Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kesin nazara gelmişsindir kendine dikkat et arada bir selam ver bizi merakta bırakma

Canim sende çok zor olaylar yasamissin hayırlısı buymus senin için. .allah yavrularina sağlık sihhat versin..insan benzer seyler yasayinca karsisindakini daha iyi anlayabiliyor

çok şükür bunalim ve şoku atlattim. .allahim biz kadinlari nasil bi içgüdü ile programladiysa annelik hormonları sagolsun calismaya basladi bile:)
eşim dun akşam küçük oğlumun yatagini abisinin odasına taşıdı alissin şimdiden diye..hamile olduğumu ogrenince de sevinçten mi agliyorsun canim diyor. . ben üzüldüm diye üzüldü ama o çok mutlu...

Aminn canımml inşallah... sırayla isteyen herkes hamile kalırmış ondan sonra da topigğin adı karatayla diyetiyle aç kalmadan zayıflamak üzerelerken hamile kalanlar olsun

Ayy senin isim daha güzelmiş cuk olmuş durumumuza hayirlisiyla inşallah canım

Ben menu falan paylasamadim ama karatay'a devam..

Dün 1 yumurtayla kkk
Öğlen sütlü çorba salata
Aksam bezelye (yazdan patatessiz), bulgur pilavi ve salata

3 lt su
Spor jillian 2/5 dermisim

laf yu

ilk günden hızlı yürrüsen tıkanırsın diyecektim ama tıkanmamışsın inşallah hep böyle olr,,,,,giderkende yürüyecekmisin

kanamam başladı.. basım dönüyor bıraz.. zorlamazsam ıyı olur kendımı.. kulaklarım uğulduyor cunku.. o yüzden vazgectım.. yarın ıyı olursam hem gıdıs hem gelıs yaparım.. ınsallah.

Allaha emanet ol evladınla.. sen anlttıkca kendı zamanlarım aklıma geldı.. hayatımın en güzel zamanları ıdı.

aradaki aç kalabılme saatı acayıp ıyı.. masallahhh.. ben en fazla 6 saat.. helal olsun valla.

en kotu gunun böyle olsun.. uzulme.. hepsı sağ.. hepsı yanında.. bir umut karnında.. bugünümüze de cok şükür.. kıyamam sana.

Geçmiş olsun prenscim artik son aylarda normal bu durumlar ama nazar olma olasılığıda çok yüksek...avcunun icine felak-nas ayetel kürsü okuyup kendi bedenine ve karnina sür. .nazara 19 ayetel kürsü de iyi gelirmiş

Amin canim insallah ne güzel bi ifade yetenegin var ya maşallah sana 'bir umut karnimda' diğerleri sağ yanimda rabbim herkese yasatsin..eksikliklerini göstermesin..

Bu arada ben biraz koptum kusura bakma oglusunun okulu hayırlı olsun nice güzel başarılar gururlar yasatsin size..

Geçmiş olsun sakin zorlama sporla kendini...

Sanada Merhaba nasil gidiyor dersler ve karatay? ?

dersler yoğun biraz,yoruldum bugün
karatay iyi gidiyor hiç bu kadar iyi olmamıştı :)
sen nasılsın?bebişle aran nasıl bakim :)

merhaba kedicik :)
senin avatardan mıdır nedir bilmiyorum bana karakter olarak çok hareketli biri gibi geliyorsun,doğru tahmin mi?

Aslında değilim. Yerine göre değişiyor.

Ben menu falan paylasamadim ama karatay'a devam..

Dün 1 yumurtayla kkk
Öğlen sütlü çorba salata
Aksam bezelye (yazdan patatessiz), bulgur pilavi ve salata

3 lt su
Spor jillian 2/5 dermisim

bizler kıyamayan anneleriz, bizim yerimizde başkası olsa doğurmaz aldırırdı,,,,,doğru bir karar verdin, ben hep derdim yiyecek ekmeği varsa doğar yoksa düşer diye daha önce düşük yaptığım için, aldırıp günaha girip ömür boyu vicdan azabı çekmektense ben doğurmayı yeğledim sende aynısını yaptın vicdanın da rahat evdekilerde mutlu,,,,abi nasıl karşıladı

gelmişken menümü de yazayım

sabah 1 koca bardak su

kahvaltı: kkk (bugün yumurta yemedim cnm istemedi hiç )

öğlen:
çorba
köfte
salata

akşam (birazdan yicem)
taze fasulye
cacık
salata

su: 2.5 +
spor: 27 dakka yürüyüş

bende onun için sordum zorlama diye
herkese merhabaa ....

merhaba canım

herkese merhabaa ....

merhabaaa

canım iyi olduğuna çok sevindim herşey çok güzel olacak inşallah

kızlar ben akşam 1 bardak tarçınl ısütle 2 ısırık kurabiye yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…