Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Benim kardeşim de çok tembel, ama o çıta gibi, yağ yok hiç. Annemle biz bir yere gitsek yürüyelim diyoruz, o da varsa ben yürüyemem diyor. Annem maşallah benden hızlı yürür.

kızın hali yoktur zayıflıktan ...ayakkabılarınız rahatmı,,,ben 20 gündür hergün 2 saat yürüyüş yapıyorum ya ayaklarım ve tabanlarım çok ağrıyor spor tabanlı botlarla yapıyorum işe gelirkende yürüdüğüm için bide yağmur falan oluyor ayaklarım ıslanmasın diye,,,evdeki sporlarıda çıkarmadım daha havası değil diye bi kinetx inki ortada ama ben amartisörlü almayı istiyorum kafaya taktım hoca onu öneriyor

İncir tatlısı da istedi mi canın, onun suçlusu da benim.

Bakıyordun, almadın mı hala?

evrim hanım iyiki geldiniz sizde çok hoşsunuz:127:

o gün seninle konuşurken biraz baktım sonra unuttum internetten bakmayla olmuyor bir AVM ye gitmek lazım geçen hafta oğlana lacost. tan spor ayakkabı alırken sordum onlarda yokmuş gezmeye vakitte yoktu bide pahalı bir avm idi gittiğimiz yer her marka bulunmuyordu adid.s ve nik. e ye senin aldığın yere bakacağım cumartesi arkadaşa başsağlığına gideceğim dönüşte yada gierken erken çıkabilirsim evdekilerden bakmak istiyorum....sen kaça almıştın

tamam liste kedi de, titreşim sende, dualar canan da, eksik cevap varmı yada atlann varmı kontrolleri bende,

119 benim, 109 annemin ama amortisörlü değil, koşu ayakkabısı.

hedefine inmiş kalın deri KEDİCİM.. senden hiç hoşlaşmıyorum.. bu aşkın katili sensin

evrim hanım iyiki geldiniz sizde çok hoşsunuz:127:

evrim derseniz ben de daha cok mutlu olurum.. ne mutlu bana , hepınız ayrı ayrı bana cok ıyı geldnız.. asıl ben sizlere cok teşekkür ederım.. Pervin aylardır dıyor burayı.. keşke daha once dınleseymısım O nu.

tamam liste kedi de, titreşim sende, dualar canan da, eksik cevap varmı yada atlann varmı kontrolleri bende,

bi işe yarayacaksam ne mutlu bana valla.. seve seve.. yalnıs kediden hoşlaşmıyorum

Ne kalın derisi, benim karnımda yağ katmanları var Halbuki karın kaslarım var ama yağdan görünmüyor.

ayak numarası değil de mi annemm bu

Fiyat.

Ne kalın derisi, benim karnımda yağ katmanları var Halbuki karın kaslarım var ama yağdan görünmüyor.

Fiyat.

ben sana ınanmıyorum kedi kardeş.. 45 kıloda yağ katmanı.. yemesler.. incir yerler bak, tost ta.. ama bunu NASSSSLAAAAA YEMESLERRR gördün mü.. 45 dıyınce bak ne çıkıoo

ben sana ınanmıyorum kedi kardeş.. 45 kıloda yağ katmanı.. yemesler.. incir yerler bak, tost ta.. ama bunu NASSSSLAAAAA YEMESLERRR gördün mü.. 45 dıyınce bak ne çıkıoo

45 kg.'da bile var ben de. Gördüm. Gül abla bak, inanmıyor sizde inanmamıştınız.

öğle :mercimek çorbası ,kabak yimeği ve ayran içtim 10 dakika sonra bir tanıdıktan 1 tabak dolusu mantı geldi getiren kişiye teşekkür ettim şimdi tokum ama öğleden sonra yerim dedim kırmamak için kendi tabağıma geçirip mantının kokusuna bile bakmadan başka bir tanıdığa götürdüm nasıl

119 benim, 109 annemin ama amortisörlü değil, koşu ayakkabısı.
hımmm amortisörlü daha pahalıdır gibime geliyor
bende gittikçe zayıflamasından hoşlaşmıyorum bizimkiler duruyor onunkiler gidiyor bide kavun göbek diye sayıklıyor ya
Canim basim ustune Gulcugum,gorev dagilimi mukemmel olmus.Her zaman kalbimde ve dualarimdasiniz.
teşekkürler canım

ayak numarası değil de mi annemm bu

Harikasin teosoncugum.Iste bu.Bu guzel topigin en iyi yani paylasim,birliktelik ve motivasyon.Iradenden dolayi kutlarim seni canim.

çok neşelisin ya iyiki geldin topiğe
45 kg.'da bile var ben de. Gördüm. Gül abla bak, inanmıyor nız.
kiimse inanmıyor dememkki yok
Ne güzel sevgi ve neşe dolu topiğimiz
Ne kadar çok topikte olamasamda gül ablaaaa banada görev ver
bulunca söylerim

aferim sana

Götürdüğün kişiyi tanımıyordur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…