Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İyi akşamlar.

Sabah,
1 çaybardağı fıstık
2 yumurtadan tereyağlı omlet
peynir
12 zeytin
maydanoz ve havuç
3 günkurusu

Akşam,
Yalancı paça çorbası (Prensçiğimin tavuklu versiyonu..)
Kereviz yemeği
Salata

45 dk.yürüyüş

Benim çayım çok güzel olur...gelin de içelim beraber

----

Evrimkuzey, nasıl oldun daha iyisindir umarım..

KOZA hiç girmedi mi? bana mı oyle geldi.. onun doğru sekılde devam etmesını canı gönülden arzu edıyorum ben, ortada bır doğru varsa herkes faydalanmalı.. gelse de bıraz konuşsak O nunla.
Girmedi. En son öğlendi galiba.
Ben çok içemezdim zaten, şimdi limon atıyorum içine, o zaman daha çok içtiğim de oluyor.

Annemde kemik almış, galiba yalancı paça gibi birşeyler yapacak.

Karatay mutfağı kıtabını almıştım ama 1 kere bıle yemeklere bakamadan anneme verdım..Annem gaspetti diyelım Çorba tarıfını alabılır mıyım ? paçayı işkembeyı çok severımde

ay Gul abla.. sen de benım gıbıymısın.. ben de oyle kolay kolay cay sevemem.. standartlarım var.. arkadaşlarımın dılıne dustum.. o kadar dıyeyım sana.

Benim çayım çok güzel olur...gelin de içelim beraber

----

Evrimkuzey, nasıl oldun daha iyisindir umarım..

teşekkür ederım Sevgılı Yena.. salmıyorum kendımı.. bırakmıyorum.. kendımı cok da dınlemıyorum.. ıyıyım dıyeyım daha ıyı olayım.. sorduğun ıcın müteşşekür oldum..

Girmedi. En son öğlendi galiba.

Ben çok içemezdim zaten, şimdi limon atıyorum içine, o zaman daha çok içtiğim de oluyor.

bır yazıda okumuştum.. caya atılan lımon caydakı tum kotu maddelerı cekermıs.. ama bızım turk halkı genelde cayı ıcer ustune de lımonu yer sen de oyle yapıyor musun?? ben olur da atılırsa gıttıgım yerlerde yapardım da

Yok ben öyle yapmıyorum, onunla ilgili bir yazıyı çok eskiden okumuştum onun için bilgim var. Atıyorum limonu içinde kalıyor.

Biberli yoğurdum. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Iyi geceler güzel çekici akıllı hatunlar😀

Valla çok uykum var menümü yazıp kaçiciiim

Öğlen 12:30 et İskender+yoğurt+nane +domates(mevsimi değil ama görünce yedim valla)

Akşam 18:30 bakla üstü sarmısaklı yoğurt+kırmızı lahana salatası

Gün boyu 2 kahve 2 yeşil çay 1 bardak çay içtim suyu az içtim sanki bugün

Spor :shred 2/8 120 squat

Iyi uykular rüyanızda en sevdiğinizi görün😘😃

İyi geceler.

Allah yardımcın olsun ablacım.. senin işin çokkk zor çokk... ben bi taneyle uğraşamazken sende kaçt tane keşke birazcık yardımcı olsalar hem ev hem iş iyi şetişiyorsun.. bende sabah kalkınca eve göz gezdirmeden çıkamıyorum her yer tabak bardak, e be adam yedin içtin bari topla... çok kızıyorum söyleyince de çok eleştiriryormuşum

bende gelince yeşil mercimek haşladım salata ve çorbasını yaptım

aaaaa nereye taşınıyorsun, işe yakın mı,,,,,,,,,,,,yetişir yetişir ben 2 günde toplamıştım 3 çocuklu evi

Yok ablacım işe yakın değil... etimesgutta ev almıştık, lojmanda oturuyoruz biz... artık geçelim dedik.. işe bervis kullanıyorum ya, ordada kapımın önünden geçiyormuş, gidiş geliş süremde değişmeyecek... bakalım hayırlısı olur inşallah...

afiyet olsun şimdiden..

Karatay mutfağı kıtabını almıştım ama 1 kere bıle yemeklere bakamadan anneme verdım..Annem gaspetti diyelım Çorba tarıfını alabılır mıyım ? paçayı işkembeyı çok severımde

Ölçü vermeden göz kararı yaptığım.. 1 su bardağı yoğurt,1 yemek kaşığı un,1 yumurta yı çırpıp kaynayan tavuk suyuna ekledim karıştırarak pişirdim..
Üzerine pulbiberli kızdırılmış tereyağ.
KAselere koyduktan sonra ezdiğim sarımsakları limonla karıştırp döktüm..sirke sarımsak olur aslın da ama biz sevmediğimiz için limonla yaptım...

izmir e gelince uğrarız canım

Çok sevinirim...

Biberli yoğurdum. :)

KEşke ben de bu kadar yoğurt tüketsem,hiç sevmiyorum ...

Ahh kedicim ahhh istanbula değil taşınmak benimki gezmeye bile gitmek istemiyor olurda birgünyolum düşerse görüşürüz inşallah...

Kalkıp sporumu yapayım sonrada dşumu alayım.. hepinize iyi geceler... an itibariyle kimse yok ama nasılsa birazdan gelirsiniz kaynatmaya... öpüldünüz çıtırlarr

Canlarim hayirli geceler dilerim.Canim fmgenccigim,yeni eviniz hayirli,ugurlu olsun insaallah.Yeni yeni sanslarla gule gule oturun.

Son düzenleme:

Ben de yiyemezdim yoğurdu, ayranı severdim. Hazır yoğurdu hiç yemezdim zaten, anca mantı gibi şeylerde. Ekşi köy yoğurdu severim. Şimdi yemeye çalışıyorum, bazen zorlanıyorum ama alıştım. İçine birşeyler katınca daha rahat tüketiliyor. Biberli de çok güzel oluyor. Su bile içemezdim, şimdi sürahileri mi, su şişelerimi aldım, 2,5 lt olmasa da içiyorum. Eskiden hiç içmezdim. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…