrı-bizim zeytin bahçelerimiz var sabunu zeytinyağlı defneli yapıyorlar köyde yapıldığından tipi yamuk yumuk ama sana yollamak isterim denemiş olursun %100 doğal:14
günaydın fıstıklar umarım gününüz güzel geçerhaftasonuna az kaldı hadi bakalım
sabah 07:50 1 yumurta+peynir+3 zeytin+3 ceviz+maydonoz+1 incir+1 kayısı+ 2 çay
Gunaydin herkese sabah 8 gibi domates salatalik 10 adet zeytin bi avuc kadar zeytin 1 adet yumurta bir bardak ceviz yiyerek gune basladim ama moral yerlerde(((
8 de KKK yaparsan akşama kadar acıkmış olursuno zaman beyne kıtlık inyali gider ve yediklerin yğa dönüşür, ben şuan acıktığımı hissettim 5 saat oldu yiyeli eve gidip yemek yiyene kadar 2 saat daha geçer geç olur hemen fındık vardı yanımda ondan atıştırıyorum,,,2 öğün genelde geç aklkanlar yapıyorlar,,,bizler 2.5 yapıyoruz geç kalkınca 2.....arada ki öğünde ister yemek ister yoğurt yiyebilirsin kuruyemiş sabah yendiği için aralarda fazla yememek lazım
Karbonatlu su kabizligi gideriyor mu nasil yapiyorsunuz?
5-6 aydir iciyorum hic kabiz olmadim.. 1 bardak suya 1 cay kasigi karbonat ekleyerek iciyorum. gribi vs cabuk atlattirior// feyste Kemal milar diye biri var onun sayfasinda karbonatla ilgili detaylari bulabilirsin.. ben once biraz sicak su ekliyorum karbonat erisin diye ustune soguk ekleyip kahvaltidan once iciyorum
Gunaydin herkese sabah 8 gibi domates salatalik 10 adet zeytin bi avuc kadar zeytin 1 adet yumurta bir bardak ceviz yiyerek gune basladim ama moral yerlerde(((
Ayniyiz demek . Sende sebep nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?