Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

wawwwwwww süpersin süper

Sevgili Hasibe, senı Gul ablaya havale edıyorum sabah kaçta yedın kı oglen bu kadar güzel yıne yemek yemıssın.. deyıver hele cancagızım kayısı hurma.. mısır unu.. tam şenlik valla sofran :) ama cok da güzel gorunuyor sofran.. goruntuyu es gecemeyecegım..

Son düzenleme:

menümdeki hangi şey için işlenmiş gıda dedin anlayamadım. beni aydınlatırsan sevinirim
o zaman bu son yediğim kuymak olsun
kayısı serbest değil mi? hurma konusunda hiç bilgim yok serbest mi değil mi?

kahvaltıyı 9 olmadan yaptım. öğle yemeğini de 2buçuk gibi yedim.

kızlar ben işlere kaldığım yerden devam edeyim.
akşam kızımı uyuttuktan sonra gelirim tekrar aranıza inşallah

bende aynen valla çok stres yapıyorum ben veremediğim haftalar sanırım çok düşünmem strese girmemden kaynaklı olabilir

istanbula tasinmak mi....bosver ya.. 2 sene yasadim Istanbulda sirf Istanbulda tekrar yasamamak icin bakude kalmayi yegliyorum... ki isim 1.leventte evim sishane tarafindaydi yani ev is 40 dk.. simdi cocuklarla Ist zulum bana...

Ablacim imtihanin cok agir .. Rabbim mukafatini hem burda hem ote tarafta mislisiyle versin ins...

benimde ufaklik dadaniyor gizli gizli ne yesem kardir

vayss masaallahh.... gel beraber sevelim beraber yasayalim oralarda... ins .. simdi trye gelicem ama hic bura donmek istemiycem sadece duzenimi evimi ozliycem.. nasil birsyedir bu..

sucuk isteseydin ya ikbalden .. misss gibi yerdin sabahlari yumurtada

yasak degil ben haftada 2 filan iciyorum

uyaninca karbonatli su

sonRa msafirlerim gelene kadar kuru kayisimi havucumu zeytinimi yedim atistirir gibi onlar gelicnede yumurtami peynirimi ve findigimi

12.00 kahvalti

17.00 ispanak+3 kasik bulgur pilavi+1 kase renkli biber kavurmasi+1 kase yogurt pul biberli

18.30 yesil cay

spor:13lu Tibet

baska birsey yapmiycam bugun kaslarim dinlensin 2gun ustuste yaptim P ( gorende cok agir kardiyo calisiorum sanar :))))

Canim babymomcigim,yirmisekiz senedir ne imtihanlar dedigin gibi canim.Rabbim en buyuk sigindigim limanim cok sukur.O herseyi goruyor.Yuce rabbim cem-i cumlemizin evlatlarimizi esirgesin,bizlere bagislasin insaallah.Bir de sizleri tanidim sukurler olsun,icim cok aciliyor.Sagolun,varolun canlarim.

amin ablacim .. bende kendi adima senin gibi guzel yurekli bir insani tanidigim icin cok mutluyum.. sende sagol varol.. kisa surede aile gibi olduk burda

bende... sabah nesfit ya da biraz peynir zeytin slatalık , öğlen mutlaka sebze yemeği akşamda öyle 8-9 gibi meyve ... 47 kiloydum 3 kilo verdim 3 haftada çalışıyorum bide eve giderken yolumu uzattım. Sadece hayatım boyunca göbeğimi eritemedim. spor yapmaktanda nefret ederm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…