Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugünkü menümü yazıp artık evi toparlamaya başlamalıyım çünkü ayın 15 ine kadar taşınıyonummmm

Sabah kkk
Öğlen kky ( klasık kedicik yoğurdu )
Akşam yeşil mercimeği haşladım pul biber kimyon attım yedim.. yanında salata ve yoğurt bi de turşuyla ... .mutfağı topladım.. şimdi gidip yavaştan evi toplamaya başlayayım.. inşalah yetişir

Bende kefir mayalayacagim nasil olur ? Acaba hem tok tutup hem leptin i bozmuyor mu ?

kefir çok faydalıymış bende 1,5 ay önce başladım her gün mayalıyorum,,,,,,tok tutuyor aralarda içersen leptini bozar,,..ben sabah evden çıkarken içiyorum işe gidince de KKK yapıyorum,,,,kefir mayalamadan önce işe gidince KKK yapıyordum yapmam da 10.30 u buluyordu aç kalıyordum o saate kadar .....akşamda işten aç geliyorum hemen kefir içiyorum yemek hazırlanana kadar 1 saat geçiyor ,,,,kefir içmesem beyne açlık sinyali gidecek yemeğe kadar aç olduğum için yediklerim yağa dönüşecek

2 saat aç kalıyorsun yine.......KKK ne kadar erken olursa o kadar çok metabolizma çalışırmış.....5 km kosmus gıbı

cok güzel tıkıyor.. ben de cok sevıyorum bu ıcecegı.. ıkı saat dayanabılıyorum onu ıctıkten sonra..

benimkilerde öyle kızkardeşim kedi gibi yapmaya üşendiği için kahvaltıyı bile dısarda yapar işten geldim masada yabancı bir tabak aşağıdaki cafeden bişeyler söylemiş tabakla getirmişler ben yapıp hazırlarsam yer yoksa hep dısardan yer, gece yarısı acıkıncada evden yer, ..oğlan 3 ten sonra çıkar dısar da yer gece gelirken soda ekmek ve cola sını alır gelir,,,,küçük kızda onların aldıklarını görünce dayanamayıp yeronlar yokken karatay yapıyordu düzeni bozuldu,,,,,,,,,sabah kalkıyorum heryer bulaşık kimi bişey ler içmiş kimi yemiş .................düzensizlik almış başını gidiyor atsan atılmıyorlar satsan satılmıyorlar.......

2 saat aç kalıyorsun yine.......KKK ne kadar erken olursa o kadar çok metabolizma çalışırmış.....5 km kosmus gıbı

Gül ABLA, Kuzey ıle uyanma faslım uzun benım.. yatakta yarım saat keyıf yapar benimle.. onun pıjamalarını degıstır, yuzunu yıka, kendıne aynı ıslemı yap, ıkımıze bırden ayrı kahvaltı hazırla, kuzeye yedır.. ben anca başlıyorum yemeye.. maalesef..

umarım daha güzel seylere vesıledırr bu taşınma..

bende gelince yeşil mercimek haşladım salata ve çorbasını yaptım

aaaaa nereye taşınıyorsun, işe yakın mı,,,,,,,,,,,,yetişir yetişir ben 2 günde toplamıştım 3 çocuklu evi

daha öncede söylemiştin onunla keyif yapmak herşeye değer tabiiki......yürüyüşe rağmen kg veremezsen sorun sabahta demektir o zaman ona bir formül bulmaya calısırsın

daha öncede söylemiştin onunla keyif yapmak herşeye değer tabiiki......yürüyüşe rağmen kg veremezsen sorun sabahta demektir o zaman ona bir formül bulmaya calısırsın

Gül Abla bir beden ınceldim.. valla kılo cok da onemlı degıl benım ıcın,resmen süzüldüğümü goruyorum. ama dedıgını kulak arkası ettım dıgerlerı gıbı.. tamam.. daha da öne çekmeye calısacagım.

vay anasını bır sey daha ogrendık ıyı mı??

ölçünü verişini seveyim senin.. yarım nutella kavanozu yalnız

yapma yaw.. pehh pehh pehh..

en güzeli Canan hanımcım.. ben de oyle.. belkı tartıda goremıyorum bır sey ama 40 bedenden 38 beden pantolunun ıcıne gırer oldum.. ne kadar güzel.[/QUOTE]

Cok guzel baglamissin canimcim bende hergun aynaya bakiyorum ciplak.. atsam olmuo satsam olmuo.. ondan bi issirik bundan iki issirikla bu devram yurumuyor ..sadece kendini kandirmaktan baska bisey deil...

** yarim nutella kavanozu dedim di :) cunku yogurtlar kavanozda mayali :)) bizim evde tek tip kavanoz var bilmem anlatabildimmi :)))

super menu yine... olaydida yiyeydik

senin alınacak halin mi kalmışzaten hedefin altındasın

Arkadaslar yogurt her ogunde tuketilmili mi ?
Sebze olan öğünlerinde tüketirsen daha iyi olur. Karatayda et yanında tüketiliyor ama sen yine de et olan öğünlerinde yoğurt tüketmemeye çalış, etin yanında bolca yeşillik, salata olsun.

Koyma sakın. Ben sabah kurabiye, pasta, simit lezzetli şeyler satan bir yerin önünden geçiyorum, kokusu çok güzel gelirdi. Bir ara ayçekirdekli simide dadanmıştım, her sabah yiyordum. Artık hiç bakmıyorum.

Son düzenleme:

en güzeli de incelmek ,,,,vücuttaki zararlı toksinler ve yağlar gidiyor demek ki,,,zaten çokta kg yok senin olanlarda yavaş yavaş gider

Cok guzel baglamissin canimcim bende hergun aynaya bakiyorum ciplak.. atsam olmuo satsam olmuo.. ondan bi issirik bundan iki issirikla bu devram yurumuyor ..sadece kendini kandirmaktan baska bisey deil...

** yarim nutella kavanozu dedim di :) cunku yogurtlar kavanozda mayali :)) bizim evde tek tip kavanoz var bilmem anlatabildimmi :)))

super menu yine... olaydida yiyeydik [/QUOTE]

brokolı yok mu orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…