Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Iyi geceler herkese.. Allah rahatlik versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi geceler canim
Gul hn, kiviyi denediniz mi bugun..? Merak ettim ise yaradi mi siz de. Ben de karbonatli su icmek te cok ise yariyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
deneme imkani olmadi canim is cikisi almak aklima gelmedi birde 3 gundur kabiz olmadim onun icinde aklima gelmemistir ilk kabizlikta deneyecegim:)

İyi geceler. Ben de yoğurdumu yiyip yatayım bari.
Afiyet olsun iyi geceler canim

Canim Gulcugum cok aydinlatici bir cevap oldu emegine,yuregine saglik.Cok cok tesekkurler ederim canim.Hepinize hayirli geceler dilerim canlarim.

Evet ablacım alıştı... arada kendide kendince bişiler yapıyor bide yediklerine dikkat etse ne güzel olur ama enn sevdiği şeyler karatayda ki yasaklar
Epey gelismeler var seni fistik gibi gordukece kendisindeki fazlaliklar gozune batacak o zaman karatay a baslayacak:)
İyi geceler canım arkadaşlarım
iyi geceler canim

uyuyupuyuyup uyandim yine.. sanki eroin basmislar gibi uyuyorum ozelliklede regl oncesi oluyor.. ustumden kamyon gecmis gibi oluyorum. spor yapamadim

uyaninca karbonatli su

9.30 kkk+1kivi+1 yesil cay

14.30 2 bardak kefir (sulandirilmis)

17.00 tavuk+ayran

18 3kuru kayisi kaymak ile +yesil cay

gun icinde limonlu tarcinli su

egzersiz> hicbirsey

Karbonatlu su kabizligi gideriyor mu nasil yapiyorsunuz?

Son düzenleme:

5-6 aydir iciyorum hic kabiz olmadim.. 1 bardak suya 1 cay kasigi karbonat ekleyerek iciyorum. gribi vs cabuk atlattirior// feyste Kemal milar diye biri var onun sayfasinda karbonatla ilgili detaylari bulabilirsin.. ben once biraz sicak su ekliyorum karbonat erisin diye ustune soguk ekleyip kahvaltidan once iciyorum

sevgili gülcüm o zaman biz de defne sabunu çok ünlüdür bliyorsun -ha ben kokusunu sevmem kullanmam o ayrı-bizim zeytin bahçelerimiz var sabunu zeytinyağlı defneli yapıyorlar köyde yapıldığından tipi yamuk yumuk ama sana yollamak isterim denemiş olursun %100 doğal:14

günaydın fıstıklar umarım gününüz güzel geçerhaftasonuna az kaldı hadi bakalım

sabah 07:50 1 yumurta+peynir+3 zeytin+3 ceviz+maydonoz+1 incir+1 kayısı+ 2 çay

bende gerçekten kılolu olanları her gördüğümde içim cız ediyor inan..Allahım sağlıkla tez vakitte kilo vermesini nasip et diye dua edıyorum..Bizlerde ki kilo problemide sağlıkla çözülür inşallah ama bazı insanlar gerçekten çok zor durumdalar değil mi ?

Akşam işten eve gıder gıtmez yemeğimi hazırladım..Köyden süt peynir almaya gıttıgımızde sağolsun teyze köy soğanı marul tere vermişti onlardan içine az peynır koyarak salata , az tereyağı ile yaptıgım sahanda yumurta ve bir kase yoğurt..kendim mayalamıştım güzel olmuş takdir ettim kendimi
22:30 da uyudum..
Sabah 2 rafadan yumurta , köy peyniri 1bardak ceviz fındık badem karışımı , 2 gün kurusu , 10 adet zeytinyağ içinde bırakılmış zeytin..Şimdi c vitamini ve omega3 tabletimi alıp işe başlıcam..Herkese bol eksiler..sevgiler..

Gunaydin herkese sabah 8 gibi domates salatalik 10 adet zeytin bi avuc kadar zeytin 1 adet yumurta bir bardak ceviz yiyerek gune basladim ama moral yerlerde(((

Canim Gulcugum,bir de mevsim degisikligi ile ilintili olabilir dediler.Omega 3 icin cok tesekkur ederim,ayrica epa degeri de yaziyor mu acaba?

Üzülmeyin lütfen..haftaya gördüğünüz de çok daha iyi olacaktır...Mevsim değişimi hepimizi çok etkiliyor...

Gunaydin herkese sabah 8 gibi domates salatalik 10 adet zeytin bi avuc kadar zeytin 1 adet yumurta bir bardak ceviz yiyerek gune basladim ama moral yerlerde(((

Günaydın...

bende deneyim yarin sabah tarifin icin sagol.

Herkese hayırlı günler diliyorum..

Sabah uyandığım da karnım çok açtı..Aç uyanmayı çok seviyorum..Gece yarıları deli gibi kola, hamurişi vb. tüketip yattığım da sabah uyanışımı hatırlamak dahi istemiyorum...O yüzden seviyorum bu hissi

.......................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…