Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Valla kötü olursa araya giden süt ve incirlerden ötürü başına ekşirim😀
Hadi yırttım, güzel olmuş.

2 yumurta bana bazen az geliyor. Çok seviyorum galiba ondan.

Gunaydin herkese hayirli gunler

Günaydın.

18 TL çıkmıştı benim aldığım.

2 yumurta bana bazen az geliyor. Çok seviyorum galiba ondan.

.
ben 2 öğün besleniyorum o nedenle 2 yumurtayı mutlaka yemelıyım..Maşallah 2 yumurtayı sıkılmadna yemek güzel..Haşlama olarak mı tüketiyorsun kedicim :119:..sebzeli omlet yapıcam yarına yoksa bıkabılırım

Üşenmesem çoktan deneyeceğim de.

deseydın daha da kuculup cebe girebilmek ıcın hala uğraşıyorum dıye minnakım benim..

valla kötü not vermez hevesim kırılmasın diye iyidir o konuda

kedi benim aklıma mercimek slatasını da soktu bugün de onu denicim vaktim olursa çünkü çok yoğunum bugün:26:
Karatay kurabiyesi de vardı.

küçücüksün işte herkes anladı bir sen inanmıyorsun kendinetakmışsın bir göbek bir göbek

Sanki sen benden farklısın.

Salata daha iyi niye yapmıyorsun, Karatay misafirlerinize onları yapın diyor. Kısır, mercimek salatası vs...
Son bir,birbuçuk yıldır hep böyleyim...Yapılan hormon tahliller normal çıktı...Henüz menopoz belirtisi yok dendi...
geriye bir tek şey kalıyor zayıflamam...O da olacak Allahın izniyle...
Birde tibet egzersizleri yaparsan, menapoza daha geç girersin.

faydasını görürsün voleyboluların taktığına benziyor sanki cırtlımı o Diyeceksiniz şimdi cırtlı ne
Cırtlı değil, ayaktan geçiriyorum. Taktım şimdi ofiste tek bacağa.

Kuruyemişler olmasa belki daha fazla zayıflarım, daha çok tüketmeliyim aslında.

İşyerine haşlayarak getiriyorum, hafta sonları da artık canım tavada çektiği için, birde annem trabzon tereyağı aldığı için tavada yapıyorum. Biber atıyorum içine, bazen peynirli pişiriyorum, bazen peynirimi üzerine serpiyorum daha güzel oluyor. Bir ara topikçe soğanlı yapmıştık.

GuzEl bir tarif. Cok tatli tam benlik

İs yerinde ortam musait ne guzel bizim teneffusler bes dakika. Siz ne is yapiyorsunuz?

o kdar spora üşenmiyorsun 10 dkk lık uyutmaya üşeniyorsun uyuturken ayağında sallamayacaksın ki

Gül abla, yapmam için ısrar eder gibisin, senin için yapacağım bugün, çıkışta 20 tane incir isteyeyim bari, ya da paketli varsa alırım. Sütü de günlük alırım tabi bulursam, dün sütçü gelecekti anneme bana 1 bardak ayır demiştim, onu içmek için kullanırım.
İs yerinde ortam musait ne guzel bizim teneffusler bes dakika. Siz ne is yapiyorsunuz?
Grafik tasarım.

Nasıl geçti yazmayı unutma. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Birazz geç kaldım galiba çünkü bazı hareketleri çok zorladı.. bi de yorulmuşum bitince uzandım uzandığım yerde sızıp kalmışım... ben hala kalas gibiyim esneklik denilen şey bende yok... şu şınavpozisyonunda dizleri yana kıvıran hareket var ya yapamadım onu beceremedim

Normal şınav bile zorken, onu yapmak daha zordur ama zevkli bir harekete benziyor.

güzelmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…