Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ne guzel bir gun bugun ,
Ginaydin fit hanimlar....
Kahvaltim yeni bitti karatay kahvaltisi
2 yumurta mantarli
4 zeytin
Birazbpeynir
Bir barfak sut
Cok doydum
Birazdan kuruyemiste yerim
Babymom arkadasa tesekkue ediyorum karbonatli su gercekten cokise yariyor.

Günaydın. :)

Sabah tatlım rüyama girdi, sulu olmuştu. Kalktım erkenden gidip yedim tatlımı, tadı, kıvamı gayet güzel ama benim gibi aç gözlülük yapıp büyük kaselere doldurmayın, bitiremedim anneme verdim. Bu tarifte birde şeker katanlar vardı bazı sitelerde, nasıl o kadar aşırı tatlı yiyebiliyorlar, hiç gerek yok kendi başına gayet tatlı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gunaydin benim lahmacunlarda cay tabagi kadardi birazcik kucuk bile olabilir:))) sabah kahvaltim klasikti.dun yuruyemedim.bu gun giderim yurumeye herkese iyi bir gun diliyorum:))

Gunaydin benim lahmacunlarda cay tabagi kadardi birazcik kucuk bile olabilir:))) sabah kahvaltim klasikti.dun yuruyemedim.bu gun giderim yurumeye herkese iyi bir gun diliyorum:))

Gulhanim*****iyiyim bi sikinti yok kosusturma devam:))) birazda kilo versem keyfim super olacak :))) sizler nasilsiniz

Günaydınnnn..... herkese güzel bi gün diliyorumm...

Son düzenleme:

Canım canan ablam neden böyle düşündün ki sen bizi neden rahatsız edesin sen bizin canannımıssın gül ablasız sensiz olmaz.. lütfen sık sık içinden geldiği gibi yaz buraya... bende yğunluğumdan dolayı fazla giremiyorum ama sonrada olsa okumaya çalışıyorum fırsat buldukça yazıyorum.. seni çok sevyorum.. tatlı sohbetinden mahrum bırakma sakın

Afiyet olsun kedicik... şifa olsun

oohh ohhh afiyet olsun :)

Günaydın fıstıklar 😃

Dün çok yoğundum giremedim
Dün ki menüm :

Öğle 12:45 1 tabak bulgurlu yoğurt çorbası+kıymalı pırasa

Akşam 19:00 1 tabak yoğurt çorbası+2 havuç

Spor:yok

Bu sabah

Saat 08:00 geç kaldım ceviz+peynir

Bu s

günaydın hanımlar, benim 1,5 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum o nedenle fazla giremiyorum siteye ama yazdıklarınızı ara ara okuyorum. merak ettiğim bişey var acaba keten tohumunu nasıl tüketiyorsunuz ben günde 1 tatlı kaşığı keten tohumunu iyice çiğneyip suyla yutuyorum. öğütemedim olmuyor anca çiğneyerek. birde öğünlerde lahmacun olursa porsiyonu ne kadar olmalı.

Günaydın canım eline sağlık dün eşim akşam kase de bir iki kaşık bırakmıştım sabah baktığımda sulanmıştı demek ki aynı an da tüketilmesi lazım,belki cevizin yağı da olabilir

Güneşli bir günden gününüz aydın olsun....

Sevgili yenacigim,baliktan sonra helva yemedin mi canim ?

Şimdi baktım da 1 tatlı kaşığı tahin yediğimi yazmamışım..UYgunmu 1 tatlı kaşığı fazlamı bilemedim..
İlgin ve önerin için çok teşekkür ederim...

tabiiki çokyakışıklı adam daha nasıl olabilir...Brad pıte bin basar ..Kıvanç burayı okuyorsa fazla şımarmasın diye öyle dedim )

Ben senin yazdıklarını okuyunca içim ısınıyor. samimiyetini,sevgini öylesine hissediyorum ki ifade edemiyorum şu an..
Yeni gldiğim de bende de öyle bir algı oluşmuştu ama sonradan yersiz olduğunu herkesin her an benimle ilgilenemeyceğini düşünüp üzülmekten vazgeçmiştim..
Bizim gibi hassas insanlar her konu da titizler çok iyi anladım duygularını...

Afiyet olsun kedicik... şifa olsun

oohh ohhh afiyet olsun :)

Günaydın canım eline sağlık dün eşim akşam kase de bir iki kaşık bırakmıştım sabah baktığımda sulanmıştı demek ki aynı an da tüketilmesi lazım,belki cevizin yağı da olabilir

Teşekkür ederim. Bir sitede, tatlı yeme ihtiyacını çok çabuk karşıladığı için, küçük kaselere koyun yazmıştı. Çünkü bekletince sulanıyormuş. Ben unuttum tabi o uyarıyı. Koca koca kaselere koydum. İnsan aç gözlü olmasın, birde ben tatlıyı çok fazla yiyemem ama sütlü tatlı olunca yerim diye düşündüm. Yine anneme kaldı gerisi. Neyse bu bize ders olsun, acemilikti ama gayet güzel yapmışım.

Günaydın, ben yoğurduma bütün atıyorum. Çünkü bende öğütemedim, geçen gün aktarda vardı öğütücü, sordum keten tohumunu öğütürmü diye, yağlı olduğu için yapışır öğütmez dedi, benimde aynen yapışmıştı. Yoğurdun içinden dişime gelenler olurla çiğnemeye çalışıyorum. Senin yaptığın gibi yapanlarda var ama zor oluyor tabi.

Günaydın. Tahin bence fazla olmamış.

cidden eşim bile bitiremediğine göre çok koymuşuzyalnız nasıl şekerli değil mi? niy şeker katılıyormuş acaba? neyse bir dahakine incirsiz bir şey denicem söz verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…