gelmişken menümü de yazayım
sabah 1 koca bardak su
kahvaltı: kkk (bugün yumurta yemedimcnm istemedi hiç )
öğlen:
çorba
köfte
salata
akşam (birazdan yicem)
taze fasulye
cacık
salata
su: 2.5 +
spor: 27 dakka yürüyüş
Güzel menün. Sabah yumurta yerine, soğuk balık, et, kuru fasülye (salatası olur) yenilebilirmiş. Tabii benim favorim MUZ.
ayy sabah sabah soğuk balık mııııasla yiyemem midem kaldırmaz
aynen benim içinde muz ama ben burda muz yenir dedim sabah kahvaltısında yumurta yerine biri bana hayır öyle şey olmaz dedi bende şaşırdım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye :44::44:
akşam yemeğimi yedim de geldim karnım şişti benim ya
Yumurta yerine istersen muz yiyebilirsin. Yerli olursa 2 tane olabilir, ithal muz 1 tane olacak.
Amin canim insallah ne güzel bi ifade yetenegin var ya maşallah sana 'bir umut karnimda' diğerleri sağ yanimda rabbim herkese yasatsin..eksikliklerini göstermesin..
Bu arada ben biraz koptum kusura bakma oglusunun okulu hayırlı olsun nice güzel başarılar gururlar yasatsin size..
Geçmiş olsun sakin zorlama sporla kendini...
bizler kıyamayan anneleriz, bizim yerimizde başkası olsa doğurmaz aldırırdı,,,,,doğru bir karar verdin, ben hep derdim yiyecek ekmeği varsa doğar yoksa düşer diye daha önce düşük yaptığım için, aldırıp günaha girip ömür boyu vicdan azabı çekmektense ben doğurmayı yeğledim sende aynısını yaptın vicdanın da rahat evdekilerde mutlu,,,,abi nasıl karşıladı
bende onun için sordum zorlama diye
merhaba canım
merhabaaa
canım iyi olduğuna çok sevindim herşey çok güzel olacak inşallah
kızlar ben akşam 1 bardak tarçınl ısütle 2 ısırık kurabiye yedim
Güzel menün. Sabah yumurta yerine, soğuk balık, et, kuru fasülye (salatası olur) yenilebilirmiş. Tabii benim favorim MUZ.
Geçen gün markette nar ekşisi bakıyorum, hep nar ekşisi sosu var. Onun içinde de zaten glikoz var. Sonra vazgeçtim glikoz olmayanı bulmuştum ama, sinirlendim almadım.
Canim sende çok zor olaylar yasamissin hayırlısı buymus senin için. .allah yavrularina sağlık sihhat versin..insan benzer seyler yasayinca karsisindakini daha iyi anlayabiliyor
çok şükür bunalim ve şoku atlattim. .allahim biz kadinlari nasil bi içgüdü ile programladiysa annelik hormonları sagolsun calismaya basladi bile:)
eşim dun akşam küçük oğlumun yatagini abisinin odasına taşıdı alissin şimdiden diye..hamile olduğumu ogrenince de sevinçten mi agliyorsun canim diyor. . ben üzüldüm diye üzüldü ama o çok mutlu...
Ayy senin isim daha güzelmiş cuk olmuş durumumuzahayirlisiyla inşallah canım
laf yu
kanamam başladı.. basım dönüyor bıraz.. zorlamazsam ıyı olur kendımı.. kulaklarım uğulduyor cunku.. o yüzden vazgectım.. yarın ıyı olursam hem gıdıs hem gelıs yaparım.. ınsallah.
Allaha emanet ol evladınla.. sen anlttıkca kendı zamanlarım aklıma geldı.. hayatımın en güzel zamanları ıdı.
aradaki aç kalabılme saatı acayıp ıyı.. masallahhh.. ben en fazla 6 saat.. helal olsun valla.
en kotu gunun böyle olsun.. uzulme.. hepsı sağ.. hepsı yanında.. bir umut karnında.. bugünümüze de cok şükür.. kıyamam sana.
bizler kıyamayan anneleriz, bizim yerimizde başkası olsa doğurmaz aldırırdı,,,,,doğru bir karar verdin, ben hep derdim yiyecek ekmeği varsa doğar yoksa düşer diye daha önce düşük yaptığım için, aldırıp günaha girip ömür boyu vicdan azabı çekmektense ben doğurmayı yeğledim sende aynısını yaptın vicdanın da rahat evdekilerde mutlu,,,,abi nasıl karşıladı
ayy sabah sabah soğuk balık mııııasla yiyemem midem kaldırmaz
aynen benim içinde muz ama ben burda muz yenir dedim sabah kahvaltısında yumurta yerine biri bana hayır öyle şey olmaz dedi bende şaşırdım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye :44::44:
sabah: 9:00 = karbonat+ıkı bardak ılık su + 3 adet zeytın
kahvaltı: 10:30 KKK
ara: bir cay bardagı sütlü menengiç kahvesi
aksam: 18:15 ot kavurması ıkı kasık + ıkı kalem tavuk gogsu +fırında pısmıs soğan.. ustune sarımsaklı yoğurt.
cok afedersin o bendim bilmiodum ogrendigimde iyi oldu :)
kedi cezanı vermiş bana gerek kalmamışmerhabaaa
kızlar ben akşam 1 bardak tarçınl ısütle 2 ısırık kurabiye yedim
bende okumuştum onu acelem vardı tekrar yorum yapamadım, kedi doğruyu yazmışayy sabah sabah soğuk balık mııııasla yiyemem midem kaldırmaz
gıderken otobüs ha geldı ha gelecek dıye 15 dk hızlı hızlı yurudum.. gelirken oğlum bıraz yuruyelım mı dedı.. 15 dk da oyle hızlı hızlı yurudum.. halıyle o kostu.. ben de ona yetısmeye calıstım,sorun olmadı.. ıyı kı yurumeyecektım.. tum yollar Romaya cıktı bugun
İncirler sıcak suda beklemeye alındı. :) 21 tane vardı incir, yolda 1 tanesini yedim. Çok acıkmıştım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İncirler sıcak suda beklemeye alındı. :) 21 tane vardı incir, yolda 1 tanesini yedim. Çok acıkmıştım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
zaten sayfanın en başına not olarak yazmışsınbende okumuştum onu acelem vardı tekrar yorum yapamadım, kedi doğruyu yazmış
Bende geçen gün unutmuştum akşam yaptım... bi de bu hafta 4 e başladım..
oğlumu bıraktım.. hızlı tempo ile yol 35 dk suruyor.. eve geldıgımde atlet, ınce swıt baya baya su olmuştu.. yanımda yelegım ve ınce hırkamda vardı.. ıyıce koruyarak terımı geldım.. basımı belaya sokmayayım sımdı üşüterek :) bugun reglmın ilk gunu, aslında bacaklarımda halsızlık var ama ben yürümek ıstedım.. geldım kuşburnu eslıgınde dınlenıyorum.. yavaş yavaş yolları uzata uzata devam ederım zamanla..
dünki menüm....
sabah.......09.00...yarım bardak kefir
.....................10.00..KKK
akşam.......18.00..eve girince kedi usulü yoğurt, yemek olana kadar tutsun diye
.......................19.00...1 tabak ciğer ve salata
spor......sabah... işe kadar 20 dkk yürüyüş
.................öğle.....1,5 saat yürüyüş
.................akşam...1 saat yürüyüş
benimkide mutfak tezgahından 3 gündür beni kesiyor ama ben hiç yüz vermiyorum.15 gün oldu bende regl olalı ama nedense inanılmaz şiştim 2 gündür ve tabi kiloda oynadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?