Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sporumu yaptım da geldim :)
şimdi ders çalışma zamanı
sonra görüşürüz kızlar ii bakın kendinize

gul hanım**** yemegın tadına bakmak da mı etkılıyor.yahu bu ne zülüm:)))) ben bazen bakıyorum tadı tuzu nasıl dıye
bugünkü öğlen yemeğimide sayayım.azıcık terayagında cevrılmıs tavuk goğsu yesılmercımeklı bulgur pılavı ve yoğurt.

Teşekkür ederim.

Gül abla incirli bir kek tarifi vermişti ama biraz un var.
karatay tatlı kaçamakların dada biraz un var ama bu kaçamakları sadece sen yapabilirsin bide hamileler ,,,,
sporumu yaptım da geldim :)
şimdi ders çalışma zamanı
sonra görüşürüz kızlar ii bakın kendinize
allah zihin açıklığı versin canım
evet canım ince noktalar kg vermeye engel olabiliyor,,,,öğlen menün iyi

http://www.turkishfreerangechicken.com/

gülcüğüm bu markayla ilgili bilgin varmı.? görülşlerini merak ediyorum...
Ankara menşei diye sordum...

bilgim var canım....bende bundan alıyorum hatta burada da yazmıştım güvenilirmiş diye,,,

ben almıştım marka yazınca mydenizzz bizim tanıdıkların dedi, araştırdı abla güvenilir dedi,

FreeRange tavukları, yaygın tavuk üretimindeki ortalama Yetişme süresinden farklı olarak 60-80 gün arasında yetişen özel ırktan oluşurlarmış.taze olduğu için çabukta pişiyor,,,,,sizin orada varmı bu marka

bilmiyorum araştıracağım burada varsa bundan alırım hem uygun hem güvenilir daha ne olsun...
Kızım çok sever tavuğu umarım vardır ..

bilmiyorum araştıracağım burada varsa bundan alırım hem uygun hem güvenilir daha ne olsun...

araştırmana gerek kalmadı canım ben senin için araştırdım,,,,
bakp.i nin satış sorumlusunu aradım izmir deki depoyu kapatmışlar artık yokmuş

Aynisini cocuklarima yapiyorum pirincten daha saglikli oldugu icin, cok guzel oluyor et suyu ile yapiyorum besleyici olsun diye.

http://www.turkishfreerangechicken.com/

gülcüğüm bu markayla ilgili bilgin varmı.? görülşlerini merak ediyorum...
Ankara menşei diye sordum...

araştırmana gerek kalmadı canım ben senin için araştırdım,,,,
bakp.i nin satış sorumlusunu aradım izmir deki depoyu kapatmışlar artık yokmuş

Ankara'da olan arkadaşlar free range tavuk alabileceğiniz marketleri yazayım
çağda.ş......makr.o.....bildir.ici...... şeker.ci

Teşekkür ederim.

Mydenizz bana söylemişti ama bulamadım. Bir bakayım sitesine bende arayayım.

bugün
sabah aç karnına limonlu maydanozlu su karışımı
sabah:tek yumurta tek yerli muzlu kkk
öğle:bulgurlu lahana sarma 6 adet yoğurt salata yiyeceğim
şuana kadar 1 bardak yeşilçay 1 litre su

sende yağlarını uyut

bende kendimi uyutayım gece önce oğlum , sonra kız kardeşim beni pörtletirler sabaha kadar uyu uyuya bilirsen....

iyi geceler sana canım

ahh uyuyamadım Gül abla.. gece 3 e kadar çarpıntı yasadım.. cok yordum kendımı.. ıstemeden uykusuzum bugun maalesef..

Evet, çok kolaymış. Tadı da güzelse, favori sağlıklı tatlım olur.

İyi geceler. Ben daha süt içiyorum. Anneme dün ayır demiştim, abartmış 2 koca bardaklık ayırmış.

ya cok güzel gorunuyor.. ellerine sağlık..

ne bilimm Gül abla.. nasıl begenılmes anlamıyorum oturt karsına, al elıne cekırdegını cayını seyret.. o kadar yanı

Sevgili teoson ve sevgili evrimkuzey sizlerede iyi geceler canlarim.

Canım Canan Hanımcım, yazmış böyle üzücü üzücü.. çok üzüldüm.. bak biz seni aşağıda ismini goruyoruz, yazmaıdıgını görünce bıle uzuluyoruz.. düşünme böyle.. sen cok güzel bır annesin.

ben cocuklara aksam yemeginde balik yedirip yatmadan sutlerini icirip yatiriorum bi vukuat olmadi simdiye kadar.. bende hep tedirgin olurum ama esim bisey olmaz der

bende bugun dedim esime cocuklara icirelim kemiklere iyi geliomus diye:))

ayyyyyyyyyyyyy.. sakatat çorbaları kadar... ayyyy.. yanı o koku falann... :26: yazık etme cocuklarımaaaaa

net hatirlamiorum ama 8-10 findik lahmacunmu dedin :) yinede fazla degilmi

Koza yı ellemeyın.. minnak dıyorsa oledır

bana da çok geldi onun için sordum büyüklüğü ne kadar dı diye ben çay fincanımı dedim o hayır çay tabağı dese bile çok fazla

bana soyledı o.. gazoz kapağı buyuklugundeymıs.. gitmeyin arkadaşımın ustune

demek ki devrim benim yerimde olsan kendini camdan sarkıtırsın ıkı ay olacak neredeyse.. gayet sabitim

çok uzun suredır sekerlı yemedıgımız ıcın vücut sekerden temızlendıgınden mütevellit.. artık en ufak tatlıyı bıle cok buluyor.. cunku vücut zehirden temızlenmıs.. ne güzel.

tşk ederim

evet evet yaza kadar manken gibi olcam

aferimmm pufidiğimeeee..

Onun sattığı yapışandanmış demek ki.

ya ben seni yereeeeeeemmmm yerrrreeemmmmmm

zamanla yediklerin azalacak.. ogunlerın azalacak.. göreceksin.. ama GÜL ABLA nın da dediği gibi cok ufal seylere bağlı.. dıyorum ya oruç tutmak gıbı bi nevi.. ben oğlana makarna pişiriyorsam, ağzımda çiğneyip peçete koyuyorum.. düşün artık.. leptin salgılansın dıye verdıgım caba boşuna gıtmesın dıye.

Ankara'da olan arkadaşlar free range tavuk alabileceğiniz marketleri yazayım
çağda.ş......makr.o.....bildir.ici...... şeker.ci

bulabılırım sanırım.. thank you güzel kadın.

günaydınlar bu karatay diyetini bana biraz açabilirmisiniz okuduklarımdan bişi anlamadımda

Merhaba, ilk sayfayı okudunuz mu? Özetle Karatayda un, şeker pakete girmiş hiçbir yiyecek yok. Ekmek yerine çiğ kuruyemiş var. Katkılı yiyecekler yok, doğal beslenme. Sık sık yemek yok, öğün araları en az 4-5 saat olmalı, İlk sayfayı okuyup, anlamadığınız şeyleri sorarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…