İyi akşamlar bugün yediklerimi paylaşayım..
Sabah,
1 çay bardağı fıstık
2 yumurtadan tereyağlı omlet
Peynir
12 zeytin
Havuç ve maydanoz
3 gün kurusu
Akşam,
Yarmalı yoğurt çorba
Balık
Salata
45 dk. yürüyüş
Ben bugün yemeği 7 buçuk gibi bitirdim, beklemek zorunda kaldım.
Teşekkür ederim.Şekersiz olduğu için bağırsaklarıma da yarayacak.
Bende ki bu boğazla kemiklerden gitmez.
bende o diziyi izledim şimdi bitti,,,
kıvanç hayalimdeki erkek tipibazen kızlara takılıyorum kıvanç bana küçük gelir babası bekarsa uyar diyorum ..gençken hep sarışın mavi gözlü birisiyle evlenmek isterdim,,,,,
iyi akşamlar canım
balık ve yoğurt çorba:44: ben ikisini birlikte yemeye cesaret edemem
iyi akşamlar canım
balık ve yoğurt çorba:44: ben ikisini birlikte yemeye cesaret edemem
sarısın mavı gözlüler genelde soğuk olur.. bu adam cok da karızmatık.. ne role gırse o sekle gırıyor.. ne kadar başarılı oldu bu kadar kısa zamanda.. hayretle ızlıyorum adamı.. her halıyle duzgun,aklı basında, saygılı.. Rabbim de demiş ki ben bugun sadece kıvancı yaratayım.. halıyle böyle olmuş sanırım.
Canim arkadaslarim sizleri seviyorum iyi geceler tatlı rüyalar hepimize
Oyunculukta çok geliştirdi kendini..hep olumlu yorumar yapılıyor hakkın da...
Bir de aklıllı kerata hep iyi işler de çalışıyor..
yakışıklığına gelince de ehhh işte...
İlk gün hareketleri nasıl yapacağımı anlamaya çalıştım ama fena değildi. Şu karın hareketleri çok zordu.Kedicik yaptın mı sporununasıl eğlencelimişmiş jillian ripped 2 ... ben yaptım şimdi ama sağ dizim ağrıdı...
sarısın mavı gözlüler genelde soğuk olur.. bu adam cok da karızmatık.. ne role gırse o sekle gırıyor.. ne kadar başarılı oldu bu kadar kısa zamanda.. hayretle ızlıyorum adamı.. her halıyle duzgun,aklı basında, saygılı.. Rabbim de demiş ki ben bugun sadece kıvancı yaratayım.. halıyle böyle olmuş sanırım.
hadı ben de yatmaya gıdıyorum.. uyutma yapmam gereken yağlarım var.. yarın pörtletip uyandırmam lazım.. Allaha emanet olasınız.. yarın gorusuruz ınsallah.
Ankara'da ne kadar taze olur bilemediğim için yemem hiç,,,,,ben çok cabuk zehirleniyorum,,,,,bi kere maydonuzdan bi kere bulgur dan zehirlendimDünden kalan çorbayı ısıttım..
neden yemezsin ki bişey olmaz balık tazeyse..
Kıvanç kızımın favorisi ama sınavlardan dolayı izleyemedi..
niye? zehırlenme vakası degıl de mı? sadece ıkısı de hayvansal gıda olduğu ıcın sındırımlerı zordur.. cok doktordan bunun yanlış olduğunu duymuşumdur.. kendımı bıldım bılelı yoğurtla balığı yerım.. hatta yoğurttan sos yapar somonun ustune dokerım..
Evet, çok kolaymış. Tadı da güzelse, favori sağlıklı tatlım olur.bide yapmaya üşeniyordun nasıl yaptın bak ....
İyi geceler. Ben daha süt içiyorum.hadı ben de yatmaya gıdıyorum.. uyutma yapmam gereken yağlarım var.. yarın pörtletip uyandırmam lazım.. Allaha emanet olasınız.. yarın gorusuruz ınsallah.
Oyunculukta çok geliştirdi kendini..hep olumlu yorumlar yapılıyor hakkın da...
Bir de aklıllı kerata iyi işler de çalışıyor..
yakışıklığına gelince de ehhh işte...
ehh mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?