Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim Gulcugum benim,ben iyiyim hamdolsun,hatta dun spor ayakkabilarin icin gule gule giy diye yazdim ama bugun degistirmek istedini okudum,rengi mi yoksa modeli mi icine sinmedi canim?

bu aralar sık girmediğin için bi sorun mu var diye düşündüm

benim sol ayağımda kemik çıkıntısı var ayakkabının üstündeki şeritler oraya denk geldi adam açılır dedi ama 1 saat giydim çin işkencesi çekmiş gibi oldum işe dönene kadar canım çıktı çıkıntı kızarmış çok canım yandı......bu akşam götürdüm değiştirmeye modellerin çoğu seritli yada dikişli onlarda tam kemiğin üstüne denk geliyor bişey bulamadım ,,,,satıcı da bunaldı getir götür onu dene bunu dene , para iadesi varmı dedim var deyınce çok sevindim,,...geçen 2 tane elbise almıştım yan mağazaya gırdım oradaki kız modellerıne bakıyım demişti çıkardım bakarken bır leke gordum hemen geri döndüm aldığım mağazaya aynı beden yokmuş başka bişeyle değiştirin dedi bana uyanları denedim bunların ikisi oldu diğerleri olmadı alacağım bişey yok iade yyapın dedim yapamayız dediler 10 dkk önce aldığım şeye,,,,bu hem marka hem pahalı iade ederiz deyince şaşırdım,,,yanımda fatura vardı slip istediler oda evde kalmış yarın tekrar gidip paramı alacağım başka yere bakacağım

Evet, çok kolaymış. Tadı da güzelse, favori sağlıklı tatlım olur.

İyi geceler. Ben daha süt içiyorum. Anneme dün ayır demiştim, abartmış 2 koca bardaklık ayırmış.

iyi geceler bebişim sütünü de iç mışıl mışıl uyu, sütünü biberonla içmiyorsun dimi ,,,,,iyice küçüldün ya onun için sordum .....

Sağlıklı Yaşıyoruzda paça çorbasını paylaşmışlar, canım çekti yine. Bir gün gidip yemem lazım, annemle yediğimiz bir yer var.

bende dün ciğer alırken gördüm alacaktım sırf dizlerim için evde de nohut ıslatmıştım sonra alayım dedim,,,,ben hiç yapmadım pis kokuyor derlerdi ama yapacağım diz sıvısı için iyiymiş

Sevgili kedicik umarim yatmadan yetisebilmisimdir dizin icin gecmis olsun dileklerimi iletebilmeye.
Teşekkür ederim. Dizlik alınca sporumu da rahatça yaptım, korktum yapamam diye ama şükür rahatça yapabildim. İlk ağrı olduğu zaman güzelce dinlendirmiştim, kırmamaya çalışmıştım bacağımı sporda yapmadım, sadece yürümüştüm birazcık.

bende dün ciğer alırken gördüm alacaktım sırf dizlerim için evde de nohut ıslatmıştım sonra alayım dedim,,,,ben hiç yapmadım pis kokuyor derlerdi ama yapacağım diz sıvısı için iyiymiş
Nedense bana kokusu hiç kötü gelmiyor, çok seviyorum. Normalde kokularda hassasımdır ama yemek olunca.

iyi geceler bebişim sütünü de iç mışıl mışıl uyu, sütünü biberonla içmiyorsun dimi ,,,,,iyice küçüldün ya onun için sordum .....
Göbekten içtim.

kedicik ve selensu elinize saglik uyutma icin ama anlamadim karataya uygunmu bu .. yoksa ev ahalisi icinmi yapildi :) pek cakozlamadim o yuzdende bisey yazamadim bu saate kadar

Gecen cuma gunu pek neseliydim epey bi mudahil oldum hemen her yazilana ,sonra cevap alamadigim gibi bir basima kaldim dedim acaba rahatsiz mi ettim,bunalttim mi.Benim icin ortam muazzam bir terapi platformu,espriler mukemmel,bende selam verip verip okuyarak devamliligimi surdureyim diye dusundum.Ayakkabi icinde adi uzerinde spor ayakkabi maximum duzeyde rahat ve ergonomik olmasi gerekirki vazifesini yapsin.Degistirmekle en iyisini yapmisin canim,daha yumusak modeller bulabilirsin sanirim insaallah.

kedicik ve selensu elinize saglik uyutma icin ama anlamadim karataya uygunmu bu .. yoksa ev ahalisi icinmi yapildi :) pek cakozlamadim o yuzdende bisey yazamadim bu saate kadar

Bizim yaptığımız incir uyutmasında şeker yok. Süt, incir kurusu, tarçın ve cevizle yapılıyor. Sağlııklı yaşıyoruzdaki tariflerde de bu malzemeler oluyor, onun için abartmadan arada yapılabilir. Ben kendim için yaptım, 5 kase çıktı, inşallah beğenirler evdekiler yerler. 1 kase yiyeceğim ama yenilmezse bana kalabilir. Anneme veririm artık, hem bağırsaklarına da iyi gelir. Zaten incirleri kaynatmıyorsun da çok sıcak olmayan sütte mayalanıyor, uyutuluyor. Kaynatılmadığı içinde Karataya uygun.

ben cocuklara aksam yemeginde balik yedirip yatmadan sutlerini icirip yatiriorum bi vukuat olmadi simdiye kadar.. bende hep tedirgin olurum ama esim bisey olmaz der

Sağlıklı Yaşıyoruzda paça çorbasını paylaşmışlar, canım çekti yine. Bir gün gidip yemem lazım, annemle yediğimiz bir yer var.
bende bugun dedim esime cocuklara icirelim kemiklere iyi geliomus diye:))

Ablacim bazen mesajlar ustuste yazilinca gozden kaciyor ondan cevapsiz kalmis olmasin ..

afiyet olsunn

canım niye öyle düşünüyorsun ki sen bizi hiç bir zaman rahatsız etmezsin,,,,,,
biliyorsun buradaki çoğu kişi çocuklu, hamile geçmişi okumaya vakitleri olmuyor bazen yazıp çıkıyorlar,,,,biz bir aileyiz aramızda rahatsız etme gibi bir durum söz konusu olamaz ,,,,,bende neden canan bi kaç gündür fazla gelmiyor diye düşünmüştüm sordum bi sıkıntımı var diye içime doğmuş demek ki.......çoğumuz burada stres atıyoruz hepimiz neşeli insanlarız hem karatay yapıyoruz hem birbirimizi kırmadan şakalaşıp eğleniyoruz .....senin sorulara cevap vermen hoşuma gidiyor sakın bidaha selam verip gitme burada en büyük sensin kaptan gemiyi en son terkeder

hepimiz seni seviyoruz

Ayyy canim kiyamam ben sana,sagol birtanem muhakkak oyle olmustur.Tek cekincem kimseyi bunaltip rahatsiz etmemek ,o acidan cok endiselenmistim canim.Bir de yalnizligimi tamamen burada gideriyorum.Sizleri sanki evimde kalbimde konuk ediyorum.O da cok anlamli bir veri benim icin.Herbiriniz tek tek benim icin cooook degerlisiniz canlarim.

kasinti bendede oldu ama limondan saniodum/ sanirim yumurta ve ceviz alerjik bunyede tepki verio .cevizim bitti findik yiyorum kasintilarim gecti..

yazilanlari okuyorum ama o an cevap verme durumum olmuyor ancak musait oldugumda aklima gelirse yaziyorum

İyi geceler.kizlar acele mi ediyorum bilmiyorum ama 4-5 gündür 1 gr bile vermedim.menumu sizlerin paylastiklariniza benzer yapiyorum ama bir değişiklik yok bugün 8. Günüm.hala spordan dolayi midir sizde de en baslarda boyle durma oldu mu olduysa ne zaman geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…