Kız kardeşinin morali iyi değil galiba. Canı sıkılıyor, pastalara saldırıyor.evde yaş pasta furyası var bakalım sonuç nasıl olacak
kız kardeşim hasta yatıyor öksürüp duruyor, kız okuldan geldi ayağını çıkarırken seslendi bana bişey alıp gelirmisin dedi tamam teyze ne alacağım deyince pasta dedi kız şaşırdı ne pastası :44: bende kız kardeşimin taklitini yaparak dedim ki hastayım hasta canım ister pastacanım tatlı istedi
çikolatalı cheesecake bide kendin ne istersen al dedi, kız çıktı karşıda zerdal.i diye yeni bir bistro açılmıştı oraya gitmiş 3 çeşit almış gelmiş teyze hiç birini beğenmedi bu nasıl cheescake dedi , kız teyze küçüğü yoktu adam büyükten kesip verdi dedi ama teyzede bir tafra hiç birini yemiycem iiştededi sinirlendi gitti yattı kalktım pastalara baktım bir sürü yaşpasta git tek olanları değiştir kesik kalsın dedim kız anne teyzemin istediği yok niye gideyim dedi içerden bir ses ben gider orada yerimmm.... ya sabır dedim sesimi çıkarmadım .......
kedi pastaları görsen süper resmini çekip koysam canın çeker
Gül ABLA, Kuzey ıle uyanma faslım uzun benım.. yatakta yarım saat keyıf yapar benimle.. onun pıjamalarını degıstır, yuzunu yıka, kendıne aynı ıslemı yap, ıkımıze bırden ayrı kahvaltı hazırla, kuzeye yedır.. ben anca başlıyorum yemeye.. maalesef..
Sebze olan öğünlerinde tüketirsen daha iyi olur. Karatayda et yanında tüketiliyor ama sen yine de et olan öğünlerinde yoğurt tüketmemeye çalış, etin yanında bolca yeşillik, salata olsun.
Koyma sakın.Ben sabah kurabiye, pasta, simit lezzetli şeyler satan bir yerin önünden geçiyorum, kokusu çok güzel gelirdi. Bir ara ayçekirdekli simide dadanmıştım, her sabah yiyordum. Artık hiç bakmıyorum.
Kız kardeşinin morali iyi değil galiba. Canı sıkılıyor, pastalara saldırıyor.
Cok guzel baglamissin canimcim bende hergun aynaya bakiyorum ciplak.. atsam olmuo satsam olmuo.. ondan bi issirik bundan iki issirikla bu devram yurumuyor ..sadece kendini kandirmaktan baska bisey deil...
** yarim nutella kavanozu dedim di :) cunku yogurtlar kavanozda mayali :)) bizim evde tek tip kavanoz var bilmem anlatabildimmi :)))
super menu yine... olaydida yiyeydik
en güzeli de incelmek ,,,,vücuttaki zararlı toksinler ve yağlar gidiyor demek ki,,,zaten çokta kg yok senin olanlarda yavaş yavaş gider
Afiyet olsun.sabah: 9:00
karbonatlı su + ıkı bardak ılık su + bır parça peynır
11:00 KKK
ara: bir cay bardağı kefir ( 16:00)
aksam 18:00
bır kase brokolı ustune sarımsaklı yoğurt + ıkı kalem tavuk gogsu + 2 kasık kerevız saplarından kavurma. antıoksıdan
Kötü birşey yoktur inşallah.makina müh 3. sınıf
:) önemli değil zaten yazacak bişeyler arıyorum çok sıkılddıımm bugün
Dün annem gözümün önünde tabağa minik minik, kıtır kıtır galetalardan döktü. Ben baktım o ne dedim.Ahh ablacım ahhh sen bide bizde olsan da görsen hergün neler yeniyor... hiç örnek almıyolar bizleri valla keşke alsalar demi ama nerdeeeeehergün işten gelirken bzimki kolasını abur cuburunu alır gelr... yetmez mısır patlatır... dışarı çıkınca ille fast food lara yapışır srekli yanımda gezen bir bomba... ama benuyuyo muyumm tabi ki hayır...
Yoksa İstanbul'a mı taşınıyorsun.Bugünkü menümü yazıp artık evi toparlamaya başlamalıyım çünkü ayın 15 ine kadar taşınıyonummmm
Sabah kkk
Öğlen kky ( klasık kedicik yoğurdu )
Akşam yeşil mercimeği haşladım pul biber kimyon attım yedim.. yanında salata ve yoğurt bi de turşuyla ... .mutfağı topladım.. şimdi gidip yavaştan evi toplamaya başlayayım.. inşalah yetişir
Senin kardeşin abartmış, ben her sabah kahvaltı hazırlıyorum, kesinlikle hazır söylemem. O benden üşengeçmiş. Pastamı da gidip kendim alırım, eğer canım çekerse.benimkilerde öyle kızkardeşim kedi gibi yapmaya üşendiği için kahvaltıyı bile dısarda yapar işten geldim masada yabancı bir tabak aşağıdaki cafeden bişeyler söylemiş tabakla getirmişlerben yapıp hazırlarsam yer yoksa hep dısardan yer, gece yarısı acıkıncada evden yer, ..oğlan 3 ten sonra çıkar dısar da yer gece gelirken soda ekmek ve cola sını alır gelir,,,,küçük kızda onların aldıklarını görünce dayanamayıp yer onlar yokken karatay yapıyordu düzeni bozuldu,,,,,,,,,sabah kalkıyorum heryer bulaşık kimi bişey ler içmiş kimi yemiş .................düzensizlik almış başını gidiyor atsan atılmıyorlar satsan satılmıyorlar.......
var ama sen yoksun
keske benimkilerde biraz uzansa biraz gerinse biraz hayal kursa :))) yok anam gozlerini acar acmaz benim odamdalar :))) ama digger kisimlar ayni o yuzden benimde gec oluyor. ikisinin ayni anda hazirlayip ece kendi yerken aslihani ben yediriyorum . sonRa yine ecenin kalanini ben yediriorum sonRa kendim yiyorum oglen oldu :))
brokolı yok mu orada
bende genelde her sabah simit alırdım çok severdim
5 aydır hiç simit yemedim. Önceden her hafta sonu izmir tulumu ile yerdim, süper olurdu.hipoglısemı var bende.. başlangıcı.. ama karataya başladığımdan berı hıc açlık krızı yasamıyorum... perısan olmadım, hıc seker krızıne gırmedım, doyma noktamı kaybetme durumlarına düşmedim.. dr ılac bıle vermedı düşün.. ki benım aılemde seker hastalığı var.. sevdım ben bu beslenme seklını.. bır ızmırlı olarak simidi cok severim.. ona bıle rest çektim.. cok uzun suredır yemıyorum.. evet dedıgın gıbı temızledım kendımı zehirden.. sımdı hıc acı cekmıyorum.
5 aydır hiç simit yemedim. Önceden her hafta sonu izmir tulumu ile yerdim, süper olurdu.Ama izmir tulumu tek başına da çok güzel. Şu an peyniri, en çok taze nane ile yakıştırıyorum, çok güzel oluyor ikisi.
Herkese iyi geceler..
Tombilikimle tiyatroya gıttık bu akşam yeni geldik evimize..Allahımm insanın evi gibisi var mı yaÇay yaptık demleniyoruz beraber
Bu sabah 8:30 da kkk yaptım akşam 4 gibi 1 incir az kefir içtim saat 19:00 da balık ve salata yiyerek günü tamamladım..bugünde kaçamak yapmadım Allahıma şükür..omega 3 ve c vitamınımda tamam..Sanırım az su eksıgım kaldı 1,5 lt içebildim tum gun ama bol mıktarda yeşil ve sıyah çay içtim..ne olacak benım çay tıryakılığim inşallah demir eksıklıgıne sebep olmaz..Gerçi yemeklerden en az 1 saat sonra içiyorum ama bırakamıyorum mereti içime işlemiş tiryakilik
İzmir e gıttıgım zaman gelene dek kusana kadar yerdim.. düşün artık.. bır de oradan bir torba alıp difrise atardık.. ısıtıp ısıtıp yerdık.. yanı o kadar sever ıdım rahmetliyi :)
Yemekle çay arasını en az 2 saate çıkarmaya çalış.Herkese iyi geceler..
Tombilikimle tiyatroya gıttık bu akşam yeni geldik evimize..Allahımm insanın evi gibisi var mı yaÇay yaptık demleniyoruz beraber
Bu sabah 8:30 da kkk yaptım akşam 4 gibi 1 incir az kefir içtim saat 19:00 da balık ve salata yiyerek günü tamamladım..bugünde kaçamak yapmadım Allahıma şükür..omega 3 ve c vitamınımda tamam..Sanırım az su eksıgım kaldı 1,5 lt içebildim tum gun ama bol mıktarda yeşil ve sıyah çay içtim..ne olacak benım çay tıryakılığim inşallah demir eksıklıgıne sebep olmaz..Gerçi yemeklerden en az 1 saat sonra içiyorum ama bırakamıyorum mereti içime işlemiş tiryakilik
Herkese iyi geceler..
valla o kadarda güzel demlerim ki meretiçayıo nasıl severım.. tum sevdıklerım bılır.. resmen müptelayımdır.. ama maalesef sadece sabah bır tane aksam bır tane ıle yolları ayırıyorum.. hem kansızlığımı hem de uykusuzluğumu tetıklemeye başladı.. ınsan sağlık sozkonusu olunca nelerden feragat edıyor.. ınsallahh sız de bır tatsızlık olmaz. yoksa başka ınsan neysen keyıf alacak düşünüyor..
kedicim bencede öneri yerinde..dayanabilirsem öyle yapıcam..en azından mide sindirimi bayağı bir tamamlanmış olur yedıklerımın..Çokta lezzetliydi rahmetli, ama zehir işte. Susamı yararlı ama oda zaten ısıya maruz kalıyor.
Yemekle çay arasını en az 2 saate çıkarmaya çalış.
çayıo nasıl severım.. tum sevdıklerım bılır.. resmen müptelayımdır.. ama maalesef sadece sabah bır tane aksam bır tane ıle yolları ayırıyorum.. hem kansızlığımı hem de uykusuzluğumu tetıklemeye başladı.. ınsan sağlık sozkonusu olunca nelerden feragat edıyor.. ınsallahh sız de bır tatsızlık olmaz. yoksa başka ınsan neysen keyıf alacak düşünüyor..
incir yok mu ablacım..Gerçi ilk defa yedım ama zayıflamaya engelse yemesemde olur..çok aradığım bir meyve degıldır..teşekkür ederim uyardığın için..sevgiler ablacımbügünde keyf yapmışsınız iyi olmuş
zayıflama aşamasında incir yemiyoruz canım, çayı da 2 saat sonra içebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?