incir yok mu ablacım..Gerçi ilk defa yedım ama zayıflamaya engelse yemesemde olur..çok aradığım bir meyve degıldır..teşekkür ederim uyardığın için..sevgiler ablacım
bende karataya başlayana kadar günde 12 büyük fincan içerdim tek kötü alışkanlığım oydu ve demirim hep düşerdi 2 ye kadar düştüğü oldu doktor sonucu görünce sok oldu sen nasıl yasıyorsun dıye......karatayda yemeklerden 2 saat sonra olunca demleyip 10 da içmeye başlıyorum 11 e kadar sürüyor o saatten sonra da uykum kaçıyor suya yuklenıncede çay içme ye fırsat bulamıyorum önceden cay ıcer su ıcmezdım....işyerinde de içmiyorum çaycınınki bulamaç gibi benim demlediğim gibi olmuyor herkesin demlediği çayı beğenmem demleyip 10 dkk ya kalmadan getiriyorlar cay oturmamış oluyor kokuyor....sadece hafta sonları içiyorum artık,,,çok iyi oldu artık demirimde yükseliyor
Girmedi. En son öğlendi galiba.KOZA hiç girmedi mi? bana mı oyle geldi.. onun doğru sekılde devam etmesını canı gönülden arzu edıyorum ben, ortada bır doğru varsa herkes faydalanmalı.. gelse de bıraz konuşsak O nunla.
Ben çok içemezdim zaten, şimdi limon atıyorum içine, o zaman daha çok içtiğim de oluyor.bende karataya başlayana kadar günde 12 büyük fincan içerdim tek kötü alışkanlığım oydu ve demirim hep düşerdi 2 ye kadar düştüğü oldu doktor sonucu görünce sok oldu sen nasıl yasıyorsun dıye......karatayda yemeklerden 2 saat sonra olunca demleyip 10 da içmeye başlıyorum 11 e kadar sürüyor o saatten sonra da uykum kaçıyor suya yuklenıncede çay içme ye fırsat bulamıyorum önceden cay ıcer su ıcmezdım....işyerinde de içmiyorum çaycınınki bulamaç gibi benim demlediğim gibi olmuyor herkesin demlediği çayı beğenmem demleyip 10 dkk ya kalmadan getiriyorlar cay oturmamış oluyor kokuyor....sadece hafta sonları içiyorum artık,,,çok iyi oldu artık demirimde yükseliyor
Annemde kemik almış, galiba yalancı paça gibi birşeyler yapacak.İyi akşamlar.
Sabah,
1 çaybardağı fıstık
2 yumurtadan tereyağlı omlet
peynir
12 zeytin
maydanoz ve havuç
3 günkurusu
Akşam,
Yalancı paça çorbası (Prensçiğimin tavuklu versiyonu..)
Kereviz yemeği
Salata
45 dk.yürüyüş
Karatay mutfağı kıtabını almıştım ama 1 kere bıle yemeklere bakamadan anneme verdım..Annem gaspetti diyelımİyi akşamlar.
Sabah,
1 çaybardağı fıstık
2 yumurtadan tereyağlı omlet
peynir
12 zeytin
maydanoz ve havuç
3 günkurusu
Akşam,
Yalancı paça çorbası (Prensçiğimin tavuklu versiyonu..)
Kereviz yemeği
Salata
45 dk.yürüyüş
bende karataya başlayana kadar günde 12 büyük fincan içerdim tek kötü alışkanlığım oydu ve demirim hep düşerdi 2 ye kadar düştüğü oldu doktor sonucu görünce sok oldu sen nasıl yasıyorsun dıye......karatayda yemeklerden 2 saat sonra olunca demleyip 10 da içmeye başlıyorum 11 e kadar sürüyor o saatten sonra da uykum kaçıyor suya yuklenıncede çay içme ye fırsat bulamıyorum önceden cay ıcer su ıcmezdım....işyerinde de içmiyorum çaycınınki bulamaç gibi benim demlediğim gibi olmuyor herkesin demlediği çayı beğenmem demleyip 10 dkk ya kalmadan getiriyorlar cay oturmamış oluyor kokuyor....sadece hafta sonları içiyorum artık,,,çok iyi oldu artık demirimde yükseliyor
Benim çayım çok güzel olur...gelin de içelim beraber
----
Evrimkuzey, nasıl oldun daha iyisindir umarım..
Girmedi. En son öğlendi galiba.
Ben çok içemezdim zaten, şimdi limon atıyorum içine, o zaman daha çok içtiğim de oluyor.
Annemde kemik almış, galiba yalancı paça gibi birşeyler yapacak.
Yok ben öyle yapmıyorum, onunla ilgili bir yazıyı çok eskiden okumuştum onun için bilgim var. Atıyorum limonu içinde kalıyor.ay Gul abla.. sen de benım gıbıymısın.. ben de oyle kolay kolay cay sevemem.. standartlarım var.. arkadaşlarımın dılıne dustum.. o kadar dıyeyım sana.
teşekkür ederım Sevgılı Yena.. salmıyorum kendımı.. bırakmıyorum.. kendımı cok da dınlemıyorum.. ıyıyım dıyeyım daha ıyı olayım.. sorduğun ıcın müteşşekür oldum..
bır yazıda okumuştum.. caya atılan lımon caydakı tum kotu maddelerı cekermıs.. ama bızım turk halkı genelde cayı ıcer ustune de lımonu yersen de oyle yapıyor musun?? ben olur da atılırsa gıttıgım yerlerde yapardım da
İyi geceler.Iyi geceler güzel çekici akıllı hatunlar😀
Valla çok uykum var menümü yazıp kaçiciiim
Öğlen 12:30 et İskender+yoğurt+nane +domates(mevsimi değil ama görünce yedim valla)
Akşam 18:30 bakla üstü sarmısaklı yoğurt+kırmızı lahana salatası
Gün boyu 2 kahve 2 yeşil çay 1 bardak çay içtim suyu az içtim sanki bugün
Spor :shred 2/8 120 squat
Iyi uykular rüyanızda en sevdiğinizi görün😘😃
benimkilerde öyle kızkardeşim kedi gibi yapmaya üşendiği için kahvaltıyı bile dısarda yapar işten geldim masada yabancı bir tabak aşağıdaki cafeden bişeyler söylemiş tabakla getirmişlerben yapıp hazırlarsam yer yoksa hep dısardan yer, gece yarısı acıkıncada evden yer, ..oğlan 3 ten sonra çıkar dısar da yer gece gelirken soda ekmek ve cola sını alır gelir,,,,küçük kızda onların aldıklarını görünce dayanamayıp yer onlar yokken karatay yapıyordu düzeni bozuldu,,,,,,,,,sabah kalkıyorum heryer bulaşık kimi bişey ler içmiş kimi yemiş .................düzensizlik almış başını gidiyor atsan atılmıyorlar satsan satılmıyorlar.......
umarım daha güzel seylere vesıledırr bu taşınma..
bende gelince yeşil mercimek haşladım salata ve çorbasını yaptım
aaaaa nereye taşınıyorsun, işe yakın mı,,,,,,,,,,,,yetişir yetişir ben 2 günde toplamıştım 3 çocuklu evi
Annemde kemik almış, galiba yalancı paça gibi birşeyler yapacak.
Karatay mutfağı kıtabını almıştım ama 1 kere bıle yemeklere bakamadan anneme verdım..Annem gaspetti diyelımÇorba tarıfını alabılır mıyım ? paçayı işkembeyı çok severımde
izmir e gelince uğrarız canım
Biberli yoğurdum. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
afiyet olsun şimdiden..
Ölçü vermeden göz kararı yaptığım.. 1 su bardağı yoğurt,1 yemek kaşığı un,1 yumurta yı çırpıp kaynayan tavuk suyuna ekledim karıştırarak pişirdim..
Üzerine pulbiberli kızdırılmış tereyağ.
KAselere koyduktan sonra ezdiğim sarımsakları limonla karıştırp döktüm..sirke sarımsak olur aslın da ama biz sevmediğimiz için limonla yaptım...
Çok sevinirim...
KEşke ben de bu kadar yoğurt tüketsem,hiç sevmiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?