Havuç salatası olmuş, normalini kavuruyorlar, onun için yemiyorum. Ben de bu şekilde yaparım.
Yoğurda 1 çay kaşığı zerdeçal, zencefil, tarçın ve zeytinyağı katıyorum, bu aralar keten tohumu da ekliyorum. Birde acı biberle güzel oluyor.
haketttin bunu ısrarlara kanmıyoruz çünkü karatay yapıyoruz
Azıcık kuru nanede atılabilir...denedim güzel oluyor ...
Fmgennnnnnnççççç napıyonnnn
Canimm fmgenccigim,iyilik,saglik haberlerini okuyunca cok memnun oluyorum canim yavrum benim.
3 öğün yaparken 3ü de tıka basa olmasın biri hafif olsun canım,,,insanın hergünü aynı olmuyor bazen hiç acımazken bazen hep acıkıyorsun geçen haftalarda bende öyleydim hep acıkıyordum,,,yemeklere un katıyormusun
3 öğün yaparken 3ü de tıka basa olmasın biri hafif olsun canım,,,insanın hergünü aynı olmuyor bazen hiç acımazken bazen hep acıkıyorsun geçen haftalarda bende öyleydim hep acıkıyordum,,,yemeklere un katıyormusun
q
Direk limonunu suyunu mu sıkıp içiyosunuz suyunuza... ben şu.şekilde tüketiyorum belki faydası olr rahatsız etmez midenizi... limonu dilimleyip sürahime atıyorum.. iş yerinde gün boyu bunu içiyorum.. tadıda hoş hafif oluyor
Seker ve un kesinlikle kullanmiyorum.reflu için surubum var tadi şekerli diye onu bile icemiyorum dişlerimi yatarken değil en son yemekten sonra fircaliyorum.bir de su limon yapamayacagim sanirim mideme o kotu geldi.
Direk limonunu suyunu mu sıkıp içiyosunuz suyunuza... ben şu.şekilde tüketiyorum belki faydası olr rahatsız etmez midenizi... limonu dilimleyip sürahime atıyorum.. iş yerinde gün boyu bunu içiyorum.. tadıda hoş hafif oluyor
Bende dilimleyip atıyorum, görüntüsü de çok güzel oluyor. Bazen nane de atıyorum.
karatayın dediği herşeyi doyana kadar ye yeterki aç kalma kg almaz verriisin aç kalırsan kg alırsın, menüm güzel ıspanağın içindeki zaten 2-3 kaşığı geçmezhoşbuldum kızlar
karataydan önce 2 kilo vermiştim karataya başladıktan sonra 3 kilo verdim
önerilerini dikkate alcam. sebzelerimi genelde köylü pazarından alıyorum. ne kadar güvenilir olur bilmiyorum ama en azından halden gelenlerden daha tazedir.
zeytin yağı kendi bahçemizin zeytinlerinden tamamiyle doğal. tereyağını kaynanam ineğini satmadan önce o veriyordu şimdi komşularından alıyorum.yoğurdumu kendim mayalıyorum.
ben bu kuruyemiş işine alışamadım sanki 1 çay bardağı ceviz yediğimde kilo alacakmışım gibime geliyor:18:
bu arada buda öğle yemeğim. çorba yoğurt çorbası annem salçalı yapıyor, ıspanağı bulgurlu yapmıştım ama biraz fazla kaçırmışım bulgurunu :26:
Eki Görüntüle 1038386
bilemiyorum artık cuma gunu kılomu nasıl soyluycem sızlere:)) evet yaa hem herseyı yoyorum hemde ağlayıp duruyorum
köy.pi diye bir marka arkadaşımın arkadaşı yapıyor, cağr.ı ve onu.r marketlerde satılıyormuş güvenilirmiş free range imişHani, nerde nerde.
:
Ben bile senin kadar kaçamak yapmıyorum.
Afiyet olsun. Çok güzel görünüyor, aç değildim acıktım.
salatalık yemeye başlıyayım bende selenin sassy suyunu denicem..ssen nane diyince aklıma geldi bak yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?