Benim kardeşim de çok tembel, ama o çıta gibi, yağ yok hiç. Annemle biz bir yere gitsek yürüyelim diyoruz, o da varsa ben yürüyemem diyor. Annem maşallah benden hızlı yürür.
mumkun degıl yapmam tost.. valla bakben oyle sadece yazmıştım.. ıkı ay oldu neredeyse.. tam tekmıl uyuyorum.. ondan once eve gelen sıcak dumanı ustunde.. çıtır çıtır.. hani eline aldığında tutamazsın,elin yanar, o mis gibi kokan ekmegın ucundan bı lokma atardım ağzıma en fazla.. artık o da yok.
nedense bugun ben de açım yaw.. neden ki?? ilk kez oluyor ıkı aydır.. hep seının yüzünden.. suçlu sensın
alimm ben bu gorevı.. her gun içtima.. titreyenler.. yapmamak için içi titreyenler diye
kızın hali yoktur zayıflıktan...ayakkabılarınız rahatmı,,,ben 20 gündür hergün 2 saat yürüyüş yapıyorum ya ayaklarım ve tabanlarım çok ağrıyor spor tabanlı botlarla yapıyorum işe gelirkende yürüdüğüm için bide yağmur falan oluyor ayaklarım ıslanmasın diye,,,evdeki sporlarıda çıkarmadım daha havası değil diye bi kinetx inki ortada ama ben amartisörlü almayı istiyorum kafaya taktım hoca onu öneriyor
mumkun degıl yapmam tost.. Valla bakBen oyle sadece yazmıştım.. ıkı ay oldu neredeyse.. Tam tekmıl uyuyorum.. Ondan once eve gelen sıcak dumanı ustunde.. çıtır çıtır.. Hani eline aldığında tutamazsın,elin yanar, o mis gibi kokan ekmegın ucundan bı lokma atardım ağzıma en fazla.. Artık o da yok.
Nedense bugun ben de açım yaw.. Neden ki?? Ilk kez oluyor ıkı aydır.. Hep seının yüzünden.. Suçlu sensın
Alimm ben bu gorevı.. Her gun içtima.. Titreyenler.. Yapmamak için içi titreyenler diye
İncir tatlısı da istedi mi canın, onun suçlusu da benim.
Bakıyordun, almadın mı hala?
mumkun degıl yapmam tost.. valla bakben oyle sadece yazmıştım.. ıkı ay oldu neredeyse.. tam tekmıl uyuyorum.. ondan once eve gelen sıcak dumanı ustunde.. çıtır çıtır.. hani eline aldığında tutamazsın,elin yanar, o mis gibi kokan ekmegın ucundan bı lokma atardım ağzıma en fazla.. artık o da yok.
nedense bugun ben de açım yaw.. neden ki?? ilk kez oluyor ıkı aydır.. hep seının yüzünden.. suçlu sensın
alimm ben bu gorevı.. her gun içtima.. titreyenler.. yapmamak için içi titreyenler diye
o gün seninle konuşurken biraz baktım sonra unuttum internetten bakmayla olmuyor bir AVM ye gitmek lazım geçen hafta oğlana lacost. tan spor ayakkabı alırken sordum onlarda yokmuşgezmeye vakitte yoktu bide pahalı bir avm idi gittiğimiz yer her marka bulunmuyordu adid.s ve nik. e ye senin aldığın yere bakacağım cumartesi arkadaşa başsağlığına gideceğim dönüşte yada gierken erken çıkabilirsim evdekilerden bakmak istiyorum....sen kaça almıştın
İncir tatlısı da istedi mi canın, onun suçlusu da benim.
Bakıyordun, almadın mı hala?
evrim hanım iyiki geldiniz sizde çok hoşsunuz:127:
tamam liste kedi de, titreşim sende, dualar canan da, eksik cevap varmı yada atlann varmı kontrolleri bende,
119 benim, 109 annemin ama amortisörlü değil, koşu ayakkabısı.
ben de yurumeyı oldum olası cok severım.. uzun uzun yururum.. oğlanın okul işi olsun.. onu bırakmaya almaya yürümek gıbı kafamda bır plan var.. ınsallahh nasıp olur.. yoksa oğlanla zor.. aa cıcek.. bak sümüklü föcek.. aa anne bu neeeaaa.. dıye dıye dur kalk dur kalk olmuor
Ne kalın derisi, benim karnımda yağ katmanları varhedefine inmiş kalın deri KEDİCİM.. senden hiç hoşlaşmıyorum..bu aşkın katili sensin
evrim derseniz ben de daha cok mutlu olurum.. ne mutlu bana , hepınız ayrı ayrı bana cok ıyı geldnız.. asıl ben sizlere cok teşekkür ederım.. Pervin aylardır dıyor burayı.. keşke daha once dınleseymısım O nu.
bi işe yarayacaksam ne mutlu bana valla.. seve seve.. yalnıs kediden hoşlaşmıyorum
ayak numarası değil de mi annemm bu
Ne kalın derisi, benim karnımda yağ katmanları varHalbuki karın kaslarım var ama yağdan görünmüyor.
Fiyat.
ben sana ınanmıyorum kedi kardeş.. 45 kıloda yağ katmanı.. yemesler.. incir yerler bak, tost ta.. ama bunu NASSSSLAAAAA YEMESLERRRgördün mü.. 45 dıyınce bak ne çıkıoo
hımmm amortisörlü daha pahalıdır gibime geliyor119 benim, 109 annemin ama amortisörlü değil, koşu ayakkabısı.
hedefine inmiş kalın deri KEDİCİM.. senden hiç hoşlaşmıyorum..bu aşkın katili sensin
evrim derseniz ben de daha cok mutlu olurum.. ne mutlu bana , hepınız ayrı ayrı bana cok ıyı geldnız.. asıl ben sizlere cok teşekkür ederım.. Pervin aylardır dıyor burayı.. keşke daha once dınleseymısım O nu.
bi işe yarayacaksam ne mutlu bana valla.. seve seve.. yalnıs kediden hoşlaşmıyorum
teşekkürler canımCanim basim ustune Gulcugum,gorev dagilimi mukemmel olmus.Her zaman kalbimde ve dualarimdasiniz.
ayak numarası değil de mi annemm bu
çok neşelisin ya iyiki geldin topiğeben sana ınanmıyorum kedi kardeş.. 45 kıloda yağ katmanı.. yemesler.. incir yerler bak, tost ta.. ama bunu NASSSSLAAAAA YEMESLERRRgördün mü.. 45 dıyınce bak ne çıkıoo
kiimse inanmıyor dememkki yok45 kg.'da bile var ben de.Gördüm. Gül abla bak, inanmıyor nız.
bulunca söylerimNe güzel sevgi ve neşe dolu topiğimiz
Ne kadar çok topikte olamasamda gül ablaaaa banada görev ver
öğle :mercimek çorbası ,kabak yimeği ve ayran içtim 10 dakika sonra bir tanıdıktan 1 tabak dolusu mantı geldi getiren kişiye teşekkür ettim şimdi tokum ama öğleden sonra yerim dedim kırmamak için kendi tabağıma geçirip mantının kokusuna bile bakmadan başka bir tanıdığa götürdümnasıl
öğle :mercimek çorbası ,kabak yimeği ve ayran içtim 10 dakika sonra bir tanıdıktan 1 tabak dolusu mantı geldi getiren kişiye teşekkür ettim şimdi tokum ama öğleden sonra yerim dedim kırmamak için kendi tabağıma geçirip mantının kokusuna bile bakmadan başka bir tanıdığa götürdümnasıl
harikasin teosoncugum.ıste bu.bu guzel topigin en iyi yani paylasim,birliktelik ve motivasyon.ıradenden dolayi kutlarim seni canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?