Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim Gulcugum,nasilsin canim?Yaptigim her hatirlatmayi paylasim olsun diye belirtiyorum.Maasaallah havalar da ne kadar guzel,tam yuruyus icin ideal oldu.

Canlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu bir gun dilerim.Canim mydenizzzcigim,yine her zaman oldugu gibi cok zarif ve cok cansin birtanem.
sanada güzel günler canım
geçmiş olsun canım biri bitiyor biri başlıyor, hamilelik böyle bişey, en güzel yanı içinde bir meleğim gün gün büyümesi
tost muuuuuuuuuuuuuuuu o tostu yapıp ye bakalım kafana neler fırlatıyoruz senin

koza yı ayağa kaldırmak için bi takla atmadığımız kaldı yakınımda olsa zorla alıp götüreceğim kapısına dayanacağım
geçmiş olsun canım

teşekkür ederim bizleri şımartıyorsunuz
bende lahana turşusunu çok severim kalan lahanaları turşunun içine atarım hemen ama tursu yemek çok aklıma gelmez unuturum hep

Canim Gulcugum,nasilsin canim?Yaptigim her hatirlatmayi paylasim olsun diye belirtiyorum.Maasaallah havalar da ne kadar guzel,tam yuruyus icin ideal oldu.

teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür, iyi yapıyorsun canım burada biraz yağış vardı öğlen geçti galiba

sen nasılsın canım

Benim canımda tost istemişti ama yemedim, hatta hafta sonu annem yaptı, yediler ben yemedim. Önceden sürekli canım turşu isterdi, şimdi ben de unutuyorum, işyerinde var galiba, belki yerim.

canan cığım sen yazdığımı yanlış anlamışsın canım önceki sayfayı okurken farkettim........ben hepsi kullanma kılavuzunda var derken söylediklerinde haklısın hepsi kılavuzda var çok doğru söylemişsin anlamında yazdım....... sanırım sen, kılavuzda var zaten yazmaya gerek yoktu gibi anlamışsın canım hiç öyle şey dermiyim kılavuzda oluyor ama kaç kişi açıp okuyoruz tabiiki bildiklerimizi yazacağız burada olma amacımızda o birbirimize yardımcı olmak

Benim canımda tost istemişti ama yemedim, hatta hafta sonu annem yaptı, yediler ben yemedim. Önceden sürekli canım turşu isterdi, şimdi ben de unutuyorum, işyerinde var galiba, belki yerim.

yediler deyince benim evdekilerde o kadar çok ve zamansız yiyorlarki bişey yapamıyorum kızıyorum gülüyorlar,,,,,,oğlan gece 3-4 gibi yatıyor yatana kadar ne bulsa yiyor kız kardeşim yatıyor kalkıyor gece ne bulursa yiyor sabah bir kalkıyorum masanın üstü darman dağınık koştur koştur eve gidiyorum yemek yapmaya yada varsa hazırlamaya evde kimse yok tek başıma yiyorum, 7-8 arası kız geliyor abiden kalan ekmek ve kolayı içiyor içme diyorum abim varken nimetlerden yararlanıyım diyor ne nimeti o zehir diyorum yinede içiyor, oğlan 12 - 1 gibi geliyor elinde kuruyemiş, kola, ekmek le sen unutmussundur yine diyor oturup kuruyemişi yiyorlar gece oğlan ekmekle bişeyler atıştırıyor, evden yemeden çıkıyor 4 ten sonra dışardada ne bulursa atıştırıyor gelene kadar acıkıyor gece yiyor zararlı yağ yapar diyorum eve giidnce havuzda kas yaparım zayıflarım diyeo laftan anlamıyorlar

Canim Gulcugum benim,estafurullah.Hic yanlis anlarmiyim canim,aklima bile gelmedi.Zaten dun sitenin yeniden yapilanmasi adina bayagi bir travma atlattim,hic bu kadar uzun surmemisti.Sizlerle butun irtibatim koptu zannettim,sukur bugun yine bulustuk.Bir de liste adina cok duyarli davranmissiniz,kedicigim soyledi,kendi adima cok tesekkurler ederim canim.

bazen hızlı yazıyorum yetiştirmek için kısa kısa yazıyorum, sanki karşıdakiyle konusur gibi, anlatıma dökülünce farklı sonuç çıkıyor bunu geçmişe dönünce farkettim ayy canan yanlışmı anladıki diye düşündüm bir an seni kırdımmı diye üzüldüm ama neyseki birbirimizi aylardır tanımanın avantajı ile ne demek istediğimizi anlamışız

10 aydır bende ilk defa bu kadar uzun sürdüğünü gördüm sinir etti,,,,

biz faceden yazışıyoruz birbirimizi burada göremeyince ben dün siteyi öğlene kadar açamayınca kedi ye yazdım sendede öylemi diye oda evet deyince siteden kaynaklandığını anladım sonra teoson ile yazıştık, diğerleride kedinin bir resmine yorum yapmıştı güldüm bende yourm yaptım bütün ekip burada diiye..... seninle buradan başka irtibatımız olmadığı için gerçekten senin için kötü bir olay olmuş

kedi cik geçen cuma bana yazdı, her hafta uğraşmayalım şu yapacak bu yapacak diye ben yaparım ama olmadığım veya işim olduğu zamanlar bir başkası yaparsa dedi, bende olur, işin olduğu zamanlarda da bir gönüllü mutlaka olur ben, mydenizz, selensu veya o hafta kimin işi yoksa yapar dedim ,,,,helal olsun kediciğimize hepimizi özelllikle beni büyük bir yükten kurtardı, yanlışlık olmasın diye ben burada yüzdelere kadar hesaplıyordum listeyi yapacak arkadaşlarda ilk yaptıkları için kontrol etmek gerekiyordu yine akşama kadar bende uğraşmış oluyordum .....kedicik bunun farkında olduğu için beni ve herkesi bundan kurtardı çok çok teşekkür ederim tekrar ona Eki Görüntüle 1030076

Oooo, seninle oyun oynuyorlar resmen. İşlerine gelmiyor. Biraz kızına şöyle sporcu bayanları göster. Kendisine ve o fotolara baksın belki yemez.
sen buna göbekmi diosun bunun derisi kalın die buruşmuş

Ben de göbeğim bunun gibi, deri kalsın istiyorum.

YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106

estağfurullah Canan Hanımcım.. cok teşekkür ederım uyarınız ıcın.. kendımı ıyı hıssettıgım zaman basenlerım ıcın aksam otururken 20 dk kullanırım. göbek oyle yok bende.. o yüzden karnıma uzun suredır takmıyorum.. ama uyarınız cok cok teşekkür ederım.

Oooo, seninle oyun oynuyorlar resmen. İşlerine gelmiyor. Biraz kızına şöyle sporcu bayanları göster. Kendisine ve o fotolara baksın belki yemez.
:

pazar günü beraber yürüyüşe çıktık zorla götürdüm yarım saat sonra mırıldanmaya başladı ben oturup seni bekleyeyim sen devam et dedi tembel kız hiç anasına çekmemişler ya bende oturunca ısınman geçer sen git eve kadar 15 dkk daha yağ yakmış ol dedim gönderdim ben 1 saat daha yürüdüm..........saatler alınsın akşam dersi olmadığı zaman yürüyüşe çıkarayım diye düşünüyorum......basenleri çok geniş bel incecik bi ara karatay yaptı üstü iyice inceldi basen iyice geniş durdu........üstü ve yüzü çok tatlı altı acı

ben 20 dkk göbeğime 20 dkk da kalçama taktım biraz önce bitti,,,hergün hatırlatalım birbirimizede unutmayalım

Benim kardeşim de çok tembel, ama o çıta gibi, yağ yok hiç. Annemle biz bir yere gitsek yürüyelim diyoruz, o da varsa ben yürüyemem diyor. Annem maşallah benden hızlı yürür.

mumkun degıl yapmam tost.. valla bak ben oyle sadece yazmıştım.. ıkı ay oldu neredeyse.. tam tekmıl uyuyorum.. ondan once eve gelen sıcak dumanı ustunde.. çıtır çıtır.. hani eline aldığında tutamazsın,elin yanar, o mis gibi kokan ekmegın ucundan bı lokma atardım ağzıma en fazla.. artık o da yok.

Ben bugün kahvaltımı sağlam yaptım, ama sanki açım, yada gözüm aç.

nedense bugun ben de açım yaw.. neden ki?? ilk kez oluyor ıkı aydır.. hep seının yüzünden.. suçlu sensın

sen buna göbekmi diosun bunun derisi kalın die buruşmuş

ben 20 dkk göbeğime 20 dkk da kalçama taktım biraz önce bitti,,,hergün hatırlatalım birbirimizede unutmayalım

alimm ben bu gorevı.. her gun içtima.. titreyenler.. yapmamak için içi titreyenler diye

Benim kardeşim de çok tembel, ama o çıta gibi, yağ yok hiç. Annemle biz bir yere gitsek yürüyelim diyoruz, o da varsa ben yürüyemem diyor. Annem maşallah benden hızlı yürür.

ben de yurumeyı oldum olası cok severım.. uzun uzun yururum.. oğlanın okul işi olsun.. onu bırakmaya almaya yürümek gıbı kafamda bır plan var.. ınsallahh nasıp olur.. yoksa oğlanla zor.. aa cıcek.. bak sümüklü föcek.. aa anne bu neeeaaa.. dıye dıye dur kalk dur kalk olmuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…