Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sevgili evrimkuzeycigim,dun gece carpintidan dolayi rahatsiz oldugunu okuyunca epey bi endiselendim ama aksama dogru simsicacik ifadelerini tekrar gorunce sukrettim canim,iyi olduguna cok sevindim maasaallah.

teşekkürler canım güzel görüşlerin için....
sanada tatlı rüyalar
işlerine gelmeyince öyle olur,,,,,kız kardeşim söylendi söyledi biraz öncede kalktı yedi tatlıları madem yiyecektin çocuğu niyr üzdün.....ah ah bunlar adam olacaklarmı acaba

hayırlı olsun güle güle oturun ama uzak orası cumartesi başsağlığına gittim git git bitmiyor sözde kestirmeden gittim ama 20 km buldu,,,,kapının önünde geçmesi iyi sabah sabah zor yetişiliyor....kaania taşınma sırasında hamile kalmiş ya sanada yeni evin uğurlu gelir inşallah sende hamile kalırsın

yoğurt yağ yakmaya faydalıymış sevmesen de ye canım
iyi sporlar,,,,,,sanada iyi geceler canım
Canim Gulcugum,nasilsin,ayakkabilarini degistirme imkani bulabildin mi?

hayır canım araba oğlandaydı, yarın İstanbul a gidecek galiba onun için istemedim 2 gün daha kullansın o gidince giderim 1 ay süresi varmış

slm kızlar anca gelebildim akşam yemeğim sarımsaklı yoğurtlu bakla ve şehriye çorbası (yapacak başka çorba bulamadığım için şehriye yaptım)

Eki Görüntüle 1039257

Su an itibariyle yorumsuz birsey paylasacagim.Biraz once hertarafi piril piril yapilmis halde biraktim,esimin son cay bardagini da yikayip yerine koydum musaede istedim salonda t.v izliyordu bende yattim.Bir baktim iki dakika sonra gelmis eee gerci yattin ama birkac cilek yikasanda yesem ,macimda var simdi kacirmayayim.Dedim La havle vela kuvvete,kalktim yikadim salona goturdum v.i.p.hizmette sinir yoktur.

canan cığım senle benim işim ne zaman bitecek bilmem,,,,topuk dikenim ağrımaya başladı artık şimdi kefiri süzdüm geldim yoğurt mayalayacağım daha saat 12 yi geçmiş ne zaman yatıp ne zaman kalkacağım....

Sevgili HasibeG,Karatay tarzi beslenmede sehriye islem gormus urun kategorisine girdigi icin makarna gibi tuketilmesi yasak.Unlu mamullerden sayiliyor.Keske corba icin baska alternatifin yoksa yogurtlu baklanin yaninda salata tuketebilirdin canim.

Ah canim senin de yazdiklarini okuyunca gercekten gunah hic mi acimiyorlar,ha keza yatmisim artik uc bes cilek icin olsem hayatta yatmis bir insani zaten kaldiramam nasil bir zihniyet vallahi.Canim benim sende evin belkemigisin.Hicbir konuda bosverme gibi bir luxun bile olamaz.Bugun degilse yarin muhakkak gene senin halletmen gerekir.Rabbim olabildigince vucut sagligini eksik etmesin canim,hepimiz icinde ayrica cok degerlisin.Hayirli geceler dilerim canim benim.

Son düzenleme:

Ben evdeklierden suyu bile ayda yilda bir isterim herseyimi kalkar kendim alirim sende oylesin ama cevremizdekiler herseyi bizden bekliyorlar hele seninki o cilegi yemeyiver yada 2 dkk maci eksik seyret ,,,,,insana zulmetmekten baska bisey degil bu insafsizlik ....sanada hayirli geceler canim...ben. tam uyurum oglan gelir gece 2,,3 gibi derin uykudan uyandirir....

Evet ablacım uzak baya ama eşimin ailesi kardeşi de orda buralarda tek kaldık... her haftasonu gt gel oluyordu... inşallah iyi olur...
Kısmet ablacım bebiş ,inşallah uğurlu gelirde yeni ev bi bebeğim olur artık... kaaniacığım gibi hasretim biter

günaydınlarrrrr

bir yazılı haftasının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz şu an 4 lerim son sınavlarını oluyorlarAntakya da hava bugün çok güzel umarım sizin havanızda güzeldir efenim

sabah 07:00 1 bardak kefir

08:00 1 yumurta+5 zeytin+3 ceviz+peynir+maydonoz+2 bardak çay

Benim cocuklar 6 30 da uyanirlar hafta icinden aliskanlik onlar o saatte yemedikleri icin once ben yerim tabi onlar heveslenirler benim yumurtama biraz da onlarin agzina veririm peynir zeytin verdim derken iste benim kahvaltiyi dusunun artik onlar benimkine dadanir iste ne yapayim sonra sekiz gibi sira onlara gelmistir iste benim kahvalti faslim oglene de Allah kerim

Günaydın. Burada hava sıkıcı, yağmur yağıyor arada.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Günaydın herkese..

afiyet olsun canım

şehriye çorbası yasak bilmeden mi yaptın yapacak başka çorba bulamadığın için mi yaptın

+90 da uyardım ben ama yemişti artık

Günaydın canım..

Günaydınnn canlarımm

günaydın..ev taşıman da kolaylıklar diliyorum..

Günaydın canlar

Gunaydin karatay guzelleri...

Günaydınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…