süpersin canımmmmmmmmm
canan cığım nasılsın
son günlerde canın sıkkın gibime geliyor, saki bir sıkıntın var gibi
fındık lahmacun benim bildiğim çay fincanı tabağı kadar olur seninki ne kadardı
sendemi İngilizce ninni il e uyuttun
Gunaydin benim lahmacunlarda cay tabagi kadardi birazcik kucuk bile olabilir:))) sabah kahvaltim klasikti.dun yuruyemedim.bu gun giderim yurumeye herkese iyi bir gun diliyorum:))
ne göbekmiş her işe yarıyor
dışarda içerken kokusu pek gelmez evde pişerken kötü kokarmış
Gecen cuma gunu pek neseliydim epey bi mudahil oldum hemen her yazilana ,sonra cevap alamadigim gibi bir basima kaldim dedim acaba rahatsiz mi ettim,bunalttim mi.Benim icin ortam muazzam bir terapi platformu,espriler mukemmel,bende selam verip verip okuyarak devamliligimi surdureyim diye dusundum.Ayakkabi icinde adi uzerinde spor ayakkabi maximum duzeyde rahat ve ergonomik olmasi gerekirki vazifesini yapsin.Degistirmekle en iyisini yapmisin canim,daha yumusak modeller bulabilirsin sanirim insaallah.
Günaydın. :)
Sabah tatlım rüyama girdi, sulu olmuştu. Kalktım erkenden gidip yedim tatlımı, tadı, kıvamı gayet güzel ama benim gibi aç gözlülük yapıp büyük kaselere doldurmayın, bitiremedim anneme verdim. Bu tarifte birde şeker katanlar vardı bazı sitelerde, nasıl o kadar aşırı tatlı yiyebiliyorlar, hiç gerek yok kendi başına gayet tatlı.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
süpersin canımmmmmmmmm
evet evet yaza kadar manken gibi olcamolay budur işte....yaza kadar manken gibi olacaksın karatay la
Sabah tatlım rüyama girdi, sulu olmuştu. Kalktım erkenden gidip yedim tatlımı, tadı, kıvamı gayet güzel ama benim gibi aç gözlülük yapıp büyük kaselere doldurmayın, bitiremedim anneme verdim. Bu tarifte birde şeker katanlar vardı bazı sitelerde, nasıl o kadar aşırı tatlı yiyebiliyorlar, hiç gerek yok kendi başına gayet tatlı.
Sevgili yenacigim,baliktan sonra helva yemedin mi canim ?
bende tam ehhh mii diyecektim
benim kız kardeşlerimde sarışınlardan hoşlanmazlar onlara esmer oyuncular yakışıklı gelir....yer gök aşk taki Yusuf,,,,lela devrindeki çınar, karadayı daki adam,,,,yena da o tiplerden hoşlandığı için ehh demiştir belki de
Gecen cuma gunu pek neseliydim epey bi mudahil oldum hemen her yazilana ,sonra cevap alamadigim gibi bir basima kaldim dedim acaba rahatsiz mi ettim,bunalttim mi.Benim icin ortam muazzam bir terapi platformu,espriler mukemmel,bende selam verip verip okuyarak devamliligimi surdureyim diye dusundum.Ayakkabi icinde adi uzerinde spor ayakkabi maximum duzeyde rahat ve ergonomik olmasi gerekirki vazifesini yapsin.Degistirmekle en iyisini yapmisin canim,daha yumusak modeller bulabilirsin sanirim insaallah.
Afiyet olsun kedicik... şifa olsun
oohh ohhh afiyet olsun :)
Günaydın canım eline sağlık dün eşim akşam kase de bir iki kaşık bırakmıştım sabah baktığımda sulanmıştı demek ki aynı an da tüketilmesi lazım,belki cevizin yağı da olabilir
günaydın hanımlar, benim 1,5 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum o nedenle fazla giremiyorum siteye ama yazdıklarınızı ara ara okuyorum. merak ettiğim bişey var acaba keten tohumunu nasıl tüketiyorsunuz ben günde 1 tatlı kaşığı keten tohumunu iyice çiğneyip suyla yutuyorum. öğütemedim olmuyor anca çiğneyerek. birde öğünlerde lahmacun olursa porsiyonu ne kadar olmalı.
Günaydın. Tahin bence fazla olmamış.Güneşli bir günden gününüz aydın olsun....
Şimdi baktım da 1 tatlı kaşığı tahin yediğimi yazmamışım..UYgunmu 1 tatlı kaşığı fazlamı bilemedim..
İlgin ve önerin için çok teşekkür ederim...
tabiiki çokyakışıklı adam daha nasıl olabilir...Brad pıte bin basar ..Kıvanç burayı okuyorsa fazla şımarmasın diye öyle dedim )
Ben senin yazdıklarını okuyunca içim ısınıyor. samimiyetini,sevgini öylesine hissediyorum ki ifade edemiyorum şu an..
Yeni gldiğim de bende de öyle bir algı oluşmuştu ama sonradan yersiz olduğunu herkesin her an benimle ilgilenemeyceğini düşünüp üzülmekten vazgeçmiştim..
Bizim gibi hassas insanlar her konu da titizler çok iyi anladım duygularını...
Teşekkür ederim.Bir sitede, tatlı yeme ihtiyacını çok çabuk karşıladığı için, küçük kaselere koyun yazmıştı. Çünkü bekletince sulanıyormuş. Ben unuttum tabi o uyarıyı. Koca koca kaselere koydum. İnsan aç gözlü olmasın, birde ben tatlıyı çok fazla yiyemem ama sütlü tatlı olunca yerim diye düşündüm. Yine anneme kaldı gerisi. Neyse bu bize ders olsun, acemilikti ama gayet güzel yapmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?