Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

vay anasını bır sey daha ogrendık ıyı mı??

ölçünü verişini seveyim senin.. yarım nutella kavanozu yalnız

yapma yaw.. pehh pehh pehh..

en güzeli Canan hanımcım.. ben de oyle.. belkı tartıda goremıyorum bır sey ama 40 bedenden 38 beden pantolunun ıcıne gırer oldum.. ne kadar güzel.[/QUOTE]

günaydın sevgili evrimkuzey***** tavsıyelerı dıkkate alacağım sagol:)))

Günaydın canlar

Gunaydin karatay guzelleri...

Günaydın. Burada hava sıkıcı, yağmur yağıyor arada.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Günaydın herkese..

+90 da uyardım ben ama yemişti artık

Günaydın canım..

günaydın..ev taşıman da kolaylıklar diliyorum..

Günaydınlar...

Burası ziyadesiyle sıcak

herkese tekrar tekrar günaydınlar

Günaydınnn canlarımm

inşallah canım
Günaydın canlar

Gunaydin karatay guzelleri...

Günaydın. Burada hava sıkıcı, yağmur yağıyor arada.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bütün fıstıklara günaydınnnnnnnnnnn

burada da güzel dün soğuktu,,,,,bazıları eziyet çekiyorlardır ingilizceyi herkes yapamaz

dadanmışken onlarda yapsalar ya
Günaydın herkese..

+90 da uyardım ben ama yemişti artık

...

hata yapa yapa alışacak artık

Burası ziyadesiyle sıcak

Şu an güneş açtı, benim de içim açıldı. Sabah kavanozumu hazırladım çorba koymak için, annem ne çorbası dedi, bir baktım daha haşlama olarak duruyor. Daha didiklemedim, öyle kolaymı dedi. Neyse yarın yerim bende dedim.

hayırlı olsun canım güle güle oturun güzel sürprizler mutluluklar doldurur içini inşallah

dün akşam iş çıkışı menengiç kahvesi aldım eve gidince yapıp içeyim dedim ben toz halinde beklerken cıvık cıvık bişi çıktı
1 çay bardağı süte 1 tatlı kaşığı ekledim fazla abartmışım sanırım koyu bir kıvam oldu EVRİMCİM konu hakkındaki engin tecrübelerin nedir aceba fazlamı eklemişim

Kozlar izleyebilecek olanlar için show da biraz sonra canan karatay cikacak haberiniz olsun.

ooohhh mis gibidir şimdi oralar benim canımı paça çorbası istettiniz varyahafta sonu bende yapacam

tüh şimdi gün boyu aklın onda kalacak yiyemedin ya

Aktarda bulunur mu bu kahve, merak ettim.

ooohhh mis gibidir şimdi oralar benim canımı paça çorbası istettiniz varyahafta sonu bende yapacam
Benimde canım istemişti, bir baktım akşam annem şansıma kemik almış.
tüh şimdi gün boyu aklın onda kalacak yiyemedin ya

Aklım onda değilde akşam kırmızı biberli yoğurt var, ekmeksiz biraz zor yeniliyor, gerçi ekmeği hiç aramıyorum yanlış anlaşılmasın. Yanında da kırmızı lahana salatası, bu akşam salata tarzı şeyler var, aslında çorbanın bugün olmaması iyi oldu, yoğurtla eti bir arada yememiş olacağım.

evet canım aktardan aldım bende tanıdık aktarım var 600 gr kavanoz 15 tl idi 13 tl ye verdi bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…