Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Urfa da çok vardı o kahveden kavanozda satılıyordu,ama bence sen sevmezsin çünkü ağır ve yağlı bir tadı var bence fazlası da kilo aldırır

Bnm yanımda paça yapacak bir annem de yok yapmayın böyle şeyler

Çok teşekkür ederim YENA..deneyeceğim bu akşam..sıcak sıcak çorba içmeyeli bayağı olmuştu..

Sarımsaklı yiyeceksen rahatsız etmesin şirkette..En iyisi akşam yemen isabet olmuş..
Kediciğim sen özellikle götürüyosun değilmi yemeklerini.?

Çok severim ben de menegiç kahvesini bir bulsam alacağım hemen...
Sütü kaynatıp içine koydun değilmi.?

Çok teşekkür ederim YENA..deneyeceğim bu akşam..sıcak sıcak çorba içmeyeli bayağı olmuştu..
Afiye olsun...Unsuz yoğurtsuz bol etli de tüketebilirsin canım...Ben eve yaptığım için ayrı ayrı yapmayayım dedim ununu bilerek az koydum..
Un yasak biliyosun ..

Ben de antepten almıştım asıl kaynağı orası sanırım...

Afiye olsun...Unsuz yoğurtsuz bol etli de tüketebilirsin canım...Ben eve yaptığım için ayrı ayrı yapmayayım dedim ununu bilerek az koydum..
Un yasak biliyosun ..
Biliyorum canım un yasak ama kıvam içinde gerekli değil mi ? ben unsuz yaparım sanırım..Yena bir şey daha sorabılır mıyım müsaadenle..menengiç kahvesini sen mi tüketıyordun ? Karatayda tüketilebilir mi sence ?

yenaaaa seni özlemişimmm
Sütü kaynatırken içine 1 tatlı kaşığı ekledim canım

iyiki hatırlattın canım, dün sağlıklı yaşıyoruz paylaşmıştı unuttum

canan hoca ..how tv deymiş izleyebilen varsa izlesin
canan hoca konuşuyor ama izleyemiyorum 2 sn açılıyor kesiliyor iş yerinden kaynaklı

bu neymiş canım nerden aldın karabiber öğütücüsü felan mı

karabiber, tuz, keten tohumu na kullanıyorum ben ....mutfak eşyesı satılan her yerde var genelde 10 tl civarı ben 1 mılyoncudan 7,5 aldım

"Dut yerseniz dut gibi olursunuz, fıstık yerseniz fıstık gibi olursunuz."
Canan Karatay

karabiber, tuz, keten tohumu na kullanıyorum ben ....mutfak eşyesı satılan her yerde var genelde 10 tl civarı ben 1 mılyoncudan 7,5 aldım[/QUOTE]

saol canım ben öğle arası çıkayım da bakayım

Sevgili evrimkuzeycigim,dun gece carpintidan dolayi rahatsiz oldugunu okuyunca epey bi endiselendim ama aksama dogru simsicacik ifadelerini tekrar gorunce sukrettim canim,iyi olduguna cok sevindim maasaallah.

Canan hanım.. ben sizi yerimmmmmm.. cok ıcımden geldı bu sozu yazmak kusura bakmayın olur mu?? :)) sız de ıyı olun hep, hep te burada olun.

slm kızlar anca gelebildim akşam yemeğim sarımsaklı yoğurtlu bakla ve şehriye çorbası (yapacak başka çorba bulamadığım için şehriye yaptım)

Eki Görüntüle 1039257

nacızane, ıcıne bır avuç nohut at, yoksa barbunya at, yoksa kur fasuloye at.. bunları dıfrıste hazır tutarsan ıslerın cok kolaylaşır..

teee allaamm yaa.. bu tür ne kadar cok var evrende.. aynı benım kayınpeder.. zavallı kayınvalıdem.. ne cekıyor.. sızde de durum aynı demek kı. ALLAH yardımcınız olsun.

kıyamamammamaammm ben sanaaa.. Rabbim gönlüne gore versın ınsallahh.

Antakya ne kadar cok merak ettıgım bır yer.. sevıyor musun orayı?

Sonayım.. estağfurullah.. ben de oyle acıckası bol katıyorum.. cunku oyle sevıyorum.. sana tavsıyem cok kısık ateşte cok yavaş sütle pısırırsen.. sureklı de karıştırırsan o ezılmıs tohumlar ıyıce süte nüfus eder.. daha yoğun güzel bır tat olur.

evet canım aktardan aldım bende tanıdık aktarım var 600 gr kavanoz 15 tl idi 13 tl ye verdi bana

baya baya ındırmıs saolsun

nıye yaaa.. hanı yağ kılo aldırmazdı.. bak korkutma gözümü GÜÜÜLLLLLLLLLLLLLLL ABLAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAK NE DİYOOOOOOO, ZARARLI DIYOOOOOOO

bide turp yerseniz turp gibi olursunuz

Var ya.. ki o turpun ne kadar faydalı olduğunu bılıyorum.. üşengeclıkten mı dıyeyım akla mı gelmez dıyeyım.. yemem hıc.. sımdı karatayın sayesınde her sabah yesıllıklerımın arasında yarım yıyorum her sabah.. kırmızı havuçta oyle.. yesıllıkte oyle.. zorla sağlıklı beslenme.. yuzum gozum guzellestı yemın ederım.

Günaydın Yavru Karataylar.. bomba gibi bir gün bizim olsun inşallah... oranızdan buranızdan enerjı ve sağlık fışkırsın.. sevıyorum sızı.

Günaydın kızlar
Ben yine yorucu bir seyehatten döndüm Çok şükür iyiyim. Neyseki şöför vardı arabayı ben kullanmadım. Dün Konya'daydım Afyon'a da uğradık, yedik içtik. Aslında yediklerim zararlı şeyler değil , kuzu tandır, döner, köfte, yoğurt felan ama bu sıralar ekmeği fazla kaçırıyorum sanırım. Bir de patatese düştüm son zamanlarda Tartı beni üzdü biraz.
Sebze, yumurta, balık, et, süt , meyve yiyorum bol bol porsiyonlarım çok büyük değil ama iştahım iyi. Sanırım kilo artışının sebebi ekmek ve pataes gibi geliyor bana
Bu arada geçen pzt, Mydenizz'in haberini okudum. Hayırlısı olsun diyorum. Elbet vardır bir hayır, sıkı korunduğun halde olduğuna göre. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. Gebe sayısı 1'di 4 oldu. Bakalım daha kimlerden güzel haberler alacağız.
Bu arada Fmgenc sanan yeni evin şans getirir umarım. Ben de 1 sene önce taşındım şimdiki evime kendi evimde gebe kaldım. Darısı sana. Bu arada ev taşımak yerleştirmek de zor, benim hep ya kayınvalidem ya annem yardıma geldi ona rağmen yorucuydu. Kolay gelsin sana...

Günaydın Yavru Karataylar.. bomba gibi bir gün bizim olsun inşallah... oranızdan buranızdan enerjı ve sağlık fışkırsın.. sevıyorum sızı.
Günaydın.

Oğlumu okula gotureyım.. gelirken de yuruyeyım.. sonra yıne yanınıza geleyim, opuldıunuz cok cok..

Hoşgeldin, ekşi ekmekleri götürdün, kiloları aldın.

nıye yaaa.. hanı yağ kılo aldırmazdı.. bak korkutma gözümü GÜÜÜLLLLLLLLLLLLLLL ABLAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAK NE DİYOOOOOOO, ZARARLI DIYOOOOOOO

.
her yag faydalı değil canım................kg yapan yağ varrrrrrr yapmayan varrrrrrrrr....o senin bildiğin yağlardan değilmiş

teşekkürler canım senden de fışkırsın zaten fışkırıyor bizi devamlı güldürüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…