Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Aminn canımml inşallah... sırayla isteyen herkes hamile kalırmış ondan sonra da topigğin adı karatayla diyetiyle aç kalmadan zayıflamak üzerelerken hamile kalanlar olsun

Senin başta yazdığını okumamışım aynı şeyleri düşünmüşüz

bugunku uyku maceramizdan sonRa suan gece moduna geciyorum ..:) gece uyanip spor yapmak gibi bir arzum yok ama bellied olmaz. hepinize iyi gecelerr neseli sohbetler

Oglunun duygularini anlayabiliyorum zamanla sende oda atlatirsiniz insallah
Buarada alemsin sende beni iyi güldürdün

Bugün kü yediklerim...
Sabah kkk 7.30 bitti
Öğlen klasik kedicik yğurdu 13.00 bitti
Akşam 20.10 da bitti.. turşuuu, pırasaaa, bi kase yoğurt...

Bugün jillian ripped 2 başlanacak.. bakalım nasıl olacak...

Aminn canımml inşallah... sırayla isteyen herkes hamile kalırmış ondan sonra da topigğin adı karatayla diyetiyle aç kalmadan zayıflamak üzerelerken hamile kalanlar olsun

Amiiiinnn heralde gul ablada bunu dikkate alir bizim gibi çocuk özlemiyle yanan insanları kirmaz:)))
Fmgenc
Niceerendiz
Selensu(bebek istediğini yeni öğrendim canim)
Ben

beni cezbeden en onemlı ozellıgı bu kahvenın kafeınsız olması.. yanı her saat ıcebılırsınız.. hatta onunla ılgılı bır yazı okumuştum bır doktordan bakayım.. onu da paylaşayım..

Nerede bulunur bu kahve. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bugün kü yediklerim...
Sabah kkk 7.30 bitti
Öğlen klasik kedicik yğurdu 13.00 bitti
Akşam 20.10 da bitti.. turşuuu, pırasaaa, bi kase yoğurt...

Bugün jillian ripped 2 başlanacak.. bakalım nasıl olacak...
Ben bugün başlayamayacağım. Yarın inşallah.

İyi akşamlar...

Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
peynir
12 zeytin
lahana
3 adet kaymaklı gün kurusu

Akşam,
Yarmalı yoğurt çorbası
Menemen
yeşillik
Sütlü kahve

45 dk. yürüyüş

Ben bugün başlayamayacağım. Yarın inşallah.

Şimdi izledim de zor gibi sanki... sen zor demiştin izyemeye fırsat bulamamıştım şimdi yapmadan bi izyeyim dedim zorlicak baya baya

Bu arada tibetle yürüyüşümü yazmayı unutmuşm... sabah tibet in 5 hareketi...akşam 40 dk tempolu eşimin yanına iş çıkışı tempolu yürüyüş...haydi şidi de jillian a gidiyorum.. dönüşte görüşürüz

Şimdi izledim de zor gibi sanki... sen zor demiştin izyemeye fırsat bulamamıştım şimdi yapmadan bi izyeyim dedim zorlicak baya baya

Nasıl geçti yazmayı unutma. :)

Tebrik ederim gayet iyi kilo vermişsiniz..

Ben de çok severim menengiç kahveyi...

cevizli mercimek çorbasımı..? :44:

:) :) Tadı nasıl oldu acaba çok merak ediyorum, sabaha kadar bekleyeceğiz. Afiyet olsun.

Valla kötü olursa araya giden süt ve incirlerden ötürü başına ekşirim😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…