merhaba kızlar
karatayda akşam yemeklerinde örneğin bulgur pilavı , zeytinyağlı fasülye ne kadar yemek gerekiyor. ölçü nedir. doyana kadar mı
Gunaydinlar sevgiler tüm topik dostlarıma)
2 gündür yoktum, harcadigim eforu görmenizi isterdim.15 kisilik bi misafir atlattim geldim cok şükür...bu bana bayaaa bi gider
Sali:
Sabah Kkk
Ara Yoğurt kuruyemis
Akşam salata barbunya ,özgür çıtır tavuk (firinda)
Dün
Sabah kkk
Misafirlerimle 1 yemek kaşığı rus salatası!!!
3 içli kofte, Mantarlı kozlenmis biberli salata,bir lokma börek yedim..
Akşam yok sütlü kahve ictim 8'den önce
Tokadi patlatin bana hakkettim fazlasiyla...milletin gazina geldim
Kedi bekliyorum hadi:) gerçi tatlilara dokunmadım ve tadina bakmadigim diğer tuzlularda var.ucuz atlattim aslinda..kalanlari dagittim ve buzluga attım ki gormeyim
Spor tabii ki bu tempoda yapamadım. Hafta sonu mola vermeyip açığı kapatmayi düşünüyorum.gece yatagimi zor buldum koltukta uyuyup kalmışım. Eşim ufaklıkla ugrasiyordu seslerine uyandim ve sadece kalkip yatağıma gittim.ne zaman uyudular bilmiyorum:)
Ben 2,5 ay neredeyse hic veremedim. Sonra detayli tetkik yaptirdim.ileri derecede kansizligim varmış ki karatayla yükselmiş halidir eminim..dr kan hapı d vitamini yazdi.cinko yazdi.her gun kullanıyorum. .kisa sure sonra vermeye basladim.birde ilk zamanlar doyana kadar yiyordum ama zor doyuyordum.ogun miktarlarimi azalttim.hele şu aralar yemege önce salatayla başlıyorum koca bi borcam.3 öğün salata var..hani doyana kadar kisminda sıkıntı vardi bende:)) salatayla çözüm buldum..
Hosbuldum canim benim
sana da geçmiş olsun. Gecen ay bende de oldu.spordan kaynaklı oluyor muhtemelen çok yoğun yapiyoruz..bir kac gün krem sürüp surekli baglamistim ben.disari cikarken bile fular takiyordum ..
Günaydın,
Mutlu perşembeler
Tartılınca canım sıkıldı..Dünden 700 gr. fazlayım.;( Seviniyordum ikili rakamlara çok yaklaşıyorum diye bugün sonuç öyle olunca üzüldüm açıkçası..
artık reglmi olucam menopozamı giricem ne olacaksa olsun sürekli düzensizlik..
2 gündür yoktum, harcadigim eforu görmenizi isterdim.15 kisilik bi misafir atlattim geldim cok şükür...bu bana bayaaa bi gider
Sali:
Sabah Kkk
Ara Yoğurt kuruyemis
Dün
Sabah kkk
Kedi bekliyorum hadi:) gerçi tatlilara dokunmadım ve tadina bakmadigim diğer tuzlularda var.ucuz atlattim aslinda..kalanlari dagittim ve buzluga attım ki gormeyim
Spor tabii ki bu tempoda yapamadım. Hafta sonu mola vermeyip açığı kapatmayi düşünüyorum.gece yatagimi zor buldum koltukta uyuyup kalmışım. Eşim ufaklıkla ugrasiyordu seslerine uyandim ve sadece kalkip yatağıma gittim.ne zaman uyudular bilmiyorum:)
Geçmişi okumaya çalıştım biraz, allahtan dün bakim varmış sitede yoksa hic yetisemezdim hızınıza masallah sohbetler edilmis bol bol :)
Canan ablacigim sen nasılsın? kızını durgun gördüğünü yazmissin umarım cok kafana takmamissindir bu durumu ve umarım gecicidir.haftaya gule oynaya karşılar seni inşallah prenses..
Prenscim ikinci prensin sağlıcakla giysin insallah cicilerini..mis gibi olmustur.ben de hala da.lin'in sivi bebek deterjanıni kullanıyorum.cok güzel kokuyor ..bebeklerin hassas ciltlerine dikkat etmek lazım
Günaydın herkese... dün girememiştim neyseki fazla bişey kaçırmamışım bakım yapılmış galiba
Dün çok fena boynum tutulmutu hiçç bişi yapmak istemedi canım.. gün boyu ağrısı bitirdi beni..ay bide huysuzdum ki niyeyse sinirliydim tüm gün.. o boynumdaki sabit ağrıneyseki bugün iyi biraz.. dün işten gittim yemek yenildi sonrada uzandım. Krem filan sürdürdüm eşime, spor yapamadım ama haftasonu yapılacak molayı dün yapmış sayacağım ...
Ben de regl olacağım tartıda eksiyi göremesemde hala artıda olmadığıma seviniyorum.. malum vücudum şişer kendimi davul gibi hisseederdim ama artık öyle olmuyorum çok hafif bi şişlik oluyor o kadar
Dün yediklerim sabah kkk bi elma
Öğlen yoğurt kedicik usulü
Akşam ıspanak, bi kaç parça tavuk
Spor hariç su, bitki çayı kahve ihmal edilmedi..
Bu hafta incir ve günlük süt alıp, incir uyutması yapsam mı diye düşünmekteyim.
Canlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu bir gun dilerim.Canim mydenizzzcigim,yine her zaman oldugu gibi cok zarif ve cok cansin birtanem.
Huhu kizlar site gelmis gunaydin...
Dünkü menüm
Sabah KKK
Aksam barbunya +yogurt+mercimek corbasi
40 dk spor
3 litre su
Bugün kalabalik misafirim var kizlar bakalum neler yiyeceğim:)
Bizim civcivler uyurken mutfağa kosmam lazim...
Bu arada ben de zeytinyağlı defne sabunu kullanıyorum.vücut sampuanlarinin içinde kimyasallar var birsuru...çocuklarda dogduklarindan beri onunla yikiyorum vucutlatini,brgun tvdede duymuştum bebekleerinizi zeytinyagli defne sabunuyla yikayin diyordu...
Opuldunuz hayirli günler arkadaslar
Günaydın,
Mutlu perşembeler
Tartılınca canım sıkıldı..Dünden 700 gr. fazlayım.;( Seviniyordum ikili rakamlara çok yaklaşıyorum diye bugün sonuç öyle olunca üzüldüm açıkçası..
Size de Merhaba
Bulgur sınırli..iki üç yemek kasigini geçmeyecek. .fazlasi kilo vermeyi yavaslatiyor duraklamalara sebep oluyor. Sebzeler doyana kadar yenebiliyor ama ben ilk başladığımda 2 tabakla doyuyorsam simdi 1 tabak yetiyor..tika basa doyana kadar yedigim zamanda kilo verme hizim düşmüştü. Doygunlugu hissettigim an birakiyorum
Canim sana da Günaydı
Bende bu ay düzensizlik yaşıyorum reglimde..basladi ama baslamadi gibi(
Ne zormuş. .soğan kürü iyi geliyormus.dun gece yatmadan içtim. .bir kac gün icecegim..tartida bende kötüyüm bu durumumdan dolayi.sabaha belki senin düzelir
Benim esimde cok dalga geçti başlarda. Bu kadar çok yemeyle nasıl kilo vereceksin dedi durdu.ilk başlarda
çabuk verememistim ben bu da tuzu bireri oldu:) ne zaman ki inceldimm kilolar düzenli gitmeye başladı esimde sustu
Emin ol esinin yüz ifadesi seni cok mutlu edecek
Sizede...üzülmeyin,düzensizlikten verememişsinizdir..
Günaydın ,yoğun tempo vardı demek..iyi atlatmışsın..cıss larda olmuş artık napalım..
sağol canım,inşallah..evet kokusu hoş..şimdiden evimizin havası değişti bile..
Sana da günaydın..geçmiş olsun..
Hıh bi bu eksikti..
face den de fazla konuşamadık ...şiştikçe şiştigünaydınlar tüm toğimize
dilim şişti
iyi haberlerini bekliyoruz erkeğimizinGünaydın ...
Dün;
Sabah...kaşarlı yumurta,zeytin,peynir,ceviz ve çay..
Öğlen...yayla çorbası,2 köfte ,2-3 kaşık kapuska ve ayran..
İkindi....200 ml.süt,1 incir,1 kayısı ve 1 erik..
Akşam..Minik köfteli ve bulgurlu yayla çorbası,zeytinyağlı pırasa ve salata..
Çay,maden suyu...
kedicik yoğurt yiyemedim ben,bitmişti..bu sabah sütçü geldi kaynattım..1 haftadır hazır yoğurt yiyorum...
Yarın sabah dr.gidiyorum..miniğimi çok özledim..sanırım raporumda yazılacak.32.haftaya girdikHerşe yolundadır inşallah..
Güzel bir gün diliyorum herkese..
sıkma canını arada öyle oluyor sonraki haftaya dahja çok gidiyorGünaydın,
Mutlu perşembeler
Sali:
Sabah Kkk
Ara Yoğurt kuruyemis
Dün
Sabah kkk
Ben 2,5 ay neredeyse hic veremedim. Sonra detayli tetkik yaptirdim.ileri derecede kansizligim varmış ki karatayla yükselmiş halidir eminim..dr kan hapı d vitamini yazdi.cinko yazdi.her gun kullanıyorum. .kisa sure sonra vermeye basladim.birde ilk zamanlar doyana kadar yiyordum ama zor doyuyordum.ogun miktarlarimi azalttim.hele şu aralar yemege önce salatayla başlıyorum koca bi borcam.3 öğün salata var..hani doyana kadar kisminda sıkıntı vardi bende:)) salatayla çözüm buldum..
Hosbuldum canim benim
sana da geçmiş olsun. Gecen ay bende de oldu.spordan kaynaklı oluyor muhtemelen çok yoğun yapiyoruz..bir kac gün krem sürüp surekli baglamistim ben.disari cikarken bile fular takiyordum ..
Sizede...üzülmeyin,düzensizlikten verememişsinizdir..
Günaydın ,yoğun tempo vardı demek..iyi atlatmışsın..cıss larda olmuş artık napalım..
sağol canım,inşallah..evet kokusu hoş..şimdiden evimizin havası değişti bile..
Sana da günaydın..geçmiş olsun..
Hıh bi bu eksikti..
Canım benim biraz bağırsak problemim varda süt ve süt ürünlerine karşı belki gizli bi alerjim mi var diye düşündüm yoğurt yemeyim diyordum ama yoıurt bağırbaklar için yararlıymış kedicim de istersen peynir ve süt tüketme dedi bende o yüzdenn kestim.. bakalım faydası olacak mı
İyi geceler.Ben de yoğurdumu yiyip yatayım bari.
Ayyy köy biberi ile yoğurt süper oldu, sanki biber kızartmışta üstüne kızdırılmış biberli yağ dökülmüş gibi.
gecer tabii herksein gectigi gibi bizimkilerde gececek
insallahh.. insallahh..
Caiz dir sekerim:)
benim en sorunlu yerim gobegim 45 kg. Luk kedi gobege takiyor benim sivri gobegimi gorse intihar eder:)
Gunde 3 kere kullanmak gerekiyor eve gtirsem 1 olur alissamda is te 2 kere kullansam cok ses yapiyor ama ustune sal sariyorum 1,,2 yapip birakiyorum
Canim karatay yapmak icin beynine format atacaksin gecmiste yediklerini unutup karatain dediklerini ve pisirme yontemlerini yapacaksin
benimkinde 20 dkk dn fazla kullanmayin yaziyordu ben 20 dkk gecirmezdim gunde 3 kere
Iyi geceler canim
Canim karatay yapmak icin beynine format atacaksin gecmiste yediklerini unutup karatain dediklerini ve pisirme yontemlerini yapacaksin
Biz burda her zaman sana yardim etmeye haziriz sen yeterki zararli seylerden vazgec
EPA,,,647,,,,DHA,,253 gunde 2 tane yeterli,,,,1800 mg yapar hocada 2,,3 gr arasi diyor zaten,,,icinde antioksidan da var
Onemli olanda titremesi :)
zaten motoru ısınıyor benım 20 dk sonra.. kendı kendıne kapanıyor.. dogrudur.
Iyi geceler canim
deneme imkani olmadi canim is cikisi almak aklima gelmedi birde 3 gundur kabiz olmadim onun icinde aklima gelmemistir ilk kabizlikta deneyecegim:)
Afiyet olsun iyi geceler canim
ınsallahh denemek zorunda kalmazsınız
uyuyupuyuyup uyandim yine.. sanki eroin basmislar gibi uyuyorum ozelliklede regl oncesi oluyor.. ustumden kamyon gecmis gibi oluyorum. spor yapamadim
uyaninca karbonatli su
9.30 kkk+1kivi+1 yesil cay
14.30 2 bardak kefir (sulandirilmis)
17.00 tavuk+ayran
18 3kuru kayisi kaymak ile +yesil cay
gun icinde limonlu tarcinli su
egzersiz> hicbirsey
pervın pervın olalı boyle guzel yedıgını gormedım
bende gerçekten kılolu olanları her gördüğümde içim cız ediyor inan..Allahım sağlıkla tez vakitte kilo vermesini nasip et diye dua edıyorum..Bizlerde ki kilo problemide sağlıkla çözülür inşallah ama bazı insanlar gerçekten çok zor durumdalar değil mi ?
ben hep o cok kıloluları yemek salonlarında fast food yerken goruyorum.. ınsanların tıpınden beslenme sekıllerı o kadar bellı kı.. oglum patates kızartması ıstedı gecenlerde..o onu yıyordu, ben kahve ıcıyordum.. yanımızda genc çıtır kız kız corba ıcıyordu.. nasıl kılolıu ıkı bayan bır bay, oturmus cıfter cıfter menu yıyorlardı..
Akşam işten eve gıder gıtmez yemeğimi hazırladım..Köyden süt peynir almaya gıttıgımızde sağolsun teyze köy soğanı marul tere vermişti onlardan içine az peynır koyarak salata , az tereyağı ile yaptıgım sahanda yumurta ve bir kase yoğurt..kendim mayalamıştım güzel olmuş takdir ettim kendimi
22:30 da uyudum..
Sabah 2 rafadan yumurta , köy peyniri 1bardak ceviz fındık badem karışımı , 2 gün kurusu , 10 adet zeytinyağ içinde bırakılmış zeytin..Şimdi c vitamini ve omega3 tabletimi alıp işe başlıcam..Herkese bol eksiler..sevgiler..
ay harıka.. nasıl gönul vermıssın her halınden belli.
belki de hareketsizlikten böyle oluyordur....kendimden örnek vermek gerekirde herhalde bi 7-8 yıldır 57 nin altına düşmemiştim bu diyetle 56 yı gördüm:)ve ilk kez şu insanın yanları var ya hips denilen hani kot giyersin çıkar yanlardanbenim onlar kayboldu
bence umutsuzluğa kapılma ben bu hafta tartılmadım mesela verdim mi bilemiyorum ama vermessem de bırakmayı düşünmüyorum
evet.. bırakmayı dusunmuyorum.. bugun tost mu yapsam kendıme dıyorum.. ki en son ne zaman yedım hakıkaten hatırlamıyorum, hayatta en cok sevdıgım seylerden bırıydı tost.. sabah yıne kurulmus gıbı karatay kahvaltısı.. hıc sasmıyorum.. beyne format atmak demek boyle bır sey galıba degıl mı GUL HANIM
sevgılı Selen.. o kenardakı sımıtler bı gıtse.. darısı benım basıma arkadasım..
Eki Görüntüle 1029449
......................
günaydınlar tüm toğimize
dilim şişti
çok tatlısınız yaa..
Bu hafta incir ve günlük süt alıp, incir uyutması yapsam mı diye düşünmekteyim.
kendı kendınıze uyuyunuz.. kanımıza gırmeyınız nüffeenn, please..
mydenizzz**** benım degerlerım normal baktırdım.sabretmekten başka bır yol kalmadı ozaman.bakalım ben yapmaya devam edıcem.umarım yazarım verdıgım kıloları gunun bırınde:)
spor koza spor.. kaldır popoyu koza.. spor koza spor.. haydı koza haydi..
Canlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu bir gun dilerim.Canim mydenizzzcigim,yine her zaman oldugu gibi cok zarif ve cok cansin birtanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?