Günaydın fıstıklar 😃
Dün çok yoğundum giremedim
Dün ki menüm :
Öğle 12:45 1 tabak bulgurlu yoğurt çorbası+kıymalı pırasa
Akşam 19:00 1 tabak yoğurt çorbası+2 havuç
Spor:yok
Bu sabah
Saat 08:00 geç kaldım ceviz+peynir
Bu s
cidden eşim bile bitiremediğine göre çok koymuşuzyalnız nasıl şekerli değil mi? niy şeker katılıyormuş acaba? neyse bir dahakine incirsiz bir şey denicem söz verdim
İyi geceler.kizlar acele mi ediyorum bilmiyorum ama 4-5 gündür 1 gr bile vermedim.menumu sizlerin paylastiklariniza benzer yapiyorum ama bir değişiklik yok bugün 8. Günüm.hala spordan dolayi midir sizde de en baslarda boyle durma oldu mu olduysa ne zaman geçti.[/QUOTE
Gözden kacmis sanirim mesajim.mide ilaci bile içmeye cekiniyorum o kadar dikkat ediyorum yani.
gecen cuma gunu pek neseliydim epey bi mudahil oldum hemen her yazilana ,sonra cevap alamadigim gibi bir basima kaldim dedim acaba rahatsiz mi ettim,bunalttim mi.benim icin ortam muazzam bir terapi platformu,espriler mukemmel,bende selam verip verip okuyarak devamliligimi surdureyim diye dusundum.ayakkabi icinde adi uzerinde spor ayakkabi maximum duzeyde rahat ve ergonomik olmasi gerekirki vazifesini yapsin.degistirmekle en iyisini yapmisin canim,daha yumusak modeller bulabilirsin sanirim insaallah.
Bulgurlu yoğurt çorbasının tarifini alabilirmiyim. Annem benim yüzümden yayla çorbası yapamıyormuş.
Bizde seni seviyoruz.Ben CANANSU60,herbirinizi ayri ayri cok ama cok seviyorum,hayirli geceler,renkli ruyalar diliyorum canlarm.
Günaydın.Ne guzel bir gun bugun ,
Ginaydin fit hanimlar....
Kahvaltim yeni bitti karatay kahvaltisi
2 yumurta mantarli
4 zeytin
Birazbpeynir
Bir barfak sut
Cok doydum
Birazdan kuruyemiste yerim
Babymom arkadasa tesekkue ediyorum karbonatli su gercekten cokise yariyor.
Birçok kişide oldu sende ki durum, biraz daha sabret. Gül abla sebebini daha iyi açıklar. Menülerini burada yaz, yanlış birşey varsa düzeltelim.İyi geceler.kizlar acele mi ediyorum bilmiyorum ama 4-5 gündür 1 gr bile vermedim.menumu sizlerin paylastiklariniza benzer yapiyorum ama bir değişiklik yok bugün 8. Günüm.hala spordan dolayi midir sizde de en baslarda boyle durma oldu mu olduysa ne zaman geçti.
Eki Görüntüle 1038057
.................
herkese koskocaman günayddıınnn
güneşli bir günden gününüz aydın olsun....
şimdi baktım da 1 tatlı kaşığı tahin yediğimi yazmamışım..uygunmu 1 tatlı kaşığı fazlamı bilemedim..
Ilgin ve önerin için çok teşekkür ederim...
Tabiiki çokyakışıklı adam daha nasıl olabilir...brad pıte bin basar ..kıvanç burayı okuyorsa fazla şımarmasın diye öyle dedim )
ben senin yazdıklarını okuyunca içim ısınıyor. Samimiyetini,sevgini öylesine hissediyorum ki ifade edemiyorum şu an..
Yeni gldiğim de bende de öyle bir algı oluşmuştu ama sonradan yersiz olduğunu herkesin her an benimle ilgilenemeyceğini düşünüp üzülmekten vazgeçmiştim..
Bizim gibi hassas insanlar her konu da titizler çok iyi anladım duygularını...
İyi geceler.kizlar acele mi ediyorum bilmiyorum ama 4-5 gündür 1 gr bile vermedim.menumu sizlerin paylastiklariniza benzer yapiyorum ama bir değişiklik yok bugün 8. Günüm.hala spordan dolayi midir sizde de en baslarda boyle durma oldu mu olduysa ne zaman geçti.[/QUOTE
Gözden kacmis sanirim mesajim.mide ilaci bile içmeye cekiniyorum o kadar dikkat ediyorum yani.
cnm ben ilk 2,5 hafta hiç tartılmadım galiba ,3 kilo verdim,bu bir sağlıklı yaşam biçimi,diyet değil,birden düşüşler beklememelisin,sporunu arttır,bulguru az ye,ve sakın konsantrasyonunu bozma,vücudun değişime uğruyor sonuçta adapte olacaktır zamanla,yürüyebiliyorsan özellikle dışarı çık canım bir arkadaşla sohbet ede ede çok güzel olur
ve sürekli tartılma lütfen :) ben 56.3 ü görmeden 2 gece önce 57.700 ü gördüm :)
günaydın canımİyi geceler.kizlar acele mi ediyorum bilmiyorum ama 4-5 gündür 1 gr bile vermedim.menumu sizlerin paylastiklariniza benzer yapiyorum ama bir değişiklik yok bugün 8. Günüm.hala spordan dolayi midir sizde de en baslarda boyle durma oldu mu olduysa ne zaman geçti.
Günaydın. :)
Sabah tatlım rüyama girdi, sulu olmuştu. Kalktım erkenden gidip yedim tatlımı, tadı, kıvamı gayet güzel ama benim gibi aç gözlülük yapıp büyük kaselere doldurmayın, bitiremedim anneme verdim. Bu tarifte birde şeker katanlar vardı bazı sitelerde, nasıl o kadar aşırı tatlı yiyebiliyorlar, hiç gerek yok kendi başına gayet tatlı.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
günaydın canımGulhanim*****iyiyim bi sikinti yok kosusturma devam:))) birazda kilo versem keyfim super olacak :))) sizler nasilsiniz
günaydın canımGünaydınnnn..... herkese güzel bi gün diliyorumm...
günaydın canımherkese koskocaman GÜNAYDDIINNN
günaydın canımGünaydın fıstıklar 😃
Dün çok yoğundum giremedim
Dün ki menüm :
Öğle 12:45 1 tabak bulgurlu yoğurt çorbası+kıymalı pırasa
Akşam 19:00 1 tabak yoğurt çorbası+2 havuç
Spor:yok
Bu sabah
Saat 08:00 geç kaldım ceviz+peynir
Bu s
günaydın canımgünaydın hanımlar, benim 1,5 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum o nedenle fazla giremiyorum siteye ama yazdıklarınızı ara ara okuyorum. merak ettiğim bişey var acaba keten tohumunu nasıl tüketiyorsunuz ben günde 1 tatlı kaşığı keten tohumunu iyice çiğneyip suyla yutuyorum. öğütemedim olmuyor anca çiğneyerek. birde öğünlerde lahmacun olursa porsiyonu ne kadar olmalı.
Güneşli bir günden gününüz aydın olsun....
tabiiki çokyakışıklı adam daha nasıl olabilir...Brad pıte bin basar ..Kıvanç burayı okuyorsa fazla şımarmasın diye öyle dedim )
Günaydın, ben yoğurduma bütün atıyorum. Çünkü bende öğütemedim, geçen gün aktarda vardı öğütücü, sordum keten tohumunu öğütürmü diye, yağlı olduğu için yapışır öğütmez dedi, benimde aynen yapışmıştı. Yoğurdun içinden dişime gelenler olurla çiğnemeye çalışıyorum.Senin yaptığın gibi yapanlarda var ama zor oluyor tabi.
Evet, iyi dayandım. Sabaha karşı tatlı aklıma geldi, sonra rüyama girdi. Sadece su vardı, sarımsı bir su. Sonra kalktım rüya görüyormuşum.günaydın canım
evet acele ediyorsun menülerini görmemiz lazım canım benzer olur ama işlenmiş olur, arada sakız çiğnersin, yemek yaparken tadına bakarsın leptini bozan çok ince noktalar var ...bende başlarda olmadı son aylarda çok kg almıştım onları hemen verdim sonra 7 aydır duraksamadayım
günaydın canım
çok alem kızsın ya rüyana girdi demek.....
sabaha kadar iyi dayanmışsın
Aktardaki senin aldığına benziyordu.günaydın canım
çok şükür iyiyim
senin vücudunda inatçı hareket etmeden gitmeyecek o kg lar
günaydın canım
günaydın canım
günaydın canım
günaydın canım
ben öğüterek tüketiyorum acelem varsa direk atıyorum yoğurda
benim aldıklarım öğütüyor hiç yapışmıyor onlardan al canım
biraz önce cevap vermiştim canım ,,,,ben topiğe girince en son kaldığım yerden başlayarak okuyup cevap veriyorum cevapsız bıraktığım kimse olmuyor ama geç olabiliyor çalışınca iş düzeni belli olmuyor ne zaman fırsat bulursam o zaman yazıyorum ama mutlaka yazıyorum endişen olmasın arkadaşların gözünden kaçarsa bile bana yakalanır...İyi geceler.kizlar acele mi ediyorum bilmiyorum ama 4-5 gündür 1 gr bile vermedim.menumu sizlerin paylastiklariniza benzer yapiyorum ama bir değişiklik yok bugün 8. Günüm.hala spordan dolayi midir sizde de en baslarda boyle durma oldu mu olduysa ne zaman geçti.[/QUOTE
seni sıkı takipe almamız lazım neler yiyorsun aralar kaç saat spor varmı gibi
valla tamamiyle atmasyon
azıcık pilavlık bulguru yıkadım,az suya koydum o haşlandı biraz,2 kase kadar yoğurda 1 kaşık tam buğday unu karıştırdım,yavaş yavaş katarken bulgurun üzerine çırpma teliyle kesilmesin diye çırptım(burada içine bir yumura katan var kıvamı daha güzel olur fakat bana kokuyormuş gibi geliyor)üzerine sıcak su ekledim kaynayana kadar yavaşça karıştırdım bir taşım kaynadı altını kapattım
tereyağında pul biber nane kavurup kattım tenceree tuz attım azıcık bu kadarbir gün sonra tadı daha da güzel olmuştu eşim de gayet güzel yedi :)
canım güzel olmuş afiyet olsun ama un hiç bir şeye kullanmıyoruz sadece tarhana da var onuda çok yemiyoruz zaten,,,,unlaşmış herşeyin Gİ yükselirmiş
Evet, iyi dayandım. Sabaha karşı tatlı aklıma geldi, sonra rüyama girdi. Sadece su vardı, sarımsı bir su. Sonra kalktım rüya görüyormuşum.Yatarken kocaman 1,5 bardak süt içtim. Anneme 1 bardak ayır dedim ama her zamanki gibi abartmış.
Aktardaki senin aldığına benziyordu.
Çok şekerli, hatta şeker katılan tatlılardan bile şekerli geldi bana.Profiterol'ü bitiremezdim anneme verirdim, ağır gelirdi. Bu şeker katılmadan kendi şekeriyle gayet iyi. Birde bir sitede 1 su bardağı galiba katıyorlar şekeri. Şekeri çok seven kişiler katıyor herhalde.
günaydıııınnn herkeslere
o zaman aktar bilmiyor yapışmadığını ben 4 ay oldu alalıl gümüş rengine tuz koydum kahverengi rengine keten tohumu ağzına kadar dolduruyorum kabızsam hepsini çekiyorum tuz gibi çıkıyor hiççççççççç yapışmıyor
Teşekkür ederim.valla tamamiyle atmasyon
azıcık pilavlık bulguru yıkadım,az suya koydum o haşlandı biraz,2 kase kadar yoğurda 1 kaşık tam buğday unu karıştırdım,yavaş yavaş katarken bulgurun üzerine çırpma teliyle kesilmesin diye çırptım(burada içine bir yumura katan var kıvamı daha güzel olur fakat bana kokuyormuş gibi geliyor)üzerine sıcak su ekledim kaynayana kadar yavaşça karıştırdım bir taşım kaynadı altını kapattım
tereyağında pul biber nane kavurup kattım tenceree tuz attım azıcık bu kadarbir gün sonra tadı daha da güzel olmuştu eşim de gayet güzel yedi :)
tatlı manyağı olmama rağmen incir bana bile çok tatlı gelir..ŞEker eklemek gereksiz..
İncirli kekte çok güzel oluyor..
Günayıdn..
Kedicimm sarımsakları çok az tereyağında sotele ve salçayı kat..salça kıvam alır almaz yumurtaları çırp ve ilave et..hafif ters düz edip afiyetle yiyebilirsin..Salça acı olursa çok iyi oluyor..2 yumurtaya yarım çorba kaşığı acı salça yeter..afiyet olsunTarif alabilirmiyim?Sarımsağı çok severim.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?