Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

iyi akşamlar canım
balık ve yoğurt çorba:44: ben ikisini birlikte yemeye cesaret edemem

sarısın mavı gözlüler genelde soğuk olur.. bu adam cok da karızmatık.. ne role gırse o sekle gırıyor.. ne kadar başarılı oldu bu kadar kısa zamanda.. hayretle ızlıyorum adamı.. her halıyle duzgun,aklı basında, saygılı.. Rabbim de demiş ki ben bugun sadece kıvancı yaratayım.. halıyle böyle olmuş sanırım.

iyi akşamlar canım

Dünden kalan çorbayı ısıttım..
neden yemezsin ki bişey olmaz balık tazeyse..

Kıvanç kızımın favorisi ama sınavlardan dolayı izleyemedi..

iyi akşamlar canım

niye? zehırlenme vakası degıl de mı? sadece ıkısı de hayvansal gıda olduğu ıcın sındırımlerı zordur.. cok doktordan bunun yanlış olduğunu duymuşumdur.. kendımı bıldım bılelı yoğurtla balığı yerım.. hatta yoğurttan sos yapar somonun ustune dokerım..

Son düzenleme:

Oyunculukta çok geliştirdi kendini..hep olumlu yorumlar yapılıyor hakkın da...
Bir de aklıllı kerata iyi işler de çalışıyor..
yakışıklığına gelince de ehhh işte...

Son düzenleme:
Kedicik yaptın mı sporunu nasıl eğlencelimişmiş jillian ripped 2 ...ben yaptım şimdi ama sağ dizim ağrıdı...
İlk gün hareketleri nasıl yapacağımı anlamaya çalıştım ama fena değildi. Şu karın hareketleri çok zordu. Onlar bitirdi ben daha yeni başlıyordum.
Benim de sağ dizde ağrı vardı, dizlik iyi geldi galiba.

Son düzenleme:
hadı ben de yatmaya gıdıyorum.. uyutma yapmam gereken yağlarım var.. yarın pörtletip uyandırmam lazım.. Allaha emanet olasınız.. yarın gorusuruz ınsallah.

Canim arkadaslarim sizleri seviyorum iyi geceler tatlı rüyalar hepimize

sana da canım

hadı ben de yatmaya gıdıyorum.. uyutma yapmam gereken yağlarım var.. yarın pörtletip uyandırmam lazım.. Allaha emanet olasınız.. yarın gorusuruz ınsallah.

sende yağlarını uyut

bende kendimi uyutayım gece önce oğlum , sonra kız kardeşim beni pörtletirler sabaha kadar uyu uyuya bilirsen....

iyi geceler sana canım

Dünden kalan çorbayı ısıttım..
neden yemezsin ki bişey olmaz balık tazeyse..

Kıvanç kızımın favorisi ama sınavlardan dolayı izleyemedi..
Ankara'da ne kadar taze olur bilemediğim için yemem hiç,,,,,ben çok cabuk zehirleniyorum,,,,,bi kere maydonuzdan bi kere bulgur dan zehirlendim

ooooo siz taze taze yyiyorsunuz tabiiii

Canim Gulcugum benim,ben iyiyim hamdolsun,hatta dun spor ayakkabilarin icin gule gule giy diye yazdim ama bugun degistirmek istedini okudum,rengi mi yoksa modeli mi icine sinmedi canim?

bide yapmaya üşeniyordun nasıl yaptın bak ....
Evet, çok kolaymış. Tadı da güzelse, favori sağlıklı tatlım olur.
Canim arkadaslarim sizleri seviyorum iyi geceler tatlı rüyalar hepimize

İyi geceler. Ben daha süt içiyorum. Anneme dün ayır demiştim, abartmış 2 koca bardaklık ayırmış.

Oyunculukta çok geliştirdi kendini..hep olumlu yorumlar yapılıyor hakkın da...
Bir de aklıllı kerata iyi işler de çalışıyor..
yakışıklığına gelince de ehhh işte...

bende tam ehhh mii diyecektim

benim kız kardeşlerimde sarışınlardan hoşlanmazlar onlara esmer oyuncular yakışıklı gelir....yer gök aşk taki Yusuf,,,,lela devrindeki çınar, karadayı daki adam,,,,yena da o tiplerden hoşlandığı için ehh demiştir belki de

Sağlıklı Yaşıyoruzda paça çorbasını paylaşmışlar, canım çekti yine. Bir gün gidip yemem lazım, annemle yediğimiz bir yer var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…