Canim Gulcugum benim,ben iyiyim hamdolsun,hatta dun spor ayakkabilarin icin gule gule giy diye yazdim ama bugun degistirmek istedini okudum,rengi mi yoksa modeli mi icine sinmedi canim?
Evet, çok kolaymış. Tadı da güzelse, favori sağlıklı tatlım olur.
İyi geceler. Ben daha süt içiyorum.Anneme dün ayır demiştim, abartmış 2 koca bardaklık ayırmış.
Sağlıklı Yaşıyoruzda paça çorbasını paylaşmışlar, canım çekti yine.Bir gün gidip yemem lazım, annemle yediğimiz bir yer var.
Teşekkür ederim.Sevgili kedicik umarim yatmadan yetisebilmisimdir dizin icin gecmis olsun dileklerimi iletebilmeye.
Nedense bana kokusu hiç kötü gelmiyor, çok seviyorum. Normalde kokularda hassasımdır ama yemek olunca.bende dün ciğer alırken gördüm alacaktım sırf dizlerim için evde de nohut ıslatmıştım sonra alayım dedim,,,,ben hiç yapmadım pis kokuyor derlerdi ama yapacağım diz sıvısı için iyiymiş
iyi geceler bebişim sütünü de iç mışıl mışıl uyu, sütünü biberonla içmiyorsun dimi ,,,,,iyice küçüldün ya onun için sordum .....
kedicik ve selensu elinize saglik uyutma icin ama anlamadim karataya uygunmu bu .. yoksa ev ahalisi icinmi yapildi :) pek cakozlamadim o yuzdende bisey yazamadim bu saate kadar
niye? zehırlenme vakası degıl de mı? sadece ıkısı de hayvansal gıda olduğu ıcın sındırımlerı zordur.. cok doktordan bunun yanlış olduğunu duymuşumdur.. kendımı bıldım bılelı yoğurtla balığı yerım.. hatta yoğurttan sos yapar somonun ustune dokerım..
bende bugun dedim esime cocuklara icirelim kemiklere iyi geliomus diye:))Sağlıklı Yaşıyoruzda paça çorbasını paylaşmışlar, canım çekti yine.Bir gün gidip yemem lazım, annemle yediğimiz bir yer var.
Gecen cuma gunu pek neseliydim epey bi mudahil oldum hemen her yazilana ,sonra cevap alamadigim gibi bir basima kaldim dedim acaba rahatsiz mi ettim,bunalttim mi.Benim icin ortam muazzam bir terapi platformu,espriler mukemmel,bende selam verip verip okuyarak devamliligimi surdureyim diye dusundum.Ayakkabi icinde adi uzerinde spor ayakkabi maximum duzeyde rahat ve ergonomik olmasi gerekirki vazifesini yapsin.Degistirmekle en iyisini yapmisin canim,daha yumusak modeller bulabilirsin sanirim insaallah.
Nedense bana kokusu hiç kötü gelmiyor, çok seviyorum. Normalde kokularda hassasımdır ama yemek olunca.
Göbekten içtim.
Bizim yaptığımız incir uyutmasında şeker yok. Süt, incir kurusu, tarçın ve cevizle yapılıyor. Sağlııklı yaşıyoruzdaki tariflerde de bu malzemeler oluyor, onun için abartmadan arada yapılabilir. Ben kendim için yaptım, 5 kase çıktı, inşallah beğenirler evdekiler yerler. 1 kase yiyeceğim ama yenilmezse bana kalabilir. Anneme veririm artık, hem bağırsaklarına da iyi gelir. Zaten incirleri kaynatmıyorsun da çok sıcak olmayan sütte mayalanıyor, uyutuluyor.Kaynatılmadığı içinde Karataya uygun.
Gecen cuma gunu pek neseliydim epey bi mudahil oldum hemen her yazilana ,sonra cevap alamadigim gibi bir basima kaldim dedim acaba rahatsiz mi ettim,bunalttim mi.Benim icin ortam muazzam bir terapi platformu,espriler mukemmel,bende selam verip verip okuyarak devamliligimi surdureyim diye dusundum.Ayakkabi icinde adi uzerinde spor ayakkabi maximum duzeyde rahat ve ergonomik olmasi gerekirki vazifesini yapsin.Degistirmekle en iyisini yapmisin canim,daha yumusak modeller bulabilirsin sanirim insaallah.
net hatirlamiorum ama 8-10 findik lahmacunmu dedin :) yinede fazla degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?