Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

oğlumu bıraktım.. hızlı tempo ile yol 35 dk suruyor.. eve geldıgımde atlet, ınce swıt baya baya su olmuştu.. yanımda yelegım ve ınce hırkamda vardı.. ıyıce koruyarak terımı geldım.. basımı belaya sokmayayım sımdı üşüterek :) bugun reglmın ilk gunu, aslında bacaklarımda halsızlık var ama ben yürümek ıstedım.. geldım kuşburnu eslıgınde dınlenıyorum.. yavaş yavaş yolları uzata uzata devam ederım zamanla..

ben soğanlı yumurtayı çok severım..birde Antakya urfa yöresine ait acılı sarımsaklı salça ile yapıyorlar kı off offf haşlama tuketmeyecegım artık ona karar verdım

Evet yapamadim :-( insallah bu cumaya . bugun canim hic spor yapmakkl istemiyor kizlar. bi durgunluk halsizlik var

yapta sende rahatla bende

benım tatlı olınca hemen dıkkatımı cektı.denemedım ama daha denıycem.ıncırı cok severım.
denersende fazla yeme canım zaten zor kg veriyorsun
Sabah tibetlerimi yapmayı unuttum.

avatarın da senin gibi tatlı olmuş

tammam gul hanım**** yemem...alternetif olarak dudundum.cok canım ıstedıgınde yaparım:))) zaten balıkla helva yıyorum.bayagı bı kesıyor helva benı. helvanın mıktarını nasıl ayarlıyorsunuz?

Maşallah.

ben soğanlı yumurtayı çok severım..birde Antakya urfa yöresine ait acılı sarımsaklı salça ile yapıyorlar kı off offf haşlama tuketmeyecegım artık ona karar verdım
Tarif alabilirmiyim? Sarımsağı çok severim.

Yapayım bari. Teşekkür ederim.

iyi yürümüşsün bol bol dinlen alışana kadar, hızlı mı yürüdün

Maşallah.

Tarif alabilirmiyim? Sarımsağı çok severim.

Yapayım bari. Teşekkür ederim.

hepsi benim mi nasar boncuklarının

iyi yürümüşsün bol bol dinlen alışana kadar, hızlı mı yürüdün

hızlı tempo Gül abla.. zaten alısıgım ben yurumeye, cok da severım demıstım ya sana.. hatta kulağımda da telefon.. tıkanmadım hıc.. tıkansam bıraz dusurecektım ayarı.. hem konuştum hem yurudum.. cıger açtım..

Hepsi senin.

ilk günden hızlı yürrüsen tıkanırsın diyecektim ama tıkanmamışsın inşallah hep böyle olr,,,,,giderkende yürüyecekmisin

Merhaba kızlar...

Ben yetişemiyorum size,sanırım da yetişemicem artık..

Dün gece aşırı mide bulantım ve karın ağrım vardı,tabi sabaha kadar uyuyamadım..bebekte aşırı hareketli sağolsun eksik olmasın diyorum ama kemikleride sertleştiği için canım yanıyor..sabah biraz uyucaktım telim hiç susmadı,öğlen gelin beni alın dedim..dr.um araba kullanma artık dedi..şimdi işteyim yemeğimi zor yedim..işleri bitirip çıkıcam..mesajları okuyamıyorum kusura bakmayın,sık da yazamıcam beni merak etmeyin diye yazdım..

Karnıma dokundukça canım yanıyor,dr.umla görüşücem..masaya koysam bile karnım acıyor..nazaramı geldim..haftasonu düğündeyim..kimse inanmadı doğumun yakın olduğuna..maşallah diyip durdular ama bilemiyorum..:44::44:

görüşürüz arkadaşlar,kendinize iyi bakın..

Canım benim geçmiş olsun.. seni gibi anne nazara gelmiştir tabi... dikkat et kendine öpüyorum... yoklugun belli.olacak

dünki menüm....

sabah.......09.00...yarım bardak kefir
.....................10.00..KKK

akşam.......18.00..eve girince kedi usulü yoğurt, yemek olana kadar tutsun diye
.......................19.00...1 tabak ciğer ve salata

spor......sabah... işe kadar 20 dkk yürüyüş
.................öğle.....1,5 saat yürüyüş
.................akşam...1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…