Sen de yap.Hemen almış bile... zaten yemedim desen şaşırırdım ,tam beklediğim gibi gelmiş cümlenin sonubende çok severim inciri simdi yapıyosunuz ya siz canım çekiyor valla:18:
İncir uyutması diye sütlü bir tatlı.bu ne ki ben çıkartamadım :26::26::26:
Sen de yap.
İncir uyutması diye sütlü bir tatlı.
bugün okulda bi arkadaşımla yemek yiyodum (diyette olduğumu biliyor ama nasıl beslendiğimi bilmiyor)
yemekte salata-köfte-çorba-TATLI vardı
o ekmekte yiyorbenim ekmek yemediğimi biliyor
neyse yemek yiyoruz ben yavaş yiyorum o benden hızlı yedi
sonra baktı bana dedi'' ben tatlıyıda yicem''
açtı,yemeden bana uzattı,al dedi göz hakkı bu :)
yok dedim gözüm kalmadı sen ye ben yemicem
ısrar etti biraz al bak sen yemek istemediğinden açmadın
yok dedim gerçekten cnm çekmiyor :)))
peki dedi
sonra benim ara öğün yapmadığımı duyunca,kızdı bana,öyle olmaz,diyetisyene gitmelisin,HER DİYETTE ara öğün veriyorlar,yanlış besleniyorsun falan diye baya bi azar yedim :)
yok cnm ya ben memnunum halimden dedim :)
peki o zaman sen daha iyi bilirsin dedi :)
özellikle canan hocanın da dediği gibi ''HER DİYETTE '' olan şeylere o kadar çok inanmışız ki,belki bende şuan kendimi iyi hissetmesem,acıksam sürekli,ellerim titrese,başım ağrımaya devam etse,onun dediklerine katılıcaktım ve yanlış beslenmeye devam edecektim :)
ama ben MEMNUNUM :)ve asla kim ne derse desin KARATAYSIZ OLMAZ!
Kaselere paylaştırdım. Üstlerini kapatıp uyuttum. 2 saat sonra uyandıracağım, süsleyip buzdolabına alacağım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sen de yap.
İncir uyutması diye sütlü bir tatlı.
3yil sonRa cok sevdigim 28 beden bir pantolonuma sigdim hatta suan hala ustumde
**cok tenk yu iice rapunzele dondum kuafore gidemiorum sipalarla sutyenin 1 karis altinda artik :)
**ilkgun banada zor gelio aama terledin ya sirtin filan agrimasin diye dedim canimcim...kemiklerin acilirdi.
Olur bikerem, Gül abla tam 20 dene'den tarif verdi.:101:
3 uzun yil ve 2 hamilelik sonrasi
bugün okulda bi arkadaşımla yemek yiyodum (diyette olduğumu biliyor ama nasıl beslendiğimi bilmiyor)
yemekte salata-köfte-çorba-TATLI vardı
o ekmekte yiyorbenim ekmek yemediğimi biliyor
neyse yemek yiyoruz ben yavaş yiyorum o benden hızlı yedi
sonra baktı bana dedi'' ben tatlıyıda yicem''
açtı,yemeden bana uzattı,al dedi göz hakkı bu :)
yok dedim gözüm kalmadı sen ye ben yemicem
ısrar etti biraz al bak sen yemek istemediğinden açmadın
yok dedim gerçekten cnm çekmiyor :)))
peki dedi
sonra benim ara öğün yapmadığımı duyunca,kızdı bana,öyle olmaz,diyetisyene gitmelisin,HER DİYETTE ara öğün veriyorlar,yanlış besleniyorsun falan diye baya bi azar yedim :)
yok cnm ya ben memnunum halimden dedim :)
peki o zaman sen daha iyi bilirsin dedi :)
özellikle canan hocanın da dediği gibi ''HER DİYETTE '' olan şeylere o kadar çok inanmışız ki,belki bende şuan kendimi iyi hissetmesem,acıksam sürekli,ellerim titrese,başım ağrımaya devam etse,onun dediklerine katılıcaktım ve yanlış beslenmeye devam edecektim :)
ama ben MEMNUNUM :)ve asla kim ne derse desin KARATAYSIZ OLMAZ!
Canlarim benim,hepinize hayirli aksamlar temenni ediyorum.Sevgili evrimkuzeycigim ve sevgili teosoncugum tesekkurler ederim ben hamdolsun iyiyim,dun de her arkadasim icin epey detayli yazmiztim.Herzaman oldugu gibi sagliginizdan duaciyim.Herbiriniz ayri ayri kalbimdesiniz.Yazamadigim zamanlarda sizleri okuyup gonlumu ve ruhumu dinlendiriyorum.
he ya sorma,bişeyde diyemiyorum,ben memnunum diyorumyanlış besleniyorsun diyor :)) o da beni düşünüyor sonuçta ama işte
sana şimdiden eyvah eyvah
bizimkiler karatay yaptığımı bildiği için evde karışan eden yok zaten onlarında işine geliyor sürekli onu yeme bunu yeme deyip duruyolardı şimdi onlar ye diyor ben yemiycem diyorumbu daha zevkli oluyormuş
Kaselere paylaştırdım. Üstlerini kapatıp uyuttum. 2 saat sonra uyandıracağım, süsleyip buzdolabına alacağım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bu ne ki ben çıkartamadım :26::26::26:
Başta kabuletmiyorlar, ısrarlar devam ediyor... ama sonra sizde ki değişimi görünce sormaya başlıyolar keşke bi de uygulasalar... sadece soriyolar sonrada çokkesin sınırları var ben yapamam diyip çekiliyorlar... bi süre sonra alışırlar merak etme ... benim öartık canım iç çekmiyor yasak şeyleri baştahayır demek belki zor ama inan sonraaldığın sonuçlara değer
bosver çıkartma kalsın yerınde.. bıze daha cokkkkk var bunları yapmaya.
artık umrumda değil
gerçekten canım çekmiyor,çünkü biliyorum ben onları tekrar yemeye başlarsam yine kilo alıcam,ne kadar zor vermek halbuki,devam edince kendime olan inancım artıyor,2. haftamdayım bozmadım bozmayada niyetim yok ,öyle yada böyle kararlılığımla gidecek kilolarım
artık bikini giyerken utanmıycam
daracık pantolonları rahat rahat giycem
birileri bişey giydiğinde dönüp bakmıycam
dar bodyleri giydiğimde yanlarım pörtlemiycek
daha bir çok nedenim var say say bitmez yanii
onun için kimin ne dediği beni bağlamıyor bu iş kafamda bitti benim!herkes kendinden sorumludur!ben şişko basık bi kız değil,ince ve narin olmak istiyorum....
Hepimiz çıtır olacaz inşallahbenimde o kadar çok içimde kalan şeyler var ki inşallah az kaldı
ayy bende istiyorum canım tatlı çekiyor bu aralar :26::26::26: bana da diyin tarifi yapim yarın
Ellerine sağlık bu hafta inciri uyutma haftası olacak galiba
Canın çekiyorsa hiç olmazsa bunu yaparsın.Yok şimdilik yapmayayım dayanabilirsem tabi
Senin gibi hedefin altında olsam yada birazcık daha gitsin o zaman yaparım... ama canım çekiyor kiii
Açacağım üzerlerindeki örtüyü ve tabağı ceeee diyeceğim. Sonra da buzdolabına atıpta soğuk havayı hissedince, uyanmasınlarda görelim.vay avy vaayyayayayaaaa... darısı basımıza.. ne kadar sevındım.. ne mutlu sana.. o kadar emeğe olacak tabı kı..
cok severım ben senın saclarını.. oldum olası hastayım..
yarın hava musade ederse yurururum yıne.. bu havalar pek tehlıkelı.. hafıf te esıyor cunku.. terı ıyı muhafa etmek lazım..
di mi ama.. di mi..
yanlış yoldasın yafrumm.. dönnn.. her dıyete dön.. ebeni gör.. töbe yarabbi..
opuyorum sızı cok cok.. ıyı olun hep.. yanımızda olun.
nasıl uyandıracaksın.. dürtücek misin?? böhhhhh mü diyeceksin.. merak ettim de
bosver çıkartma kalsın yerınde.. bıze daha cokkkkk var bunları yapmaya.
:44::44::44::44: yeseydik bi ya
Hepimiz çıtır olacaz inşallahbenimde o kadar çok içimde kalan şeyler var ki inşallah az kaldı
tmm cnm çok saol kaydettim bi ara kullanırım :)Eki Görüntüle 1037581
Tarif bu, kırmızı olanlar ve sağdaki 2 foto benim tarifi veren bazı sitelerden aldığım notlar.
olmasssssssssssss...bilader sıkıştırma yapmayın burada artık.. ilerleyin geçin bu faslı..
Eki Görüntüle 1037581
Tarif bu, kırmızı olanlar ve sağdaki 2 foto benim tarifi veren bazı sitelerden aldığım notlar.
Evet, öyle olacak galiba, kötü örnek olduk, selensu ve ben.
Canın çekiyorsa hiç olmazsa bunu yaparsın.
Açacağım üzerlerindeki örtüyü ve tabağı ceeee diyeceğim. Sonra da buzdolabına atıpta soğuk havayı hissedince, uyanmasınlarda görelim.
spordan kaslarinmi sisti acaba basketten
tmm cnm çok saol kaydettim bi ara kullanırım :)
tmm yaa yapmıyorum işte
Bilmiyorumki caniim yaa ctesi 1saat pazar 1buçuk saat oynadım olabilirmi acaba dediğin gibi çözümü nedir peki bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?