Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Güzel menün. Sabah yumurta yerine, soğuk balık, et, kuru fasülye (salatası olur) yenilebilirmiş. Tabii benim favorim MUZ.

Geçen gün markette nar ekşisi bakıyorum, hep nar ekşisi sosu var. Onun içinde de zaten glikoz var. Sonra vazgeçtim glikoz olmayanı bulmuştum ama, sinirlendim almadım.

Son düzenleme:
Güzel menün. Sabah yumurta yerine, soğuk balık, et, kuru fasülye (salatası olur) yenilebilirmiş. Tabii benim favorim MUZ.

ayy sabah sabah soğuk balık mıııı asla yiyemem midem kaldırmaz
aynen benim içinde muz ama ben burda muz yenir dedim sabah kahvaltısında yumurta yerine biri bana hayır öyle şey olmaz dedi bende şaşırdım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye :44::44:
akşam yemeğimi yedim de geldim karnım şişti benim ya

Yumurta yerine istersen muz yiyebilirsin. Yerli olursa 2 tane olabilir, ithal muz 1 tane olacak.

Yumurta yerine istersen muz yiyebilirsin. Yerli olursa 2 tane olabilir, ithal muz 1 tane olacak.

evet canım onu biliyorum annoşuma yarın aldırcam diyetteyim diye kendime özel çiğ fıstık-ayçekirdeği-badem aldım depoma koydum muzuda koyarım artık

teşekkür ederım arkadaşım güzel dusuncelerın ıcın.. dıleklerın ıcın.. gectıgın donem kolay degıl.. ne kusuru olur mu oyle sey.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

ne güzel yazmışsın..

bende onun için sordum zorlama diye

merhaba canım

gıderken otobüs ha geldı ha gelecek dıye 15 dk hızlı hızlı yurudum.. gelirken oğlum bıraz yuruyelım mı dedı.. 15 dk da oyle hızlı hızlı yurudum.. halıyle o kostu.. ben de ona yetısmeye calıstım,sorun olmadı.. ıyı kı yurumeyecektım.. tum yollar Romaya cıktı bugun

merhabaaa

canım iyi olduğuna çok sevindim herşey çok güzel olacak inşallah

kızlar ben akşam 1 bardak tarçınl ısütle 2 ısırık kurabiye yedim

benım de bugun kaçamağım oğluma hazırladığım nesquıkten bır yudum almak oldu.. o da ona ayarlamak ıcın tatmak zorunda kaldım..

kuru fasulyeyı baslarda bır sure yedım.. salatanın ıcıne ıkı kasık atıyordum.. cıddı tok tutuyor..
Geçen gün markette nar ekşisi bakıyorum, hep nar ekşisi sosu var. Onun içinde de zaten glikoz var. Sonra vazgeçtim glikoz olmayanı bulmuştum ama, sinirlendim almadım.

anlaşıldı.. sinirli anında kediden köşe bucak kaçıyorus

sabah: 9:00 = karbonat+ıkı bardak ılık su + 3 adet zeytın

kahvaltı: 10:30 KKK

ara: bir cay bardagı sütlü menengiç kahvesi

aksam: 18:15 ot kavurması ıkı kasık + ıkı kalem tavuk gogsu +fırında pısmıs soğan.. ustune sarımsaklı yoğurt.

Son düzenleme:
Ben daha yemeğimi yemedim, yoldayım. Kahvaltımı 11:30 gibi yapmıştım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dogru disoun ama dedigin gibi Allah sabrinida sevgisinide oyle bir veriyorki anlamiosun bile ... Simdiden kardeslerin ayni odayi paylasmalari iyi olur . Saglik sihhatlegecsin 9 ayin ins

demistim sana o ates te usumede digger rahatsizlikta regl oncesifir fiye cunku bu ay aynilarini yasadim canim.. Hadi gecmis olsun

gul abla ne guzel anlatmissin ayni dedigin gibi bende cok karsiyim asla aldiramam (yinede buyuk konusmamak lazim hayatta hersey insanlar icin ) Kurandada zaten konuyla ilgili acik acik ayetler var..

cok afedersin o bendim bilmiodum ogrendigimde iyi oldu :)

vayss menuye gel :)

uyaninca karbonatli su

10.00 kkk+1 mandalina+yesil cay

15.00 kefir+3 kuru kayisi

18.30 sebzeli tavuk firinda+1 kase yogurt+yesil cay

**bugun disardaydim ama ikramlik yemedim ondan kefirimi icip ciktim sadece cay ictim

spor> Tibet lu+ jillian pack

limonlu tarcinli su

İncirler sıcak suda beklemeye alındı. :) 21 tane vardı incir, yolda 1 tanesini yedim. Çok acıkmıştım.

merhabaaa

kızlar ben akşam 1 bardak tarçınl ısütle 2 ısırık kurabiye yedim
kedi cezanı vermiş bana gerek kalmamış
bende okumuştum onu acelem vardı tekrar yorum yapamadım, kedi doğruyu yazmış

,,,,iyi olmuş ama rahatsızlık yapmasında

İncirler sıcak suda beklemeye alındı. :) 21 tane vardı incir, yolda 1 tanesini yedim. Çok acıkmıştım.

harıkasın .....alacağım deyınce alıyorsun ....kediden kaçarmı hemen 1 taneyi yürütmüş,, bu kedi nicki sana çok uymuş kedi gibi hiç rahat duramıyorsun ucundan başından alıyorsun

afiyet olsun :)

bende okumuştum onu acelem vardı tekrar yorum yapamadım, kedi doğruyu yazmış
zaten sayfanın en başına not olarak yazmışsın ben bugün gördüm :)

Bende geçen gün unutmuştum akşam yaptım... bi de bu hafta 4 e başladım..

korkmana gerek yok yaparsin 5le devam et; 3kere 21e gelmis biri olarak soyluyorum :)

hemen dusa girseydin..

gul abla cok az kalmis hedefine bu gidisle yakinda hedeftesin inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…