Canim babymomcigim,yirmisekiz senedir ne imtihanlar dedigin gibi canim.Rabbim en buyuk sigindigim limanim cok sukur.O herseyi goruyor.Yuce rabbim cem-i cumlemizin evlatlarimizi esirgesin,bizlere bagislasin insaallah.Bir de sizleri tanidim sukurler olsun,icim cok aciliyor.Sagolun,varolun canlarim.
sabah bunu yazmıştım şimdide eşim mesaj attı bana akşam seni paça içmeye götüreyimmi diye
hakettin debu halımle debeleniyorum.. ama senden alkışı almak ıcın çocuklar gıbı de bekliyordum valla
yapacak bişey yoktu şehriye koydum dedin ya şehriye işlenmiş gıda ,,,,yemeklere un kullanmak yok, kayısı 3-4 serbest meyve yenirse kayısı yenmeyecek ,,,hurma nın glisemik indeksi yüksekmenümdeki hangi şey için işlenmiş gıda dedin anlayamadım. beni aydınlatırsan sevinirim
o zaman bu son yediğim kuymak olsun
kayısı serbest değil mi? hurma konusunda hiç bilgim yok serbest mi değil mi?
yasak değil ama leptini engellemesin diye yemek üstüne içiliyorSelam kızlar, ben de Karatay'a ayak uydurmaya çalışıyorum. (http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704269&goto=newpost)
Birşey soracağım, sütlü türk kahvesi yasak mı acaba? daha yeniyim, kafamda bir sürü soru var. :))
kızlar ben işlere kaldığım yerden devam edeyim.
akşam kızımı uyuttuktan sonra gelirim tekrar aranıza inşallah
bende... sabah nesfit ya da biraz peynir zeytin slatalık , öğlen mutlaka sebze yemeği akşamda öyle 8-9 gibi meyve ... 47 kiloydum 3 kilo verdim 3 haftada çalışıyorum bide eve giderken yolumu uzattım. Sadece hayatım boyunca göbeğimi eritemedim. spor yapmaktanda nefret ederm.
Akşam yemeğimi bitirmek üzereyimPaylaşayım hemen
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
tereyağ da omlet
12 zeytin
peynir
3 gün kurusu
kırmızı lahana
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Çorba
Yumurtalı karışık ot kavurması ( Isırgan,ebegümeci,arapsaçı,yeşilsoğan )
Sarımsaklı yoğurtlu kırmızı lahana salatası
sabah bunu yazmıştım şimdide eşim mesaj attı bana akşam seni paça içmeye götüreyimmi diye
bende... sabah nesfit ya da biraz peynir zeytin slatalık , öğlen mutlaka sebze yemeği akşamda öyle 8-9 gibi meyve ... 47 kiloydum 3 kilo verdim 3 haftada çalışıyorum bide eve giderken yolumu uzattım. Sadece hayatım boyunca göbeğimi eritemedim. spor yapmaktanda nefret ederm.
Bu kadar olur yaa içini okumuş sanki
karatayı denedinizmi ,,,,
sağlıksız besleniyorsunuz zayıflamak önemli değil sağlıklı olmak önemli,,,,sağlığı kaybettikten sonra geri getiremeyiz,,,,
nesfit ve meyve kan şekerini yükselttiği için direk yağ olarak depolanır,,,meyve yi sabah yemeniz gerekir,,,,
canim teosoncugum,mutlulugunuz daim olsun insaallah.simdiden afiyet olsun canim.
Canim kedicigimin isleri yogun mu bugun,eksikligini hissettim sanki.
yarın sabah güzel şeyler olacak bence
Sevgili yenacigim,ve butun can dostlarim,nice bindortyuzuncu sayfalara hepberaber insaallah.
Çok acıysa, ağırsa sevemeyebilirim. Denerim ama süte az koyarım sevmezsem. :) merak işteUrfa da çok vardı o kahveden kavanozda satılıyordu,ama bence sen sevmezsin çünkü ağır ve yağlı bir tadı var bence fazlası da kilo aldırır
Bnm yanımda paça yapacak bir annem de yok yapmayın böyle şeyler
Sarımsaklı yiyeceksen rahatsız etmesin şirkette..En iyisi akşam yemen isabet olmuş..
Kediciğim sen özellikle götürüyosun değilmi yemeklerini.?
Çok severim ben de menegiç kahvesini bir bulsam alacağım hemen...
Sütü kaynatıp içine koydun değilmi.?
istanbula tasinmak mi....bosver ya.. 2 sene yasadim Istanbulda sirf Istanbulda tekrar yasamamak icin bakude kalmayi yegliyorum... ki isim 1.leventte evim sishane tarafindaydi yani ev is 40 dk.. simdi cocuklarla Ist zulum bana...
Ablacim imtihanin cok agir .. Rabbim mukafatini hem burda hem ote tarafta mislisiyle versin ins...
benimde ufaklik dadaniyor gizli gizli ne yesem kardir
PEk umutlu değilim geçen hafta iyi kilo verdim bu hafta aynı olmayabilir...
ikili rakamları göreyim yeter bu hafta...
İnşallah canan hanımcım ne güzel birbirinden güzel arkadaşlarla çoğalıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?