Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Seker ve un kesinlikle kullanmiyorum.reflu için surubum var tadi şekerli diye onu bile icemiyorum dişlerimi yatarken değil en son yemekten sonra fircaliyorum.bir de su limon yapamayacagim sanirim mideme o kotu geldi.[/QUOTE]

karatayı kaçamaksız yaptıkça reflü de düzeliyor, diş macunuda leptini bozarmış zaten iyi yapıyorsun

Aramiza yeni katilan arkadaslarr hepiniz hosgeldiniz.. Buradaki guzel insanlarin guzel enerji ve destegiyle kilocuklar gidiyor dogru yerdesiniz

Bugun temizlik vardi ;kadina dadanmasinlar diye cocuklari parka goturdum 1.5 saat filan kaldik . eve gelince yemek yaparken biran basim doner gibi oldu tansiyonummu kansekerimmi dustu anlamadim bayilicam sandim orda cokokrem vardi hemen bir parmak aldim ufacik bir parmak agzim tadlansin diye akabindede hemen yogurt yedim yarim nutella kavanozu ... ondan 1 saat sonrada yemegimi yedim

Insaallah fmgenccigim,yuce rabbim cumlemizi saglikli,mutlu,civil civil yazlara eristirsin,fit ve citir olarak emeklerimizin karsiligini alalim.Canim Gulcugum,ne guzel bir olaya vesile oldun,sagolasin birtanem.

Bir bardak suya yakladik yarim limonu kullanıyorum bu arada bardak büyükçe boyda.peki sizin yöntemde limonun vitamini kacmiyor mu.bir sure sonra öyle olurmuş diye duydum ama iyi fikir ben sürekli kalkip koyuyordum.
canan hocada bu şekilde tavsiye ediyor, yarım limon çok fazla mideyi mahveder tabiiki ....günde kaç limon tüketiyorsun

Son düzenleme:

işte bu olmamış keşke kayısı yeseydin oda şekerli bu 2 oldu

uyaninca karbonatli su

10.00 kkk+1 mandalina+yesil cay

15.00 1parmak cokokrem+yarim kase yogurt

16.00 ispanak kavurma+2 tavuk but+1lase pulbiberli yogurt

18.30 yesil cay

su pek icemedim bugun ama daha gun bitmedi

spor: Tibet 13lu+platesle jillian karisimi bikac hareket+plank yine hepsi 20dkyi bulmustur

Bugun 2 tane teyze parktan gelirken yaklasti bana 65 yaslarindalar tahminim .. Bana dediki bir soru sorabilirmiyim buyrun dedim aile mutlulugu sizce neye bagli dedi kadin sasirdim bende adres sorcak sandim :)) istiklalde roportaj yapiolar sanirsin :))) karsilikli sevgiye guvene dedim. peki sevgi olmazsa dedi. sevgi olmazsa koy kac dedim yani birak git :))) ama biz aile saadetini tevratta bulduk dedi bir hisim biz kuran okuyoruz tevratla isimiz yok dedim sizde kuran okuyun ; biz okuduk mutlulugu onda bulduk dedi ozaman bidaha kuran okuyun dedim aldim kizlari ilerledim .. dahada arkamdan bisey diolardi .. bakude bunuda gordum gunduz gunduz misyoner neneler :)) yavrum ecede dioki anne kuran cok guzel bir kitap dimi biz hep onu okuruz onu cok severiz . iste bitmez benim maceralarim

vee ben gelddiimmm biraz ara verdim bi bakim dedim naparsınız burda :)

güzel menümü de size sunmaktan şeref duyarım

sabah 2 koca bardak su

kahvaltım:
3 tane kuru kayısı
yeşil zeytin
domates
maydonoz
yarım çay bardağı ceviz
1 tane portakal (orta boy)
şekersiz çay
tereyağında 2 tane yumurta

ara yaptım bugün nedense bi an canavara dönüştüm
1 avuç fıstık+1 avuç ayçekirdeği

öğlen:
menemen
şekersiz çay
az köy peyniri

akşam:
kıymalı karnabahar
yoğrutlu semizotu

su: 2.5+
spor: 50 dakka merdiven inip çıktım (arada koşarak çıktım :))

bugüniçimde bi canavar var ama ben onu sıkı sıkı tuttum iyiki ders çalışıyorum konsantrem oraya gidiyor

Afiyet olsun, kahvaltında porkalalla kayısı arasında seçim yapman gerekiyor. İkisi birlikte fazla.

İncir uyutması

Sabah 5 tibet egzersizi 11 tekrar

Yoğurt karışımım

Kahvaltı 11:30
Zeytin
Peynir
2 yumurta
Yeşil mercimek salatası
Kıvırcık, maydanoz
Ceviz, kabak çekirdeği
Siyah çay

Akşam Yemeği 17:15
Yeşil mercimek çorbası
4 köfte

Gün içinde 1 litreden fazla su, 2 bardağı karbonatlı su olarak içtim.
50-50-100=200 ad. squat gün içinde

Akşam eve gidince jillian ripped level 2/2 yapacağım.

sen kaç kilosun şuan?kaç kilodan iniş yaptın sorsam?

45.7 idim galiba en son ama annem tartının yerini değiştirmiş ondan önceki hafta 44.7'ye de düşmüştüm. 50 kg.'dan iniş yaptım, 4 kasımda başladım karataya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…