kızlarrr bu öğlen çok kaçırdım( akşama bıraz daha azaltayım porsıyonumu.yogurdu sade mı tuketıyorsunuz?keten tohumuyla yedıgınızı bılıyorum?baska ne sekılde tuketıyorsunuz?
aklına gelen her şekilde tüket uydur uydur yapyeterki karataya uygun olsun,,,,,ben bazen bol nane ve zeytinyağı koyuyorum kemiklere faydalıymış,,,,,bazen dereotu,,,kimisi marul doğruyor,,,,ceviz at,, kuruyemişlerden at,,,,,
ben bir suç işledm az önce.iş arkadaşım zorla bana bır dılım yas pasta yedırdı(( cok ısrar ettı.bısey dıyemedım:))
bugun en az 6 km yol yuruycem.bu tatlıyı yok etmek ıcın
kızlarrr bu öğlen çok kaçırdım( akşama bıraz daha azaltayım porsıyonumu.yogurdu sade mı tuketıyorsunuz?keten tohumuyla yedıgınızı bılıyorum?baska ne sekılde tuketıyorsunuz?
kimse kimseye zorla bişey yeiremez canım seninde yiyesin varmış......
10 aydır daha bir kişi bana zorla bişey yediremedi neden peki..nedeni şu onlara karatayla ilgili cevapları veriyorum karşımda mağlup oluyorlar, pazar günü 11 kadın herşeyi yedi içti ben elimi sürmedim senin için üzülüyoruz dünya nimetlerinden faydalanamıyorsun dediler bende onlara ben de sizler için üzülüyorum vücudunuzu zehirliyorsunuz dedim ....cevap vermeyi bileceksin bunun içinde karatay kitaplarını okuyacaksın ama roman okur gibi değil sindire sinndire
bu senin yaşpastan için
yeyip yeyip akşam eritirim yok karatay da,, kalori hesabı olmadıgı için yedim erittim yok insülin devamlı çalıştığı için zayıflayamazsın hepsi yağa dönüşüyor yediklerinin ......
aynen ablacim ya .. benimde cevremde dolu dolu bunlardan anlatamiyorum anlamiyorlar o yuzden evde kendin pisir kendin ye en iisi..
koza yiyip yiyip cuma vah vah almisim yine deme 2 gun kaldi
ben bir suç işledm az önce.iş arkadaşım zorla bana bır dılım yas pasta yedırdı(( cok ısrar ettı.bısey dıyemedım:))
bugun en az 6 km yol yuruycem.bu tatlıyı yok etmek ıcın
o zaman aramıza hoşgeldiniz
madem karatay yapmaya çalışıyorsunuz o zaman eksikleriniz varsa tamamlayalım ve sizde karataycı olun
2,5 haftada iyi kg vermişsiniz bundan sonra yağdan gideceği için kalıcı olacaktır...
biz mevsimsiz hiç bir şey yemiyoruz domates ve salatalık, biber mevsimi gelmedi daha onun yerine havuç, turp yiyoruz
zeytinyağını ne kadar çok yrseniz o kadar çok kg verirsiniz
kuruyemiş az olmuş bir çaybardağı dolusu olmalı
evrim okuyunca ne diyecek bakalım o gelir koza nın hakkından
Hani, nerde nerde.kediiiiiiii sana tavuk buldummmmmmmmmm
Canim kedicigim,su egzersiz bile,benim gibi elliuc yasinda olupta diz agrisindan hareketlerim kisitliyken,oyle faydasi oldu ki.Gecengun markete gittim,selam verdim girdim,kasada oturan hanim arkamdan ismimle seslendi,siz ne yaptiniz allahaskina,yoksa ben mi yanlis goruyorum dedi.Oyle hosuma gitti ki anlatamam.Onun icin hem moral acisindan hem de goruntu bakimindan insan adeta yenileniyor ve ariniyor.
bilemiyorum artık cuma gunu kılomu nasıl soyluycem sızlere:)) evet yaa hem herseyı yoyorum hemde ağlayıp duruyorum
hoşbuldum kızlar
karataydan önce 2 kilo vermiştim karataya başladıktan sonra 3 kilo verdim
önerilerini dikkate alcam. sebzelerimi genelde köylü pazarından alıyorum. ne kadar güvenilir olur bilmiyorum ama en azından halden gelenlerden daha tazedir.
zeytin yağı kendi bahçemizin zeytinlerinden tamamiyle doğal. tereyağını kaynanam ineğini satmadan önce o veriyordu şimdi komşularından alıyorum.yoğurdumu kendim mayalıyorum.
ben bu kuruyemiş işine alışamadım sanki 1 çay bardağı ceviz yediğimde kilo alacakmışım gibime geliyor:18:
bu arada buda öğle yemeğim. çorba yoğurt çorbası annem salçalı yapıyor, ıspanağı bulgurlu yapmıştım ama biraz fazla kaçırmışım bulgurunu :26:
Eki Görüntüle 1038386
Hani, nerde nerde.
Böyle tepkiler daha azimle devam etmemizi sağlıyor, ama bana tepkilerde farklı olabiliyor, ben yine de ısrarla devam ediyorum, arada kendi isteğimle, ısrar olmadan kaçamaklar yapıyorum.
aklına gelen her şekilde tüket uydur uydur yapYeterki karataya uygun olsun,,,,,ben bazen bol nane ve zeytinyağı koyuyorum kemiklere faydalıymış,,,,,bazen dereotu,,,kimisi marul doğruyor,,,,ceviz at,, kuruyemişlerden at,,,,,
tammam uydur uydur yerimm
Canim kedicigim,su egzersiz bile,benim gibi elliuc yasinda olupta diz agrisindan hareketlerim kisitliyken,oyle faydasi oldu ki.Gecengun markete gittim,selam verdim girdim,kasada oturan hanim arkamdan ismimle seslendi,siz ne yaptiniz allahaskina,yoksa ben mi yanlis goruyorum dedi.Oyle hosuma gitti ki anlatamam.Onun icin hem moral acisindan hem de goruntu bakimindan insan adeta yenileniyor ve ariniyor.
geçen günde 1 küçük havuç rendeledim sarımsak ve zeytinyağı ekledim yedim akşam yemek için gecikmiştim oyüzden böle bişi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?