Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

harıkasın .....alacağım deyınce alıyorsun ....kediden kaçarmı hemen 1 taneyi yürütmüş,, bu kedi nicki sana çok uymuş kedi gibi hiç rahat duramıyorsun ucundan başından alıyorsun
Sözümde dururum.

afiyet olsun :)

zaten sayfanın en başına not olarak yazmışsın ben bugün gördüm :)
Teşekkür ederim. Yarın sabah kalkar kalkmaz onu yiyeceğim.

Ben daha yemeğimi yemedim, yoldayım. Kahvaltımı 11:30 gibi yapmıştım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ahh mıyaw mıyaw ben de bu ses nereden geliyor dıyorum

beni begenıyor musun ben de sızı cok begenıyorum.. ozellıkle de saclarınızı hanfendi..

evet demıstın kuzu.. atlıyor ya gün geriye.. ıhtımal veremedim.. haklı çıktın.

eh senın benden farklı degılmıs menün.. misssssssssss

İncirler sıcak suda beklemeye alındı. :) 21 tane vardı incir, yolda 1 tanesini yedim. Çok acıkmıştım.

olmadı şimdi... olmaz o tatlı 20 taneden... cık.. en az 21.. nolcak şimdi..

kedi cezanı vermiş bana gerek kalmamış

bende okumuştum onu acelem vardı tekrar yorum yapamadım, kedi doğruyu yazmış

,,,,iyi olmuş ama rahatsızlık yapmasında

bacaklarım hamlamıs halıyle.. esneme hareketı de yapamadım.. karnımda agrı vardı.. eğilip bükülesim gelmedı.. aslında esneme yapsa ıdım agrı olmazdı.. kotu zamana denk geldım açıkçası. ama yorulmuşum Gül abla.. alışkın degılım bu kadar tempoya..

korkmana gerek yok yaparsin 5le devam et; 3kere 21e gelmis biri olarak soyluyorum :)

hemen dusa girseydin..

gul abla cok az kalmis hedefine bu gidisle yakinda hedeftesin inss

ilk gun gırmıyorum duşa.. ağrım olduğu ıcın cok zor geliyor bana.. ustumu basımı degıstırdım hemen.. dun yapmıştım cok sukur.. yoksa dayanamazdım valla.

Son düzenleme:

**cok tenk yu iice rapunzele dondum kuafore gidemiorum sipalarla sutyenin 1 karis altinda artik :)

**ilkgun banada zor gelio aama terledin ya sirtin filan agrimasin diye dedim canimcim...kemiklerin acilirdi.

Olur bikerem, Gül abla tam 20 dene'den tarif verdi. :101:

korkmana gerek yok yaparsin 5le devam et; 3kere 21e gelmis biri olarak soyluyorum :)

hemen dusa girseydin..

ah ah ah 7 aydır hedefe 3 varda kaldım tam iniyordum 66.700 oldum 69 a çıktım şimdi 68 yine hedefe 3 var....
3yil sonRa cok sevdigim 28 beden bir pantolonuma sigdim hatta suan hala ustumde

bugün okulda bi arkadaşımla yemek yiyodum (diyette olduğumu biliyor ama nasıl beslendiğimi bilmiyor )
yemekte salata-köfte-çorba-TATLI vardı
o ekmekte yiyor benim ekmek yemediğimi biliyor
neyse yemek yiyoruz ben yavaş yiyorum o benden hızlı yedi
sonra baktı bana dedi'' ben tatlıyıda yicem''
açtı,yemeden bana uzattı,al dedi göz hakkı bu :)
yok dedim gözüm kalmadı sen ye ben yemicem
ısrar etti biraz al bak sen yemek istemediğinden açmadın
yok dedim gerçekten cnm çekmiyor :)))
peki dedi
sonra benim ara öğün yapmadığımı duyunca,kızdı bana,öyle olmaz,diyetisyene gitmelisin,HER DİYETTE ara öğün veriyorlar,yanlış besleniyorsun falan diye baya bi azar yedim :)
yok cnm ya ben memnunum halimden dedim :)
peki o zaman sen daha iyi bilirsin dedi :)

özellikle canan hocanın da dediği gibi ''HER DİYETTE '' olan şeylere o kadar çok inanmışız ki,belki bende şuan kendimi iyi hissetmesem,acıksam sürekli,ellerim titrese,başım ağrımaya devam etse,onun dediklerine katılıcaktım ve yanlış beslenmeye devam edecektim :)
ama ben MEMNUNUM :)ve asla kim ne derse desin KARATAYSIZ OLMAZ!

bu arada o tatlıya noldu onu yazmayı unutmuşum :)
ananeme getirdim

Canlarim benim,hepinize hayirli aksamlar temenni ediyorum.Sevgili evrimkuzeycigim ve sevgili teosoncugum tesekkurler ederim ben hamdolsun iyiyim,dun de her arkadasim icin epey detayli yazmiztim.Herzaman oldugu gibi sagliginizdan duaciyim.Herbiriniz ayri ayri kalbimdesiniz.Yazamadigim zamanlarda sizleri okuyup gonlumu ve ruhumu dinlendiriyorum.

gicik oluyorumoyle tiplere yaw sana ne.. ben yiyince senmi doyacaksin..herkes isine baksin...banada agir tahrikler oluo ama kanmiyorum. asil trde cok israr olacak eminim 1ay sonRa filan gelme planim var

gicik oluyorumoyle tiplere yaw sana ne.. ben yiyince senmi doyacaksin..herkes isine baksin...banada agir tahrikler oluo ama kanmiyorum. asil trde cok israr olacak eminim 1ay sonRa filan gelme planim var

he ya sorma,bişeyde diyemiyorum,ben memnunum diyorum yanlış besleniyorsun diyor :)) o da beni düşünüyor sonuçta ama işte
sana şimdiden eyvah eyvah
bizimkiler karatay yaptığımı bildiği için evde karışan eden yok zaten onlarında işine geliyor sürekli onu yeme bunu yeme deyip duruyolardı şimdi onlar ye diyor ben yemiycem diyorum bu daha zevkli oluyormuş

Kaselere paylaştırdım. Üstlerini kapatıp uyuttum. 2 saat sonra uyandıracağım, süsleyip buzdolabına alacağım. :)

hemen dusa girseydin..

Ooo maşallah size ne güzel... vücudunuz alışmıştır artık rahat rahat yapıyosunuzdur... ben bazı hareketlerin hakkını vremiyorum.. nefes alıp vermeye dikkat ediyorum ama bazen kontrol edemiyorum

İncirler sıcak suda beklemeye alındı. :) 21 tane vardı incir, yolda 1 tanesini yedim. Çok acıkmıştım.

Hemen almış bile... zaten yemedim desen şaşırırdım ,tam beklediğim gibi gelmiş cümlenin sonu bende çok severim inciri simdi yapıyosunuz ya siz canım çekiyor valla:18:

Kaselere paylaştırdım. Üstlerini kapatıp uyuttum. 2 saat sonra uyandıracağım, süsleyip buzdolabına alacağım. :)

bu ne ki ben çıkartamadım :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…