kızlarrr bu öğlen çok kaçırdım( akşama bıraz daha azaltayım porsıyonumu.yogurdu sade mı tuketıyorsunuz?keten tohumuyla yedıgınızı bılıyorum?baska ne sekılde tuketıyorsunuz?
ben bir suç işledm az önce.iş arkadaşım zorla bana bır dılım yas pasta yedırdı(( cok ısrar ettı.bısey dıyemedım:))
bugun en az 6 km yol yuruycem.bu tatlıyı yok etmek ıcın
iyi akşamlar herkese bu akşamki mönüm bı kase fındık ve badem bır kase yoğurt
bılemedım ıyımı kotumu sormak ıstedım sızlere
ben bugun sana biraz acı konuşacağım.. senın ıyılıgın ıcın olduğunu varsayrasan uzulmeyecegını düşünüyorum;
yazdıklarını bi okumanı ıstıyorum tekrar.. hata.. ustune bır daha hata.. bır daha..
sanırım kafanda bu işi bıtıremedin sen.. kafa olarak hazır olmazsan bu iş yürümez.. mesela benım kafa olarak hazır olmam cok uzun sürer.. ama hazır olduğumda önümde dag dursa dayanmaz.. once sen bu işi kafanda bitir Koza.. hazır degılsın.. olmadığın ıcın de çırpınıyorsun.. sonuca ulaşamadığın ıcın de uzuluyorsun.. oglen kaçırmışsın.. ustune pasta yemişsin.. onu da tamır edeyım derken aksam yememen gereken çerezi yemıssın..
benim eşim de uc kısılık metabolızma var.. yanı adam yedıgı her seyı yarım saat sonra enerjıye donusturuyor, sıfır yag var vücudunda Allah vergısı, gece yatmadan once mantı yer yatar, evden kek eksık olmaz bizde.. nutella kavanozu, cıkolata, bıskuvıler hep doludur bızde dolapta.. o dolabı her gun acıyorum, her gun kendılerı ıle selamlaşıyorum,tekmıl verıyorum.. ben lokumu cok severim.. taaa ne zamandan kalma lokumlarım durur cam vakumlu kaplarda, arada tozlarını alıyorum.. bu hafta yaptığım kaçamak oğluma hazırladığım nesquık sütünden bi lokma ıcmek oldu, o da çocuğa ayarlayayım dıye.. cok tatlı ıcmez kendısı..
Gül abla dediki kılo vermek ıstıyorsan kayısı yeme, meyve yeme, bulgurdan uzak dur.. bak bu hafta menulerıme bır goz gezdır, hıc bırı yok.. tansıyonum dusuk, regl oldum.. dun geceden çarpıntım olduğum ıcın uykusuz kaldım.. ben yıne de 45 dk bugun yurudum.. hemen hemen senınle aynı zamanlardan berıdır bu topıkteyız.. bak ben kendımı hazırlamışım, bır de kendıne bak lütfen.. şapkanı önüne çıkar, sarsıl,kendıne gel, ne ıstedıgıne karar ver.. soyun aynanın karsısına gec, kendıne bır bak.. ben oyle yapıyorum,hem de her gun.. bu bana gercegı cok ıyı hatırlatıyor.. yüzüme yüzüme vuruyor.. unutamıyorum,atlayamıyorum,kaçamıyorum..
lütfen bana kırılma,uzulme.. once gerçekten ne ıstedıgıne karar ver.. iyi düşün.. cunku kendını kandırdığın ıcın en cok acı çeken sensin.
aynen oyle valla..
hoşbuldum kızlar
karataydan önce 2 kilo vermiştim karataya başladıktan sonra 3 kilo verdim
önerilerini dikkate alcam. sebzelerimi genelde köylü pazarından alıyorum. ne kadar güvenilir olur bilmiyorum ama en azından halden gelenlerden daha tazedir.
zeytin yağı kendi bahçemizin zeytinlerinden tamamiyle doğal. tereyağını kaynanam ineğini satmadan önce o veriyordu şimdi komşularından alıyorum.yoğurdumu kendim mayalıyorum.
ben bu kuruyemiş işine alışamadım sanki 1 çay bardağı ceviz yediğimde kilo alacakmışım gibime geliyor:18:
bu arada buda öğle yemeğim. çorba yoğurt çorbası annem salçalı yapıyor, ıspanağı bulgurlu yapmıştım ama biraz fazla kaçırmışım bulgurunu :26:
Eki Görüntüle 1038386
ne kadar güzel.. her halıyle hazır devam edıyorum dıyorsun.
geçen günde 1 küçük havuç rendeledim sarımsak ve zeytinyağı ekledim yedim akşam yemek için gecikmiştim oyüzden böle bişi yaptım
enn guzelını yapmışsın..
Ablacim kimbilir nasil mutlu olmussundur.. Banada karsi komsum bugun dedi zayiflammissin diye ustumde kaban varken..2 aya yakindir yoklardi trdeydi kadin .kapidan kapiya gorusuyoruz yani hic kiyafetli gormedi beni o bile cok hosuma gitti. dun sohbettede herkes nasil kuculmussun cok zayifladin filan dediler napiosun diye sordular dedim gordugunuz gibi bos cay iciyorum sizing yediklerinizi yemiyorum
Seker ve un kesinlikle kullanmiyorum.reflu için surubum var tadi şekerli diye onu bile icemiyorum dişlerimi yatarken değil en son yemekten sonra fircaliyorum.bir de su limon yapamayacagim sanirim mideme o kotu geldi.
karatayı kaçamaksız yaptıkça reflü de düzeliyor, diş macunuda leptini bozarmış zaten iyi yapıyorsun[/QUOTE]
vay anasını bır sey daha ogrendık ıyı mı??
Bugun temizlik vardi ;kadina dadanmasinlar diye cocuklari parka goturdum 1.5 saat filan kaldik . eve gelince yemek yaparken biran basim doner gibi oldu tansiyonummu kansekerimmi dustu anlamadim bayilicam sandim orda cokokrem vardi hemen bir parmak aldim ufacik bir parmak agzim tadlansin diye akabindede hemen yogurt yedim yarim nutella kavanozu ... ondan 1 saat sonrada yemegimi yedim
ölçünü verişini seveyim senin.. yarım nutella kavanozu yalnız
Bugun 2 tane teyze parktan gelirken yaklasti bana 65 yaslarindalar tahminim .. Bana dediki bir soru sorabilirmiyim buyrun dedim aile mutlulugu sizce neye bagli dedi kadin sasirdim bende adres sorcak sandim :)) istiklalde roportaj yapiolar sanirsin :))) karsilikli sevgiye guvene dedim. peki sevgi olmazsa dedi. sevgi olmazsa koy kac dedim yani birak git :))) ama biz aile saadetini tevratta bulduk dedi bir hisim biz kuran okuyoruz tevratla isimiz yok dedim sizde kuran okuyun ; biz okuduk mutlulugu onda bulduk dedi ozaman bidaha kuran okuyun dedim aldim kizlari ilerledim .. dahada arkamdan bisey diolardi .. bakude bunuda gordum gunduz gunduz misyoner neneler :)) yavrum ecede dioki anne kuran cok guzel bir kitap dimi biz hep onu okuruz onu cok severiz . iste bitmez benim maceralarim
yapma yaw.. pehh pehh pehh..
Gercektende sevgili babymomcigim,hem tartida hem de kiyafetlerde gorulup hissedliyor ama bir de bir baskasi tarafindan da belirtilince insan cok mutlu oluyor.Iyi ki yapmisim,yapiyorum,aman bozmayayim diyor,daha da bir heves ve guc geliyor.Ayrica topigimizin bir guzel enerjisi de sensin canim benim.
en güzeli Canan hanımcım.. ben de oyle.. belkı tartıda goremıyorum bır sey ama 40 bedenden 38 beden pantolunun ıcıne gırer oldum.. ne kadar güzel.