Günaydın. Burada hava sıkıcı, yağmur yağıyor arada.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ben bugun sana biraz acı konuşacağım.. senın ıyılıgın ıcın olduğunu varsayrasan uzulmeyecegını düşünüyorum;
yazdıklarını bi okumanı ıstıyorum tekrar.. hata.. ustune bır daha hata.. bır daha..
sanırım kafanda bu işi bıtıremedin sen.. kafa olarak hazır olmazsan bu iş yürümez.. mesela benım kafa olarak hazır olmam cok uzun sürer.. ama hazır olduğumda önümde dag dursa dayanmaz.. once sen bu işi kafanda bitir Koza.. hazır degılsın.. olmadığın ıcın de çırpınıyorsun.. sonuca ulaşamadığın ıcın de uzuluyorsun.. oglen kaçırmışsın.. ustune pasta yemişsin.. onu da tamır edeyım derken aksam yememen gereken çerezi yemıssın..
benim eşim de uc kısılık metabolızma var.. yanı adam yedıgı her seyı yarım saat sonra enerjıye donusturuyor, sıfır yag var vücudunda Allah vergısı, gece yatmadan once mantı yer yatar, evden kek eksık olmaz bizde.. nutella kavanozu, cıkolata, bıskuvıler hep doludur bızde dolapta.. o dolabı her gun acıyorum, her gun kendılerı ıle selamlaşıyorum,tekmıl verıyorum.. ben lokumu cok severim.. taaa ne zamandan kalma lokumlarım durur cam vakumlu kaplarda, arada tozlarını alıyorum.. bu hafta yaptığım kaçamak oğluma hazırladığım nesquık sütünden bi lokma ıcmek oldu, o da çocuğa ayarlayayım dıye.. cok tatlı ıcmez kendısı..
Gül abla dediki kılo vermek ıstıyorsan kayısı yeme, meyve yeme, bulgurdan uzak dur.. bak bu hafta menulerıme bır goz gezdır, hıc bırı yok.. tansıyonum dusuk, regl oldum.. dun geceden çarpıntım olduğum ıcın uykusuz kaldım.. ben yıne de 45 dk bugun yurudum.. hemen hemen senınle aynı zamanlardan berıdır bu topıkteyız.. bak ben kendımı hazırlamışım, bır de kendıne bak lütfen.. şapkanı önüne çıkar, sarsıl,kendıne gel, ne ıstedıgıne karar ver.. soyun aynanın karsısına gec, kendıne bır bak.. ben oyle yapıyorum,hem de her gun.. bu bana gercegı cok ıyı hatırlatıyor.. yüzüme yüzüme vuruyor.. unutamıyorum,atlayamıyorum,kaçamıyorum..
lütfen bana kırılma,uzulme.. once gerçekten ne ıstedıgıne karar ver.. iyi düşün.. cunku kendını kandırdığın ıcın en cok acı çeken sensin.
aynen oyle valla..
ne kadar güzel.. her halıyle hazır devam edıyorum dıyorsun.
enn guzelını yapmışsın..
ıyı demıssın ay balam
karatayı kaçamaksız yaptıkça reflü de düzeliyor, diş macunuda leptini bozarmış zaten iyi yapıyorsun
Günaydın canlar
Gunaydin karatay guzelleri...
Günaydın herkese..
+90 da uyardım ben ama yemişti artık
Günaydın canım..
günaydın..ev taşıman da kolaylıklar diliyorum..
Günaydınlar...
Burası ziyadesiyle sıcak
Eki Görüntüle 1039597
................
Günaydınnnn
Günaydınnn canlarımm
inşallah canımEvet ablacım uzak baya ama eşimin ailesi kardeşi de orda buralarda tek kaldık... her haftasonu gt gel oluyordu... inşallah iyi olur...
Kısmet ablacım bebiş ,inşallah uğurlu gelirde yeni ev bi bebeğim olur artık... kaaniacığım gibi hasretim biter
Günaydın canlar
Gunaydin karatay guzelleri...
burada da güzel dün soğuktu,,,,,bazıları eziyet çekiyorlardır ingilizceyi herkes yapamazgünaydınlarrrrr
bir yazılı haftasının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz şu an 4 lerim son sınavlarını oluyorlarAntakya da hava bugün çok güzel umarım sizin havanızda güzeldir efenim
sabah 07:00 1 bardak kefir
08:00 1 yumurta+5 zeytin+3 ceviz+peynir+maydonoz+2 bardak çay
dadanmışken onlarda yapsalar yaBenim cocuklar 6 30 da uyanirlar hafta icinden aliskanlik onlar o saatte yemedikleri icin once ben yerim tabi onlar heveslenirler benim yumurtama biraz da onlarin agzina veririm peynir zeytin verdim derken iste benim kahvaltiyi dusunun artik onlar benimkine dadanir iste ne yapayim sonra sekiz gibi sira onlara gelmistir iste benim kahvalti faslim oglene de Allah kerim
Günaydın herkese..
+90 da uyardım ben ama yemişti artık
...
Burası ziyadesiyle sıcak
Yok ablacım işe yakın değil... etimesgutta ev almıştık, lojmanda oturuyoruz biz... artık geçelim dedik.. işe bervis kullanıyorum ya, ordada kapımın önünden geçiyormuş, gidiş geliş süremde değişmeyecek... bakalım hayırlısı olur inşallah...
Şu an güneş açtı, benim de içim açıldı.Sabah kavanozumu hazırladım çorba koymak için, annem ne çorbası dedi, bir baktım daha haşlama olarak duruyor. Daha didiklemedim, öyle kolaymı dedi. Neyse yarın yerim bende dedim.
Şu an güneş açtı, benim de içim açıldı.Sabah kavanozumu hazırladım çorba koymak için, annem ne çorbası dedi, bir baktım daha haşlama olarak duruyor. Daha didiklemedim, öyle kolaymı dedi. Neyse yarın yerim bende dedim.
iyiki hatırlattın canım, dün sağlıklı yaşıyoruz paylaşmıştı unuttumKozlar izleyebilecek olanlar için show da biraz sonra canan karatay cikacak haberiniz olsun.
Aktarda bulunur mu bu kahve, merak ettim.dün akşam iş çıkışı menengiç kahvesi aldım eve gidince yapıp içeyim dedim ben toz halinde beklerken cıvık cıvık bişi çıktı
1 çay bardağı süte 1 tatlı kaşığı ekledim fazla abartmışım sanırım koyu bir kıvam oldu EVRİMCİM konu hakkındaki engin tecrübelerin nedir aceba fazlamı eklemişim
Benimde canım istemişti, bir baktım akşam annem şansıma kemik almış.ooohhh mis gibidir şimdi oralar benim canımı paça çorbası istettiniz varyahafta sonu bende yapacam
tüh şimdi gün boyu aklın onda kalacak yiyemedin ya
Aktarda bulunur mu bu kahve, merak ettim.
Benimde canım istemişti, bir baktım akşam annem şansıma kemik almış.
Aklım onda değilde akşam kırmızı biberli yoğurt var, ekmeksiz biraz zor yeniliyor, gerçi ekmeği hiç aramıyorum yanlış anlaşılmasın. Yanında da kırmızı lahana salatası, bu akşam salata tarzı şeyler var, aslında çorbanın bugün olmaması iyi oldu, yoğurtla eti bir arada yememiş olacağım.
Kozlar izleyebilecek olanlar için show da biraz sonra canan karatay cikacak haberiniz olsun.
canan hoca ..how tv deymiş izleyebilen varsa izlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?