Gecmıs olsun arkadasım..
afıyet olsun.. ben yazana kadar sen de vıtamın olmustur o ama
acıdan bile zevk almak buna denıyor galıba
kendı kendınıze uyuyunuz.. kanımıza gırmeyınız nüffeenn, please..
spor koza spor.. kaldır popoyu koza.. spor koza spor.. haydı koza haydi..
Merhaba sevgili arkadaşlarım
Uzun zaman oldu giremedim. Geçmişi okumak imkansız. Almış başını gitmiş sayfalar. Umarım herkesin keyfi sağlığı yerindedir. Geçen hafta sonu biraz rahatsızdım ama şimdi iyiyim. Bulantılar da geçti sayılır arada oluyor ama en büyük sıkıntım kronik baş ağrısı. Neredeyse sürekli başım ağrıyor. Hafta sonu inanılmaz fazlaydı gözümü açamıyordum. İlaç almadığım için de geçmiyor. Nane yağı masaj felan çok ağrıdığı zaman sökmüyor. İdare ediyorum.
Yeme düzenim normale dönüp her şeyi yemeye başlayınca kilo artılışım oldu baya. Hafta doktor ne diyecek bakalım. Kaçamaklar da olmuyor değil ama abartmıyorum.
Herkese sevgilerrrr
Yarın tartı günü; Gül abla ile konuştuk listeyi bundan sonra ben ve yapmak isteyen olursa, birkaç kişi değişimli yapacağız.
Ama yüzdelerinizi hesaplamanızı rica ediyorum.
YÜZDE HESAPLAMA
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
sevgili kedi öyle güzel bir haber oldu ki bu benim için.çünkü sanırım bu hafta sıra bende idi.ancak çok yakın takip edemiyorum olup bitenleri.bazen hiç bakamadığım günler oluyor.bu ara hem çok yoğun hemde hastayımbomba gibi şiştim.meğer regl olacakmışım.mışım diyorum çünkü düzensizlik var.birde migren atağı yaşıyorum her ay.yani benim için tam bir eziyet oluyor regl dönemi ....şu an sol gözüm inanılmaz ağrıyo ve ben saat 18:30 kadar çalışıyorum ha güzel tarafı kilo veremedim diye üzülüyordum.demek ki bu yüzdenmiş :) sevgiler ve şimdiden ellerinize sağlık.gül abla ve sen topiğin canlarısınız :)
Dün güzel oluyor diye biberi biraz daha fazla koymuşum, biraz yandım öyle yattım.
Hedef kilonun altına indim ama artık hedefim bu fotodaki göbek. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
YÜZDE HESAPLAMA
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106
enn güzel uyuma biçimi.. yana döne
Allahhıımmm.. neler var neler işte.. hedef şu an bana ekmek kadar uzak
yukarıdaki formül nasa formulu gıbı anacım.. algılayamıyorum.. cok uykusuzum ondan mı kı.. gece çarpıntım ıle oturduk sabaha kadar.. oğlan musade etse eyfel kulesı gıbı yan yatıp uyuyacağım.. ama içtimadayım.
Kedi kardeşşşşşşşşşşşşşş.. çok alıntılıyım sana karşı bugunbaktım da bi alıntalarıma..
KEDİ KARDEŞŞŞŞ
anlamam ıcın herseyı yaptığının farkındayım.. yarın cıddıyetle bakayım söz sana
Yarın cuma. Rippedda 1. levelda son gün ve tatil öncesi. Cumartesi günü jillianın kick boks videosunu yapacağım çünkü. Göbek belki kardiyo ile gider.
teşekkür ederim canımmmmBu hafta gitmem herhalde ama haftaya gidince kesin çalarım No problem 😃evde de olabilir bi bakıcam ben kullanmıyorum bari sana faydalı olur😘
tabiiki kaybedeceksin canım yemek aralarını en az 5 saate çıkar tıka basa yeki açıkma leptin daha çok çalışsın o kg lar gidecek,Bende gunun birinde kaybedecekmiyim kilolar:)))) bir ayim pazargunu doluyor hic kaybim yok kazanim olmus aksine spor yspmaya dun itibariyle basladim yurumeye gayret edicem haftanin 3 gunu sizlerde durum nedir nezaman gitti kilolar
beneim saçlarımda boyalı 2 ay keçe gibi oldu önce kremle açmaya çalıştım saçlar alışınca kremide bıraktım artık sadece sabun kullanıyorum, sende oryalde vardır saçların sarı ya o keçe yaparBen de bir ara defneli zeytinyağlı sabun kullanayım dedim, saçta boya olunca keçe gibi oldu. Ama boyasız olsaydı saçım kesin kullanırdım. Kuaför arındırıcı gibi birşeyle düzeltmişti saçımı.Ama şu an ota...ı'nın defneli şampuanını kullanıyorum.
bu hafta yapta nasıl oluyromuş öğrenelim ben korkumdan yapamıyorum zaten veremiyorum bide almayayım diyeBu hafta incir ve günlük süt alıp, incir uyutması yapsam mı diye düşünmekteyim.
Sevgili evrimkuzeycigim,haddimi asiyorsam ozur dilerim.Acaba titresimli kemeri onerilen zamandan fazla mi kullaniyorsun?Cunku reklamlarinda belli bir zaman miktari var ve mumkum oldugu kadar kalbe yakin bolgelerde kullanilmamasi gerektigini soyluyorlar.Sebebi de kalpte ritm bozuklugu ve asiri carpinti olabilirmis.Bu benim nacizane uyarimdir.
teşekkür ederim canımmmm
tabiiki kaybedeceksin canım yemek aralarını en az 5 saate çıkar tıka basa yeki açıkma leptin daha çok çalışsın o kg lar gidecek,hergün dakikanı artıra artıra yürü, canın istemediği zamanda kendine hadi kalk ya bu kg lar gidecek ya gidecek başka çarem yok kalk tembellik etme diye uyar ben canım istemeyince kendime kızıyorum kalk bu kg lar böyle gitmez kendine zaman ayır diye
beneim saçlarımda boyalı 2 ay keçe gibi oldu önce kremle açmaya çalıştım saçlar alışınca kremide bıraktım artık sadece sabun kullanıyorum, sende oryalde vardır saçların sarı ya o keçe yapar
bu hafta yapta nasıl oluyromuş öğrenelim ben korkumdan yapamıyorum zaten veremiyorum bide almayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?