Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

seni çılgın örtmen seni.....

sende bi tahlil yaptırsaydın

Son bir,birbuçuk yıldır hep böyleyim...Yapılan hormon tahliller normal çıktı...Henüz menopoz belirtisi yok dendi...
geriye bir tek şey kalıyor zayıflamam...O da olacak Allahın izniyle...

faydasını görürsün voleyboluların taktığına benziyor sanki cırtlımı o Diyeceksiniz şimdi cırtlı ne

tatlı türü olmasın ama diğerlerini paylaşırsan bizede çeşit olur

Son düzenleme:
Son bir,birbuçuk yıldır hep böyleyim...Yapılan hormon tahliller normal çıktı...Henüz menopoz belirtisi yok dendi...
zayıflayacaksın canım artık kaçarı yok,,,,bu hafta ikili rakamlar bekliyorum senden
faydasını görürsün voleyboluların taktığına benziyor sanki cırtlımı o Diyeceksiniz şimdi cırtlı ne

ben bilirem,,cırt cırtlı benim titreşimimde ööööööleeee koca koca cırtlııııııııı

Haklısın evrimkuzey..yumurtayı çok seviyorum aslında. Artık haşlama değil omlet pastırmalı yumurta tarzında deneyeyim..Nedensiz mide bulantısı yapıyor fazla yedıgımde..dua edelimde Rabbim herkese istediği kıloya inmeyi nasip etsin .Kedi83 de dahil küçücük dizliği almış daha zayıflamalıyım der kedicim sevgiler

bu titreşim den sorumlu güzel hatun nerelerde hiç hatırlatma yapmıyor göreve alışamadı daha ...........

tatlım bu alıp tipini beğenmediğim incirlerimi değerlendirme projesiydi ben de yemicem cnm beyime yedirtmeyi düşünüyorum:)

aslında hatay genelinde bir yandan çok yağlı ekşi acı yerken bir yandan da değişik salata türleri mezeler de tüketiriz,bunları sağlıklı yemeğe nasıl dönüştürürüm diye düşünüyorum açıkçası.....

bir sonraki planım da ekmeksiz muhammaraanneme soruciiim az yağlı hummus yapabilir miyiz?

yani bu mevsim de açıkçası pişirecek pek bir şey bulamıyorum,pazı kavurup üzerine yumurta kırmıştım mesela tamamen deneysel eşim ıspanaktan çok sevdi

türk incirine in ingiliş ninni soylenır mı hocamm yeaaaa

benimkide mutfak tezgahından 3 gündür beni kesiyor ama ben hiç yüz vermiyorum.15 gün oldu bende regl olalı ama nedense inanılmaz şiştim 2 gündür ve tabi kiloda oynadı sanırım

kaldır tezgahtan deli misin yaaa.. şeytan doldurur

nıye olmasın.. olur olur.. bal giib olur.

yesssssssssssss

humusun Üzerine yağ gezdiriyoz zaten tereyağ veya zeytinyağı ONLARIN ZARARI YOK ZATEN BİZE
BENDE AKŞAM ISPANAK KAVURDUM VALLA BAZEN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRIYORUM BİZİM BURALARDA AYNI SİZİN GİBİ OLDUĞU İÇİN BULGUR HAMUR ET YEMEKLERİ HEP,OTLARLA ÇOKTA ARAMIZ YOK

Canım hummusun yapılışında bayaaa bir yağ kullanıyorsun onu eksiltmeyi düşünüyorum:)bir de bunu yapıp atınca buzluğa sapasağlam kalır aylarca :)ne kafiyeli oldum yalnız😀

iyi fikir sizin oraların lezzetini azda olsa almış oluruz,,,,yağlı da sorun yok bol yağlı yeyin dediği için

iyi fikir sizin oraların lezzetini azda olsa almış oluruz,,,,yağlı da sorun yok bol yağlı yeyin dediği için

gül abla siyah bulgur için ne düşünüyorsun?bir de biz de döğmelik buğdaydan ayran aşı falan da yapılır ,bence buğday bulgurdan daha yararlı olabilir mide de şişebileceğini sanmıyorum,hele yazın bu ayran aşı soğuk soğuk çok güzel olur of

bak şimdi aklıma geliyor mesela kabaklı veya baklalı bulgur pilavı yaparlar burada,esmer bulgurla yapsak mide de daha az şişer belki de

canım hummusun yapılışında bayaaa bir yağ kullanıyorsun onu eksiltmeyi düşünüyorum:)bir de bunu yapıp atınca buzluğa sapasağlam kalır aylarca :)ne kafiyeli oldum yalnız😀

eneee ben yaparken yağ koymuyorumkine sadece üzerine lezzet versin die E tam bilmiyoz tabi hataylı olmayınca
Iskenderun hatay arası bir lokantada yemiştim humus zamanın birinde üzerine tereyağ ve çam fıstıkları koymuşlardı offf hala tadı damağımdadır

buğdayın indeksi bulgurdan daha azmış , sağlıklı yaşıyoruzda yorumlarda okumuştum buğday bulgurdan biraz fazla yiyebiliriz,,,,siyah bulguru ben kullanıyorum ama bulgur sonuçta fazla yemiyorum ,,

herkese merhabalar.sabah 1 adet haşlanmış yumurta peynır zeytin domates salatalık ve yesılçay ıctım.öglen mercımeklı bulgur pilavı haşlama tavuk gogsu ve yoğurt yiyeceğim.incir uyutmasının tam tarifi varmıdır arkadaslar

galiba önceki sayfaya yazdım arkadaşım:)

korkuyorum Gul abla bırıne bır sey olur dıye.. ıkı gun once de yazdım.. yanı hatırlatmak ıstemıyorum.. benden dolayı bırınıze bırsey olmasını asla ıstemem..

:)

o zaman tamam canım herkes kafasına göre takılsın ben şimdi göbek bitiridim kalçaya geçtim oda arkaaşım ben de getireyim eve götürmüştüm diyor ,,,,,bazen o yapıyo bende yapayım diye yapmak istiyoruz zararını bilmeden,,,,

Son düzenleme:

Afiyet olsun hanimlar ogle de geldi aciktim
ama ben hala deneme sinavi yapiyorum
hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…