Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Dün tavuk mevzusu olmuştu sormayı unuttum...Siz marketten ne kadar alıyorsunuz.?? fiyat karşılaştırması için öğrenmek istiyorum..
Ablamın velisinin yakın köyde hayvancılıkla uğraşan tanıdğı var ordan temin ediyoruz..
18-20-30 arası fiyatı değişiyor...

kayınvalide kaç puan verecek bakalım

kedi denememişti şimdi kesin dener okumadaı daha
incir alıp yapayım korkumdan yapamıyorum zaten kg vermek çok zor benim için, evde 3 boğaz daha var onlar yesinler ,,,kız kardeşimin gece kalkıp bişeyler yeme alışkanlığı var ona iyi olur ,,,,,yarın unutmasam da incir alsam, bu akşam aldığım ayakkabıyı değiştirmeye gideceğim

O kadar mı kötü görünüyor😁inciri uyuttum şekerim😀

neeeneeeneeeneee deedın mı pekı uyuturken..

baslarda bana da cok agır geldı ıkı yumurta.. zamanla alıştım.. gunun ortasında manasızca acıkmamak ıcın sart be arkadaşım.. yavaş yavaş alışırsın bu sekıl beslnmeye.. azmin daim olsun inşallah.

Gunaydin herkese hayirli gunler

Günaydın herkese hayırlı bir gün diliyorum

gununuz aydın olsun sızın de.

hedefe ındıkten sonra ınsallahh denemek nasıp olur.. kuru kayısı bıle yemıyorum.. afıyet olsun.. ne güzel anlatmışsın.. yemiş kadar oldum.

insanın şeker komasına gırmeden regl oldugnu anlaması ne kadar güzel.. o yüzüne bakmadığım nutella yı kasık kasık gotururdum ıkı gun.. tövbe yarabbiimm içime kaçmış gibi.. bu reglımde hıc bır seye arzu duymadım.. cok sukur..

güzel olmuştur diye tahmin ediyorum bende ideal kiloma gelebilsem deneyeceğim

valla marketten alınandan dehayde hayde cok daha ıyıdır Sevgılı YENA.. AMA BENIM BILDIGIM ORTALAMA 20 LIRA CIVARI.

evet ben de geçen ay hiç zorluk yaşamamıştım...
Bu ay da regl olaydım iyiydi..barmaklarım dolma gibi oldu ödemden...

valla marketten alınandan dehayde hayde cok daha ıyıdır Sevgılı YENA.. AMA BENIM BILDIGIM ORTALAMA 20 LIRA CIVARI.

Doğru söylüyosun...Sadece pişirme sorunu mesele...düdüklüde 2-3 saatte anca pişiyor..

Son düzenleme:

seni seviyorum güzel kadın

Dizlik aldım, sağ dizimdeki ağrı geçmediği için, bugün jillian yaparken takarım. Çocuk dizliği verdiler bana. :) Diğerleri çok genişmiş. Zaten arada ağrı oluyordu, belki iyi gelir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Doğru söylüyosun...Pişirme sorunu mesele...düdüklüde 2-3 saatte anca pişiyor..

babamdan bilirim.. cıftlıgı var.. gıttıgımız zaman sabahtan koyuyorlar pısmesi ıcın.. oglenden sonra yenebilsin diye :) ızmır de olsak hıc böyle bır derdım olmayacaktı.. buraalarda daha bulamadım böyle bır kaynak.

deseydın daha da kuculup cebe girebilmek ıcın hala uğraşıyorum dıye minnakım benim..

günaydın canım,

marketlerde kg su 10 tl civarı, kasaplarda 13-14 civarı,,,,,

valla kötü not vermez hevesim kırılmasın diye iyidir o konuda

kedi benim aklıma mercimek slatasını da soktu bugün de onu denicim vaktim olursa çünkü çok yoğunum bugün:26:

Dizlik aldım, sağ dizimdeki ağrı geçmediği için, bugün jillian yaparken takarım. Çocuk dizliği verdiler bana. :) Diğerleri çok genişmiş. Zaten arada ağrı oluyordu, belki iyi gelir.

küçücüksün işte herkes anladı bir sen inanmıyorsun kendinetakmışsın bir göbek bir göbek

bu yönü bile karatayı sevdirmeye yetiyordur,,
günaydın canım,,,,,,,,,,
demek ki akıllanmışız.. mıyawladıgımıza gore.. hani bize aferim GÜL ABLA.. çiçek olmuş bekliyoruz burada
ikinizide
evet ben de geçen ay hiç zorluk yaşamamıştım...
Bu ay da regl olaydım iyiydi..barmaklarım dolma gibi oldu ödemden...
sende bi tahlil yaptırsaydın
seni seviyorum güzel kadın

canım benimmmm bende seni seviyorum

neeeneeeneeeneee deedın mı pekı uyuturken..

hedefe ındıkten sonra ınsallahh denemek nasıp olur.. kuru kayısı bıle yemıyorum.. afıyet olsun.. ne güzel anlatmışsın.. yemiş kadar oldum.

güzel olmuştur diye tahmin ediyorum bende ideal kiloma gelebilsem deneyeceğim

neeeneeeennn de neymiş ingilizce örtmeniyim ben tabi ki yabancı dil yeteneğimi kullandım "are you sleeeping are you sleeping brother johnnnnnn"

sizin için kendimi feda edip çok farklı tarifler yapmayı düşünüyorum beni bekleyin anacııııım

nasıl göründüğünü anladınmı yüzüne bakmasalar çocuk sanacaklar, kızlar benim yazacaklarımı yazmışlar zatensen hala 10 çeşit spor yapmaya devam et yakında ortaokulamı gidiyorsun diye soracaklar
valla kötü not vermez hevesim kırılmasın diye iyidir o konuda

kedi benim aklıma mercimek slatasını da soktu bugün de onu denicim vaktim olursa çünkü çok yoğunum bugün:26:
banada face den yazıyor çok lezzetliymiş , yeşil mercimeği severim ama salatasını yapmak hiç aklıma gelmedi bulgurlu yapılan bir salata yemiştim karataydan sonra bütün bildiklerimi unuttum sanki

benimkide mutfak tezgahından 3 gündür beni kesiyor ama ben hiç yüz vermiyorum.15 gün oldu bende regl olalı ama nedense inanılmaz şiştim 2 gündür ve tabi kiloda oynadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…