kayınvalide kaç puan verecek bakalımyedim ama ben hiç ağırlık hissetmedim şu an da acıkmadığıma göre insülinimi de yükseltmedi:)
senin yazdığın tarifi bana kedi gönderdi,orada 1 lt ye 20 incir diyordu benm evde 18 vardıbir şey olmaz dedim yaptım oldu valla abla yapması da 10 dk falan sürüyor
incirleri yıkadım sıcak suya koydum,sütü ocağa koydum,serçe parmağımı içine daldırmak suretiyleparmağımı yakacak gibi olunca kapattım,incirlerin sapını kesip küçük doğradım,sütün içine attım ben bir avuç kadar da ceviz dövüp attım blender ile karıştırdım,kaselere döktüm ,tarçın serptim,üzerlerini streç film ile kapttım,üzerlerini örttüm,3 saat sonra dolaba koydum sabah da ta taaaaaam
o kadar hafif ki kesinlikle deneyiniz
O kadar mı kötü görünüyor😁inciri uyuttum şekerim😀
Arkadaşlar herkese günaydınnnn
Güzel ve hayırlı bir gün olur inşallah diyelim..
dün balık salata ikilisi ile akşam 18:30 da ağzımı kapattım ve sabah 83.0 kg gördüm biliyorsunuz cuma 83,6 çıkmıştım haftasonu annemlerde de diyetime uyunca ödülümü aldım.. Çok şükür Allahım...dün sevdiceğimle yürüyüşe gidecektik ki tüp bitti inanır mısınız 1 saat tüpçüyü bekledik sonra dışarı çıkmaktan vazgeçtik saat çok geç olmuştu..:26:
Bu sabahta iş yerıne getırdım karatay kahvaltımı ..Şunu gördüm 2 yumurta cidden bana çok geliyor..zeytın peynır yumurta ve kuruyemiş ile 8:30 da bıtırdım kahvaltıyı..
İnşallah bu azim ile devam ederiz..
Gunaydin herkese hayirli gunler
Günaydın herkese hayırlı bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 1036538
.....................
gümaydın kızlar
valla hava burada çok kötü bugün enerjimiz yerlerde
sabah 07:50 1 yumurta+5 zeytin+peynir+4 ceviz+yarıö kase incir uyutması
incir uyutmasının tadını beğendim ben ama insan bir anda puding gibi bir şey bekliyor tabi ki de o kadar katı değileşim ile bölüştük kaseyi,1 lt sütten 6 kase çıktı birini kayınvalidemlere götürdüm
bir de internette bu tatlının içine hep şeker koymuşlardı şaka gibi o kadar şekerli geldi ki bana anlatamam
yedim ama ben hiç ağırlık hissetmedim şu an da acıkmadığıma göre insülinimi de yükseltmedi:)
senin yazdığın tarifi bana kedi gönderdi,orada 1 lt ye 20 incir diyordu benm evde 18 vardıbir şey olmaz dedim yaptım oldu valla abla yapması da 10 dk falan sürüyor
incirleri yıkadım sıcak suya koydum,sütü ocağa koydum,serçe parmağımı içine daldırmak suretiyleparmağımı yakacak gibi olunca kapattım,incirlerin sapını kesip küçük doğradım,sütün içine attım ben bir avuç kadar da ceviz dövüp attım blender ile karıştırdım,kaselere döktüm ,tarçın serptim,üzerlerini streç film ile kapttım,üzerlerini örttüm,3 saat sonra dolaba koydum sabah da ta taaaaaam
o kadar hafif ki kesinlikle deneyiniz
yedim ama ben hiç ağırlık hissetmedim şu an da acıkmadığıma göre insülinimi de yükseltmedi:)
O kadar hafif ki kesinlikle deneyiniz
Dün tavuk mevzusu olmuştu sormayı unuttum...Siz marketten ne kadar alıyorsunuz.?? fiyat karşılaştırması için öğrenmek istiyorum..
Ablamın velisinin yakın köyde hayvancılıkla uğraşan tanıdğı var ordan temin ediyoruz..
18-20-30 arası fiyatı değişiyor...
güzel olmuştur diye tahmin ediyorum bende ideal kiloma gelebilsemdeneyeceğim
insanın şeker komasına gırmeden regl oldugnu anlaması ne kadar güzel.. o yüzüne bakmadığım nutella yı kasık kasık gotururdum ıkı gun.. tövbe yarabbiimm içime kaçmış gibi.. bu reglımde hıc bır seye arzu duymadım.. cok sukur..
valla marketten alınandan dehayde hayde cok daha ıyıdır Sevgılı YENA.. AMA BENIM BILDIGIM ORTALAMA 20 LIRA CIVARI.
kiyamam ona ilk defa ayrlinca o nada zor oldu ne kdar oynasa vakit gecirse annenin yeri ayri...sende bana iyi geliyorsun esprilerin gulduruyor beni:)
Diz agrisi yeni spora baslayincada olur, ayakkabi uygun degilse de olur, meyiilli yol yuruyorsanda olur,,,kasinti bende de arasira oluyor
Doğru söylüyosun...Pişirme sorunu mesele...düdüklüde 2-3 saatte anca pişiyor..
Dizlik aldım, sağ dizimdeki ağrı geçmediği için, bugün jillian yaparken takarım. Çocuk dizliği verdiler bana. :) Diğerleri çok genişmiş. Zaten arada ağrı oluyordu, belki iyi gelir.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydın canım,Günaydın güzel arkadaşlar....
Canım öyle düşünme...Ben de hep sordum cevap alıncaya kadar..Bu bir dava ve başarılı olmamız için pes etmemeliyiz...
Ayrıca kesinlikle gözden kaçmıştır...herkes cevap veriyor özellikle gül ve kedi hiç aksatmaz...
LÜtfen daha fazla aktif ol ben 43 yaşımda harika şeyler öğreniyorum burada...İyi ki hepimiz bir aradayız ve varız...
afiyet olsun...Ben de akşam balık yapacağım çok heyecanlıyımçok seviyorum çünkü...
günaydınlar..
Ben çok önceleri yarısıyla denemiştim denemek için...İncir çok lezzetli bir meyve her haliyle çok severim bu halini de sevmiştim..
afiyet olsun...
Dün tavuk mevzusu olmuştu sormayı unuttum...Siz marketten ne kadar alıyorsunuz.?? fiyat karşılaştırması için öğrenmek istiyorum..
Ablamın velisinin yakın köyde hayvancılıkla uğraşan tanıdğı var ordan temin ediyoruz..
18-20-30 arası fiyatı değişiyor...
kayınvalide kaç puan verecek bakalım
kedi denememişti şimdi kesin dener okumadaı daha
incir alıp yapayım korkumdan yapamıyorum zaten kg vermek çok zor benim için, evde 3 boğaz daha var onlar yesinler ,,,kız kardeşimin gece kalkıp bişeyler yeme alışkanlığı var ona iyi olur ,,,,,yarın unutmasam da incir alsam, bu akşam aldığım ayakkabıyı değiştirmeye gideceğim
Dizlik aldım, sağ dizimdeki ağrı geçmediği için, bugün jillian yaparken takarım. Çocuk dizliği verdiler bana. :) Diğerleri çok genişmiş. Zaten arada ağrı oluyordu, belki iyi gelir.
bu yönü bile karatayı sevdirmeye yetiyordur,,insanın şeker komasına gırmeden regl oldugnu anlaması ne kadar güzel.. o yüzüne bakmadığım nutella yı kasık kasık gotururdum ıkı gun.. tövbe yarabbiimm içime kaçmış gibi.. bu reglımde hıc bır seye arzu duymadım.. cok sukur..
günaydın canım,,,,,,,,,,neeeneeeneeeneee deedın mı pekı uyuturken..
baslarda bana da cok agır geldı ıkı yumurta.. zamanla alıştım.. gunun ortasında manasızca acıkmamak ıcın sart be arkadaşım.. yavaş yavaş alışırsın bu sekıl beslnmeye.. azmin daim olsun inşallah.
gununuz aydın olsun sızın de.
hedefe ındıkten sonra ınsallahh denemek nasıp olur.. kuru kayısı bıle yemıyorum.. afıyet olsun.. ne güzel anlatmışsın.. yemiş kadar oldum.
ikinizidedemek ki akıllanmışız.. mıyawladıgımıza gore.. hani bize aferim GÜL ABLA.. çiçek olmuş bekliyoruz burada
sende bi tahlil yaptırsaydınevet ben de geçen ay hiç zorluk yaşamamıştım...
Bu ay da regl olaydım iyiydi..barmaklarım dolma gibi oldu ödemden...
seni seviyorum güzel kadın
neeeneeeneeeneee deedın mı pekı uyuturken..
hedefe ındıkten sonra ınsallahh denemek nasıp olur.. kuru kayısı bıle yemıyorum.. afıyet olsun.. ne güzel anlatmışsın.. yemiş kadar oldum.
güzel olmuştur diye tahmin ediyorum bende ideal kiloma gelebilsemdeneyeceğim
nasıl göründüğünü anladınmı yüzüne bakmasalar çocuk sanacaklar, kızlar benim yazacaklarımı yazmışlar zaten
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
banada face den yazıyor çok lezzetliymiş , yeşil mercimeği severim ama salatasını yapmak hiç aklıma gelmedi bulgurlu yapılan bir salata yemiştim karataydan sonra bütün bildiklerimi unuttum sankivalla kötü not vermez hevesim kırılmasın diye iyidir o konuda
kedi benim aklıma mercimek slatasını da soktu bugün de onu denicim vaktim olursa çünkü çok yoğunum bugün:26:
insanın şeker komasına gırmeden regl oldugnu anlaması ne kadar güzel.. O yüzüne bakmadığım nutella yı kasık kasık gotururdum ıkı gun.. Tövbe yarabbiimm içime kaçmış gibi.. Bu reglımde hıc bır seye arzu duymadım.. Cok sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?