45 kg.'da bile var ben de.Gördüm. Gül abla bak, inanmıyor sizde inanmamıştınız.
Ne güzel sevgi ve neşe dolu topiğimiz
Ne kadar çok topikte olamasamda gül ablaaaa banada görev ver
öğle :mercimek çorbası ,kabak yimeği ve ayran içtim 10 dakika sonra bir tanıdıktan 1 tabak dolusu mantı geldi getiren kişiye teşekkür ettim şimdi tokum ama öğleden sonra yerim dedim kırmamak için kendi tabağıma geçirip mantının kokusuna bile bakmadan başka bir tanıdığa götürdümnasıl
hımmm amortisörlü daha pahalıdır gibime geliyor
bende gittikçe zayıflamasından hoşlaşmıyorum bizimkiler duruyor onunkiler gidiyor bide kavun göbek diye sayıklıyor ya
teşekkürler canım
çok neşelisin ya iyiki geldin topiğe
kiimse inanmıyor dememkki yok
bulunca söylerim
aferim sana
Götürdüğün kişiyi tanımıyordur inşallah.
işin ucunda yağlar+dayak olunca korkudan
teşekkür ederim canımmmm
tabiiki kaybedeceksin canım yemek aralarını en az 5 saate çıkar tıka basa yeki açıkma leptin daha çok çalışsın o kg lar gidecek,hergün dakikanı artıra artıra yürü, canın istemediği zamanda kendine hadi kalk ya bu kg lar gidecek ya gidecek başka çarem yok kalk tembellik etme diye uyar ben canım istemeyince kendime kızıyorum kalk bu kg lar böyle gitmez kendine zaman ayır diye
beneim saçlarımda boyalı 2 ay keçe gibi oldu önce kremle açmaya çalıştım saçlar alışınca kremide bıraktım artık sadece sabun kullanıyorum, sende oryalde vardır saçların sarı ya o keçe yapar
bu hafta yapta nasıl oluyromuş öğrenelim ben korkumdan yapamıyorum zaten veremiyorum bide almayayım diye
ben doğruysam.. Gul abla doğruysa.. Nasıl çıkmayız biz senin tepene bak şimdi
Sen küçük damat ol ( kemal sunal ın dedıgı gıbı)
Sen kotu bir insansınDoğru soyle mantıya bi pandik attın mı.. Yoğurdundan da mı yalamadın.. ınsan bı hatıra fotosu cektırır
Ya ne kavunu allasenn gül abla.. Ne kavunuymuş bu.. Paraguay kavunu mu?? Neymıs kı cınsı bu kavunun..Bak 45 yapasım geldı şimdi
Valla terse sardım mı neşeli oluyorum galiba, bugun de rahatsızım, hala spora başlayamadım.. Ama oğlum gülücük saçıyor.. Hayat güzel , çok şükür
Yanlışlıkla hohlaşırşarsa tanışırlar bu gün içinde
arkadaşlar ben saat 16 30 gıbı tarçınlı elma yıyorum. meyveyı aksam yemegınden önce yıyorum ve elmaya bol tarçın serpiyorum.yanlıs bısey yapmıyorumdur umarım.ve ogun aralarında da cok acıkmıs oluyorum.yemegı dört gözle bekliyorum:))
Tarçınlı elma yi sabah ye canim çok acikiyorsan kuruyemis atistir veya ayram yogurt veya süt ic hangisi varsa
bu hafta verdigimiz grami 100le carpiyoruz, cikan rakama gecen haftaki kiloya boluyoruz .... dogru dimi gul abla & kedicik
yediler deyince benim evdekilerde o kadar çok ve zamansız yiyorlarki bişey yapamıyorum kızıyorum gülüyorlar,,,,,,oğlan gece 3-4 gibi yatıyor yatana kadar ne bulsa yiyor kız kardeşim yatıyor kalkıyor gece ne bulursa yiyor sabah bir kalkıyorum masanın üstü darman dağınıkkoştur koştur eve gidiyorum yemek yapmaya yada varsa hazırlamaya evde kimse yok tek başıma yiyorum, 7-8 arası kız geliyor abiden kalan ekmek ve kolayı içiyor içme diyorum abim varken nimetlerden yararlanıyım diyor ne nimeti o zehir diyorum yinede içiyor, oğlan 12 - 1 gibi geliyor elinde kuruyemiş, kola, ekmek le sen unutmussundur yine diyor oturup kuruyemişi yiyorlar gece oğlan ekmekle bişeyler atıştırıyor, evden yemeden çıkıyor 4 ten sonra dışardada ne bulursa atıştırıyor gelene kadar acıkıyor gece yiyor zararlı yağ yapar diyorum eve giidnce havuzda kas yaparım zayıflarım diyeo laftan anlamıyorlar
Bu hafta ve geçen hafta arasında verdiğin gramı 100'le çarpıyorsun, çıkan çarpımı geçen haftaki kilona bölüyorsun. Önceki sayfada bir örnem verdim onu incelersen daha iyi anlarsın.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
uyaninca karbonatli su
10.00 kkk+1 kivi+yesil cay
19.00 beyti kebap (sadece eti) +4-5 kasik humus+haydari+patlican +3cop sis+bi kac yudum ayran
su az ictim bugun
egersiz: tibet11li +100squat+1dk plank
Evrimim nasil bir renk kattin canim dostum :))
sen asil bugunku menume bak .. karatay yapali bukadar cok yememisimdir :))
sabah yemek ıstemıyorum acıktırır dıye yemekten önce yemeye çalışıyorum.mantıgını cozemedım ama neden aksam yemeyelim bu meyvayı.zaten elmadan sonra yemek yıyorum.yanı mıdemı kazındırmıyor elma.
ayni seyden bahsediyoruz
bir kıvı bır yesıl cay dıye okudum sabah kahvaltını.. tam uçuyordum ustune kiii.. KKK yı gordum..
pervin iliklerin dolmuştur annemm yaa.. valla helal olsun..
cok güzel yemıssın ama.. açıkçası sevındım.. canım dostum benım.. emrah ta yanında olunca ıyı gelmıs demek kı sana.. tatılın tadını çıkarın.
Kozacan, bıldıgım kadarı ıle yardımcı olayım.. sabah ac karnına yenen meyve kansekerını yukseltecektır ama yapılan kahvaltı ıle dengede tutuyor vücut.. ama tok karnına yenen meyve yağlanma yapar dıye bılıyorum.. yanlışsa lütfen duzeltınsın.. yemek uzerıne yenen meyve vücutta glikoza.. ordan da yaga donusur.. benım bıldıgım böyle. sabah yıyebılırsın kahvaltıdan once.. acıktırmaz.. sabah kahvaltıdan sonra da yıyebılırsın,acıktırmaz.. ama aksam yemekten sonra yasak. arada acıkırsan kuruyemıs ya da yoğurt,bak kefır cok güzel tok tutuyor (pervının onerısıdır bana) ama meyve yiyerek sekerını oynatma derım.
bir kıvı bır yesıl cay dıye okudum sabah kahvaltını.. tam uçuyordum ustune kiii.. KKK yı gordum..
pervin iliklerin dolmuştur annemm yaa.. valla helal olsun..
cok güzel yemıssın ama.. açıkçası sevındım.. canım dostum benım.. emrah ta yanında olunca ıyı gelmıs demek kı sana.. tatılın tadını çıkarın.
Kozacan, bıldıgım kadarı ıle yardımcı olayım.. sabah ac karnına yenen meyve kansekerını yukseltecektır ama yapılan kahvaltı ıle dengede tutuyor vücut.. ama tok karnına yenen meyve yağlanma yapar dıye bılıyorum.. yanlışsa lütfen duzeltınsın.. yemek uzerıne yenen meyve vücutta glikoza.. ordan da yaga donusur.. benım bıldıgım böyle. sabah yıyebılırsın kahvaltıdan once.. acıktırmaz.. sabah kahvaltıdan sonra da yıyebılırsın,acıktırmaz.. ama aksam yemekten sonra yasak. arada acıkırsan kuruyemıs ya da yoğurt,bak kefır cok güzel tok tutuyor (pervının onerısıdır bana) ama meyve yiyerek sekerını oynatma derım.
evrimkuzeycim****aksam yemegınden hemen önce yıyorum tarçınlı elmamı:)) sabah yıyemem valla.ama ıllakı yemeyeceksem tamam onuda yemıyeyım.öleyim ben öleyim:)))
evrimkuzeycim****aksam yemegınden hemen önce yıyorum tarçınlı elmamı:)) sabah yıyemem valla.ama ıllakı yemeyeceksem tamam onuda yemıyeyım.öleyim ben öleyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?