Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hoşgeldin canım

bebiş nasıl yazdıklarına göre iyi beslemişsin hem onu hem kendini

Sağol canımm benimm.. senin deiyi haberlerini aldım sevindim.. sağlıklı olun bebişinle sen kilolar gider nasılsa , çünkü karatay la tanıştık demi
Ekmek tüketmeden devam etsen aslında vücüdun ödem yapar çok şişlik hissedersin sonra belki nacizane fikrim ama canın çok çekiyorsa
Benimde kayınvalidem yardım eder ama ben hafta içi yaveş yavaştoparlanım diyorum yormadan kndimi.. inşallah evime taşınmamı bekliyodur bebiş.. senin ki gibi

Amin canım iinşallah

Sevgili ekincigim,hosgeldiniz canim.Senin ve bebegimizin iyilik haberlerinize cok sevindim.

Tatlım ben zaten iskenderunluyum😃yani annemlerle aramda 45 dk var😃bn iskenderun U buradan daha çok seviyorum çünkü deniz kenarındasın tabi burada da istersen 20 dk ya samandağ a gidersin deniz e yani ama ne bileyim deniz kenarında yaşamak gibi değil vesselam😃beklerim bir gün aslında komple Hatay çok güzel bir yer 10 dk ta yayladasındır 10 dk da denizde😃ilk cami ilk kilise burada sonra ilk kazılan tünel burada 😃medeniyetler beşiği...herkes farklı ırk farklı mezhep farklı din ama herkes kardeş 😃

Gelelim kahveye😃valla ben içemedim çok ağır bugün okulda da konuşuldu hatta seven çıkmadı bacım 😃dene ama azıcık al evet antioksidanmış çok yararlıymış ama acayip yağlı bir şey burada onun tohumunu kavurupta yerler ellerin yağ içinde kalır😃ha yağı kilo aldırır mı onu araştırmak lazım😃o yüzden sen iç bir an önce zararlı ise bilmemiş olursun 😃

Günaydın.

Hoşgeldin, ekşi ekmekleri götürdün, kiloları aldın.

Öyle oldu be kedicik. Ekşi ekmekler kilo yaptı Senin de canını çektirdik o kadar

hoşgeldin canım

bebiş nasıl yazdıklarına göre iyi beslemişsin hem onu hem kendini

Valla iyi beslenmeye çalışıyorum ben almayım bebiş alsın kiloları diyorum. Ama kim aldı bilmiyorum. Sadece karnım büyüdü. Önceki yağlar duruyor. Yağlar+bebiş biraz koca göbekli oldum. Ama toplamda 16 haftamı doldurmaya az kaldı ve 3,5Kg aldım. Bilmiyorum bana fazla gibi geliyor :18:

Ekmek yemeye bulantılarımın yoğun olduğu zaman başladım. Sonra da bırakamadım. Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum. Öğlen de çok yemiyorum ama sabah 2-3 dilim kızarmış ekmeğe tereyağ ya da kaymak bal sürüp yiyorum yumurtalarımla Bıraksam iyi olacak sanırım. Bi de patates yiyorum. Hep patates çekiyor canım

Sevgili ekincigim,hosgeldiniz canim.Senin ve bebegimizin iyilik haberlerinize cok sevindim.
Sağol Canan abla. İyiyiz çok şükür. Bebekle ilgili son gelişmeleri cumartesi günü kontrolde öğreneceğiz. Sen nasılsın, prenses nasıl? Umarım iyisinizdir.

Cok tesekkur ederim canim ekincigim ,prensesim ve ben hamdlsun iyiyiz.Yarin kismetse eve getirme gunu,ayrica sevincliyim.Insaallah cumartesi gunu cok guzel haberlerinizde bulusmak dilegiyle saglikla,mutlulukla kalin canim.

Gul hanim acaba siz troid ilacini ne zaman aliyorsunuz bana doktor ac karnina al dedi ben gece 3 gibi iciyorum 150 mg kullaniyorum acaba bu leptin hormonunu etkiler mi? sut urunleri emilimi etkiliyor ya kahvaltidan once icmiyorum siz nasil yapiyorsunuz. Bide dun bbalik salata yedim ama bir kibrit kutusu kadar da helva yedim ama cok gibi geldi ne dersiniz ???

ya pekı nasıl bır yag o şimdi.. tohum yagı.. orası kesın.. hatta asıl adı yabani fıstık.. ulen bi zevkim o vardı.. püüüüüüüüüüüüüü

gözünün yağı antioksidan arkadaşım Selen, şimdi o tohum yagı.. yanı fıstık yagı gıbı bır sey.. yanı ıkı günde bır ıcsek sütle.. bılıyorum ben onu.. yesıl yesıldır ılk toplandığında.. guneydogu yoresınde ozellıkle kışın çıtır çıtır yenir.. iç anadoluluyum ama ben asker çocuğuyum.. her yerın az cok ozellıgıne sahıt oldum.. ondan dedıklerın hıc yabancı degıl.. bunu araştırmam lazım..

50 dk hızlı tempo yuruyus
1 set squat
3 set karın hareketı
esneme hareketleri..

vayyy beaaa.. ben yaptım ben.. kendım yaptım, kendı kendıme yaptım.. kendıme yaptım..

yarın sıze yürüdüğüm yolun fotoğrafını cekecegım.. nasıl güzel anlatamam.. ıkı tarafta orman.. düz kaldırım.. her yerde cıcekler, cam ormanı kokusu.. karsımda karlı dağlar.. Antalya.. ben senı bu kadar cok sevecegımı hıc bılemezdım.

hosgeldın Ekin,

bugun esım afyıondan geliyor.. bana dedıgı, ne getıreyım sana; onu mu getıreyım, bundan alayım mı dedim gözünü sevdıgım kocam, bana ıyılık yapmak ıstıyorsan elını kolunu sallaya sallaya gel..

tiroid ilacı bende kullanıyorum sabah aç karnına içiyorum bence sende öyle yap

kızlar sabah kahvaltıdan sonra temizlik yapmaya başladım şimdi dinlenme molası verdim form çayımı içiyorum. çayım bitince işime devam. işlerimi bitirebilirsem sporumu da yapıcam
sabah kahvaltıda önerileriniz üzere cevizi artırdım 1 çay bardağı koydum ama hepsini bitiremedim. kuymak yaptım tavadaki 1 yemek kaşığı mısır unuyla (ev yapımı) yaptım yarısını yedim ben. kaçamağın büyük küçüğü olmaz ama çok seviyorum ben bunu

öğle yemeğinde dün akşam yemiğimdeki aynı şeyleri yedim. bakla ve çorba. sabahtan kalan cevizlerim ve 3 kayısı, 5 hurma

afiyet olsun canım

şehriye çorbası yasak bilmeden mi yaptın yapacak başka çorba bulamadığın için mi yaptın

yasak olduğunu tahmin ettim cnm ama yapacak başka çorba bulamadım

nacızane, ıcıne bır avuç nohut at, yoksa barbunya at, yoksa kur fasuloye at.. bunları dıfrıste hazır tutarsan ıslerın cok kolaylaşır..
teşekkür ederim cnm önerini dikkate alcam

ben ilaç kullanmıyorum canım,,,,,haşimato var bende değerlerim ilaç kullanacak seviyeye çıkmadı karatay önceside yediklerime dikkat eder sigara içilen ortamda bulunmazdım, ,,,2-5 arası leptin hormonu çalışıyor tam ortasında alıyorsunuz etkileyebilir daha geç alsanız,,,ben tahinin içine biraz çekirdekli üzüm doğrayıp yiyorum

kolay gelsin canım

oooo sen hep kaçamak yapmışsın,,mısır unu, hem kayısı hem 5 hurma sen bunu haketmissin .....böyle yaparsan kg veremezsin hemde karaaty yapmış olmassın canım

karatayda bahane olmuyor yoksa yapmıyorsun işlenmiş gıda olmayacak

Sevgili evrimkuzey,insaallah yarin tarti gunu,hepimiz seviniriz.Mutlulugun ve nesen daim olsun birtanem.

Canım Canan Hanımcım.. ınsallahh dedıgınız gıbı olur.. tartıdan bır umudum yok artık :) herseyı doğru yaptığım surece ona takılmamaya karar verdım.. yoksa moralım bozluyor.. belkı de surprız olur.. bellı mı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…