Akşam yiyip yağa dönüşmesini istiyorsan yiyebilirsin. :) En iyisi sabah kahvaltı öncesi ya da kahvaltını erken yapıyorsan ara öğünde yoğurt veya kuruyemişle tüketmen. Kana hızlı karışmaz bunlarla tüketirsen. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evrim, bak benim göbek buna benziyor biraz, bu da zayıf ama göbekli. :)
o gobek deil mide yavrum ya... aynindan bendede vardi bizamanlar :)) suanki halini gormek istemezsin :)
evrimkuzeycim****aksam yemegınden hemen önce yıyorum tarçınlı elmamı:)) sabah yıyemem valla.ama ıllakı yemeyeceksem tamam onuda yemıyeyım.öleyim ben öleyim:)))
Evet cok ii geldi gercekten cocuklarda oynadilar pek darlatmadilar ..keyifli bir aksam yemegi gecirdik.. birazdan yesil cayimi icecegim ..
1 kivi 1 yesil cay disimin kavuguna yetmez ayol :)) buara bende acikiyorm kahvaltidan sonRa. neden bilmem havoc ekliorum kahvaltima ama kividen kaynaklanio galiba. okan bey birine kivi ve muzlu tabagina GI leri cok yuksek yazmisti.. ama kivi icimi temizlior resmen
kefirin zayiflamada etkisi cok buyuk.. cilde dost en basta birde uzun sure tok ttuyor.. disari cikarken benim kurtaricimdir
Bu yumuşak olduğu için rahat gider, benim karnım sıkı. Şu tuzla bir masaj yapıp spor yapayım, terletiyormuş. Benim terlemiyor, yardımcı olsun biraz. :)
2. Kaba tuzla banyo
• Kaba tuz terletir ve vücuttaki fazla suyun vücut dışına atılmasına, derinin metabolizmasının hızlanmasına yardımcı olur.
• Süpermarketten veya bakkaldan birkaç torba kaba tuz alıp, banyodan önce bir bardak kaba tuzu biraz sıcak suyla karıştırarak, karnınızın üstüne sürün. 10 dakika ellerinizle masaj yapın. Daha sonra sıcak suyla durulayıp banyonuzu yapın.
terleyecek yerı kalmamış olabılır mı zavallının.. hıc onun ıcın de duşundun mu bu durumu acebaaaaaaaaaaaaaaa
Benim altta bir yuvarlaklık var, bugün yine çıkmış, kurtulamayacağım galiba.
kıyamam ben sana yaaa... nedır senın cektıgın bu acı be kuzum.. spor yap dıyorlar.. gönlünce meyvenı yıyemezsın dıyorlar..duygularım ezogelın çorbası oldu valla.. dur, bıraz sana uzuleyım.. sonra kendıme.. uzuleyım.. tamam mı
de get sevgılı kedıcık.. de get.. duvara sürt sen o gobegı.. tee aallammm yaaa.. sınıyor mu Gul abla bu kadınla bizi Rabbimmmmmm
sen kendın ıcın en ıyısını bılırsın.. ben anlamaz.. ole dıyorsan oledır.. kıwıyı ac karnına ben de yer oldum sen yaza yaza.. ama cok sevdıgım yesıl cayımı ıcemıyorum.. cunku çarpıntı yapmaya başladı.. bu da gıttı elımden..
Kaldı kaldı, alt kısımda kavun var. :)
sivilce olmasın o :26:
Paraguay kavunu..
evrimkuzeycim**** sağol ya duygularıma tercüman oldun.benı anladın:) bu aksam kıymalı karnabahar koca bir tabak.kocabır kase yoğurt ama hazır kutu sütle yapılmış pastorıze sütten yani yedim.ustune bıde lımonlu adaçayı ıctım...mutlumuyum hayırrrrrrrrrrrrrrrrr
ben doğruysam.. Gul abla doğruysa.. nasıl çıkmayız biz senin tepene bak şimdi
sen küçük damat ol ( kemal sunal ın dedıgı gıbı)
sen kotu bir insansındoğru soyle mantıya bi pandik attın mı.. yoğurdundan da mı yalamadın.. ınsan bı hatıra fotosu cektırır
ya ne kavunu allasenn Gül abla.. ne kavunuymuş bu.. Paraguay kavunu mu?? neymıs kı cınsı bu kavunun..bak 45 yapasım geldı şimdi
valla terse sardım mı neşeli oluyorum galiba, bugun de rahatsızım, hala spora başlayamadım.. ama oğlum gülücük saçıyor.. hayat güzel , çok şükür
yanlışlıkla hohlaşırşarsa tanışırlar bu gün içinde
teoson açıklamış canım, yanlış yapıyorsunarkadaşlar ben saat 16 30 gıbı tarçınlı elma yıyorum. meyveyı aksam yemegınden önce yıyorum ve elmaya bol tarçın serpiyorum.yanlıs bısey yapmıyorumdur umarım.ve ogun aralarında da cok acıkmıs oluyorum.yemegı dört gözle bekliyorum:))
sabah proteinle yenmesi gerekiyor, acıktırmıyor,,,, evrim kuzey güzel açıklamış, kg vermek için sabah yenmeli kayısı yenince meyve yememeli hergün meyve yemek kg vermeye engel canım, ufak hatalar kg vermeye engel oluyorsabah yemek ıstemıyorum acıktırır dıye yemekten önce yemeye çalışıyorum.mantıgını cozemedım ama neden aksam yemeyelim bu meyvayı.zaten elmadan sonra yemek yıyorum.yanı mıdemı kazındırmıyor elma.
bukadar yemeye kilo almiolarmi yada hastalanmilarmi.. cok sagliksiz yasiolar yigen teyze
Keşke öyle olsaydı. Gül abla az değil göbeğim değil mi sen söyle.
sen ölme yağlar ölsün biz onun için uğraşıyoruzevrimkuzeycim****aksam yemegınden hemen önce yıyorum tarçınlı elmamı:)) sabah yıyemem valla.ama ıllakı yemeyeceksem tamam onuda yemıyeyım.öleyim ben öleyim:)))
acikcasi kozacim ozaman yeme.. cunku ya Sabah kahvaltida yenecek ya hic yenmeyecek... oyle 3 kurusa 5 kofte yok gulum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?