di mi.. daha oralar var.. Rabbim ömür versin de görmek nasıp olsun ınsallah.
yemek zamanı aglamıs..beni ıstemıs.. herseyı yıyen bı çocuk olmadığı ıcın, gerilmiş.. bana bir sarılısı vardı almaya gıttıgımde anlatamam.. cocugum çocuk olalı hıc böyle sarılmamıştı..
fotolu.. belgeli yırttık yıne ama
gayet güzel.. daha ne olsun.. 15 kılo az mı.. hem dusuncenız de ne kadar güzel.. takdır ettım sızı.
şincik; tavuğu alsak.. gelirken serbest serbest sallaya sallaya dolaştırsak bacağından.. hatta davığı araba camından sarkıtıp bı kac tur attırsak.. o da mı olmaz..arabadan sarkan bir tavuk hayal ettim de bi an.. evde kahkaha attım simdi ben kendi kendime.. kendim ve ben Gül abla sen bana cok ıyı geliyorsun..
Hadi yırttım, güzel olmuş.Valla kötü olursa araya giden süt ve incirlerden ötürü başına ekşirim😀
Arkadaşlar herkese günaydınnnn
Güzel ve hayırlı bir gün olur inşallah diyelim..
dün balık salata ikilisi ile akşam 18:30 da ağzımı kapattım ve sabah 83.0 kg gördüm biliyorsunuz cuma 83,6 çıkmıştım haftasonu annemlerde de diyetime uyunca ödülümü aldım.. Çok şükür Allahım...dün sevdiceğimle yürüyüşe gidecektik ki tüp bitti inanır mısınız 1 saat tüpçüyü bekledik sonra dışarı çıkmaktan vazgeçtik saat çok geç olmuştu..:26:
Bu sabahta iş yerıne getırdım karatay kahvaltımı ..Şunu gördüm 2 yumurta cidden bana çok geliyor..zeytın peynır yumurta ve kuruyemiş ile 8:30 da bıtırdım kahvaltıyı..
İnşallah bu azim ile devam ederiz..
Gunaydin herkese hayirli gunler
Eki Görüntüle 1036538
.....................
gümaydın kızlar
valla hava burada çok kötü bugün enerjimiz yerlerde
sabah 07:50 1 yumurta+5 zeytin+peynir+4 ceviz+yarıö kase incir uyutması
incir uyutmasının tadını beğendim ben ama insan bir anda puding gibi bir şey bekliyor tabi ki de o kadar katı değileşim ile bölüştük kaseyi,1 lt sütten 6 kase çıktı birini kayınvalidemlere götürdüm
bir de internette bu tatlının içine hep şeker koymuşlardı şaka gibi o kadar şekerli geldi ki bana anlatamam
18 TL çıkmıştı benim aldığım.Dün tavuk mevzusu olmuştu sormayı unuttum...Siz marketten ne kadar alıyorsunuz.?? fiyat karşılaştırması için öğrenmek istiyorum..
Ablamın velisinin yakın köyde hayvancılıkla uğraşan tanıdğı var ordan temin ediyoruz..
18-20-30 arası fiyatı değişiyor...
Afiyet olsun hanimlar ogle de geldi aciktim
ama ben hala deneme sinavi yapiyorum
hayirlisi bakalim.
galiba önceki sayfaya yazdım arkadaşım:)
ben 2 öğün besleniyorum o nedenle 2 yumurtayı mutlaka yemelıyım..Maşallah 2 yumurtayı sıkılmadna yemek güzel..Haşlama olarak mı tüketiyorsun kedicim :119:..sebzeli omlet yapıcam yarına yoksa bıkabılırım2 yumurta bana bazen az geliyor. Çok seviyorum galiba ondan.
.
kayınvalide kaç puan verecek bakalım
kedi denememişti şimdi kesin dener okumadaı daha
incir alıp yapayım korkumdan yapamıyorum zaten kg vermek çok zor benim için, evde 3 boğaz daha var onlar yesinler ,,,kız kardeşimin gece kalkıp bişeyler yeme alışkanlığı var ona iyi olur ,,,,,yarın unutmasam da incir alsam, bu akşam aldığım ayakkabıyı değiştirmeye gideceğim
deseydın daha da kuculup cebe girebilmek ıcın hala uğraşıyorum dıyeminnakım benim..
Karatay kurabiyesi de vardı.valla kötü not vermez hevesim kırılmasın diye iyidir o konuda
kedi benim aklıma mercimek slatasını da soktu bugün de onu denicim vaktim olursa çünkü çok yoğunum bugün:26:
küçücüksün işte herkes anladı bir sen inanmıyorsun kendinetakmışsın bir göbek bir göbek
nasıl göründüğünü anladınmı yüzüne bakmasalar çocuk sanacaklar, kızlar benim yazacaklarımı yazmışlar zatensen hala 10 çeşit spor yapmaya devam et yakında ortaokulamı gidiyorsun diye soracaklar
banada face den yazıyor çok lezzetliymiş , yeşil mercimeği severim ama salatasını yapmak hiç aklıma gelmedi bulgurlu yapılan bir salata yemiştim karataydan sonra bütün bildiklerimi unuttum sanki
Birde tibet egzersizleri yaparsan, menapoza daha geç girersin.Son bir,birbuçuk yıldır hep böyleyim...Yapılan hormon tahliller normal çıktı...Henüz menopoz belirtisi yok dendi...
geriye bir tek şey kalıyor zayıflamam...O da olacak Allahın izniyle...
Cırtlı değil, ayaktan geçiriyorum. Taktım şimdi ofiste tek bacağa.faydasını görürsün voleyboluların taktığına benziyor sanki cırtlımı oDiyeceksiniz şimdi cırtlı ne
Haklısın evrimkuzey..yumurtayı çok seviyorum aslında. Artık haşlama değil omlet pastırmalı yumurta tarzında deneyeyim..Nedensiz mide bulantısı yapıyor fazla yedıgımde..dua edelimde Rabbim herkese istediği kıloya inmeyi nasip etsin .Kedi83 de dahil küçücük dizliği almış daha zayıflamalıyım der kedicim sevgiler
ben 2 öğün besleniyorum o nedenle 2 yumurtayı mutlaka yemelıyım..Maşallah 2 yumurtayı sıkılmadna yemek güzel..Haşlama olarak mı tüketiyorsun kedicim :119:..sebzeli omlet yapıcam yarına yoksa bıkabılırım
Üşenmesem çoktan deneyeceğim de.
günaydın canım
cuma yoktun bildirim de yapmadın,
günaydın canım
GuzEl bir tarif. Cok tatli tam benlikselensu***** teşekkürler baktım simdi .cok tatlı yemek ıstedıgımde denıycem.tatlı olunca hemen ılgımı cektı.gercı balık yedıgım zaman bı parça helva yıyorum ama aklımdan hala çıkaramadım tatlıları:))
İşyerine haşlayarak getiriyorum, hafta sonları da artık canım tavada çektiği için, birde annem trabzon tereyağı aldığı için tavada yapıyorum. Biber atıyorum içine, bazen peynirli pişiriyorum, bazen peynirimi üzerine serpiyorum daha güzel oluyor.Bir ara topikçe soğanlı yapmıştık.
o kdar spora üşenmiyorsun 10 dkk lık uyutmaya üşeniyorsun uyuturken ayağında sallamayacaksın ki
o kdar spora üşenmiyorsun 10 dkk lık uyutmaya üşeniyorsun uyuturken ayağında sallamayacaksın ki
Gül abla, yapmam için ısrar eder gibisin, senin için yapacağım bugün,
Grafik tasarım.İs yerinde ortam musait ne guzel bizim teneffusler bes dakika. Siz ne is yapiyorsunuz?
GuzEl bir tarif. Cok tatli tam benlik
Gül abla, yapmam için ısrar eder gibisin, senin için yapacağım bugün,çıkışta 20 tane incir isteyeyim bari, ya da paketli varsa alırım. Sütü de günlük alırım tabi bulursam, dün sütçü gelecekti anneme bana 1 bardak ayır demiştim, onu içmek için kullanırım.
Grafik tasarım.
Cok guzel
benım tatlı olınca hemen dıkkatımı cektı.denemedım ama daha denıycem.ıncırı cok severım.
Nasıl geçti yazmayı unutma. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Birazz geç kaldım galiba çünkü bazı hareketleri çok zorladı.. bi de yorulmuşum bitince uzandım uzandığım yerde sızıp kalmışım...ben hala kalas gibiyim esneklik denilen şey bende yok... şu şınavpozisyonunda dizleri yana kıvıran hareket var ya yapamadım onu beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?