teşekkürler canım güzel görüşlerin için....Iyi geceler güzel çekici akıllı hatunlar😀
Valla çok uykum var menümü yazıp kaçiciiim
Öğlen 12:30 et İskender+yoğurt+nane +domates(mevsimi değil ama görünce yedim valla)
Akşam 18:30 bakla üstü sarmısaklı yoğurt+kırmızı lahana salatası
Gün boyu 2 kahve 2 yeşil çay 1 bardak çay içtim suyu az içtim sanki bugün
Spor :shred 2/8 120 squat
Iyi uykular rüyanızda en sevdiğinizi görün😘😃
işlerine gelmeyince öyle olur,,,,,kız kardeşim söylendi söyledi biraz öncede kalktı yedi tatlıları madem yiyecektin çocuğu niyr üzdün.....ah ah bunlar adam olacaklarmı acabaAllah yardımcın olsun ablacım.. senin işin çokkk zor çokk... ben bi taneyle uğraşamazken sende kaçt tanekeşke birazcık yardımcı olsalar hem ev hem iş iyi şetişiyorsun.. bende sabah kalkınca eve göz gezdirmeden çıkamıyorum her yer tabak bardak, e be adam yedin içtin bari topla... çok kızıyorum söyleyince de çok eleştiriryormuşum
Yok ablacım işe yakın değil... etimesgutta ev almıştık, lojmanda oturuyoruz biz... artık geçelim dedik.. işe bervis kullanıyorum ya, ordada kapımın önünden geçiyormuş, gidiş geliş süremde değişmeyecek... bakalım hayırlısı olur inşallah...
yoğurt yağ yakmaya faydalıymış sevmesen de ye canımafiyet olsun şimdiden..
Ölçü vermeden göz kararı yaptığım.. 1 su bardağı yoğurt,1 yemek kaşığı un,1 yumurta yı çırpıp kaynayan tavuk suyuna ekledim karıştırarak pişirdim..
Üzerine pulbiberli kızdırılmış tereyağ.
KAselere koyduktan sonra ezdiğim sarımsakları limonla karıştırp döktüm..sirke sarımsak olur aslın da ama biz sevmediğimiz için limonla yaptım...
Çok sevinirim...
KEşke ben de bu kadar yoğurt tüketsem,hiç sevmiyorum ...
iyi sporlar,,,,,,sanada iyi geceler canımAhh kedicim ahhh istanbula değil taşınmak benimki gezmeye bile gitmek istemiyorolurda birgünyolum düşerse görüşürüz inşallah...
Kalkıp sporumu yapayım sonrada dşumu alayım.. hepinize iyi geceler... an itibariyle kimse yok ama nasılsa birazdan gelirsiniz kaynatmaya... öpüldünüz çıtırlarr
Canim Gulcugum,nasilsin,ayakkabilarini degistirme imkani bulabildin mi?
slm kızlar anca gelebildim akşam yemeğim sarımsaklı yoğurtlu bakla ve şehriye çorbası (yapacak başka çorba bulamadığım için şehriye yaptım)
Eki Görüntüle 1039257
Su an itibariyle yorumsuz birsey paylasacagim.Biraz once hertarafi piril piril yapilmis halde biraktim,esimin son cay bardagini da yikayip yerine koydum musaede istedim salonda t.v izliyordu bende yattim.Bir baktim iki dakika sonra gelmis eee gerci yattin ama birkac cilek yikasanda yesem ,macimda var simdi kacirmayayim.Dedim La havle vela kuvvete,kalktim yikadim salona goturdum v.i.p.hizmette sinir yoktur.
canan cığım senle benim işim ne zaman bitecek bilmem,,,,topuk dikenim ağrımaya başladı artık şimdi kefiri süzdüm geldim yoğurt mayalayacağım daha saat 12 yi geçmiş ne zaman yatıp ne zaman kalkacağım....
Ah canim senin de yazdiklarini okuyunca gercekten gunah hic mi acimiyorlar,ha keza yatmisim artik uc bes cilek icin olsem hayatta yatmis bir insani zaten kaldiramam nasil bir zihniyet vallahi.Canim benim sende evin belkemigisin.Hicbir konuda bosverme gibi bir luxun bile olamaz.Bugun degilse yarin muhakkak gene senin halletmen gerekir.Rabbim olabildigince vucut sagligini eksik etmesin canim,hepimiz icinde ayrica cok degerlisin.Hayirli geceler dilerim canim benim.
Canlarim hayirli geceler dilerim.Canim fmgenccigim,yeni eviniz hayirli,ugurlu olsun insaallah.Yeni yeni sanslarla gule gule oturun.
teşekkürler canım güzel görüşlerin için....
sanada tatlı rüyalar
işlerine gelmeyince öyle olur,,,,,kız kardeşim söylendi söyledi biraz öncede kalktı yedi tatlıları madem yiyecektin çocuğu niyr üzdün.....ah ah bunlar adam olacaklarmı acaba
hayırlı olsun güle güle oturun ama uzak orası cumartesi başsağlığına gittim git git bitmiyor sözde kestirmeden gittim ama 20 km buldu,,,,kapının önünde geçmesi iyi sabah sabah zor yetişiliyor....kaania taşınma sırasında hamile kalmiş ya sanada yeni evin uğurlu gelir inşallah sende hamile kalırsın
keske benimkilerde biraz uzansa biraz gerinse biraz hayal kursa :))) yok anam gozlerini acar acmaz benim odamdalar :))) ama digger kisimlar ayni o yuzden benimde gec oluyor. ikisinin ayni anda hazirlayip ece kendi yerken aslihani ben yediriyorum . sonRa yine ecenin kalanini ben yediriorum sonRa kendim yiyorum oglen oldu :))
afiyet olsun canım
şehriye çorbası yasak bilmeden mi yaptın yapacak başka çorba bulamadığın için mi yaptın
Günaydınnnn
Günaydınnn canlarımm
Günaydın canlar
günaydınlarrrrr
bir yazılı haftasının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz şu an 4 lerim son sınavlarını oluyorlarAntakya da hava bugün çok güzel umarım sizin havanızda güzeldir efenim
sabah 07:00 1 bardak kefir
08:00 1 yumurta+5 zeytin+3 ceviz+peynir+maydonoz+2 bardak çay
Gunaydin karatay guzelleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?