carfura bakem bende o halde
Ki..a markette de varmış. Carr...r'da cuma günleri geliyor. Yeşil paket.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Gercekten abla cok bereketli bi topikmis..yakinda karatayla beslenen gebeler topigi olarak isim degisikligine gitsek yeri
nisan:
fmgenc
Teoson
Selensu ve isteyen tüm arkadaslarima nasip olur umarım
Canan ablammm allah razı olsun... güzel yureginden gecen dualara ihtiyacım var. .Teşekkür ederim
Gercekten abla cok bereketli bi topikmis..yakinda karatayla beslenen gebeler topigi olarak isim degisikligine gitsek yeri
nisan:
fmgenc
Teoson
Selensu ve isteyen tüm arkadaslarima nasip olur umarım
Canan ablammm allah razı olsun... güzel yureginden gecen dualara ihtiyacım var. .Teşekkür ederim
di mi.. daha oralar var.. Rabbim ömür versin de görmek nasıp olsun ınsallah.
yemek zamanı aglamıs..beni ıstemıs.. herseyı yıyen bı çocuk olmadığı ıcın, gerilmiş.. bana bir sarılısı vardı almaya gıttıgımde anlatamam.. cocugum çocuk olalı hıc böyle sarılmamıştı..
fotolu.. belgeli yırttık yıne ama
gayet güzel.. daha ne olsun.. 15 kılo az mı.. hem dusuncenız de ne kadar güzel.. takdır ettım sızı.
şincik; tavuğu alsak.. gelirken serbest serbest sallaya sallaya dolaştırsak bacağından.. hatta davığı araba camından sarkıtıp bı kac tur attırsak.. o da mı olmaz..arabadan sarkan bir tavuk hayal ettim de bi an.. evde kahkaha attım simdi ben kendi kendime.. kendim ve ben Gül abla sen bana cok ıyı geliyorsun..
Aminn canımml inşallah... sırayla isteyen herkes hamile kalırmış ondan sonra da topigğin adı karatayla diyetiyle aç kalmadan zayıflamak üzerelerken hamile kalanlar olsun
beni cezbeden en onemlı ozellıgı bu kahvenın kafeınsız olması.. yanı her saat ıcebılırsınız.. hatta onunla ılgılı bır yazı okumuştum bır doktordan bakayım.. onu da paylaşayım..
Ok datlim ki nin arada p mi var:))
Ben bugün başlayamayacağım. Yarın inşallah.Bugün kü yediklerim...
Sabah kkk 7.30 bitti
Öğlen klasik kedicik yğurdu 13.00 bitti
Akşam 20.10 da bitti.. turşuuu, pırasaaa, bi kase yoğurt...
Bugün jillian ripped 2 başlanacak.. bakalım nasıl olacak...
Ben bugün başlayamayacağım. Yarın inşallah.
Şimdi izledim de zor gibi sanki... sen zor demiştin izyemeye fırsat bulamamıştım şimdi yapmadan bi izyeyim dedim zorlicak baya baya
Baya deyince insanın aklına 130 kilolardan 50 lere mi indi gibi birşey geliyor ama tabi ki o kadar da değil :) 5-6 ay civarı bir sürede 15 kilo kadar verdim Allah'a şükür. Mucize değil belki ama en azından benim için kilo verdikten sonra bıraktığım bir diyet haline gelmedi yaptıklarım, hâlâ dikkat ediyorum uyguluyorum ve bu beni yormuyor. Genellikle kilolardan kurtulduktan sonra yapılan şey aynıdır(en azından benim için): diyeti bırakıp eski beslenme düzenine dönmek. Çünkü o kadar sıkı, kısıtlayıcı, adet (sayı) üzerine inşa edilmiş diyetler uygulamışızdır ki hayatımıza o listeyi empoze etmemiz neredeyse imkansızdır. Hergün kibrit kutusu kadar peynir, 5 adet zeytin falan zor yani. Ama bu zayıflama girişimimden ve kilo verimimden sonra kendimi kısıtlamadan kilo koruması yapabiliyorum. Çığır açmış derken kastettiğim bu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://www.sagliklidiyetprogrami.com/2011/07/menengic-kahvesi-faydalar.html
bi bakın ısterım.. cok lezzetlı bır kahvedir.. arada degısıklık olur sızler ıcın.. ne de olsa ıctıgımız seyler bellı seyler..
Menengiç kahvesinin saglık açısından yararları
* Öksürüğü keser.
* Balgam söktürür.
* Nefes açıcıdır.
* Nefes darlığına iyi gelir.
* Antiseptik özelligi vardır.
* Göğsü yumuşatır.
* Solunum yollarına faydası vardır.
* Ayak terlemelerini önler.
* Yaraları tedavi eder.
* Böbrek kumlarının dökülmesine yardımcı olur.
* Ses tellerine iyi gelir.
* Mide ağrılarını dindirir.
* Kalp yetmezliği riskini azaltır.
* Afrodizyak(Cinsel gücü artırıcı) etkisi vardır.
*Yağlı bir içecektir, yüksek E vitamini ve doymamış yağ asidi düzeyi ile kandaki kolesterolü düşürmeye
kalp ve damar sertliğini önlemeye yardımcı olur.
:) :) Tadı nasıl oldu acaba çok merak ediyorum, sabaha kadar bekleyeceğiz. Afiyet olsun.
Tebrik ederim gayet iyi kilo vermişsiniz..
Ben de çok severim menengiç kahveyi...
cevizli mercimek çorbasımı..? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?