Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlarrr bu öğlen çok kaçırdım( akşama bıraz daha azaltayım porsıyonumu.yogurdu sade mı tuketıyorsunuz?keten tohumuyla yedıgınızı bılıyorum?baska ne sekılde tuketıyorsunuz?

ben bir suç işledm az önce.iş arkadaşım zorla bana bır dılım yas pasta yedırdı(( cok ısrar ettı.bısey dıyemedım:))
bugun en az 6 km yol yuruycem.bu tatlıyı yok etmek ıcın

iyi akşamlar herkese bu akşamki mönüm bı kase fındık ve badem bır kase yoğurt
bılemedım ıyımı kotumu sormak ıstedım sızlere

ben bugun sana biraz acı konuşacağım.. senın ıyılıgın ıcın olduğunu varsayrasan uzulmeyecegını düşünüyorum;

yazdıklarını bi okumanı ıstıyorum tekrar.. hata.. ustune bır daha hata.. bır daha..

sanırım kafanda bu işi bıtıremedin sen.. kafa olarak hazır olmazsan bu iş yürümez.. mesela benım kafa olarak hazır olmam cok uzun sürer.. ama hazır olduğumda önümde dag dursa dayanmaz.. once sen bu işi kafanda bitir Koza.. hazır degılsın.. olmadığın ıcın de çırpınıyorsun.. sonuca ulaşamadığın ıcın de uzuluyorsun.. oglen kaçırmışsın.. ustune pasta yemişsin.. onu da tamır edeyım derken aksam yememen gereken çerezi yemıssın..

benim eşim de uc kısılık metabolızma var.. yanı adam yedıgı her seyı yarım saat sonra enerjıye donusturuyor, sıfır yag var vücudunda Allah vergısı, gece yatmadan once mantı yer yatar, evden kek eksık olmaz bizde.. nutella kavanozu, cıkolata, bıskuvıler hep doludur bızde dolapta.. o dolabı her gun acıyorum, her gun kendılerı ıle selamlaşıyorum,tekmıl verıyorum.. ben lokumu cok severim.. taaa ne zamandan kalma lokumlarım durur cam vakumlu kaplarda, arada tozlarını alıyorum.. bu hafta yaptığım kaçamak oğluma hazırladığım nesquık sütünden bi lokma ıcmek oldu, o da çocuğa ayarlayayım dıye.. cok tatlı ıcmez kendısı..

Gül abla dediki kılo vermek ıstıyorsan kayısı yeme, meyve yeme, bulgurdan uzak dur.. bak bu hafta menulerıme bır goz gezdır, hıc bırı yok.. tansıyonum dusuk, regl oldum.. dun geceden çarpıntım olduğum ıcın uykusuz kaldım.. ben yıne de 45 dk bugun yurudum.. hemen hemen senınle aynı zamanlardan berıdır bu topıkteyız.. bak ben kendımı hazırlamışım, bır de kendıne bak lütfen.. şapkanı önüne çıkar, sarsıl,kendıne gel, ne ıstedıgıne karar ver.. soyun aynanın karsısına gec, kendıne bır bak.. ben oyle yapıyorum,hem de her gun.. bu bana gercegı cok ıyı hatırlatıyor.. yüzüme yüzüme vuruyor.. unutamıyorum,atlayamıyorum,kaçamıyorum..

lütfen bana kırılma,uzulme.. once gerçekten ne ıstedıgıne karar ver.. iyi düşün.. cunku kendını kandırdığın ıcın en cok acı çeken sensin.

Yaz gelsin artık.

Gül abla birşey paylaşmıştı, dur hemen paylaşayım.
Eki Görüntüle 1038272

aynen oyle valla..

ne kadar güzel.. her halıyle hazır devam edıyorum dıyorsun.

geçen günde 1 küçük havuç rendeledim sarımsak ve zeytinyağı ekledim yedim akşam yemek için gecikmiştim oyüzden böle bişi yaptım

enn guzelını yapmışsın..

ıyı demıssın ay balam

Seker ve un kesinlikle kullanmiyorum.reflu için surubum var tadi şekerli diye onu bile icemiyorum dişlerimi yatarken değil en son yemekten sonra fircaliyorum.bir de su limon yapamayacagim sanirim mideme o kotu geldi.

karatayı kaçamaksız yaptıkça reflü de düzeliyor, diş macunuda leptini bozarmış zaten iyi yapıyorsun[/QUOTE]

vay anasını bır sey daha ogrendık ıyı mı??

ölçünü verişini seveyim senin.. yarım nutella kavanozu yalnız

yapma yaw.. pehh pehh pehh..

en güzeli Canan hanımcım.. ben de oyle.. belkı tartıda goremıyorum bır sey ama 40 bedenden 38 beden pantolunun ıcıne gırer oldum.. ne kadar güzel.

hafif olmuş bugün yediklerinden sonra bu iyi ama kedininde dediği gibi kuruyemiş fazla olmuş

afiyet olsun canım

hayret ilk defa canı çekmedi
Aslında canım çekti.

karatayı kaçamaksız yaptıkça reflü de düzeliyor, diş macunuda leptini bozarmış zaten iyi yapıyorsun

vay anasını bır sey daha ogrendık ıyı mı??
Bende tatlandırıcısız zannedip parado...x kullanıyordum onda da saccharin varmış. Tuzlu bir tadı var. Yemekten sonra fırçalıyorum zaten dişlerimi.

Ben eve gelince de 19:15 gibi incir uyutması yedim, öcünü almak isteyenler alabilir.

bende konuşam bari :)
oy oy çok darlandım bugün

sınavlar ne zaman

evde yaş pasta furyası var bakalım sonuç nasıl olacak

kız kardeşim hasta yatıyor öksürüp duruyor, kız okuldan geldi ayağını çıkarırken seslendi bana bişey alıp gelirmisin dedi tamam teyze ne alacağım deyince pasta dedi kız şaşırdı ne pastası :44: bende kız kardeşimin taklitini yaparak dedim ki hastayım hasta canım ister pasta canım tatlı istedi
çikolatalı cheesecake bide kendin ne istersen al dedi, kız çıktı karşıda zerdal.i diye yeni bir bistro açılmıştı oraya gitmiş 3 çeşit almış gelmiş teyze hiç birini beğenmedi bu nasıl cheescake dedi , kız teyze küçüğü yoktu adam büyükten kesip verdi dedi ama teyzede bir tafra hiç birini yemiycem iişte dedi sinirlendi gitti yattı kalktım pastalara baktım bir sürü yaşpasta git tek olanları değiştir kesik kalsın dedim kız anne teyzemin istediği yok niye gideyim dedi içerden bir ses ben gider orada yerimmm.... ya sabır dedim sesimi çıkarmadım .......

kedi pastaları görsen süper resmini çekip koysam canın çeker

Bende kefir mayalayacagim nasil olur ? Acaba hem tok tutup hem leptin i bozmuyor mu ?

sabah: 9:00

karbonatlı su + ıkı bardak ılık su + bır parça peynır

11:00 KKK

ara: bir cay bardağı kefir ( 16:00)

aksam 18:00

bır kase brokolı ustune sarımsaklı yoğurt + ıkı kalem tavuk gogsu + 2 kasık kerevız saplarından kavurma. antıoksıdan

Son düzenleme:

Ahh ablacım ahhh sen bide bizde olsan da görsen hergün neler yeniyor... hiç örnek almıyolar bizleri valla keşke alsalar demi ama nerdeeeee hergün işten gelirken bzimki kolasını abur cuburunu alır gelr... yetmez mısır patlatır... dışarı çıkınca ille fast food lara yapışır srekli yanımda gezen bir bomba... ama benuyuyo muyumm tabi ki hayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…