Yarın tartı günü; Gül abla ile konuştuk listeyi bundan sonra ben ve yapmak isteyen olursa, birkaç kişi değişimli yapacağız.
Ama yüzdelerinizi hesaplamanızı rica ediyorum.
YÜZDE HESAPLAMA
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
sanada güzel günler canımCanlarimm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu bir gun dilerim.Canim mydenizzzcigim,yine her zaman oldugu gibi cok zarif ve cok cansin birtanem.
geçmiş olsun canım biri bitiyor biri başlıyor, hamilelik böyle bişey, en güzel yanı içinde bir meleğim gün gün büyümesiMerhaba sevgili arkadaşlarım
Uzun zaman oldu giremedim. Geçmişi okumak imkansız. Almış başını gitmiş sayfalar. Umarım herkesin keyfi sağlığı yerindedir. Geçen hafta sonu biraz rahatsızdım ama şimdi iyiyim. Bulantılar da geçti sayılır arada oluyor ama en büyük sıkıntım kronik baş ağrısı. Neredeyse sürekli başım ağrıyor. Hafta sonu inanılmaz fazlaydı gözümü açamıyordum. İlaç almadığım için de geçmiyor. Nane yağı masaj felan çok ağrıdığı zaman sökmüyor. İdare ediyorum.
Yeme düzenim normale dönüp her şeyi yemeye başlayınca kilo artılışım oldu baya. Hafta doktor ne diyecek bakalım. Kaçamaklar da olmuyor değil ama abartmıyorum.
Herkese sevgilerrrr
tost muuuuuuuuuuuuuuuu o tostu yapıp ye bakalım kafana neler fırlatıyoruz seninevet.. bırakmayı dusunmuyorum.. bugun tost mu yapsam kendıme dıyorum.. ki en son ne zaman yedım hakıkaten hatırlamıyorum, hayatta en cok sevdıgım seylerden bırıydı tost.. sabah yıne kurulmus gıbı karatay kahvaltısı.. hıc sasmıyorum.. beyne format atmak demek boyle bır sey galıba degıl mı GUL HANIM
sevgılı Selen.. o kenardakı sımıtler bı gıtse.. darısı benım basıma arkadasım..
spor koza spor.. kaldır popoyu koza.. spor koza spor.. haydı koza haydi..
geçmiş olsun canımsevgili kedi öyle güzel bir haber oldu ki bu benim için.çünkü sanırım bu hafta sıra bende idi.ancak çok yakın takip edemiyorum olup bitenleri.bazen hiç bakamadığım günler oluyor.bu ara hem çok yoğun hemde hastayımbomba gibi şiştim.meğer regl olacakmışım.mışım diyorum çünkü düzensizlik var.birde migren atağı yaşıyorum her ay.yani benim için tam bir eziyet oluyor regl dönemi ....şu an sol gözüm inanılmaz ağrıyo ve ben saat 18:30 kadar çalışıyorum ha güzel tarafı kilo veremedim diye üzülüyordum.demek ki bu yüzdenmiş :) sevgiler ve şimdiden ellerinize sağlık.gül abla ve sen topiğin canlarısınız :)
bende lahana turşusunu çok severim kalan lahanaları turşunun içine atarım hemen ama tursu yemek çok aklıma gelmez unuturum hep[h=2]Bir porsiyon turşudan 10 trilyon probiyotik alabilirsiniz.[/h]
En önemli probiyotik kaynaklarından biri turşulardır. Mesela lahanayı ele alalım, bu sebzeyi ancak 2-3 ay taze bir şekilde yiyebilirsiniz. Ama lahanayı turşu yaparsanız bütün bir yıl boyunca yiyebilirsiniz. Üstelik lahana turşusu taze lahanadan çok daha besleyici bir gıdadır. Çünkü probiyotiklerden, vitaminlerden ve sindirici enzimler açısından çok daha zengindir. Bir porsiyon turşudan 10 trilyon probiyotik alabilirsiniz. Halbuki en güçlü probiyotik preparatı bile nadiren 10 milyar koloniden fazlasını içerir. Sindirim enzimleri sindirime yardımcı olurken birçok toksinin de nötralize edilmesini sağlarlar.
YÜZDE HESAPLAMA
200*100=20000
20000/47300=0,422 gibi
200 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106
Canim Gulcugum,nasilsin canim?Yaptigim her hatirlatmayi paylasim olsun diye belirtiyorum.Maasaallah havalar da ne kadar guzel,tam yuruyus icin ideal oldu.
İnşallah yaparım.Sonuçta meyve ve kuru meyve yiyoruz, karatay tarifine çok uygun bu tatlı. Kahvaltı saatlerinde yada yemek öncesi yerim, eğer yaparsam.
sanada güzel günler canım
geçmiş olsun canım biri bitiyor biri başlıyor, hamilelik böyle bişey, en güzel yanı içinde bir meleğim gün gün büyümesi
tost muuuuuuuuuuuuuuuu o tostu yapıp ye bakalım kafana neler fırlatıyoruz senin
koza yı ayağa kaldırmak için bi takla atmadığımız kaldı yakınımda olsa zorla alıp götüreceğim kapısına dayanacağım
geçmiş olsun canım
teşekkür ederim bizleri şımartıyorsunuz
bende lahana turşusunu çok severim kalan lahanaları turşunun içine atarım hemen ama tursu yemek çok aklıma gelmez unuturum hep
canaıncığım senin yazdıklarının hepsi kullanma kılavuzunda var zaten 20 dkk dan fazla kullanmayın yazıyor....kemeri okuyunca hemen benimkini çıkardım kimse yokken 20 dkk takayım ....markasıda smıle weıght reducıng belt
Canim Gulcugum,nasilsin canim?Yaptigim her hatirlatmayi paylasim olsun diye belirtiyorum.Maasaallah havalar da ne kadar guzel,tam yuruyus icin ideal oldu.
senin kg derdin yok canım sen bizim yerimizede ye içindekiler karataya uygun zaten
Benim canımda tost istemişti ama yemedim, hatta hafta sonu annem yaptı, yediler ben yemedim.Önceden sürekli canım turşu isterdi, şimdi ben de unutuyorum, işyerinde var galiba, belki yerim.
Ben bugün kahvaltımı sağlam yaptım, ama sanki açım, yada gözüm aç.
[ımg]http://img.tapatalk.com/d/14/03/20/taveba2a.jpg[/ımg]
hedef kilonun altına indim ama artık hedefim bu fotodaki göbek. :)
iphone 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canim Gulcugum benim,estafurullah.Hic yanlis anlarmiyim canim,aklima bile gelmedi.Zaten dun sitenin yeniden yapilanmasi adina bayagi bir travma atlattim,hic bu kadar uzun surmemisti.Sizlerle butun irtibatim koptu zannettim,sukur bugun yine bulustuk.Bir de liste adina cok duyarli davranmissiniz,kedicigim soyledi,kendi adima cok tesekkurler ederim canim.
Oooo, seninle oyun oynuyorlar resmen. İşlerine gelmiyor. Biraz kızına şöyle sporcu bayanları göster. Kendisine ve o fotolara baksın belki yemez.yediler deyince benim evdekilerde o kadar çok ve zamansız yiyorlarki bişey yapamıyorum kızıyorum gülüyorlar,,,,,,oğlan gece 3-4 gibi yatıyor yatana kadar ne bulsa yiyor kız kardeşim yatıyor kalkıyor gece ne bulursa yiyor sabah bir kalkıyorum masanın üstü darman dağınıkkoştur koştur eve gidiyorum yemek yapmaya yada varsa hazırlamaya evde kimse yok tek başıma yiyorum, 7-8 arası kız geliyor abiden kalan ekmek ve kolayı içiyor içme diyorum abim varken nimetlerden yararlanıyım diyor ne nimeti o zehir diyorum yinede içiyor, oğlan 12 - 1 gibi geliyor elinde kuruyemiş, kola, ekmek le sen unutmussundur yine diyor oturup kuruyemişi yiyorlar gece oğlan ekmekle bişeyler atıştırıyor, evden yemeden çıkıyor 4 ten sonra dışardada ne bulursa atıştırıyor gelene kadar acıkıyor gece yiyor zararlı yağ yapar diyorum eve giidnce havuzda kas yaparım zayıflarım diyeo laftan anlamıyorlar
sen buna göbekmi diosun bunun derisi kalın die buruşmuş
Sevgili evrimkuzeycigim,haddimi asiyorsam ozur dilerim.Acaba titresimli kemeri onerilen zamandan fazla mi kullaniyorsun?Cunku reklamlarinda belli bir zaman miktari var ve mumkum oldugu kadar kalbe yakin bolgelerde kullanilmamasi gerektigini soyluyorlar.Sebebi de kalpte ritm bozuklugu ve asiri carpinti olabilirmis.Bu benim nacizane uyarimdir.
Oooo, seninle oyun oynuyorlar resmen. İşlerine gelmiyor. Biraz kızına şöyle sporcu bayanları göster. Kendisine ve o fotolara baksın belki yemez.
:
estağfurullah Canan Hanımcım.. cok teşekkür ederım uyarınız ıcın.. kendımı ıyı hıssettıgım zaman basenlerım ıcın aksam otururken 20 dk kullanırım. göbek oyle yok bende.. o yüzden karnıma uzun suredır takmıyorum.. ama uyarınız cok cok teşekkür ederım.
pazar günü beraber yürüyüşe çıktık zorla götürdüm yarım saat sonra mırıldanmaya başladı ben oturup seni bekleyeyim sen devam et dedi tembel kız hiç anasına çekmemişler yabende oturunca ısınman geçer sen git eve kadar 15 dkk daha yağ yakmış ol dedim gönderdim ben 1 saat daha yürüdüm..........saatler alınsın akşam dersi olmadığı zaman yürüyüşe çıkarayım diye düşünüyorum......basenleri çok geniş bel incecik bi ara karatay yaptı üstü iyice inceldi basen iyice geniş durdu........üstü ve yüzü çok tatlı altı acı
sanada güzel günler canım
geçmiş olsun canım biri bitiyor biri başlıyor, hamilelik böyle bişey, en güzel yanı içinde bir meleğim gün gün büyümesi
tost muuuuuuuuuuuuuuuu o tostu yapıp ye bakalım kafana neler fırlatıyoruz senin
koza yı ayağa kaldırmak için bi takla atmadığımız kaldı yakınımda olsa zorla alıp götüreceğim kapısına dayanacağım
geçmiş olsun canım
teşekkür ederim bizleri şımartıyorsunuz
bende lahana turşusunu çok severim kalan lahanaları turşunun içine atarım hemen ama tursu yemek çok aklıma gelmez unuturum hep
Ben bugün kahvaltımı sağlam yaptım, ama sanki açım, yada gözüm aç.
sen buna göbekmi diosun bunun derisi kalın die buruşmuş
ben 20 dkk göbeğime 20 dkk da kalçama taktım biraz önce bitti,,,hergün hatırlatalım birbirimizede unutmayalım
Benim kardeşim de çok tembel, ama o çıta gibi, yağ yok hiç. Annemle biz bir yere gitsek yürüyelim diyoruz, o da varsa ben yürüyemem diyor. Annem maşallah benden hızlı yürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?