45.7 idim galiba en son ama annem tartının yerini değiştirmiş ondan önceki hafta 44.7'ye de düşmüştüm.50 kg.'dan iniş yaptım, 4 kasımda başladım karataya.
Afiyet olsun, kahvaltında porkalalla kayısı arasında seçim yapman gerekiyor. İkisi birlikte fazla.
Ablacim kimbilir nasil mutlu olmussundur.. Banada karsi komsum bugun dedi zayiflammissin diye ustumde kaban varken..2 aya yakindir yoklardi trdeydi kadin .kapidan kapiya gorusuyoruz yani hic kiyafetli gormedi beni o bile cok hosuma gitti. dun sohbettede herkes nasil kuculmussun cok zayifladin filan dediler napiosun diye sordular dedim gordugunuz gibi bos cay iciyorum sizing yediklerinizi yemiyorum
Eki Görüntüle 1038679
Bugün ki denememiz yeşil fasulye usulü pişmiş kavrulmamış zeytinyağlı bakla😀tabi ki üstüne sarımsaklı yoğurt ile efenim😃
Offf ne güzel. Ama ben yiyemem, bizde hiç yapılmaz. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler Canan Hanım keşke yanyana olsakta tattırsaydım size de 😃Afiyet olsun sevgili selensum.
iyi akşamlar herkese bu akşamki mönüm bı kase fındık ve badem bır kase yoğurt
bılemedım ıyımı kotumu sormak ıstedım sızlere
Ama sen kocaman kızsın deneyebilirsin şekerim😀çooook faydalı biz de bir de baklanın içi ile bulgur pilavı da yapılır ha unutmadan bakla ezmesi var fava adı burada ona beton derler çünkü yiyince 24 saat acıkmazsın😃şu an mideme iniyor beni meşgul etme lütfen😀
Teşekkürler Canan Hanım keşke yanyana olsakta tattırsaydım size de 😃
Sabahta yedin mi kuruyemiş. Akşam çok yememeye çalış ve 1 çay bardağını aşma. Yemeğin yokmuydu?
teyzelerde şaşırmış artık :44:Bugun 2 tane teyze parktan gelirken yaklasti bana 65 yaslarindalar tahminim .. Bana dediki bir soru sorabilirmiyim buyrun dedim aile mutlulugu sizce neye bagli dedi kadin sasirdim bende adres sorcak sandim :)) istiklalde roportaj yapiolar sanirsin :))) karsilikli sevgiye guvene dedim. peki sevgi olmazsa dedi. sevgi olmazsa koy kac dedim yani birak git :))) ama biz aile saadetini tevratta bulduk dedi bir hisim biz kuran okuyoruz tevratla isimiz yok dedim sizde kuran okuyun ; biz okuduk mutlulugu onda bulduk dedi ozaman bidaha kuran okuyun dedim aldim kizlari ilerledim .. dahada arkamdan bisey diolardi .. bakude bunuda gordum gunduz gunduz misyoner neneler :)) yavrum ecede dioki anne kuran cok guzel bir kitap dimi biz hep onu okuruz onu cok severiz . iste bitmez benim maceralarim
vee ben gelddiimmmbiraz ara verdim bi bakim dedim naparsınız burda :)
hafif olmuş bugün yediklerinden sonra bu iyi ama kedininde dediği gibi kuruyemiş fazla olmuşiyi akşamlar herkese bu akşamki mönüm bı kase fındık ve badem bır kase yoğurt
bılemedım ıyımı kotumu sormak ıstedım sızlere
afiyet olsun canımEki Görüntüle 1038679
Bugün ki denememiz yeşil fasulye usulü pişmiş kavrulmamış zeytinyağlı bakla😀tabi ki üstüne sarımsaklı yoğurt ile efenim😃
Offf ne güzel. Ama ben yiyemem, bizde hiç yapılmaz. :)
Gercektende sevgili babymomcigim,hem tartida hem de kiyafetlerde gorulup hissedliyor ama bir de bir baskasi tarafindan da belirtilince insan cok mutlu oluyor.Iyi ki yapmisim,yapiyorum,aman bozmayayim diyor,daha da bir heves ve guc geliyor.Ayrica topigimizin bir guzel enerjisi de sensin canim benim.
sabah...09.00.........1 bardak kefir
............10.30.................KKK
öğlen...16.30.........kedi usulü yoğurt
akşam..18.00.........1 bardak kefir
............19.00................2 kaşık nohut, ciğer, salata, omega3 ve antioksidan...
spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
..........................öğlen...1 saat yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
sabah...09.00.........1 bardak kefir
............10.30.................KKK
öğlen...16.30.........kedi usulü yoğurt
akşam..18.00.........1 bardak kefir
............19.00................2 kaşık nohut, ciğer, salata, omega3 ve antioksidan...
spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
..........................öğlen...1 saat yürüyüş ve 30 dkk aletli spor
hafif olmuş bugün yediklerinden sonra bu iyi ama kedininde dediği gibi kuruyemiş fazla olmuş
afiyet olsun canım
hayret ilk defa canı çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?