neeeneeeennn de neymiş ingilizce örtmeniyim ben tabi ki yabancı dil yeteneğimi kullandım "are you sleeeping are you sleeping brother johnnnnnn"
sizin için kendimi feda edip çok farklı tarifler yapmayı düşünüyorum beni bekleyin anacııııım
sende bi tahlil yaptırsaydın
[ımg]http://img.tapatalk.com/d/14/03/25/ra6agy7e.jpg[/ımg]
dizlik aldım, sağ dizimdeki ağrı geçmediği için, bugün jillian yaparken takarım. çocuk dizliği verdiler bana. :) diğerleri çok genişmiş. Zaten arada ağrı oluyordu, belki iyi gelir.
Iphone 'den tapatalk aracılığı ile gönderildi
neeeneeeennn de neymiş ingilizce örtmeniyim ben tabi ki yabancı dil yeteneğimi kullandım "are you sleeeping are you sleeping brother johnnnnnn"
Sizin için kendimi feda edip çok farklı tarifler yapmayı düşünüyorum beni bekleyin anacııııım
Günaydın güzel arkadaşlar....
afiyet olsun...Ben de akşam balık yapacağım çok heyecanlıyımçok seviyorum çünkü...
QUOTE]
Bende balığı çok sevıyorum YENA..Saf protein olduğu için mutlaka sabahında eksi görüyor insan..Balık içinde yaşlanmayı durduran etken bir madde var ve julia Roberts 1 ay süreklı balık yıyor sonra 6 ay bırakıyormuş..Hatun ondan yaşlanmıyor demek kı..Ondan daha ötesi soğan salatası turp ve havuç ile ne güzel gidiyor ya
zayıflayacaksın canım artık kaçarı yok,,,,bu hafta ikili rakamlar bekliyorum sendenSon bir,birbuçuk yıldır hep böyleyim...Yapılan hormon tahliller normal çıktı...Henüz menopoz belirtisi yok dendi...
geriye bir tek şey kalıyor zayıflamam...O da olacak Allahın izniyle...
faydasını görürsün voleyboluların taktığına benziyor sanki cırtlımı oDiyeceksiniz şimdi cırtlı ne
Haklısın evrimkuzey..yumurtayı çok seviyorum aslında. Artık haşlama değil omlet pastırmalı yumurta tarzında deneyeyim..Nedensiz mide bulantısı yapıyor fazla yedıgımdebaslarda bana da cok agır geldı ıkı yumurta.. zamanla alıştım.. gunun ortasında manasızca acıkmamak ıcın sart be arkadaşım.. yavaş yavaş alışırsın bu sekıl beslnmeye.. azmin daim olsun inşallah.
.
tatlı türü olmasın ama diğerlerini paylaşırsan bizede çeşit olur
sizin için kendimi feda edip çok farklı tarifler yapmayı düşünüyorum beni bekleyin anacııııım
benimkide mutfak tezgahından 3 gündür beni kesiyor ama ben hiç yüz vermiyorum.15 gün oldu bende regl olalı ama nedense inanılmaz şiştim 2 gündür ve tabi kiloda oynadı sanırım
Son bir,birbuçuk yıldır hep böyleyim...Yapılan hormon tahliller normal çıktı...Henüz menopoz belirtisi yok dendi...
geriye bir tek şey kalıyor zayıflamam...O da olacak Allahın izniyle...
yessssssssssssstatlı türü olmasın ama diğerlerini paylaşırsan bizede çeşit olur
Günaydın güzel arkadaşlar....
afiyet olsun...Ben de akşam balık yapacağım çok heyecanlıyımçok seviyorum çünkü...
QUOTE]
Bende balığı çok sevıyorum YENA..Saf protein olduğu için mutlaka sabahında eksi görüyor insan..Balık içinde yaşlanmayı durduran etken bir madde var ve julia Roberts 1 ay süreklı balık yıyor sonra 6 ay bırakıyormuş..Hatun ondan yaşlanmıyor demek kı..Ondan daha ötesi soğan salatası turp ve havuç ile ne güzel gidiyor ya
valla keşke yapan olsa ben de her gun yerim.. hazır önüme gelse.. her gun de yerimm
zayıflayacaksın canım artık kaçarı yok,,,,bu hafta ikili rakamlar bekliyorum senden
ben bilirem,,cırt cırtlı benim titreşimimde ööööööleeee koca koca cırtlııııııııı
Haklısın evrimkuzey..yumurtayı çok seviyorum aslında. Artık haşlama değil omlet pastırmalı yumurta tarzında deneyeyim..Nedensiz mide bulantısı yapıyor fazla yedıgımde..dua edelimde Rabbim herkese istediği kıloya inmeyi nasip etsin .Kedi83 de dahil küçücük dizliği almış daha zayıflamalıyım der kedicim sevgiler
benim de basta midem bulandı resmen.. haklısın.. ben yıne karata besleniyordum ama uc ogun besleniyordum.. tek yumurta yıyordum.. bırden ıkıye ınıp ıkı yumurta yemem gerektıgınde baslarda cok zorlandım.. omlet seklınde yemek daha kolay dedıgın gıbı.
bu titreşim den sorumlu güzel hatun nerelerde hiç hatırlatma yapmıyor göreve alışamadı daha ...........
korkuyorum Gul abla bırıne bır sey olur dıye.. ıkı gun once de yazdım.. yanı hatırlatmak ıstemıyorum.. benden dolayı bırınıze bırsey olmasını asla ıstemem..
tatlım bu alıp tipini beğenmediğim incirlerimi değerlendirme projesiydi ben de yemicem cnm beyime yedirtmeyi düşünüyorum:)
aslında hatay genelinde bir yandan çok yağlı ekşi acı yerken bir yandan da değişik salata türleri mezeler de tüketiriz,bunları sağlıklı yemeğe nasıl dönüştürürüm diye düşünüyorum açıkçası.....
bir sonraki planım da ekmeksiz muhammaraanneme soruciiim az yağlı hummus yapabilir miyiz?
yani bu mevsim de açıkçası pişirecek pek bir şey bulamıyorum,pazı kavurup üzerine yumurta kırmıştım mesela tamamen deneysel eşim ıspanaktan çok sevdi
heyecanla bekliyoruz senı hocam.. :)
tatlım bu alıp tipini beğenmediğim incirlerimi değerlendirme projesiydi ben de yemicem cnm beyime yedirtmeyi düşünüyorum:)
aslında hatay genelinde bir yandan çok yağlı ekşi acı yerken bir yandan da değişik salata türleri mezeler de tüketiriz,bunları sağlıklı yemeğe nasıl dönüştürürüm diye düşünüyorum açıkçası.....
bir sonraki planım da ekmeksiz muhammaraanneme soruciiim az yağlı hummus yapabilir miyiz?
yani bu mevsim de açıkçası pişirecek pek bir şey bulamıyorum,pazı kavurup üzerine yumurta kırmıştım mesela tamamen deneysel eşim ıspanaktan çok sevdi
humusun Üzerine yağ gezdiriyoz zaten tereyağ veya zeytinyağı ONLARIN ZARARI YOK ZATEN BİZE
BENDE AKŞAM ISPANAK KAVURDUM VALLA BAZEN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRIYORUM BİZİM BURALARDA AYNI SİZİN GİBİ OLDUĞU İÇİN BULGUR HAMUR ET YEMEKLERİ HEP,OTLARLA ÇOKTA ARAMIZ YOK
iyi fikir sizin oraların lezzetini azda olsa almış oluruz,,,,yağlı da sorun yok bol yağlı yeyin dediği için
canım hummusun yapılışında bayaaa bir yağ kullanıyorsun onu eksiltmeyi düşünüyorum:)bir de bunu yapıp atınca buzluğa sapasağlam kalır aylarca :)ne kafiyeli oldum yalnız😀
gül abla siyah bulgur için ne düşünüyorsun?bir de biz de döğmelik buğdaydan ayran aşı falan da yapılır ,bence buğday bulgurdan daha yararlı olabilir mide de şişebileceğini sanmıyorum,hele yazın bu ayran aşı soğuk soğuk çok güzel olur of
bak şimdi aklıma geliyor mesela kabaklı veya baklalı bulgur pilavı yaparlar burada,esmer bulgurla yapsak mide de daha az şişer belki de
iyi fikir sizin oraların lezzetini azda olsa almış oluruz,,,,yağlı da sorun yok bol yağlı yeyin dediği için
herkese merhabalar.sabah 1 adet haşlanmış yumurta peynır zeytin domates salatalık ve yesılçay ıctım.öglen mercımeklı bulgur pilavı haşlama tavuk gogsu ve yoğurt yiyeceğim.incir uyutmasının tam tarifi varmıdır arkadaslar
korkuyorum Gul abla bırıne bır sey olur dıye.. ıkı gun once de yazdım.. yanı hatırlatmak ıstemıyorum.. benden dolayı bırınıze bırsey olmasını asla ıstemem..
:)
eneee ben yaparken yağ koymuyorumkine sadece üzerine lezzet versin dieE tam bilmiyoz tabi hataylı olmayınca
Iskenderun hatay arası bir lokantada yemiştim humus zamanın birinde üzerine tereyağ ve çam fıstıkları koymuşlardı offf hala tadı damağımdadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?