merhaba kızlar...
Ben yetişemiyorum size,sanırım da yetişemicem artık..
Dün gece aşırı mide bulantım ve karın ağrım vardı,tabi sabaha kadar uyuyamadım..bebekte aşırı hareketli sağolsun eksik olmasın diyorum ama kemikleride sertleştiği için canım yanıyor..sabah biraz uyucaktım telim hiç susmadı,öğlen gelin beni alın dedim..dr.um araba kullanma artık dedi..şimdi işteyim yemeğimi zor yedim..işleri bitirip çıkıcam..mesajları okuyamıyorum kusura bakmayın,sık da yazamıcam beni merak etmeyin diye yazdım..
Karnıma dokundukça canım yanıyor,dr.umla görüşücem..masaya koysam bile karnım acıyor..nazaramı geldim..haftasonu düğündeyim..kimse inanmadı doğumun yakın olduğuna..maşallah diyip durdular ama bilemiyorum..:44::44:
Görüşürüz arkadaşlar,kendinize iyi bakın..
seni cok iyi anliyorum benimde 4aylik dusugumle kucuk kizimin hamileligim arasinda 5ay var. O yuzden seni okadar iyi anliyorumki,, Ama emin ol kendi gelen bebekler cok rahat bir hamilelik yasattiriyor. insaallah seninde oyle olur. biz emanetciyiz veren ol diyince 5 korumada yapsan nafile.. saglikla sihhatle problemsiz bunalimsiz atlatman dilegiyle
gayet basarili
oooo supermis tadi nasilki
Aminn canımml inşallah... sırayla isteyen herkes hamile kalırmış ondan sonra da topigğin adı karatayla diyetiyle aç kalmadan zayıflamak üzerelerken hamile kalanlar olsun
Hepsi senin.
ilk günden hızlı yürrüsen tıkanırsın diyecektim ama tıkanmamışsın inşallah hep böyle olr,,,,,giderkende yürüyecekmisin
Merhaba kızlar...
Dün gece aşırı mide bulantım ve karın ağrım vardı,tabi sabaha kadar uyuyamadım..bebekte aşırı hareketli sağolsun eksik olmasın diyorum ama kemikleride sertleştiği için canım yanıyor..sabah biraz uyucaktım telim hiç susmadı,öğlen gelin beni alın dedim..dr.um araba kullanma artık dedi..şimdi işteyim yemeğimi zor yedim..işleri bitirip çıkıcam..mesajları okuyamıyorum kusura bakmayın,sık da yazamıcam beni merak etmeyin diye yazdım..
Karnıma dokundukça canım yanıyor,dr.umla görüşücem..masaya koysam bile karnım acıyor..nazaramı geldim..haftasonu düğündeyim..kimse inanmadı doğumun yakın olduğuna..maşallah diyip durdular ama bilemiyorum..:44::44:
görüşürüz arkadaşlar,kendinize iyi bakın..
dünki menüm....
sabah.......09.00...yarım bardak kefir
.....................10.00..KKK
akşam.......18.00..eve girince kedi usulü yoğurt, yemek olana kadar tutsun diye
.......................19.00...1 tabak ciğer ve salata
spor......sabah... işe kadar 20 dkk yürüyüş
.................öğle.....1,5 saat yürüyüş
.................akşam...1 saat yürüyüş
Canim sende çok zor olaylar yasamissin hayırlısı buymus senin için. .allah yavrularina sağlık sihhat versin..insan benzer seyler yasayinca karsisindakini daha iyi anlayabiliyor
çok şükür bunalim ve şoku atlattim. .allahim biz kadinlari nasil bi içgüdü ile programladiysa annelik hormonları sagolsun calismaya basladi bile:)
eşim dun akşam küçük oğlumun yatagini abisinin odasına taşıdı alissin şimdiden diye..hamile olduğumu ogrenince de sevinçten mi agliyorsun canim diyor. . ben üzüldüm diye üzüldü ama o çok mutlu...
Ayy senin isim daha güzelmiş cuk olmuş durumumuzahayirlisiyla inşallah canım
Merhaba kızlar...
görüşürüz arkadaşlar,kendinize iyi bakın..
laf yu
kanamam başladı.. basım dönüyor bıraz.. zorlamazsam ıyı olur kendımı.. kulaklarım uğulduyor cunku.. o yüzden vazgectım.. yarın ıyı olursam hem gıdıs hem gelıs yaparım.. ınsallah.
Allaha emanet ol evladınla.. sen anlttıkca kendı zamanlarım aklıma geldı.. hayatımın en güzel zamanları ıdı.
aradaki aç kalabılme saatı acayıp ıyı.. masallahhh.. ben en fazla 6 saat.. helal olsun valla.
en kotu gunun böyle olsun.. uzulme.. hepsı sağ.. hepsı yanında.. bir umut karnında.. bugünümüze de cok şükür.. kıyamam sana.
herkese merhabaa ....
Sanada Merhaba nasil gidiyor dersler ve karatay? ?
Merhaba.
dersler yoğun biraz,yoruldum bugün
karatay iyi gidiyor hiç bu kadar iyi olmamıştı :)
sen nasılsın?bebişle aran nasıl bakim :)
merhaba kedicik :)
senin avatardan mıdır nedir bilmiyorum bana karakter olarak çok hareketli biri gibi geliyorsun,doğru tahmin mi?
Aslında değilim.Yerine göre değişiyor.
Canim sende çok zor olaylar yasamissin hayırlısı buymus senin için. .allah yavrularina sağlık sihhat versin..insan benzer seyler yasayinca karsisindakini daha iyi anlayabiliyor
çok şükür bunalim ve şoku atlattim. .allahim biz kadinlari nasil bi içgüdü ile programladiysa annelik hormonları sagolsun calismaya basladi bile:)
eşim dun akşam küçük oğlumun yatagini abisinin odasına taşıdı alissin şimdiden diye..hamile olduğumu ogrenince de sevinçten mi agliyorsun canim diyor. . ben üzüldüm diye üzüldü ama o çok mutlu...
Ben menu falan paylasamadim ama karatay'a devam..
Dün 1 yumurtayla kkk
Öğlen sütlü çorba salata
Aksam bezelye (yazdan patatessiz), bulgur pilavi ve salata
3 lt su
Spor jillian 2/5 dermisim
bende onun için sordum zorlama diyelaf yu
kanamam başladı.. basım dönüyor bıraz.. zorlamazsam ıyı olur kendımı.. kulaklarım uğulduyor cunku.. o yüzden vazgectım.. yarın ıyı olursam hem gıdıs hem gelıs yaparım.. ınsallah.
Allaha emanet ol evladınla.. sen anlttıkca kendı zamanlarım aklıma geldı.. hayatımın en güzel zamanları ıdı.
aradaki aç kalabılme saatı acayıp ıyı.. masallahhh.. ben en fazla 6 saat.. helal olsun valla.
en kotu gunun böyle olsun.. uzulme.. hepsı sağ.. hepsı yanında.. bir umut karnında.. bugünümüze de cok şükür.. kıyamam sana.
herkese merhabaa ....
herkese merhabaa ....
Aslında değilim.Yerine göre değişiyor.
:84:merhabaaa
canım iyi olduğuna çok sevindim herşey çok güzel olacak inşallah
kızlar ben akşam 1 bardak tarçınl ısütle 2 ısırık kurabiye yedim
nerde kedi görsem aklımda sen nasılda isim bulmuşsun öyle
Simgelerin altında fazlası yazıyor, oraya tıkla vardır.bu bende neden yok60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?