korkup içine kaçmasın kısımmmm sakın
hayırdır ? neren şişiti annem
Ben gidip sporumu yapayım bari.
almış kaydetmiş, yastığının altına koymus.. yapmıyormuş
Deli kizzzz :)))) biyerim sismediii
Ben yaptim dusumu bile aldım kafada havlu yazıyorum
Kaselere paylaştırdım. Üstlerini kapatıp uyuttum. 2 saat sonra uyandıracağım, süsleyip buzdolabına alacağım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Afiyetler olsun kedicimmm yaramasin:))
artık umrumda değil
gerçekten canım çekmiyor,çünkü biliyorum ben onları tekrar yemeye başlarsam yine kilo alıcam,ne kadar zor vermek halbuki,devam edince kendime olan inancım artıyor,2. haftamdayım bozmadım bozmayada niyetim yok ,öyle yada böyle kararlılığımla gidecek kilolarım
artık bikini giyerken utanmıycam
daracık pantolonları rahat rahat giycem
birileri bişey giydiğinde dönüp bakmıycam
dar bodyleri giydiğimde yanlarım pörtlemiycek
daha bir çok nedenim var say say bitmez yanii
onun için kimin ne dediği beni bağlamıyor bu iş kafamda bitti benim!herkes kendinden sorumludur!ben şişko basık bi kız değil,ince ve narin olmak istiyorum....
Supersin biliyormusun asla inancını yitirme ve yolundan sasma
milleti şişir şişir.. uyut uyut.. sonra yut .. teee aallaaamm yaaa..gitt.. eri daha da.. kemiklerden gidecek az kaldı.. zoru başaracaksın
ya yok sonra buldum da.. cevapladım bile.. benim şişti valllaaa
en güzeli.. benım de bi gozum seyitte.. biz gozum burada..
kas şişmesi.. aslında şu esneme hareketlerını her seferınde yapsan bu sekıl acın olmaz.. böyle duzenlı oynayacaksan muhakkak esneme hareketı yapmalısın.. kasların sertleşmez.. rahatlarsın.
Supersin biliyormusun asla inancını yitirme ve yolundan sasma
Merhaba kızlar...
Ben yetişemiyorum size,sanırım da yetişemicem artık..
Dün gece aşırı mide bulantım ve karın ağrım vardı,tabi sabaha kadar uyuyamadım..bebekte aşırı hareketli sağolsun eksik olmasın diyorum ama kemikleride sertleştiği için canım yanıyor..sabah biraz uyucaktım telim hiç susmadı,öğlen gelin beni alın dedim..dr.um araba kullanma artık dedi..şimdi işteyim yemeğimi zor yedim..işleri bitirip çıkıcam..mesajları okuyamıyorum kusura bakmayın,sık da yazamıcam beni merak etmeyin diye yazdım..
Karnıma dokundukça canım yanıyor,dr.umla görüşücem..masaya koysam bile karnım acıyor..nazaramı geldim..haftasonu düğündeyim..kimse inanmadı doğumun yakın olduğuna..maşallah diyip durdular ama bilemiyorum..:44::44:
görüşürüz arkadaşlar,kendinize iyi bakın..
3yil sonRa cok sevdigim 28 beden bir pantolonuma sigdim hatta suan hala ustumde
Canlarim benim,hepinize hayirli aksamlar temenni ediyorum.Sevgili evrimkuzeycigim ve sevgili teosoncugum tesekkurler ederim ben hamdolsun iyiyim,dun de her arkadasim icin epey detayli yazmiztim.Herzaman oldugu gibi sagliginizdan duaciyim.Herbiriniz ayri ayri kalbimdesiniz.Yazamadigim zamanlarda sizleri okuyup gonlumu ve ruhumu dinlendiriyorum.
Ben yaptim dusumu bile aldım kafada havlu yazıyorum
Teşekkür ederim.Afiyetler olsun kedicimmm yaramasin:))
milleti şişir şişir.. uyut uyut.. sonra yut .. teee aallaaamm yaaa..gitt.. eri daha da.. kemiklerden gidecek az kaldı.. zoru başaracaksın
ya yok sonra buldum da.. cevapladım bile.. benim şişti valllaaa
en güzeli.. benım de bi gozum seyitte.. biz gozum burada..
Aynen bende de seyit acik ama nerdeyse izlemiyorum diyebilirim nedense hala cok icine cekmedi beni dizi .tek ve severek seyrettigim dizi aramizda kalsin
Canim saol bende yeni gördüm:))
Ben bugün yemeği 7 buçuk gibi bitirdim, beklemek zorunda kaldım.
Teşekkür ederim.Şekersiz olduğu için bağırsaklarıma da yarayacak.
Bende ki bu boğazla kemiklerden gitmez.
süpersin canımmmmmmmmmbugün okulda bi arkadaşımla yemek yiyodum (diyette olduğumu biliyor ama nasıl beslendiğimi bilmiyor)
yemekte salata-köfte-çorba-TATLI vardı
o ekmekte yiyorbenim ekmek yemediğimi biliyor
neyse yemek yiyoruz ben yavaş yiyorum o benden hızlı yedi
sonra baktı bana dedi'' ben tatlıyıda yicem''
açtı,yemeden bana uzattı,al dedi göz hakkı bu :)
yok dedim gözüm kalmadı sen ye ben yemicem
ısrar etti biraz al bak sen yemek istemediğinden açmadın
yok dedim gerçekten cnm çekmiyor :)))
peki dedi
sonra benim ara öğün yapmadığımı duyunca,kızdı bana,öyle olmaz,diyetisyene gitmelisin,HER DİYETTE ara öğün veriyorlar,yanlış besleniyorsun falan diye baya bi azar yedim :)
yok cnm ya ben memnunum halimden dedim :)
peki o zaman sen daha iyi bilirsin dedi :)
özellikle canan hocanın da dediği gibi ''HER DİYETTE '' olan şeylere o kadar çok inanmışız ki,belki bende şuan kendimi iyi hissetmesem,acıksam sürekli,ellerim titrese,başım ağrımaya devam etse,onun dediklerine katılıcaktım ve yanlış beslenmeye devam edecektim :)
ama ben MEMNUNUM :)ve asla kim ne derse desin KARATAYSIZ OLMAZ!
bu arada o tatlıya noldu onu yazmayı unutmuşum :)
ananeme getirdim
canan cığım nasılsınCanlarim benim,hepinize hayirli aksamlar temenni ediyorum.Sevgili evrimkuzeycigim ve sevgili teosoncugum tesekkurler ederim ben hamdolsun iyiyim,dun de her arkadasim icin epey detayli yazmiztim.Herzaman oldugu gibi sagliginizdan duaciyim.Herbiriniz ayri ayri kalbimdesiniz.Yazamadigim zamanlarda sizleri okuyup gonlumu ve ruhumu dinlendiriyorum.
fındık lahmacun benim bildiğim çay fincanı tabağı kadar olur seninki ne kadardıiyiakşamlar herkese akşam fındık lahmacunlarımdan 8 yada 10 tane yemısımdır.ama gerçekten fındık lahmacundu:)) ev yapımı tursu ve domates yedım.
Kaselere paylaştırdım. Üstlerini kapatıp uyuttum. 2 saat sonra uyandıracağım, süsleyip buzdolabına alacağım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kıvanç olsun.. gerısı muhım degıl.. ben sevıyorum dızıyı.. ağzım ayrık ızlıyorum valla
varsın olsun.. gec olsun guc olmasın.
çok şükür onlara elleşme bari
İngilizce, nerdeeee.süpersin canımmmmmmmmm
canan cığım nasılsın
son günlerde canın sıkkın gibime geliyor, saki bir sıkıntın var gibi
fındık lahmacun benim bildiğim çay fincanı tabağı kadar olur seninki ne kadardı
sendemi İngilizce ninni il e uyuttun
olay budur işte....yaza kadar manken gibi olacaksın karatay laartık umrumda değil
gerçekten canım çekmiyor,çünkü biliyorum ben onları tekrar yemeye başlarsam yine kilo alıcam,ne kadar zor vermek halbuki,devam edince kendime olan inancım artıyor,2. haftamdayım bozmadım bozmayada niyetim yok ,öyle yada böyle kararlılığımla gidecek kilolarım
artık bikini giyerken utanmıycam
daracık pantolonları rahat rahat giycem
birileri bişey giydiğinde dönüp bakmıycam
dar bodyleri giydiğimde yanlarım pörtlemiycek
daha bir çok nedenim var say say bitmez yanii
onun için kimin ne dediği beni bağlamıyor bu iş kafamda bitti benim!herkes kendinden sorumludur!ben şişko basık bi kız değil,ince ve narin olmak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?