Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

45 kg.'da bile var ben de. Gördüm. Gül abla bak, inanmıyor sizde inanmamıştınız.

ben doğruysam.. Gul abla doğruysa.. nasıl çıkmayız biz senin tepene bak şimdi

Ne güzel sevgi ve neşe dolu topiğimiz
Ne kadar çok topikte olamasamda gül ablaaaa banada görev ver

sen küçük damat ol ( kemal sunal ın dedıgı gıbı)

sen kotu bir insansın doğru soyle mantıya bi pandik attın mı.. yoğurdundan da mı yalamadın.. ınsan bı hatıra fotosu cektırır

hımmm amortisörlü daha pahalıdır gibime geliyor

bende gittikçe zayıflamasından hoşlaşmıyorum bizimkiler duruyor onunkiler gidiyor bide kavun göbek diye sayıklıyor ya
teşekkürler canım

ya ne kavunu allasenn Gül abla.. ne kavunuymuş bu.. Paraguay kavunu mu?? neymıs kı cınsı bu kavunun.. bak 45 yapasım geldı şimdi

çok neşelisin ya iyiki geldin topiğe

kiimse inanmıyor dememkki yok

bulunca söylerim

aferim sana

valla terse sardım mı neşeli oluyorum galiba, bugun de rahatsızım, hala spora başlayamadım.. ama oğlum gülücük saçıyor.. hayat güzel , çok şükür

Götürdüğün kişiyi tanımıyordur inşallah.

yanlışlıkla hohlaşırşarsa tanışırlar bu gün içinde

işin ucunda yağlar+dayak olunca korkudan

arkadaşlar ben saat 16 30 gıbı tarçınlı elma yıyorum. meyveyı aksam yemegınden önce yıyorum ve elmaya bol tarçın serpiyorum.yanlıs bısey yapmıyorumdur umarım.ve ogun aralarında da cok acıkmıs oluyorum.yemegı dört gözle bekliyorum:))

küçük damat oda olur inşallah
Koklamadım bile ne yoğurdu

Tarçınlı elma yi sabah ye canim çok acikiyorsan kuruyemis atistir veya ayram yogurt veya süt ic hangisi varsa

uyaninca karbonatli su

10.00 kkk+1 kivi+yesil cay

19.00 beyti kebap (sadece eti) +4-5 kasik humus+haydari+patlican +3cop sis+bi kac yudum ayran

su az ictim bugun

egersiz: tibet11li +100squat+1dk plank

Tarçınlı elma yi sabah ye canim çok acikiyorsan kuruyemis atistir veya ayram yogurt veya süt ic hangisi varsa

sabah yemek ıstemıyorum acıktırır dıye yemekten önce yemeye çalışıyorum.mantıgını cozemedım ama neden aksam yemeyelim bu meyvayı.zaten elmadan sonra yemek yıyorum.yanı mıdemı kazındırmıyor elma.

bu hafta verdigimiz grami 100le carpiyoruz, cikan rakama gecen haftaki kiloya boluyoruz .... dogru dimi gul abla & kedicik

Bu hafta ve geçen hafta arasında verdiğin gramı 100'le çarpıyorsun, çıkan çarpımı geçen haftaki kilona bölüyorsun. Önceki sayfada bir örnem verdim onu incelersen daha iyi anlarsın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

bukadar yemeye kilo almiolarmi yada hastalanmilarmi.. cok sagliksiz yasiolar yigen teyze

Bugün;
5 tibet egzersizlerim (11 tekrar)

Kahvaltı:
3 yumurta
Zeytin
Peynir
Domates, nane, dereotu
Fıstık
5 minik gün kurusu
Yarım elma
Siyah çay

Akşam yemeği:
Fırında karnıbahar
Mantar yemeği
Salata
Turşu ve suyu

Karbonatlı su
Sirkeli su içerim
Jillian 1/4 yapacağım
220 squat yapacağım

Selam fıstıklar:) benim için tatil başlamıştır ondan gezdim gezdim geldim:)daha da gidicem 2 arkadaşa:)

Öğle ve akşam : yarım tabak bulgur+1 tabak kuru fasulye+1 kase yoğurt+lahana turşusu

Bu turşuları bulgurları yiye yiye yarın eksi olur muyum bilmem

Sporumu gece yapıcam inşaallah kızlar

uyaninca karbonatli su

10.00 kkk+1 kivi+yesil cay

19.00 beyti kebap (sadece eti) +4-5 kasik humus+haydari+patlican +3cop sis+bi kac yudum ayran

su az ictim bugun

egersiz: tibet11li +100squat+1dk plank

bir kıvı bır yesıl cay dıye okudum sabah kahvaltını.. tam uçuyordum ustune kiii.. KKK yı gordum..

pervin iliklerin dolmuştur annemm yaa.. valla helal olsun..

Evrimim nasil bir renk kattin canim dostum :))

sen asil bugunku menume bak .. karatay yapali bukadar cok yememisimdir :))

cok güzel yemıssın ama.. açıkçası sevındım.. canım dostum benım.. emrah ta yanında olunca ıyı gelmıs demek kı sana.. tatılın tadını çıkarın.

Kozacan, bıldıgım kadarı ıle yardımcı olayım.. sabah ac karnına yenen meyve kansekerını yukseltecektır ama yapılan kahvaltı ıle dengede tutuyor vücut.. ama tok karnına yenen meyve yağlanma yapar dıye bılıyorum.. yanlışsa lütfen duzeltınsın.. yemek uzerıne yenen meyve vücutta glikoza.. ordan da yaga donusur.. benım bıldıgım böyle. sabah yıyebılırsın kahvaltıdan once.. acıktırmaz.. sabah kahvaltıdan sonra da yıyebılırsın,acıktırmaz.. ama aksam yemekten sonra yasak. arada acıkırsan kuruyemıs ya da yoğurt,bak kefır cok güzel tok tutuyor (pervının onerısıdır bana) ama meyve yiyerek sekerını oynatma derım.

evrimkuzeycim****aksam yemegınden hemen önce yıyorum tarçınlı elmamı:)) sabah yıyemem valla.ama ıllakı yemeyeceksem tamam onuda yemıyeyım.öleyim ben öleyim:)))

Evrim, bak benim göbek buna benziyor biraz, bu da zayıf ama göbekli. :)

Evet cok ii geldi gercekten cocuklarda oynadilar pek darlatmadilar ..keyifli bir aksam yemegi gecirdik.. birazdan yesil cayimi icecegim ..

1 kivi 1 yesil cay disimin kavuguna yetmez ayol :)) buara bende acikiyorm kahvaltidan sonRa. neden bilmem havoc ekliorum kahvaltima ama kividen kaynaklanio galiba. okan bey birine kivi ve muzlu tabagina GI leri cok yuksek yazmisti.. ama kivi icimi temizlior resmen

kefirin zayiflamada etkisi cok buyuk.. cilde dost en basta birde uzun sure tok ttuyor.. disari cikarken benim kurtaricimdir

evrimkuzeycim****aksam yemegınden hemen önce yıyorum tarçınlı elmamı:)) sabah yıyemem valla.ama ıllakı yemeyeceksem tamam onuda yemıyeyım.öleyim ben öleyim:)))

acikcasi kozacim ozaman yeme.. cunku ya Sabah kahvaltida yenecek ya hic yenmeyecek... oyle 3 kurusa 5 kofte yok gulum :))

Akşam yiyip yağa dönüşmesini istiyorsan yiyebilirsin. :) En iyisi sabah kahvaltı öncesi ya da kahvaltını erken yapıyorsan ara öğünde yoğurt veya kuruyemişle tüketmen. Kana hızlı karışmaz bunlarla tüketirsen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…