ahh uyuyamadım Gül abla.. gece 3 e kadar çarpıntı yasadım.. cok yordum kendımı.. ıstemedenuykusuzum bugun maalesef..
ya cok güzel gorunuyor.. ellerine sağlık..
ne bilimm Gül abla.. nasıl begenılmes anlamıyorumoturt karsına, al elıne cekırdegını cayını seyret.. o kadar yanı
Canım Canan Hanımcım, yazmış böyle üzücü üzücü.. çok üzüldüm.. bak biz seni aşağıda ismini goruyoruz, yazmaıdıgını görünce bıle uzuluyoruz.. düşünme böyle.. sen cok güzel bır annesin.
ayyyyyyyyyyyyy.. sakatat çorbaları kadar... ayyyy.. yanı o koku falann... :26: yazık etme cocuklarımaaaaa
Koza yı ellemeyın.. minnak dıyorsa oledır
bana soyledı o.. gazoz kapağı buyuklugundeymıs.. gitmeyin arkadaşımın ustune
demek ki devrim benim yerimde olsan kendini camdan sarkıtırsınıkı ay olacak neredeyse.. gayet sabitim
çok uzun suredır sekerlı yemedıgımız ıcın vücut sekerden temızlendıgınden mütevellit.. artık en ufak tatlıyı bıle cok buluyor.. cunku vücut zehirden temızlenmıs.. ne güzel.
aferimmm pufidiğimeeee..
ya ben seni yereeeeeeemmmm yerrrreeemmmmmm
zamanla yediklerin azalacak.. ogunlerın azalacak.. göreceksin.. ama GÜL ABLA nın da dediği gibi cok ufal seylere bağlı.. dıyorum ya oruç tutmak gıbı bi nevi.. ben oğlana makarna pişiriyorsam, ağzımda çiğneyip peçete koyuyorum.. düşün artık.. leptin salgılansın dıye verdıgım caba boşuna gıtmesın dıye.
bulabılırım sanırım.. thank you güzel kadın.
Merhaba, ilk sayfayı okudunuz mu? Özetle Karatayda un, şeker pakete girmiş hiçbir yiyecek yok. Ekmek yerine çiğ kuruyemiş var. Katkılı yiyecekler yok, doğal beslenme. Sık sık yemek yok, öğün araları en az 4-5 saat olmalı, İlk sayfayı okuyup, anlamadığınız şeyleri sorarsanız daha iyi yardımcı oluruz.
araştırmana gerek kalmadı canım ben senin için araştırdım,,,,
bakp.i nin satış sorumlusunu aradım izmir deki depoyu kapatmışlar artık yokmuş
İzmirde başka bir marka var. Benim aldığım markanın fabrikası izmirdeydi. Bol..z markası.
ya ben seni yereeeeeeemmmm yerrrreeemmmmmm
Hoşgeldin.slm kızlar
yena buraya msj yazınca gördüm topiğinizi
90 kilonun üzerindekiler topiğini takip ediyorum
şubat ayının ortasında başladım diyete 97 küsür ile bugün 92 çıktım
2.5 haftadır karatay yapmaya çalışıyorum
düşündüm de sizdende yardım alabilirim
sabah kahvaltım: 1kırmızı 1 yeşil biber, domates, salatalık, zeytin, peynir, roka, biraz z. yağı, 4 kayısı, ceviz, tereyağlı 2 yumurta Eki Görüntüle 1038159
Bolez.hadi yaa..Üzüldüm şimdi..Hemen de niye kapatırlar kii..
Sağol ilgilenip araştırdığın için..
Kediciğim üzgünüm ama anlamadım inan markayı...
yaz markayı ne olacak ki...
evet canım okudum şimdi teşekkür ederim ben kalori sayıyrum zaten ama karatayıda deneyebilirim bir ara tekrar tşkkrler hepinize:)))
canlarimm,canlarimmmmm.herbirinize mutlu,saglikli,,huzurlu,isil isil muhtesem bir gun devami diliyorum.canlarim benim hepinizin yazilarinda guzel yureginizi gordum,binlerce tesekkurler ederim.her zaman dedigim gibi bu ortam ,sizler adeta benim ailemsiniz.varliginiz icin cok tesekkurler ederim canlarim.
Karatayda kalori hesabı yok, benim içinde çok iyi, çünkü ben kalori hesabı yapmakla uğraşamam.
kızlarrr bu öğlen çok kaçırdım( akşama bıraz daha azaltayım porsıyonumu.yogurdu sade mı tuketıyorsunuz?keten tohumuyla yedıgınızı bılıyorum?baska ne sekılde tuketıyorsunuz?
ben bazanda çörekotu atıp yiyorum
ben bir suç işledm az önce.iş arkadaşım zorla bana bır dılım yas pasta yedırdı(( cok ısrar ettı.bısey dıyemedım:))
bugun en az 6 km yol yuruycem.bu tatlıyı yok etmek ıcın
kızlarrr bu öğlen çok kaçırdım( akşama bıraz daha azaltayım porsıyonumu.yogurdu sade mı tuketıyorsunuz?keten tohumuyla yedıgınızı bılıyorum?baska ne sekılde tuketıyorsunuz?
slm kızlar
yena buraya msj yazınca gördüm topiğinizi
90 kilonun üzerindekiler topiğini takip ediyorum
şubat ayının ortasında başladım diyete 97 küsür ile bugün 92 çıktım
2.5 haftadır karatay yapmaya çalışıyorum
düşündüm de sizdende yardım alabilirim
sabah kahvaltım: 1kırmızı 1 yeşil biber, domates, salatalık, zeytin, peynir, roka, biraz z. yağı, 4 kayısı, ceviz, tereyağlı 2 yumurta Eki Görüntüle 1038159
Ben de hemen deneyeyim, çörekotu yiyecektim zaten.ben bazanda çörekotu atıp yiyorum
ben bir suç işledm az önce.iş arkadaşım zorla bana bır dılım yas pasta yedırdı(( cok ısrar ettı.bısey dıyemedım:))
bugun en az 6 km yol yuruycem.bu tatlıyı yok etmek ıcın
Ben de hemen deneyeyim, çörekotu yiyecektim zaten.
hadi yaa..Üzüldüm şimdi..Hemen de niye kapatırlar kii..
Sağol ilgilenip araştırdığın için..
Kediciğim üzgünüm ama anlamadım inan markayı...
yaz markayı ne olacak ki...
Yaz gelsin artık.Gercektende canim teosoncugum cok haklisin.Israrlar sonucunda veya irade disinda yediklerimizi ,montlarla kabanlarla da kamufle etme mevsimide gecti.Tam anlamiyla Karatay beslenmesine odaklanma zamani,bence fazlasiyla deger.
walla yuruyup kendımı affetırecegım..cok ısrar etti.yapacak bısey kalmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?