Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Başta kabuletmiyorlar, ısrarlar devam ediyor... ama sonra sizde ki değişimi görünce sormaya başlıyolar keşke bi de uygulasalar... sadece soriyolar sonrada çokkesin sınırları var ben yapamam diyip çekiliyorlar... bi süre sonra alışırlar merak etme ... benim öartık canım iç çekmiyor yasak şeyleri baştahayır demek belki zor ama inan sonraaldığın sonuçlara değer

Kaselere paylaştırdım. Üstlerini kapatıp uyuttum. 2 saat sonra uyandıracağım, süsleyip buzdolabına alacağım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ellerine sağlık bu hafta inciri uyutma haftası olacak galiba

3yil sonRa cok sevdigim 28 beden bir pantolonuma sigdim hatta suan hala ustumde

vay avy vaayyayayayaaaa... darısı basımıza.. ne kadar sevındım.. ne mutlu sana.. o kadar emeğe olacak tabı kı..

**cok tenk yu iice rapunzele dondum kuafore gidemiorum sipalarla sutyenin 1 karis altinda artik :)

**ilkgun banada zor gelio aama terledin ya sirtin filan agrimasin diye dedim canimcim...kemiklerin acilirdi.

cok severım ben senın saclarını.. oldum olası hastayım..

yarın hava musade ederse yurururum yıne.. bu havalar pek tehlıkelı.. hafıf te esıyor cunku.. terı ıyı muhafa etmek lazım..

Olur bikerem, Gül abla tam 20 dene'den tarif verdi. :101:

3 uzun yil ve 2 hamilelik sonrasi

di mi ama.. di mi..

yanlış yoldasın yafrumm.. dönnn.. her dıyete dön.. ebeni gör.. töbe yarabbi..

opuyorum sızı cok cok.. ıyı olun hep.. yanımızda olun.

Kaselere paylaştırdım. Üstlerini kapatıp uyuttum. 2 saat sonra uyandıracağım, süsleyip buzdolabına alacağım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

nasıl uyandıracaksın.. dürtücek misin?? böhhhhh mü diyeceksin.. merak ettim de

bu ne ki ben çıkartamadım :26::26::26:

bosver çıkartma kalsın yerınde.. bıze daha cokkkkk var bunları yapmaya.

artık umrumda değil
gerçekten canım çekmiyor,çünkü biliyorum ben onları tekrar yemeye başlarsam yine kilo alıcam,ne kadar zor vermek halbuki,devam edince kendime olan inancım artıyor,2. haftamdayım bozmadım bozmayada niyetim yok ,öyle yada böyle kararlılığımla gidecek kilolarım
artık bikini giyerken utanmıycam
daracık pantolonları rahat rahat giycem
birileri bişey giydiğinde dönüp bakmıycam
dar bodyleri giydiğimde yanlarım pörtlemiycek
daha bir çok nedenim var say say bitmez yanii
onun için kimin ne dediği beni bağlamıyor bu iş kafamda bitti benim!herkes kendinden sorumludur!ben şişko basık bi kız değil,ince ve narin olmak istiyorum....

Hepimiz çıtır olacaz inşallah benimde o kadar çok içimde kalan şeyler var ki inşallah az kaldı

ayy bende istiyorum canım tatlı çekiyor bu aralar :26::26::26: bana da diyin tarifi yapim yarın

Tarif bu, kırmızı olanlar ve sağdaki 2 foto benim tarifi veren bazı sitelerden aldığım notlar.

Ellerine sağlık bu hafta inciri uyutma haftası olacak galiba

Evet, öyle olacak galiba, kötü örnek olduk, selensu ve ben.
Yok şimdilik yapmayayım dayanabilirsem tabi
Senin gibi hedefin altında olsam yada birazcık daha gitsin o zaman yaparım... ama canım çekiyor kiii
Canın çekiyorsa hiç olmazsa bunu yaparsın.

Açacağım üzerlerindeki örtüyü ve tabağı ceeee diyeceğim. Sonra da buzdolabına atıpta soğuk havayı hissedince, uyanmasınlarda görelim.

korkup içine kaçmasın kısımmmm sakın

Bilmiyorumki caniim yaa ctesi 1saat pazar 1buçuk saat oynadım olabilirmi acaba dediğin gibi çözümü nedir peki bilen varmi

kas şişmesi.. aslında şu esneme hareketlerını her seferınde yapsan bu sekıl acın olmaz.. böyle duzenlı oynayacaksan muhakkak esneme hareketı yapmalısın.. kasların sertleşmez.. rahatlarsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…