günaydın canım
evet acele ediyorsun menülerini görmemiz lazım canım benzer olur ama işlenmiş olur, arada sakız çiğnersin, yemek yaparken tadına bakarsın leptini bozan çok ince noktalar var ...bende başlarda olmadı son aylarda çok kg almıştım onları hemen verdim sonra 7 aydır duraksamadayım
günaydın canım
çok alem kızsın ya rüyana girdi demek.....
sabaha kadar iyi dayanmışsın
biraz önce cevap vermiştim canım ,,,,ben topiğe girince en son kaldığım yerden başlayarak okuyup cevap veriyorum cevapsız bıraktığım kimse olmuyor ama geç olabiliyor çalışınca iş düzeni belli olmuyor ne zaman fırsat bulursam o zaman yazıyorum ama mutlaka yazıyorum endişen olmasın arkadaşların gözünden kaçarsa bile bana yakalanır...
seni sıkı takipe almamız lazım neler yiyorsun aralar kaç saat spor varmı gibi
Öncelikle cevap veren herkese çok teşekkürler.biliyorum mutlaka cevap veriyorsunuz.spor yapıyorum yürüyüş 45 dakika hergun bazen yarim saat yaptigim da oluyor isime gore yani.kahvalti karatay kahvaltisi zaten.2 yumurta peynir zeytin domates findik badem ceviz ksrisimi ama bir cay bardagi olmuyordu ben de kalan hakkimi 2.ogunume sakliyordum.ama siz uyarinca sadece sabah kalvaltisinda var deyince kestim kuruyemisi.dayanmama gore bazen 2 bazen 3 oogün yapiyorum.vücut kitlik sinyali yollamasin diye 3.öğünü yapmak zorunda kaliyorum.aslındabaslarda hep 2 ogundu bu aralar ddayanamıyorum niyeyse.mesela dun aksam bir kase mercimek corbasi bir tabak bamye iki et kköftesi bir kase yoğurtyyedim.burada yazdiklariniza uyuyorum arada kafama takilan olursa soruyorum.neyse herkeste olmuşmadem demek ki normal.tteşekkürler.
karatay tatlı kaçamakların dada biraz un var ama bu kaçamakları sadece sen yapabilirsin bide hamileler ,,,,Teşekkür ederim.
Gül abla incirli bir kek tarifi vermişti ama biraz un var.
allah zihin açıklığı versin canımsporumu yaptım da geldim :)
şimdi ders çalışma zamanı
sonra görüşürüz kızlar ii bakın kendinize
evet canım ince noktalar kg vermeye engel olabiliyor,,,,öğlen menün iyigul hanım**** yemegın tadına bakmak da mı etkılıyor.yahu bu ne zülüm:)))) ben bazen bakıyorum tadı tuzu nasıl dıye
bugünkü öğlen yemeğimide sayayım.azıcık terayagında cevrılmıs tavuk goğsu yesılmercımeklı bulgur pılavı ve yoğurt.
biraz önce cevap vermiştim canım ,,,,ben topiğe girince en son kaldığım yerden başlayarak okuyup cevap veriyorum cevapsız bıraktığım kimse olmuyor ama geç olabiliyor çalışınca iş düzeni belli olmuyor ne zaman fırsat bulursam o zaman yazıyorum ama mutlaka yazıyorum endişen olmasın arkadaşların gözünden kaçarsa bile bana yakalanır...
Öncelikle cevap veren herkese çok teşekkürler.biliyorum mutlaka cevap veriyorsunuz.spor yapıyorum yürüyüş 45 dakika hergun bazen yarim saat yaptigim da oluyor isime gore yani.kahvalti karatay kahvaltisi zaten.2 yumurta peynir zeytin domates findik badem ceviz ksrisimi ama bir cay bardagi olmuyordu ben de kalan hakkimi 2.ogunume sakliyordum.ama siz uyarinca sadece sabah kalvaltisinda var deyince kestim kuruyemisi.dayanmama gore bazen 2 bazen 3 oogün yapiyorum.vücut kitlik sinyali yollamasin diye 3.öğünü yapmak zorunda kaliyorum.aslındabaslarda hep 2 ogundu bu aralar ddayanamıyorum niyeyse.mesela dun aksam bir kase mercimek corbasi bir tabak bamye iki et kköftesi bir kase yoğurtyyedim.burada yazdiklariniza uyuyorum arada kafama takilan olursa soruyorum.neyse herkeste olmuşmadem demek ki normal.tteşekkürler.
3 öğün yaparken 3ü de tıka basa olmasın biri hafif olsun canım,,,insanın hergünü aynı olmuyor bazen hiç acımazken bazen hep acıkıyorsun geçen haftalarda bende öyleydim hep acıkıyordum,,,yemeklere un katıyormusun
canım güzel olmuş afiyet olsun ama un hiç bir şeye kullanmıyoruz sadece tarhana da var onuda çok yemiyoruz zaten,,,,unlaşmış herşeyin Gİ yükselirmiş
O zaman bulgurlu tuzlu yoğurtlu yaparız😃
http://www.turkishfreerangechicken.com/
gülcüğüm bu markayla ilgili bilgin varmı.? görülşlerini merak ediyorum...
Ankara menşei diye sordum...
bilgim var canım....bende bundan alıyorum hatta burada da yazmıştım güvenilirmiş diye,,,
ben almıştım marka yazınca mydenizzz bizim tanıdıkların dedi, araştırdı abla güvenilir dedi,
FreeRange tavukları, yaygın tavuk üretimindeki ortalama Yetişme süresinden farklı olarak 60-80 gün arasında yetişen özel ırktan oluşurlarmış.taze olduğu için çabukta pişiyor,,,,,sizin orada varmı bu marka
bilmiyorum araştıracağım burada varsa bundan alırım hem uygun hem güvenilir daha ne olsun...
Kızım çok sever tavuğu umarım vardır ..
bilmiyorum araştıracağım burada varsa bundan alırım hem uygun hem güvenilir daha ne olsun...
valla tamamiyle atmasyon
azıcık pilavlık bulguru yıkadım,az suya koydum o haşlandı biraz,2 kase kadar yoğurda 1 kaşık tam buğday unu karıştırdım,yavaş yavaş katarken bulgurun üzerine çırpma teliyle kesilmesin diye çırptım(burada içine bir yumura katan var kıvamı daha güzel olur fakat bana kokuyormuş gibi geliyor)üzerine sıcak su ekledim kaynayana kadar yavaşça karıştırdım bir taşım kaynadı altını kapattım
tereyağında pul biber nane kavurup kattım tenceree tuz attım azıcık bu kadarbir gün sonra tadı daha da güzel olmuştu eşim de gayet güzel yedi :)
araştırmana gerek kalmadı canım ben senin için araştırdım,,,,
bakp.i nin satış sorumlusunu aradım izmir deki depoyu kapatmışlar artık yokmuş
Teşekkür ederim.Kedicimm sarımsakları çok az tereyağında sotele ve salçayı kat..salça kıvam alır almaz yumurtaları çırp ve ilave et..hafif ters düz edip afiyetle yiyebilirsin..Salça acı olursa çok iyi oluyor..2 yumurtaya yarım çorba kaşığı acı salça yeter..afiyet olsun
bilgim var canım....bende bundan alıyorum hatta burada da yazmıştım güvenilirmiş diye,,,
ben almıştım marka yazınca mydenizzz bizim tanıdıkların dedi, araştırdı abla güvenilir dedi,
FreeRange tavukları, yaygın tavuk üretimindeki ortalama Yetişme süresinden farklı olarak 60-80 gün arasında yetişen özel ırktan oluşurlarmış.taze olduğu için çabukta pişiyor,,,,,sizin orada varmı bu marka
Mydenizz bana söylemişti ama bulamadım. Bir bakayım sitesine bende arayayım.bilmiyorum araştıracağım burada varsa bundan alırım hem uygun hem güvenilir daha ne olsun...
Eki Görüntüle 1038109
.................
sende yağlarını uyut
bende kendimi uyutayım gece önce oğlum , sonra kız kardeşim beni pörtletirler sabaha kadar uyu uyuya bilirsen....
iyi geceler sana canım
Evet, çok kolaymış. Tadı da güzelse, favori sağlıklı tatlım olur.
İyi geceler. Ben daha süt içiyorum.Anneme dün ayır demiştim, abartmış 2 koca bardaklık ayırmış.
bende tam ehhh mii diyecektim
benim kız kardeşlerimde sarışınlardan hoşlanmazlar onlara esmer oyuncular yakışıklı gelir....yer gök aşk taki Yusuf,,,,lela devrindeki çınar, karadayı daki adam,,,,yena da o tiplerden hoşlandığı için ehh demiştir belki de
Sevgili teoson ve sevgili evrimkuzey sizlerede iyi geceler canlarim.
Gecen cuma gunu pek neseliydim epey bi mudahil oldum hemen her yazilana ,sonra cevap alamadigim gibi bir basima kaldim dedim acaba rahatsiz mi ettim,bunalttim mi.Benim icin ortam muazzam bir terapi platformu,espriler mukemmel,bende selam verip verip okuyarak devamliligimi surdureyim diye dusundum.Ayakkabi icinde adi uzerinde spor ayakkabi maximum duzeyde rahat ve ergonomik olmasi gerekirki vazifesini yapsin.Degistirmekle en iyisini yapmisin canim,daha yumusak modeller bulabilirsin sanirim insaallah.
ben cocuklara aksam yemeginde balik yedirip yatmadan sutlerini icirip yatiriorum bi vukuat olmadi simdiye kadar.. bende hep tedirgin olurum ama esim bisey olmaz der
bende bugun dedim esime cocuklara icirelim kemiklere iyi geliomus diye:))
net hatirlamiorum ama 8-10 findik lahmacunmu dedin :) yinede fazla degilmi
bana da çok geldi onun için sordum büyüklüğü ne kadar dı diye ben çay fincanımı dedim o hayır çay tabağı dese bile çok fazla
İyi geceler.kizlar acele mi ediyorum bilmiyorum ama 4-5 gündür 1 gr bile vermedim.menumu sizlerin paylastiklariniza benzer yapiyorum ama bir değişiklik yok bugün 8. Günüm.hala spordan dolayi midir sizde de en baslarda boyle durma oldu mu olduysa ne zaman geçti.
Günaydın. :)
Sabah tatlım rüyama girdi, sulu olmuştu. Kalktım erkenden gidip yedim tatlımı, tadı, kıvamı gayet güzel ama benim gibi aç gözlülük yapıp büyük kaselere doldurmayın, bitiremedim anneme verdim. Bu tarifte birde şeker katanlar vardı bazı sitelerde, nasıl o kadar aşırı tatlı yiyebiliyorlar, hiç gerek yok kendi başına gayet tatlı.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tşk ederim
evet evet yaza kadar manken gibi olcam
Onun sattığı yapışandanmış demek ki.
gul hanım**** yemegın tadına bakmak da mı etkılıyor.yahu bu ne zülüm:)))) ben bazen bakıyorum tadı tuzu nasıl dıye
bugünkü öğlen yemeğimide sayayım.azıcık terayagında cevrılmıs tavuk goğsu yesılmercımeklı bulgur pılavı ve yoğurt.
Eki Görüntüle 1038109
.................
Ankara'da olan arkadaşlar free range tavuk alabileceğiniz marketleri yazayım
çağda.ş......makr.o.....bildir.ici...... şeker.ci
günaydınlar bu karatay diyetini bana biraz açabilirmisiniz okuduklarımdan bişi anlamadımda
günaydınlar bu karatay diyetini bana biraz açabilirmisiniz okuduklarımdan bişi anlamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?