Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yaw güzel kedicik**** akşam yemeğinden önce demiştim.tamam anladım.akşam yemekten öncede olsa yenmeyecek:))yağ olmasın.vazgeçtim ne sabah ne akşam yemiycem:))

Bu akşam karnıma tuzlu su ile masaj yapcam spor yapcam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

o gobek deil mide yavrum ya... aynindan bendede vardi bizamanlar :)) suanki halini gormek istemezsin :)

Benim altta bir yuvarlaklık var, bugün yine çıkmış, kurtulamayacağım galiba.

1 elma +5 findik yada 1 elma 1 bardak kefir ara ogun olarak YADA Sabah kahvaltida tarcinla ..bunun disinda yenmesi kilo verimini engeller NOKTA :))) gerisi sana kalmis

Bu yumuşak olduğu için rahat gider, benim karnım sıkı. Şu tuzla bir masaj yapıp spor yapayım, terletiyormuş. Benim terlemiyor, yardımcı olsun biraz. :)
2. Kaba tuzla banyo

• Kaba tuz terletir ve vücuttaki fazla suyun vücut dışına atılmasına, derinin metabolizmasının hızlanmasına yardımcı olur.

• Süpermarketten veya bakkaldan birkaç torba kaba tuz alıp, banyodan önce bir bardak kaba tuzu biraz sıcak suyla karıştırarak, karnınızın üstüne sürün. 10 dakika ellerinizle masaj yapın. Daha sonra sıcak suyla durulayıp banyonuzu yapın.

evrimkuzeycim****aksam yemegınden hemen önce yıyorum tarçınlı elmamı:)) sabah yıyemem valla.ama ıllakı yemeyeceksem tamam onuda yemıyeyım.öleyim ben öleyim:)))

kıyamam ben sana yaaa... nedır senın cektıgın bu acı be kuzum.. spor yap dıyorlar.. gönlünce meyvenı yıyemezsın dıyorlar.. duygularım ezogelın çorbası oldu valla.. dur, bıraz sana uzuleyım.. sonra kendıme.. uzuleyım.. tamam mı

Evrim, bak benim göbek buna benziyor biraz, bu da zayıf ama göbekli. :)

de get sevgılı kedıcık.. de get.. duvara sürt sen o gobegı.. tee aallammm yaaa.. sınıyor mu Gul abla bu kadınla bizi Rabbimmmmmm

sen kendın ıcın en ıyısını bılırsın.. ben anlamaz.. ole dıyorsan oledır.. kıwıyı ac karnına ben de yer oldum sen yaza yaza.. ama cok sevdıgım yesıl cayımı ıcemıyorum.. cunku çarpıntı yapmaya başladı.. bu da gıttı elımden..

terleyecek yerı kalmamış olabılır mı zavallının.. hıc onun ıcın de duşundun mu bu durumu acebaaaaaaaaaaaaaaa

evrimkuzeycim**** sağol ya duygularıma tercüman oldun.benı anladın:) bu aksam kıymalı karnabahar koca bir tabak.kocabır kase yoğurt ama hazır kutu sütle yapılmış pastorıze sütten yani yedim.ustune bıde lımonlu adaçayı ıctım...mutlumuyum hayırrrrrrrrrrrrrrrrr

neden mutlu degılsın cicim.. elmayı elınden aldılar dıye mı? gebertırımm ben onları dıyecegım.. yerler valla beni :44:

teoson açıklamış canım, yanlış yapıyorsun

sabah proteinle yenmesi gerekiyor, acıktırmıyor,,,, evrim kuzey güzel açıklamış, kg vermek için sabah yenmeli kayısı yenince meyve yememeli hergün meyve yemek kg vermeye engel canım, ufak hatalar kg vermeye engel oluyor
bukadar yemeye kilo almiolarmi yada hastalanmilarmi.. cok sagliksiz yasiolar yigen teyze

aynen teyze zayıf ama oğlan kg lu, ben olmayına kahvaltı hazırlamaya üşenip teyze dısardan bişeyler ister, akşam yemek ister,,,,,,nasıl düzelteeğim bunları bilemedim,,,,

menülerini okurken şaşırdım oooo bu sefer ne çok yemiş diye düşündüm sende yazmışsın

evrimkuzeycim****aksam yemegınden hemen önce yıyorum tarçınlı elmamı:)) sabah yıyemem valla.ama ıllakı yemeyeceksem tamam onuda yemıyeyım.öleyim ben öleyim:)))
sen ölme yağlar ölsün biz onun için uğraşıyoruz........ben 1 ayı geçkindir elma yemiyorum meyva yı az yiyen kg verir, sonra yersin zayıflayınca

Evrim, bak benim göbek buna benziyor biraz, bu da zayıf ama göbekli. :)

acikcasi kozacim ozaman yeme.. cunku ya Sabah kahvaltida yenecek ya hic yenmeyecek... oyle 3 kurusa 5 kofte yok gulum :))

ayneeeeennnnnnnnnnnnn

işimizden ediyorsun bizi KEDİCAN, hep senın sucun, bak menumu yazmamışım..

sabah:
karbonatlı su+ ıkı bardak ılık su

KKK+yesıllıklerım ve havuç ıle salata

aksam:

çiğköfte + yesıllık + kefir.. antıoksıdan. tükkan kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…