Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bulgurlu yoğurt çorbasının tarifini alabilirmiyim. Annem benim yüzümden yayla çorbası yapamıyormuş.

cidden eşim bile bitiremediğine göre çok koymuşuzyalnız nasıl şekerli değil mi? niy şeker katılıyormuş acaba? neyse bir dahakine incirsiz bir şey denicem söz verdim

Çok şekerli, hatta şeker katılan tatlılardan bile şekerli geldi bana. Profiterol'ü bitiremezdim anneme verirdim, ağır gelirdi. Bu şeker katılmadan kendi şekeriyle gayet iyi. Birde bir sitede 1 su bardağı galiba katıyorlar şekeri. Şekeri çok seven kişiler katıyor herhalde.

canan ablacım lütfen böyle şeyler düşünüpte gereksiz yere üzülmeyin asla rahatsız edecek bunaltacak mesajlar yazmıyorsunuz ki
sizden böyle mesaj okuduğum için çok üzüldüm.kendi adıma günlerce doğru dürüst topiğe yazamadığım olabiliyor gözümüzden kaçmış olabilir bunu bile sabah başladım birbuçuk saatte yazabilmişimsizi seviyoruz boşu boşuna kendinizi üzmeyin lütfen

Bulgurlu yoğurt çorbasının tarifini alabilirmiyim. Annem benim yüzümden yayla çorbası yapamıyormuş.

valla tamamiyle atmasyon

azıcık pilavlık bulguru yıkadım,az suya koydum o haşlandı biraz,2 kase kadar yoğurda 1 kaşık tam buğday unu karıştırdım,yavaş yavaş katarken bulgurun üzerine çırpma teliyle kesilmesin diye çırptım(burada içine bir yumura katan var kıvamı daha güzel olur fakat bana kokuyormuş gibi geliyor)üzerine sıcak su ekledim kaynayana kadar yavaşça karıştırdım bir taşım kaynadı altını kapattım

tereyağında pul biber nane kavurup kattım tenceree tuz attım azıcık bu kadar bir gün sonra tadı daha da güzel olmuştu eşim de gayet güzel yedi :)

Ben CANANSU60,herbirinizi ayri ayri cok ama cok seviyorum,hayirli geceler,renkli ruyalar diliyorum canlarm.
Bizde seni seviyoruz.

Günaydın.
Birçok kişide oldu sende ki durum, biraz daha sabret. Gül abla sebebini daha iyi açıklar. Menülerini burada yaz, yanlış birşey varsa düzeltelim.

Son düzenleme:

herkese koskocaman günayddıınnn

günaydıııınnn herkeslere

günaydın canım
evet acele ediyorsun menülerini görmemiz lazım canım benzer olur ama işlenmiş olur, arada sakız çiğnersin, yemek yaparken tadına bakarsın leptini bozan çok ince noktalar var ...bende başlarda olmadı son aylarda çok kg almıştım onları hemen verdim sonra 7 aydır duraksamadayım

günaydın canım

çok alem kızsın ya rüyana girdi demek.....

sabaha kadar iyi dayanmışsın

Gulhanim*****iyiyim bi sikinti yok kosusturma devam:))) birazda kilo versem keyfim super olacak :))) sizler nasilsiniz
günaydın canım
çok şükür iyiyim
senin vücudunda inatçı hareket etmeden gitmeyecek o kg lar
Günaydınnnn..... herkese güzel bi gün diliyorumm...
günaydın canım
herkese koskocaman GÜNAYDDIINNN
günaydın canım
günaydın canım
günaydın canım
ben öğüterek tüketiyorum acelem varsa direk atıyorum yoğurda
Güneşli bir günden gününüz aydın olsun....

tabiiki çokyakışıklı adam daha nasıl olabilir...Brad pıte bin basar ..Kıvanç burayı okuyorsa fazla şımarmasın diye öyle dedim )

benim aldıklarım öğütüyor hiç yapışmıyor onlardan al canım

Evet, iyi dayandım. Sabaha karşı tatlı aklıma geldi, sonra rüyama girdi. Sadece su vardı, sarımsı bir su. Sonra kalktım rüya görüyormuşum. Yatarken kocaman 1,5 bardak süt içtim. Anneme 1 bardak ayır dedim ama her zamanki gibi abartmış.

Aktardaki senin aldığına benziyordu.

o zaman aktar bilmiyor yapışmadığını ben 4 ay oldu alalıl gümüş rengine tuz koydum kahverengi rengine keten tohumu ağzına kadar dolduruyorum kabızsam hepsini çekiyorum tuz gibi çıkıyor hiççççççççç yapışmıyor

tatlı manyağı olmama rağmen incir bana bile çok tatlı gelir..ŞEker eklemek gereksiz..
İncirli kekte çok güzel oluyor..

günaydıııınnn herkeslere

Günayıdn..

Onun sattığı yapışandanmış demek ki.

Teşekkür ederim.

tatlı manyağı olmama rağmen incir bana bile çok tatlı gelir..ŞEker eklemek gereksiz..
İncirli kekte çok güzel oluyor..

Günayıdn..

Gül abla incirli bir kek tarifi vermişti ama biraz un var.

Tarif alabilirmiyim? Sarımsağı çok severim.

:
Kedicimm sarımsakları çok az tereyağında sotele ve salçayı kat..salça kıvam alır almaz yumurtaları çırp ve ilave et..hafif ters düz edip afiyetle yiyebilirsin..Salça acı olursa çok iyi oluyor..2 yumurtaya yarım çorba kaşığı acı salça yeter..afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…