harıkasın .....alacağım deyınce alıyorsun ....kediden kaçarmı hemen 1 taneyi yürütmüş,, bu kedi nicki sana çok uymuş kedi gibi hiç rahat duramıyorsun ucundan başından alıyorsun
Teşekkür ederim. Yarın sabah kalkar kalkmaz onu yiyeceğim.afiyet olsun :)
zaten sayfanın en başına not olarak yazmışsınben bugün gördüm :)
Ben daha yemeğimi yemedim, yoldayım. Kahvaltımı 11:30 gibi yapmıştım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
dogru disoun ama dedigin gibi Allah sabrinida sevgisinide oyle bir veriyorki anlamiosun bile ... Simdiden kardeslerin ayni odayi paylasmalari iyi olur . Saglik sihhatlegecsin 9 ayin ins
demistim sana o ates te usumede digger rahatsizlikta regl oncesifir fiye cunku bu ay aynilarini yasadim canim.. Hadi gecmis olsun
gul abla ne guzel anlatmissin ayni dedigin gibi bende cok karsiyim asla aldiramam (yinede buyuk konusmamak lazim hayatta hersey insanlar icin ) Kurandada zaten konuyla ilgili acik acik ayetler var..
cok afedersin o bendim bilmiodum ogrendigimde iyi oldu :)
vayss menuye gel :)
uyaninca karbonatli su
10.00 kkk+1 mandalina+yesil cay
15.00 kefir+3 kuru kayisi
18.30 sebzeli tavuk firinda+1 kase yogurt+yesil cay
**bugun disardaydim ama ikramlik yemedim ondan kefirimi icip ciktim sadece cay ictim
spor> Tibet lu+ jillian pack
limonlu tarcinli su
İncirler sıcak suda beklemeye alındı. :) 21 tane vardı incir, yolda 1 tanesini yedim. Çok acıkmıştım.
kedi cezanı vermiş bana gerek kalmamış
bende okumuştum onu acelem vardı tekrar yorum yapamadım, kedi doğruyu yazmış
,,,,iyi olmuş ama rahatsızlık yapmasında
korkmana gerek yok yaparsin 5le devam et; 3kere 21e gelmis biri olarak soyluyorum :)
hemen dusa girseydin..
gul abla cok az kalmis hedefine bu gidisle yakinda hedeftesin inss
ooyyhh benimde cnm çektiTeşekkür ederim. Yarın sabah kalkar kalkmaz onu yiyeceğim.
3yil sonRa cok sevdigim 28 beden bir pantolonuma sigdim hatta suan hala ustumde
beni begenıyor musunben de sızı cok begenıyorum.. ozellıkle de saclarınızı hanfendi..
ilk gun gırmıyorum duşa.. ağrım olduğu ıcın cok zor geliyor bana.. ustumu basımı degıstırdım hemen.. dun yapmıştım cok sukur.. yoksa dayanamım valla.
Olur bikerem, Gül abla tam 20 dene'den tarif verdi.ahh mıyaw mıyaw ben de bu ses nereden geliyor dıyorum
beni begenıyor musunben de sızı cok begenıyorum.. ozellıkle de saclarınızı hanfendi..
evet demıstın kuzu.. atlıyor ya gün geriye.. ıhtımal veremedim.. haklı çıktın.
eh senın benden farklı degılmıs menün.. misssssssssss
olmadı şimdi... olmaz o tatlı 20 taneden... cık.. en az 21.. nolcak şimdi..
bacaklarım hamlamıs halıyle.. esneme hareketı de yapamadım.. karnımda agrı vardı.. eğilip bükülesim gelmedı.. aslında esneme yapsa ıdım agrı olmazdı.. kotu zamana denk geldım açıkçası. ama yorulmuşum Gül abla.. alışkın degılım bu kadar tempoya..
ilk gun gırmıyorum duşa.. ağrım olduğu ıcın cok zor geliyor bana.. ustumu basımı degıstırdım hemen.. dun yapmıştım cok sukur.. yoksa dayanamazdım valla.
ooyyhh benimde cnm çekti
ayy ne güzeelllşuan bana hayal gibi geliyor :26::26:
ah ah ah 7 aydır hedefe 3 varda kaldım tam iniyordum 66.700 oldum 69 a çıktım şimdi 68 yine hedefe 3 var....korkmana gerek yok yaparsin 5le devam et; 3kere 21e gelmis biri olarak soyluyorum :)
hemen dusa girseydin..
3 uzun yil ve 2 hamilelik sonrasi
yapta sende rahatla bende
denersende fazla yeme canım zaten zor kg veriyorsun
avatarın da senin gibi tatlı olmuş
bugün okulda bi arkadaşımla yemek yiyodum (diyette olduğumu biliyor ama nasıl beslendiğimi bilmiyor)
yemekte salata-köfte-çorba-TATLI vardı
o ekmekte yiyorbenim ekmek yemediğimi biliyor
neyse yemek yiyoruz ben yavaş yiyorum o benden hızlı yedi
sonra baktı bana dedi'' ben tatlıyıda yicem''
açtı,yemeden bana uzattı,al dedi göz hakkı bu :)
yok dedim gözüm kalmadı sen ye ben yemicem
ısrar etti biraz al bak sen yemek istemediğinden açmadın
yok dedim gerçekten cnm çekmiyor :)))
peki dedi
sonra benim ara öğün yapmadığımı duyunca,kızdı bana,öyle olmaz,diyetisyene gitmelisin,HER DİYETTE ara öğün veriyorlar,yanlış besleniyorsun falan diye baya bi azar yedim :)
yok cnm ya ben memnunum halimden dedim :)
peki o zaman sen daha iyi bilirsin dedi :)
özellikle canan hocanın da dediği gibi ''HER DİYETTE '' olan şeylere o kadar çok inanmışız ki,belki bende şuan kendimi iyi hissetmesem,acıksam sürekli,ellerim titrese,başım ağrımaya devam etse,onun dediklerine katılıcaktım ve yanlış beslenmeye devam edecektim :)
ama ben MEMNUNUM :)ve asla kim ne derse desin KARATAYSIZ OLMAZ!
gicik oluyorumoyle tiplere yaw sana ne.. ben yiyince senmi doyacaksin..herkes isine baksin...banada agir tahrikler oluo ama kanmiyorum. asil trde cok israr olacak eminim 1ay sonRa filan gelme planim var
korkmana gerek yok yaparsin 5le devam et; 3kere 21e gelmis biri olarak soyluyorum :)
hemen dusa girseydin..
İncirler sıcak suda beklemeye alındı. :) 21 tane vardı incir, yolda 1 tanesini yedim. Çok acıkmıştım.
Kaselere paylaştırdım. Üstlerini kapatıp uyuttum. 2 saat sonra uyandıracağım, süsleyip buzdolabına alacağım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?