Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kız kardeşinin morali iyi değil galiba. Canı sıkılıyor, pastalara saldırıyor.

keske benimkilerde biraz uzansa biraz gerinse biraz hayal kursa :))) yok anam gozlerini acar acmaz benim odamdalar :))) ama digger kisimlar ayni o yuzden benimde gec oluyor. ikisinin ayni anda hazirlayip ece kendi yerken aslihani ben yediriyorum . sonRa yine ecenin kalanini ben yediriorum sonRa kendim yiyorum oglen oldu :))

bende genelde her sabah simit alırdım çok severdim

brokolı yok mu orada [/QUOTE]

var ama sen yoksun

en güzeli de incelmek ,,,,vücuttaki zararlı toksinler ve yağlar gidiyor demek ki,,,zaten çokta kg yok senin olanlarda yavaş yavaş gider

hipoglısemı var bende.. başlangıcı.. ama karataya başladığımdan berı hıc açlık krızı yasamıyorum... perısan olmadım, hıc seker krızıne gırmedım, doyma noktamı kaybetme durumlarına düşmedim.. dr ılac bıle vermedı düşün.. ki benım aılemde seker hastalığı var.. sevdım ben bu beslenme seklını.. bır ızmırlı olarak simidi cok severim.. ona bıle rest çektim.. cok uzun suredır yemıyorum.. evet dedıgın gıbı temızledım kendımı zehirden.. sımdı hıc acı cekmıyorum.

Afiyet olsun.

makina müh 3. sınıf
:) önemli değil zaten yazacak bişeyler arıyorum çok sıkılddıımm bugün
Kötü birşey yoktur inşallah.

Dün annem gözümün önünde tabağa minik minik, kıtır kıtır galetalardan döktü. Ben baktım o ne dedim. Sanki yiyebilecekmiş gibi. Ben yediğim zamanlarda almazlardı böyle şeyler. Galeta tarzı kıtır kıtır şeyleri severdim. Trabzon ekmeği alınınca hemen üstündeki kıtır olan kısmı kopartıp yerdim. Ekmeğin kenarlarını kesip yerdim, ortalarını yumuşak yerlerini sevmezdim.

Yoksa İstanbul'a mı taşınıyorsun.

Senin kardeşin abartmış, ben her sabah kahvaltı hazırlıyorum, kesinlikle hazır söylemem. O benden üşengeçmiş. Pastamı da gidip kendim alırım, eğer canım çekerse.
var ama sen yoksun

Son düzenleme:

her yerde duurum aynı galıba..

brokolı yok mu orada

var ama sen yoksun[/QUOTE]

canım dostum benim.. hayat bu belli mi olur.. bırgun belkı de kımbılır..

bende genelde her sabah simit alırdım çok severdim

5 aydır hiç simit yemedim. Önceden her hafta sonu izmir tulumu ile yerdim, süper olurdu. Ama izmir tulumu tek başına da çok güzel. Şu an peyniri, en çok taze nane ile yakıştırıyorum, çok güzel oluyor ikisi.

İzmir e gıttıgım zaman gelene dek kusana kadar yerdim.. düşün artık.. bır de oradan bir torba alıp difrise atardık.. ısıtıp ısıtıp yerdık.. yanı o kadar sever ıdım rahmetliyi :)

KOZA hiç girmedi mi? bana mı oyle geldi.. onun doğru sekılde devam etmesını canı gönülden arzu edıyorum ben, ortada bır doğru varsa herkes faydalanmalı.. gelse de bıraz konuşsak O nunla.

Herkese iyi geceler..
Tombilikimle tiyatroya gıttık bu akşam yeni geldik evimize..Allahımm insanın evi gibisi var mı ya Çay yaptık demleniyoruz beraber
Bu sabah 8:30 da kkk yaptım akşam 4 gibi 1 incir az kefir içtim saat 19:00 da balık ve salata yiyerek günü tamamladım..bugünde kaçamak yapmadım Allahıma şükür..omega 3 ve c vitamınımda tamam..Sanırım az su eksıgım kaldı 1,5 lt içebildim tum gun ama bol mıktarda yeşil ve sıyah çay içtim..ne olacak benım çay tıryakılığim inşallah demir eksıklıgıne sebep olmaz..Gerçi yemeklerden en az 1 saat sonra içiyorum ama bırakamıyorum mereti içime işlemiş tiryakilik

Son düzenleme:

bügünde keyf yapmışsınız iyi olmuş

zayıflama aşamasında incir yemiyoruz canım, çayı da 2 saat sonra içebiliyoruz

İzmir e gıttıgım zaman gelene dek kusana kadar yerdim.. düşün artık.. bır de oradan bir torba alıp difrise atardık.. ısıtıp ısıtıp yerdık.. yanı o kadar sever ıdım rahmetliyi :)
Çokta lezzetliydi rahmetli, ama zehir işte. Susamı yararlı ama oda zaten ısıya maruz kalıyor.

Yemekle çay arasını en az 2 saate çıkarmaya çalış.

çayıo nasıl severım.. tum sevdıklerım bılır.. resmen müptelayımdır.. ama maalesef sadece sabah bır tane aksam bır tane ıle yolları ayırıyorum.. hem kansızlığımı hem de uykusuzluğumu tetıklemeye başladı.. ınsan sağlık sozkonusu olunca nelerden feragat edıyor.. ınsallahh sız de bır tatsızlık olmaz. yoksa başka ınsan neysen keyıf alacak düşünüyor..

valla o kadarda güzel demlerim ki mereti ama biraz azaltmak lazım..işim biraz stresli ve oldukça yoğun çay sanki beni dinlendiriyor.. ama azaltacağım inşallah yoksa inci dişlerim sapsarı kansızlık çeken bir nine olucam yaşlandığımda

Çokta lezzetliydi rahmetli, ama zehir işte. Susamı yararlı ama oda zaten ısıya maruz kalıyor.

Yemekle çay arasını en az 2 saate çıkarmaya çalış.
kedicim bencede öneri yerinde..dayanabilirsem öyle yapıcam..en azından mide sindirimi bayağı bir tamamlanmış olur yedıklerımın..

bende karataya başlayana kadar günde 12 büyük fincan içerdim tek kötü alışkanlığım oydu ve demirim hep düşerdi 2 ye kadar düştüğü oldu doktor sonucu görünce sok oldu sen nasıl yasıyorsun dıye......karatayda yemeklerden 2 saat sonra olunca demleyip 10 da içmeye başlıyorum 11 e kadar sürüyor o saatten sonra da uykum kaçıyor suya yuklenıncede çay içme ye fırsat bulamıyorum önceden cay ıcer su ıcmezdım....işyerinde de içmiyorum çaycınınki bulamaç gibi benim demlediğim gibi olmuyor herkesin demlediği çayı beğenmem demleyip 10 dkk ya kalmadan getiriyorlar cay oturmamış oluyor kokuyor....sadece hafta sonları içiyorum artık,,,çok iyi oldu artık demirimde yükseliyor

Son düzenleme:
bügünde keyf yapmışsınız iyi olmuş

zayıflama aşamasında incir yemiyoruz canım, çayı da 2 saat sonra içebiliyoruz
incir yok mu ablacım..Gerçi ilk defa yedım ama zayıflamaya engelse yemesemde olur..çok aradığım bir meyve degıldır..teşekkür ederim uyardığın için..sevgiler ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…