Günaydın herkese..
+90 da uyardım ben ama yemişti artık
Günaydın canım..
günaydın..ev taşıman da kolaylıklar diliyorum..
Günaydınlar...
Günaydın kızlar
Ben yine yorucu bir seyehatten döndümÇok şükür iyiyim. Neyseki şöför vardı arabayı ben kullanmadım. Dün Konya'daydım Afyon'a da uğradık, yedik içtik. Aslında yediklerim zararlı şeyler değil , kuzu tandır, döner, köfte, yoğurt felan ama bu sıralar ekmeği fazla kaçırıyorum sanırım. Bir de patatese düştüm son zamanlarda Tartı beni üzdü biraz.
Sebze, yumurta, balık, et, süt , meyve yiyorum bol bol porsiyonlarım çok büyük değil ama iştahım iyi. Sanırım kilo artışının sebebi ekmek ve pataes gibi geliyor bana
Bu arada geçen pzt, Mydenizz'in haberini okudum. Hayırlısı olsun diyorum. Elbet vardır bir hayır, sıkı korunduğun halde olduğuna göre. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. Gebe sayısı 1'di 4 oldu.Bakalım daha kimlerden güzel haberler alacağız.
Bu arada Fmgenc sanan yeni evin şans getirir umarım. Ben de 1 sene önce taşındım şimdiki evime kendi evimde gebe kaldım. Darısı sana. Bu arada ev taşımak yerleştirmek de zor, benim hep ya kayınvalidem ya annem yardıma geldi ona rağmen yorucuydu. Kolay gelsin sana...
hayırlı olsun canım güle güle oturun güzel sürprizler mutluluklar doldurur içini inşallah
Günaydın kızlar
Ben yine yorucu bir seyehatten döndümÇok şükür iyiyim. Neyseki şöför vardı arabayı ben kullanmadım. Dün Konya'daydım Afyon'a da uğradık, yedik içtik. Aslında yediklerim zararlı şeyler değil , kuzu tandır, döner, köfte, yoğurt felan ama bu sıralar ekmeği fazla kaçırıyorum sanırım. Bir de patatese düştüm son zamanlarda Tartı beni üzdü biraz.
Sebze, yumurta, balık, et, süt , meyve yiyorum bol bol porsiyonlarım çok büyük değil ama iştahım iyi. Sanırım kilo artışının sebebi ekmek ve pataes gibi geliyor bana
Bu arada geçen pzt, Mydenizz'in haberini okudum. Hayırlısı olsun diyorum. Elbet vardır bir hayır, sıkı korunduğun halde olduğuna göre. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. Gebe sayısı 1'di 4 oldu.Bakalım daha kimlerden güzel haberler alacağız.
Bu arada Fmgenc sanan yeni evin şans getirir umarım. Ben de 1 sene önce taşındım şimdiki evime kendi evimde gebe kaldım. Darısı sana. Bu arada ev taşımak yerleştirmek de zor, benim hep ya kayınvalidem ya annem yardıma geldi ona rağmen yorucuydu. Kolay gelsin sana...
Amin canım iinşallahCanan hanım.. ben sizi yerimmmmmm.. cok ıcımden geldı bu sozu yazmak kusura bakmayın olur mu?? :)) sız de ıyı olun hep, hep te burada olun.
nacızane, ıcıne bır avuç nohut at, yoksa barbunya at, yoksa kur fasuloye at.. bunları dıfrıste hazır tutarsan ıslerın cok kolaylaşır..
teee allaamm yaa.. bu tür ne kadar cok var evrende.. aynı benım kayınpeder.. zavallı kayınvalıdem.. ne cekıyor.. sızde de durum aynı demek kı. ALLAH yardımcınız olsun.
kıyamamammamaammm ben sanaaa.. Rabbim gönlüne gore versın ınsallahh.
Antakya ne kadar cok merak ettıgım bır yer.. sevıyor musun orayı?
Sonayım.. estağfurullah.. ben de oyle acıckası bol katıyorum.. cunku oyle sevıyorum.. sana tavsıyem cok kısık ateşte cok yavaş sütle pısırırsen.. sureklı de karıştırırsan o ezılmıs tohumlar ıyıce süte nüfus eder.. daha yoğun güzel bır tat olur.
baya baya ındırmıs saolsun
nıye yaaa.. hanı yağ kılo aldırmazdı.. bak korkutma gözümü GÜÜÜLLLLLLLLLLLLLLL ABLAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAK NE DİYOOOOOOO, ZARARLI DIYOOOOOOO
Var ya.. ki o turpun ne kadar faydalı olduğunu bılıyorum.. üşengeclıkten mı dıyeyım akla mı gelmez dıyeyım.. yemem hıc.. sımdı karatayın sayesınde her sabah yesıllıklerımın arasında yarım yıyorum her sabah.. kırmızı havuçta oyle.. yesıllıkte oyle.. zorla sağlıklı beslenme.. yuzum gozum guzellestı yemın ederım.
Günaydın kızlar
nıye yaaa.. hanı yağ kılo aldırmazdı.. bak korkutma gözümü GÜÜÜLLLLLLLLLLLLLLL ABLAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAK NE DİYOOOOOOO, ZARARLI DIYOOOOOOO :
Günaydın.
Hoşgeldin, ekşi ekmekleri götürdün, kiloları aldın.
hoşgeldin canım
bebiş nasıl yazdıklarına göre iyi beslemişsin hem onu hem kendini
Ekmek yemeye bulantılarımın yoğun olduğu zaman başladım. Sonra da bırakamadım. Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum. Öğlen de çok yemiyorum ama sabah 2-3 dilim kızarmış ekmeğe tereyağ ya da kaymak bal sürüp yiyorum yumurtalarımlaSağol canımm benimm.. senin deiyi haberlerini aldım sevindim.. sağlıklı olun bebişinle sen kilolar gider nasılsa , çünkü karatay la tanıştık demi
Ekmek tüketmeden devam etsen aslında vücüdun ödem yapar çok şişlik hissedersin sonra belki nacizane fikrim ama canın çok çekiyorsa
Benimde kayınvalidem yardım eder ama ben hafta içi yaveş yavaştoparlanım diyorum yormadan kndimi.. inşallah evime taşınmamı bekliyodur bebiş.. senin ki gibi
Sağol Canan abla. İyiyiz çok şükür. Bebekle ilgili son gelişmeleri cumartesi günü kontrolde öğreneceğiz. Sen nasılsın, prenses nasıl? Umarım iyisinizdir.Sevgili ekincigim,hosgeldiniz canim.Senin ve bebegimizin iyilik haberlerinize cok sevindim.
her yag faydalı değil canım................kg yapan yağ varrrrrrr yapmayan varrrrrrrrr....o senin bildiğin yağlardan değilmiş
teşekkürler canım senden de fışkırsın zaten fışkırıyor bizi devamlı güldürüyorsun
Tatlım ben zaten iskenderunluyum😃yani annemlerle aramda 45 dk var😃bn iskenderun U buradan daha çok seviyorum çünkü deniz kenarındasın tabi burada da istersen 20 dk ya samandağ a gidersin deniz e yani ama ne bileyim deniz kenarında yaşamak gibi değil vesselam😃beklerim bir gün aslında komple Hatay çok güzel bir yer 10 dk ta yayladasındır 10 dk da denizde😃ilk cami ilk kilise burada sonra ilk kazılan tünel burada 😃medeniyetler beşiği...herkes farklı ırk farklı mezhep farklı din ama herkes kardeş 😃
Gelelim kahveye😃valla ben içemedim çok ağır bugün okulda da konuşuldu hatta seven çıkmadı bacım 😃dene ama azıcık al evet antioksidanmış çok yararlıymış ama acayip yağlı bir şey burada onun tohumunu kavurupta yerler ellerin yağ içinde kalır😃ha yağı kilo aldırır mı onu araştırmak lazım😃o yüzden sen iç bir an önce zararlı ise bilmemiş olursun 😃
Günaydın kızlar
Canan hanım.. ben sizi yerimmmmmm.. cok ıcımden geldı bu sozu yazmak kusura bakmayın olur mu?? :)) sız de ıyı olun hep, hep te burada olun.
nacızane, ıcıne bır avuç nohut at, yoksa barbunya at, yoksa kur fasuloye at.. bunları dıfrıste hazır tutarsan ıslerın cok kolaylaşır..
teee allaamm yaa.. bu tür ne kadar cok var evrende.. aynı benım kayınpeder.. zavallı kayınvalıdem.. ne cekıyor.. sızde de durum aynı demek kı. ALLAH yardımcınız olsun.
kıyamamammamaammm ben sanaaa.. Rabbim gönlüne gore versın ınsallahh.
Sonayım.. estağfurullah.. ben de oyle acıckası bol katıyorum.. cunku oyle sevıyorum.. sana tavsıyem cok kısık ateşte cok yavaş sütle pısırırsen.. sureklı de karıştırırsan o ezılmıs tohumlar ıyıce süte nüfus eder.. daha yoğun güzel bır tat olur.
baya baya ındırmıs saolsun
nıye yaaa.. hanı yağ kılo aldırmazdı.. bak korkutma gözümü GÜÜÜLLLLLLLLLLLLLLL ABLAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAK NE DİYOOOOOOO, ZARARLI DIYOOOOOOO
Var ya.. ki o turpun ne kadar faydalı olduğunu bılıyorum.. üşengeclıkten mı dıyeyım akla mı gelmez dıyeyım.. yemem hıc.. sımdı karatayın sayesınde her sabah yesıllıklerımın arasında yarım yıyorum her sabah.. kırmızı havuçta oyle.. yesıllıkte oyle.. zorla sağlıklı beslenme.. yuzum gozum guzellestı yemın ederım.
Gul hanim acaba siz troid ilacini ne zaman aliyorsunuz bana doktor ac karnina al dedi ben gece 3 gibi iciyorum 150 mg kullaniyorum acaba bu leptin hormonunu etkiler mi? sut urunleri emilimi etkiliyor ya kahvaltidan once icmiyorum siz nasil yapiyorsunuz. Bide dun bbalik salata yedim ama bir kibrit kutusu kadar da helva yedim ama cok gibi geldi ne dersiniz ???
afiyet olsun canım
şehriye çorbası yasak bilmeden mi yaptın yapacak başka çorba bulamadığın için mi yaptın
teşekkür ederim cnm önerini dikkate alcamnacızane, ıcıne bır avuç nohut at, yoksa barbunya at, yoksa kur fasuloye at.. bunları dıfrıste hazır tutarsan ıslerın cok kolaylaşır..
Gul hanim acaba siz troid ilacini ne zaman aliyorsunuz bana doktor ac karnina al dedi ben gece 3 gibi iciyorum 150 mg kullaniyorum acaba bu leptin hormonunu etkiler mi? sut urunleri emilimi etkiliyor ya kahvaltidan once icmiyorum siz nasil yapiyorsunuz. Bide dun bbalik salata yedim ama bir kibrit kutusu kadar da helva yedim ama cok gibi geldi ne dersiniz ???
kızlar sabah kahvaltıdan sonra temizlik yapmaya başladım şimdi dinlenme molası verdim form çayımı içiyorum. çayım bitince işime devam. işlerimi bitirebilirsem sporumu da yapıcam
sabah kahvaltıda önerileriniz üzere cevizi artırdım 1 çay bardağı koydum ama hepsini bitiremedim. kuymak yaptım tavadaki 1 yemek kaşığı mısır unuyla (ev yapımı) yaptım yarısını yedim ben. kaçamağın büyük küçüğü olmaz ama çok seviyorum ben bunu
Eki Görüntüle 1040282
öğle yemeğinde dün akşam yemiğimdeki aynı şeyleri yedim. bakla ve çorba. sabahtan kalan cevizlerim ve 3 kayısı, 5 hurma
yasak olduğunu tahmin ettim cnm ama yapacak başka çorba bulamadım
teşekkür ederim cnm önerini dikkate alcam
Sevgili evrimkuzey,insaallah yarin tarti gunu,hepimiz seviniriz.Mutlulugun ve nesen daim olsun birtanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?