Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

3 öğün yaparken 3ü de tıka basa olmasın biri hafif olsun canım,,,insanın hergünü aynı olmuyor bazen hiç acımazken bazen hep acıkıyorsun geçen haftalarda bende öyleydim hep acıkıyordum,,,yemeklere un katıyormusun[/QUOTE]

Seker ve un kesinlikle kullanmiyorum.reflu için surubum var tadi şekerli diye onu bile icemiyorum dişlerimi yatarken değil en son yemekten sonra fircaliyorum.bir de su limon yapamayacagim sanirim mideme o kotu geldi.

Canimm fmgenccigim,iyilik,saglik haberlerini okuyunca cok memnun oluyorum canim yavrum benim.

Sağol canım ablacım.. bende senin güzel haberlerini okudukç mutlu oluyorum.. güzel tepkiler başlamış devamı gelir inşallah... yaz geliyo dediğin gibi incelince üstümüzdekiler herkes farkedecek... tüm kış çabaladık sonucu harika olacak

Seker ve un kesinlikle kullanmiyorum.reflu için surubum var tadi şekerli diye onu bile icemiyorum dişlerimi yatarken değil en son yemekten sonra fircaliyorum.bir de su limon yapamayacagim sanirim mideme o kotu geldi.[/QUOTE]

Direk limonunu suyunu mu sıkıp içiyosunuz suyunuza... ben şu.şekilde tüketiyorum belki faydası olr rahatsız etmez midenizi... limonu dilimleyip sürahime atıyorum.. iş yerinde gün boyu bunu içiyorum.. tadıda hoş hafif oluyor

Seker ve un kesinlikle kullanmiyorum.reflu için surubum var tadi şekerli diye onu bile icemiyorum dişlerimi yatarken değil en son yemekten sonra fircaliyorum.bir de su limon yapamayacagim sanirim mideme o kotu geldi.[/QUOTE]

Sevgili devrim 7779,Karatay tarzi beslenme yontemini bire bir uygularsaniz,bir muddet sonra reflu dahil butun sindirim sistemi problemlerine cok iyi geldigini goreceksiniz.-Tabii ki dr. kontrolunde- reflu ilaci kullanmaniza gerek kalmayacak.

Bende dilimleyip atıyorum, görüntüsü de çok güzel oluyor. Bazen nane de atıyorum.

Insaallah fmgenccigim,yuce rabbim cumlemizi saglikli,mutlu,civil civil yazlara eristirsin,fit ve citir olarak emeklerimizin karsiligini alalim.Canim Gulcugum,ne guzel bir olaya vesile oldun,sagolasin birtanem.

Seker ve un kesinlikle kullanmiyorum.reflu için surubum var tadi şekerli diye onu bile icemiyorum dişlerimi yatarken değil en son yemekten sonra fircaliyorum.bir de su limon yapamayacagim sanirim mideme o kotu geldi.

Direk limonunu suyunu mu sıkıp içiyosunuz suyunuza... ben şu.şekilde tüketiyorum belki faydası olr rahatsız etmez midenizi... limonu dilimleyip sürahime atıyorum.. iş yerinde gün boyu bunu içiyorum.. tadıda hoş hafif oluyor
[/QUOTE]

Bir bardak suya yakladik yarim limonu kullanıyorum bu arada bardak büyükçe boyda.peki sizin yöntemde limonun vitamini kacmiyor mu.bir sure sonra öyle olurmuş diye duydum ama iyi fikir ben sürekli kalkip koyuyordum.

[İnşallah caniNANSU60;34607384]Seker ve un kesinlikle kullanmiyorum.reflu için surubum var tadi şekerli diye onu bile icemiyorum dişlerimi yatarken değil en son yemekten sonra fircaliyorum.bir de su limon yapamayacagim sanirim mideme o kotu geldi.[/QUOTE]

Sevgili devrim 7779,Karatay tarzi beslenme yontemini bire bir uygularsaniz,bir muddet sonra reflu dahil butun sindirim sistemi problemlerine cok iyi geldigini goreceksiniz.-Tabii ki dr. kontrolunde- reflu ilaci kullanmaniza gerek kalmayacak.[/QUOTE]

İnsallah canim.çünkü midemde yok yok.mide ve bagirsaklarima iyi gelsin bbaşka birşeyistemem.insanin neresi agrirsa cani orda oolurmuş derler ya o hesap.sağol bilgi icin her gecen gün daha da seviyorum bu diyeti.sabahlari erken ve zinde uyaniyorum.yemekten sonra da agirlik cokmuyor hic.

Bir bardak suya yakladik yarim limonu kullanıyorum bu arada bardak büyükçe boyda.peki sizin yöntemde limonun vitamini kacmiyor mu.bir sure sonra öyle olurmuş diye duydum ama iyi fikir ben sürekli kalkip koyuyordum.[/QUOTE]

Kaçar mı blemiyorum vitamini ama sağlıklı yaşıyoruz sayfasındaki okan beylerde öyle içiyorlardı herhalde sıkıntı olsa yapmazlar diye düşündü şimdi..

karatayın dediği herşeyi doyana kadar ye yeterki aç kalma kg almaz verriisin aç kalırsan kg alırsın, menüm güzel ıspanağın içindeki zaten 2-3 kaşığı geçmez
bilemiyorum artık cuma gunu kılomu nasıl soyluycem sızlere:)) evet yaa hem herseyı yoyorum hemde ağlayıp duruyorum

Hani, nerde nerde.
:
köy.pi diye bir marka arkadaşımın arkadaşı yapıyor, cağr.ı ve onu.r marketlerde satılıyormuş güvenilirmiş free range imiş
Ben bile senin kadar kaçamak yapmıyorum.
evet kediciğim sana katılıyorum
Afiyet olsun. Çok güzel görünüyor, aç değildim acıktım.

sen hamile falan olsan yandık

Ablacim kimbilir nasil mutlu olmussundur.. Banada karsi komsum bugun dedi zayiflammissin diye ustumde kaban varken..2 aya yakindir yoklardi trdeydi kadin .kapidan kapiya gorusuyoruz yani hic kiyafetli gormedi beni o bile cok hosuma gitti. dun sohbettede herkes nasil kuculmussun cok zayifladin filan dediler napiosun diye sordular dedim gordugunuz gibi bos cay iciyorum sizing yediklerinizi yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…