Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sen istedin.

mydenizzz**** benım degerlerım normal baktırdım.sabretmekten başka bır yol kalmadı ozaman.bakalım ben yapmaya devam edıcem.umarım yazarım verdıgım kıloları gunun bırınde:)

Dunku menum
Uyaninca karbonatli su
9.30kkk+1kivi+yesil cay
17.00 kiymali patlican yemegi+1kaseyogurt+yesil cay

Spor tibet 11li

1surahi limonlu su

Yarın tartı günü; Gül abla ile konuştuk listeyi bundan sonra ben ve yapmak isteyen olursa, birkaç kişi değişimli yapacağız.
Ama yüzdelerinizi hesaplamanızı rica ediyorum.

YÜZDE HESAPLAMA

200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

Canlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu bir gun dilerim.Canim mydenizzzcigim,yine her zaman oldugu gibi cok zarif ve cok cansin birtanem.

Sizede...üzülmeyin,düzensizlikten verememişsinizdir..

Günaydın ,yoğun tempo vardı demek..iyi atlatmışsın..cıss larda olmuş artık napalım..

sağol canım,inşallah..evet kokusu hoş..şimdiden evimizin havası değişti bile..

Sana da günaydın..geçmiş olsun..

Bu hafta incir ve günlük süt alıp, incir uyutması yapsam mı diye düşünmekteyim.

Hıh bi bu eksikti..

Civcivlerin kac yaslarinda

Sikma canini demek kar etmiyo biliorum ama regl oncesi sikintili bir zaman canim umarim rahat atlatiriz

Aynen bende eskiden doymuycam diye kirkar 2 tabak yerdim sebxeden filan. Simdi tek cesit 1 tabak yetio banada

Maydoniz kaynatip ictim gecen ay aksamina oldum soktu, onetirim bir olcu yok
Brnim esimde ananiz kafayi yedi fio cocuklara:))

Ne zamandır aklımda, Gül abla çok lezzetli olduğunu söylemişti, birde inccir tatlılarını çok överlerdi, tabi onlar unlu olabilir. Onun için çok merak ediyorum, hem sütlü tatlı hemde incirin kendi şekeri olacak.

günaydınlar tüm toğimize
dilim şişti
face den de fazla konuşamadık ...şiştikçe şişti
iyi haberlerini bekliyoruz erkeğimizin
sıkma canını arada öyle oluyor sonraki haftaya dahja çok gidiyor

Sağol canım... bende krem sürüyrum ama ne akla hizmetse dün yakam açık giymiştim
Bugün giydim boğazlı kazak artık

Teşekkür ederim prenscimz

Merhaba sevgili arkadaşlarım
Uzun zaman oldu giremedim. Geçmişi okumak imkansız. Almış başını gitmiş sayfalar. Umarım herkesin keyfi sağlığı yerindedir. Geçen hafta sonu biraz rahatsızdım ama şimdi iyiyim. Bulantılar da geçti sayılır arada oluyor ama en büyük sıkıntım kronik baş ağrısı. Neredeyse sürekli başım ağrıyor. Hafta sonu inanılmaz fazlaydı gözümü açamıyordum. İlaç almadığım için de geçmiyor. Nane yağı masaj felan çok ağrıdığı zaman sökmüyor. İdare ediyorum.
Yeme düzenim normale dönüp her şeyi yemeye başlayınca kilo artılışım oldu baya. Hafta doktor ne diyecek bakalım. Kaçamaklar da olmuyor değil ama abartmıyorum.
Herkese sevgilerrrr

Gecmıs olsun arkadasım..

İyi geceler. Ben de yoğurdumu yiyip yatayım bari.

afıyet olsun.. ben yazana kadar sen de vıtamın olmustur o ama

Ayyy köy biberi ile yoğurt süper oldu, sanki biber kızartmışta üstüne kızdırılmış biberli yağ dökülmüş gibi.

acıdan bile zevk almak buna denıyor galıba

nasıl alıntı yapmısım yahu.. isimlerim çözmesi için dekoder lazım.. affınıza sığınırım hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…