wawwwwwww süpersin süper50 dk hızlı tempo yuruyus
1 set squat
3 set karın hareketı
esneme hareketleri..
vayyy beaaa.. ben yaptım ben.. kendım yaptım, kendı kendıme yaptım.. kendıme yaptım..
yarın sıze yürüdüğüm yolun fotoğrafını cekecegım.. nasıl güzel anlatamam.. ıkı tarafta orman.. düz kaldırım.. her yerde cıcekler, cam ormanı kokusu.. karsımda karlı dağlar.. Antalya.. ben senı bu kadar cok sevecegımı hıc bılemezdım.
hosgeldın Ekin,
bugun esım afyıondan geliyor.. bana dedıgı, ne getıreyım sana; onu mu getıreyım, bundan alayım mıdedim gözünü sevdıgım kocam, bana ıyılık yapmak ıstıyorsan elını kolunu sallaya sallaya gel..
kızlar sabah kahvaltıdan sonra temizlik yapmaya başladım şimdi dinlenme molası verdim form çayımı içiyorum. çayım bitince işime devam. işlerimi bitirebilirsem sporumu da yapıcam
sabah kahvaltıda önerileriniz üzere cevizi artırdım 1 çay bardağı koydum ama hepsini bitiremedim. kuymak yaptım tavadaki 1 yemek kaşığı mısır unuyla (ev yapımı) yaptım yarısını yedim ben. kaçamağın büyük küçüğü olmaz ama çok seviyorum ben bunu
Eki Görüntüle 1040282
öğle yemeğinde dün akşam yemiğimdeki aynı şeyleri yedim. bakla ve çorba. sabahtan kalan cevizlerim ve 3 kayısı, 5 hurma
yasak olduğunu tahmin ettim cnm ama yapacak başka çorba bulamadım
teşekkür ederim cnm önerini dikkate alcam
wawwwwwww süpersin süper
kolay gelsin canım
oooo sen hep kaçamak yapmışsın,,mısır unu, hem kayısı hem 5 hurma sen bunu haketmissin.....böyle yaparsan kg veremezsin hemde karaaty yapmış olmassın canım
karatayda bahane olmuyor yoksa yapmıyorsun işlenmiş gıda olmayacak
Canlarimmm,herbirinize muhtesem guzellikte ,mutlu,saglikli,huzurlu bir gun devami diliyorum.Hersey guzel gonullerinizce olsun.
Sevgili Hasibe, senı Gul ablaya havale edıyorumsabah kaçta yedın kı oglen bu kadar güzel yıne yemek yemıssın.. deyıver hele cancagızım kayısı hurma.. mısır unu.. tam şenlik valla sofran :) ama cok da güzel gorunuyor sofran.. goruntuyu es gecemeyecegım..
Canım Canan Hanımcım.. ınsallahh dedıgınız gıbı olur.. tartıdan bır umudum yok artık :) herseyı doğru yaptığım surece ona takılmamaya karar verdım.. yoksa moralım bozluyor.. belkı de surprız olur.. bellı mı olur.
teşekkür ederim canım senin de hersey gönlünce olsun sen hakkediyorsun tüm güzellikleri
Ahh kedicim ahhh istanbula değil taşınmak benimki gezmeye bile gitmek istemiyorolurda birgünyolum düşerse görüşürüz inşallah...
Kalkıp sporumu yapayım sonrada dşumu alayım.. hepinize iyi geceler... an itibariyle kimse yok ama nasılsa birazdan gelirsiniz kaynatmaya... öpüldünüz çıtırlarr
Su an itibariyle yorumsuz birsey paylasacagim.Biraz once hertarafi piril piril yapilmis halde biraktim,esimin son cay bardagini da yikayip yerine koydum musaede istedim salonda t.v izliyordu bende yattim.Bir baktim iki dakika sonra gelmis eee gerci yattin ama birkac cilek yikasanda yesem ,macimda var simdi kacirmayayim.Dedim La havle vela kuvvete,kalktim yikadim salona goturdum v.i.p.hizmette sinir yoktur.
Benim cocuklar 6 30 da uyanirlar hafta icinden aliskanlik onlar o saatte yemedikleri icin once ben yerim tabi onlar heveslenirler benim yumurtama biraz da onlarin agzina veririm peynir zeytin verdim derken iste benim kahvaltiyi dusunun artik onlar benimkine dadanir iste ne yapayim sonra sekiz gibi sira onlara gelmistir iste benim kahvalti faslim oglene de Allah kerim
50 dk hızlı tempo yuruyus
1 set squat
3 set karın hareketı
esneme hareketleri..
vayyy beaaa.. ben yaptım ben.. kendım yaptım, kendı kendıme yaptım.. kendıme yaptım..
yarın sıze yürüdüğüm yolun fotoğrafını cekecegım.. nasıl güzel anlatamam.. ıkı tarafta orman.. düz kaldırım.. her yerde cıcekler, cam ormanı kokusu.. karsımda karlı dağlar.. Antalya.. ben senı bu kadar cok sevecegımı hıc bılemezdım.
hosgeldın Ekin,
bugun esım afyıondan geliyor.. bana dedıgı, ne getıreyım sana; onu mu getıreyım, bundan alayım mıdedim gözünü sevdıgım kocam, bana ıyılık yapmak ıstıyorsan elını kolunu sallaya sallaya gel..
Selam kızlar, ben de Karatay'a ayak uydurmaya çalışıyorum. (http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704269&goto=newpost)
Birşey soracağım, sütlü türk kahvesi yasak mı acaba? daha yeniyim, kafamda bir sürü soru var. :))
ooohhh mis gibidir şimdi oralar benim canımı paça çorbası istettiniz varyahafta sonu bende yapacam
Sağol canım cevap verdiğin için.yasak degil ben haftada 2 filan iciyorum
sabah bunu yazmıştım şimdide eşim mesaj attı bana akşam seni paça içmeye götüreyimmi diye
Sağol canım cevap verdiğin için.
Canim babymomcigim,yirmisekiz senedir ne imtihanlar dedigin gibi canim.Rabbim en buyuk sigindigim limanim cok sukur.O herseyi goruyor.Yuce rabbim cem-i cumlemizin evlatlarimizi esirgesin,bizlere bagislasin insaallah.Bir de sizleri tanidim sukurler olsun,icim cok aciliyor.Sagolun,varolun canlarim.
oooo super haber// simdiden afiyet olsun.. baksana yuregini okumus resmen..Askiniz daim olsun
rica ederim..
uyaninca karbonatli su
sonRa msafirlerim gelene kadar kuru kayisimi havucumu zeytinimi yedim atistirir gibi onlar gelicnede yumurtami peynirimi ve findigimi
12.00 kahvalti
17.00 ispanak+3 kasik bulgur pilavi+1 kase renkli biber kavurmasi+1 kase yogurt pul biberli
18.30 yesil cay
spor:13lu Tibet
baska birsey yapmiycam bugun kaslarim dinlensin 2gun ustuste yaptimP ( gorende cok agir kardiyo calisiorum sanar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?