3 öğün yaparken 3ü de tıka basa olmasın biri hafif olsun canım,,,insanın hergünü aynı olmuyor bazen hiç acımazken bazen hep acıkıyorsun geçen haftalarda bende öyleydim hep acıkıyordum,,,yemeklere un katıyormusun
Insaallah fmgenccigim,yuce rabbim cumlemizi saglikli,mutlu,civil civil yazlara eristirsin,fit ve citir olarak emeklerimizin karsiligini alalim.Canim Gulcugum,ne guzel bir olaya vesile oldun,sagolasin birtanem.
canan hocada bu şekilde tavsiye ediyor, yarım limon çok fazla mideyi mahveder tabiiki ....günde kaç limon tüketiyorsunBir bardak suya yakladik yarim limonu kullanıyorum bu arada bardak büyükçe boyda.peki sizin yöntemde limonun vitamini kacmiyor mu.bir sure sonra öyle olurmuş diye duydum ama iyi fikir ben sürekli kalkip koyuyordum.
Bugun temizlik vardi ;kadina dadanmasinlar diye cocuklari parka goturdum 1.5 saat filan kaldik . eve gelince yemek yaparken biran basim doner gibi oldu tansiyonummu kansekerimmi dustu anlamadim bayilicam sandim orda cokokrem vardi hemen bir parmak aldim ufacik bir parmak agzim tadlansin diye akabindede hemen yogurt yedim yarim nutella kavanozu ... ondan 1 saat sonrada yemegimi yedim
işte bu olmamış keşke kayısı yeseydin oda şekerli bu 2 oldu
Bugun temizlik vardi ;kadina dadanmasinlar diye cocuklari parka goturdum 1.5 saat filan kaldik . eve gelince yemek yaparken biran basim doner gibi oldu tansiyonummu kansekerimmi dustu anlamadim bayilicam sandim orda cokokrem vardi hemen bir parmak aldim ufacik bir parmak agzim tadlansin diye akabindede hemen yogurt yedim yarim nutella kavanozu ... ondan 1 saat sonrada yemegimi yedim
Afiyet olsun, kahvaltında porkalalla kayısı arasında seçim yapman gerekiyor. İkisi birlikte fazla.güzel menümü de size sunmaktan şeref duyarım
sabah 2 koca bardak su
kahvaltım:
3 tane kuru kayısı
yeşil zeytin
domates
maydonoz
yarım çay bardağı ceviz
1 tane portakal (orta boy)
şekersiz çay
tereyağında 2 tane yumurta
ara yaptım bugün nedense bi an canavara dönüştüm
1 avuç fıstık+1 avuç ayçekirdeği
öğlen:
menemen
şekersiz çay
az köy peyniri
akşam:
kıymalı karnabahar
yoğrutlu semizotu
su: 2.5+
spor: 50 dakka merdiven inip çıktım (arada koşarak çıktım :))
bugüniçimde bi canavar var ama ben onu sıkı sıkı tuttumiyiki ders çalışıyorum konsantrem oraya gidiyor
Afiyet olsun, kahvaltında porkalalla kayısı arasında seçim yapman gerekiyor. İkisi birlikte fazla.
ayyy bak onu atlamışım neyse ama sabah yedim erimiştir şimdiye
Yağa dönüşmüştür.Şaka şaka.
hayyıırrrrr
ama ama olamazzzzzz
olan oldu geçti bitti hooppp
bi daha yapmam ya o ya o :) %50 şansım var
sen kaç kilosun şuan?kaç kilodan iniş yaptın sorsam?
sen kaç kilosun şuan?kaç kilodan iniş yaptın sorsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?