O kadar mı kötü görünüyor😁inciri uyuttum şekerim😀
Valla kötü olursa araya giden süt ve incirlerden ötürü başına ekşirim😀
Kimse benim sorularima cevap vermiyor,acaba sürekli burada aktif olmadigim için mi(( ben yine disaridan takip edeyim o zaman sizi.herkese iyi diyetler...inşaallah herkes hedef kilosuna ulasir...hayirli geceler...
Cnm ilk spor yaptığında hareket ne olursa olsun bir yerlerimiz hepimizin acıdı fakat yine de ağrı devam en ederse ara ver istersenHuhu merhaba kizlar...4-5 gündür dizlerin cok agriyo neden acabayuruyusumu hizli yapiyorum acaba ondan mi???
Kizlar birde aksamlari çok kotu kasiniyorum
Acaba neden yumyrtayi biremi dusursem varmi aranizda bu durumu yasayan özllikle geceleri artiyor
Yeni arkadaşlar gelmiş aramiza hoşgelmis.
Bugünkü menüm sabah KKK sut yerine yoğurt yedim
Aksam 17:30 da ciğer(2 tabak)+yoğurt+havuç salatsi....çok yemisim içim bulandi
2.5 su
Spor yok.
Kimse benim sorularima cevap vermiyor,acaba sürekli burada aktif olmadigim için mi(( ben yine disaridan takip edeyim o zaman sizi.herkese iyi diyetler...inşaallah herkes hedef kilosuna ulasir...hayirli geceler...
kiyamam ona ilk defa ayrlinca o nada zor oldu ne kdar oynasa vakit gecirse annenin yeri ayri...sende bana iyi geliyorsun esprilerin gulduruyor beni:)di mi.. daha oralar var.. Rabbim ömür versin de görmek nasıp olsun ınsallah.
yemek zamanı aglamıs..beni ıstemıs.. herseyı yıyen bı çocuk olmadığı ıcın, gerilmiş.. bana bir sarılısı vardı almaya gıttıgımde anlatamam.. cocugum çocuk olalı hıc böyle sarılmamıştı..
fotolu.. belgeli yırttık yıne ama
gayet güzel.. daha ne olsun.. 15 kılo az mı.. hem dusuncenız de ne kadar güzel.. takdır ettım sızı.
şincik; tavuğu alsak.. gelirken serbest serbest sallaya sallaya dolaştırsak bacağından.. hatta davığı araba camından sarkıtıp bı kac tur attırsak.. o da mı olmaz..arabadan sarkan bir tavuk hayal ettim de bi an.. evde kahkaha attım simdi ben kendi kendime.. kendim ve ben Gül abla sen bana cok ıyı geliyorsun..
Diz agrisi yeni spora baslayincada olur, ayakkabi uygun degilse de olur, meyiilli yol yuruyorsanda olur,,,kasinti bende de arasira oluyorHuhu merhaba kizlar...4-5 gündür dizlerin cok agriyo neden acabayuruyusumu hizli yapiyorum acaba ondan mi???
Acaba neden yumyrtayi biremi dusursem varmi aranizda bu durumu yasayan özllikle geceleri artiyor
2.5 su
Spor yok.
Huhu merhaba kizlar...4-5 gündür dizlerin cok agriyo neden acabayuruyusumu hizli yapiyorum acaba ondan mi???
2.5 su
Spor yok.
:):):)Aminn canımml inşallah... sırayla isteyen herkes hamile kalırmış ondan sonra da topigğin adı karatayla diyetiyle aç kalmadan zayıflamak üzerelerken hamile kalanlar olsun
Arkadaşlar herkese günaydınnnn
Güzel ve hayırlı bir gün olur inşallah diyelim..
dün balık salata ikilisi ile akşam 18:30 da ağzımı kapattım ve sabah 83.0 kg gördüm biliyorsunuz cuma 83,6 çıkmıştım haftasonu annemlerde de diyetime uyunca ödülümü aldım.. Çok şükür Allahım...dün sevdiceğimle yürüyüşe gidecektik ki tüp bitti inanır mısınız 1 saat tüpçüyü bekledik sonra dışarı çıkmaktan vazgeçtik saat çok geç olmuştu..:26:
Bu sabahta iş yerıne getırdım karatay kahvaltımı ..Şunu gördüm 2 yumurta cidden bana çok geliyor..zeytın peynır yumurta ve kuruyemiş ile 8:30 da bıtırdım kahvaltıyı..
İnşallah bu azim ile devam ederiz..
günaydın canımGunaydin herkese hayirli gunler
Günaydın herkese hayırlı bir gün diliyorum
gümaydın kızlar
valla hava burada çok kötü bugün enerjimiz yerlerde
sabah 07:50 1 yumurta+5 zeytin+peynir+4 ceviz+yarıö kase incir uyutması
incir uyutmasının tadını beğendim ben ama insan bir anda puding gibi bir şey bekliyor tabi ki de o kadar katı değileşim ile bölüştük kaseyi,1 lt sütten 6 kase çıktı birini kayınvalidemlere götürdüm
bir de internette bu tatlının içine hep şeker koymuşlardı şaka gibi o kadar şekerli geldi ki bana anlatamam
günaydın canım
afiyet olsun
6 aydır incir uyutması deneyeceğim korkuma deneyemiyorum kaçamak yapmadığım halde kg alınca uyutma iyice aldırır diye
nasıl yaptın kaç tane incir koydun
Arkadaşlar herkese günaydınnnn
Güzel ve hayırlı bir gün olur inşallah diyelim..
dün balık salata ikilisi ile akşam 18:30 da ağzımı kapattım ve sabah 83.0 kg gördüm biliyorsunuz cuma 83,6 çıkmıştım haftasonu annemlerde de diyetime uyunca ödülümü aldım.. Çok şükür Allahım...dün sevdiceğimle yürüyüşe gidecektik ki tüp bitti inanır mısınız 1 saat tüpçüyü bekledik sonra dışarı çıkmaktan vazgeçtik saat çok geç olmuştu..:26:
Bu sabahta iş yerıne getırdım karatay kahvaltımı ..Şunu gördüm 2 yumurta cidden bana çok geliyor..zeytın peynır yumurta ve kuruyemiş ile 8:30 da bıtırdım kahvaltıyı..
İnşallah bu azim ile devam ederiz..
Gunaydin herkese hayirli gunler
Günaydın herkese hayırlı bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 1036538
.....................
yedim ama ben hiç ağırlık hissetmedim şu an da acıkmadığıma göre insülinimi de yükseltmedi:)
senin yazdığın tarifi bana kedi gönderdi,orada 1 lt ye 20 incir diyordu benm evde 18 vardıbir şey olmaz dedim yaptım oldu valla abla yapması da 10 dk falan sürüyor
incirleri yıkadım sıcak suya koydum,sütü ocağa koydum,serçe parmağımı içine daldırmak suretiyleparmağımı yakacak gibi olunca kapattım,incirlerin sapını kesip küçük doğradım,sütün içine attım ben bir avuç kadar da ceviz dövüp attım blender ile karıştırdım,kaselere döktüm ,tarçın serptim,üzerlerini streç film ile kapttım,üzerlerini örttüm,3 saat sonra dolaba koydum sabah da ta taaaaaam
o kadar hafif ki kesinlikle deneyiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?