Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

evrimkuzey*** kaç zamandır yapıyosun karatayı? kaç kıloydun? kac kılo verdınn? ben 1 aydrı yapmaya çalışıyorum.70.6 kıloydum.yarım kılo daha almışım:))) bır ay doldu 4 günde gectı.

evet canım okudum şimdi teşekkür ederim ben kalori sayıyrum zaten ama karatayıda deneyebilirim bir ara tekrar tşkkrler hepinize:)))

slm kızlar
yena buraya msj yazınca gördüm topiğinizi
90 kilonun üzerindekiler topiğini takip ediyorum
şubat ayının ortasında başladım diyete 97 küsür ile bugün 92 çıktım
2.5 haftadır karatay yapmaya çalışıyorum
düşündüm de sizdende yardım alabilirim
sabah kahvaltım: 1kırmızı 1 yeşil biber, domates, salatalık, zeytin, peynir, roka, biraz z. yağı, 4 kayısı, ceviz, tereyağlı 2 yumurta Eki Görüntüle 1038159

Canlarimm,canlarimmmmm.Herbirinize mutlu,saglikli,,huzurlu,isil isil muhtesem bir gun devami diliyorum.Canlarim benim hepinizin yazilarinda guzel yureginizi gordum,binlerce tesekkurler ederim.Her zaman dedigim gibi bu ortam ,sizler adeta benim ailemsiniz.Varliginiz icin cok tesekkurler ederim canlarim.

araştırmana gerek kalmadı canım ben senin için araştırdım,,,,
bakp.i nin satış sorumlusunu aradım izmir deki depoyu kapatmışlar artık yokmuş

hadi yaa..Üzüldüm şimdi..Hemen de niye kapatırlar kii..
Sağol ilgilenip araştırdığın için..

İzmirde başka bir marka var. Benim aldığım markanın fabrikası izmirdeydi. Bol..z markası.

Kediciğim üzgünüm ama anlamadım inan markayı...
yaz markayı ne olacak ki...

ya ben seni yereeeeeeemmmm yerrrreeemmmmmm

Hoşgeldin.

Bolez.

evet canım okudum şimdi teşekkür ederim ben kalori sayıyrum zaten ama karatayıda deneyebilirim bir ara tekrar tşkkrler hepinize:)))

Karatayda kalori hesabı yok, benim içinde çok iyi, çünkü ben kalori hesabı yapmakla uğraşamam.

merhaba canan ablacımsenin güzelliğinden kaynaklı bizim yazdıklarımız biz kocaman bir aileyiz

Karatayda kalori hesabı yok, benim içinde çok iyi, çünkü ben kalori hesabı yapmakla uğraşamam.

kızlarrr bu öğlen çok kaçırdım( akşama bıraz daha azaltayım porsıyonumu.yogurdu sade mı tuketıyorsunuz?keten tohumuyla yedıgınızı bılıyorum?baska ne sekılde tuketıyorsunuz?

Gercektende canim teosoncugum cok haklisin.Israrlar sonucunda veya irade disinda yediklerimizi ,montlarla kabanlarla da kamufle etme mevsimide gecti.Tam anlamiyla Karatay beslenmesine odaklanma zamani,bence fazlasiyla deger.

kızlarrr bu öğlen çok kaçırdım( akşama bıraz daha azaltayım porsıyonumu.yogurdu sade mı tuketıyorsunuz?keten tohumuyla yedıgınızı bılıyorum?baska ne sekılde tuketıyorsunuz?

Yoğurda 1 çay kaşığı zerdeçal, zencefil, tarçın ve zeytinyağı katıyorum, bu aralar keten tohumu da ekliyorum. Birde acı biberle güzel oluyor.

o zaman aramıza hoşgeldiniz
madem karatay yapmaya çalışıyorsunuz o zaman eksikleriniz varsa tamamlayalım ve sizde karataycı olun
2,5 haftada iyi kg vermişsiniz bundan sonra yağdan gideceği için kalıcı olacaktır...
biz mevsimsiz hiç bir şey yemiyoruz domates ve salatalık, biber mevsimi gelmedi daha onun yerine havuç, turp yiyoruz
zeytinyağını ne kadar çok yrseniz o kadar çok kg verirsiniz
kuruyemiş az olmuş bir çaybardağı dolusu olmalı

Son düzenleme:

bişey değil canım

markayı direk yazmak reklama giriyor ama aralara . koyarak yaparsak reklam olmaz ...mesela yena yazacağımıza yen.a yazsak gibi,,,,,

Gercektende canim teosoncugum cok haklisin.Israrlar sonucunda veya irade disinda yediklerimizi ,montlarla kabanlarla da kamufle etme mevsimide gecti.Tam anlamiyla Karatay beslenmesine odaklanma zamani,bence fazlasiyla deger.
Yaz gelsin artık.

walla yuruyup kendımı affetırecegım..cok ısrar etti.yapacak bısey kalmadı bana

Gül abla birşey paylaşmıştı, dur hemen paylaşayım.
Eki Görüntüle 1038272

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…