Normal şınav bile zorken, onu yapmak daha zordur ama zevkli bir harekete benziyor.
Yapınca yazarsın artık zevkli mi değil mi
Sabah tibetlerimi yapmayı unuttum.
Bende geçen gün unutmuştum akşam yaptım... bi de bu hafta 4 e başladım..
o kdar spora üşenmiyorsun 10 dkk lık uyutmaya üşeniyorsun uyuturken ayağında sallamayacaksın ki
ben soğanlı yumurtayı çok severım..birde Antakya urfa yöresine ait acılı sarımsaklı salça ile yapıyorlar kı off offfİşyerine haşlayarak getiriyorum, hafta sonları da artık canım tavada çektiği için, birde annem trabzon tereyağı aldığı için tavada yapıyorum. Biber atıyorum içine, bazen peynirli pişiriyorum, bazen peynirimi üzerine serpiyorum daha güzel oluyor.Bir ara topikçe soğanlı yapmıştık.
Evet yapamadim :-( insallah bu cumaya . bugun canim hic spor yapmakkl istemiyor kizlar. bi durgunluk halsizlik var
yapta sende rahatla bendeGül abla, yapmam için ısrar eder gibisin, senin için yapacağım bugün,çıkışta 20 tane incir isteyeyim bari, ya da paketli varsa alırım. Sütü de günlük alırım tabi bulursam, dün sütçü gelecekti anneme bana 1 bardak ayır demiştim, onu içmek için kullanırım.
Grafik tasarım.
denersende fazla yeme canım zaten zor kg veriyorsunbenım tatlı olınca hemen dıkkatımı cektı.denemedım ama daha denıycem.ıncırı cok severım.
Sabah tibetlerimi yapmayı unuttum.
yapta sende rahatla bende
denersende fazla yeme canım zaten zor kg veriyorsun
avatarın da senin gibi tatlı olmuş
Maşallah.oğlumu bıraktım.. hızlı tempo ile yol 35 dk suruyor.. eve geldıgımde atlet, ınce swıt baya baya su olmuştu.. yanımda yelegım ve ınce hırkamda vardı.. ıyıce koruyarak terımı geldım.. basımı belaya sokmayayım sımdı üşüterek :) bugun reglmın ilk gunu, aslında bacaklarımda halsızlık var ama ben yürümek ıstedım.. geldım kuşburnu eslıgınde dınlenıyorum.. yavaş yavaş yolları uzata uzata devam ederım zamanla..
Tarif alabilirmiyim?ben soğanlı yumurtayı çok severım..birde Antakya urfa yöresine ait acılı sarımsaklı salça ile yapıyorlar kı off offfhaşlama tuketmeyecegım artık ona karar verdım
yapta sende rahatla bende
denersende fazla yeme canım zaten zor kg veriyorsun
avatarın da senin gibi tatlı olmuş
oğlumu bıraktım.. hızlı tempo ile yol 35 dk suruyor.. eve geldıgımde atlet, ınce swıt baya baya su olmuştu.. yanımda yelegım ve ınce hırkamda vardı.. ıyıce koruyarak terımı geldım.. basımı belaya sokmayayım sımdı üşüterek :) bugun reglmın ilk gunu, aslında bacaklarımda halsızlık var ama ben yürümek ıstedım.. geldım kuşburnu eslıgınde dınlenıyorum.. yavaş yavaş yolları uzata uzata devam ederım zamanla..
Maşallah.
Tarif alabilirmiyim?Sarımsağı çok severim.
Yapayım bari. Teşekkür ederim.
iyi yürümüşsün bol bol dinlen alışana kadar, hızlı mı yürüdün
hepsi benim mi nasar boncuklarının
hızlı tempo Gül abla.. zaten alısıgım ben yurumeye, cok da severım demıstım ya sana.. hatta kulağımda da telefon.. tıkanmadım hıc.. tıkansam bıraz dusurecektım ayarı.. hem konuştum hem yurudum.. cıger açtım..
hepsi benim mi nasar boncuklarının
hızlı tempo Gül abla.. zaten alısıgım ben yurumeye, cok da severım demıstım ya sana.. hatta kulağımda da telefon.. tıkanmadım hıc.. tıkansam bıraz dusurecektım ayarı.. hem konuştum hem yurudum.. cıger açtım..
1'er sayımı arttırıyorsun?
Yapamam belki diye 1artırdım..
Merhaba kızlar...
Ben yetişemiyorum size,sanırım da yetişemicem artık..
Dün gece aşırı mide bulantım ve karın ağrım vardı,tabi sabaha kadar uyuyamadım..bebekte aşırı hareketli sağolsun eksik olmasın diyorum ama kemikleride sertleştiği için canım yanıyor..sabah biraz uyucaktım telim hiç susmadı,öğlen gelin beni alın dedim..dr.um araba kullanma artık dedi..şimdi işteyim yemeğimi zor yedim..işleri bitirip çıkıcam..mesajları okuyamıyorum kusura bakmayın,sık da yazamıcam beni merak etmeyin diye yazdım..
Karnıma dokundukça canım yanıyor,dr.umla görüşücem..masaya koysam bile karnım acıyor..nazaramı geldim..haftasonu düğündeyim..kimse inanmadı doğumun yakın olduğuna..maşallah diyip durdular ama bilemiyorum..:44::44:
görüşürüz arkadaşlar,kendinize iyi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?