Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Midem bulanıyor, otururken dizim ağrıdı, kalktım. Nedense otobüslerde otururken diz ağrım oluyor artık.
Ben normal nescafe içerken de midemi bulandırır bazen, menengiç kahvesi daha mı ağır oluyor. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

spormu cok gelio acaba niye agrio dizin canim

Sabah;
5 tibet egzersizinin 4 hareketi :)
Yoğurtlu karışım

Kahvaltı 11:30
2 ceviz ve kabak çekirdeği
2 yumurta
Peynir
Yeşil mercimek salatası
Geçen günden kalan beyaz lahanayı bir yemek, salata gibiydi, soğuk yedim
Siyah çay

Akşam yemeği
Kara lahana farklı çorba ama
Yoğurtlu kırmızı sivri biber
Kırmızı lahana salatası

kahvaltıyı 9 olmadan yaptım. öğle yemeğini de 2buçuk gibi yedim.

eywaallahhh o zaman cıgerım..

bende aynen valla çok stres yapıyorum ben veremediğim haftalar sanırım çok düşünmem strese girmemden kaynaklı olabilir

amann ne bılım Sonayım yaa.. saldım gıttı.. geriyor muyuz büzüşüyor muyuz.. neyiz bi bende bilsem..

ya o hep var zaten evde oradan geliyor genellıkle bıze.. cazıp degıl o yüzdeni, sevmıyroum bı de ben.. Kuzey den dolayı sık sık burun burunayız.. kendısı ıle aramız ıyı degıl..

Rabbım ınsallahh o gunlerı de nasıp etsın Pervınım.. hayat bu.. ınsallah.

karışık ot kavurmanızı yeriimmmmmmm sevgili Sena.. kalbımden vurdunuz efenim..

Bende bazen başka yerde yaşamak istiyorum. Yollarda o kadar bunalıyorum ki.

sen daha kucuksun.. otur oturduğun yerde

agır bır kahve.. boşver o zaman.. ama kahve gıbı acı degıldır.. ben de nescafeyı sevmem mısal.. nescafe de bana agır gelır.. ama bu zımbırtıyı sevıyorum ıcmeyı..

evdeki huzur dunyanin enbuyuk zengiligidir bencede..Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin

aminnnn.. cümlemizin

Canim kedicigim,bir muddet dizini yormasan acaba agri da fark olabilir mi?Cok gecmis olsun canim.

aynı seyı ben de yazacaktım Canan hanımcım.. ama kedigillerden ya bu cocugumuz.. o yüzden durmaz.. eve gıtsın tepinmeden rahat edemiyor kendısı.. vücut ıflas ettı artık

sabah...09.00.........1 bardak kefir
............10.30................KKK ve 1 mandalina

öğlen...16.30.........kedi usulü yoğurt

akşam..18.00.........1 bardak kefir
...........19.00................yeşil mercimek çorbası,3*4 kaşık nohut, mercimek salatası , yoğurt, omega3 ve antioksidan...

spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...1 saat yürüyüş
....................akşam eve kadar 20 dkk yürüyüş

Sürekli ve duzenlı spor yapan arkdaslarıma;,

ıkı günde bır vücudunuzu dınlendırırsenız kaslarınızın daha cabuk olgunlaştığını farkedersınız.. kaslarınızın kendını onarmasına ve gelısımlerını tamamlamasına ızın vermenız gerekiyor.. o yüzden her gun spor yapmak hedefınıze daha gec ulaşmanızı sağlar.. ıkı günde bır dınlenın.. derım ben.

sabah: 9:30 karbonatlı su + ıkı bardak ılık su

kahvaltı : 11:00 KKK

16:00 menengıc kahvesı + mınarelli su

17:30 lahmacun+ yesıllık.

19:30 uc tane cagla badem

3 lıtre su

spor: 50 dk hızlı adım yuruyusu
: 1 set squat
: 3 set karın hareketı
: esneme hareketleri

Son düzenleme:

ben söyle yapmaya başladım sence doğrumu ;;;;; bir gün öğlen 1.30 saat yürüyüş, sonraki gün 1 saat yürüyüş 30 dkk aletlerle spor,,,,

5 gün sabah ve akşam işten eve evden işe yürüyüş, pazar günü mola

yukarıda yazdıklarının harıcınde ayrıca mı ısten eve olayı var?

Limon olayini abartmisim ben o yüzden modem kotu olmuş demek ki.bugün 600 gr.vermiştim.o gazla 1 saat yürüyüş yaptim.sabah 10 da kahvalti yaptim ve ilk kez aksam yemeğine kadar hic acikmadim.aksam 7 de Esim isten gelince onla yemek yedim ama daha acikmamistim.ve normal yediğinden az yedim.sabahki kuruyemisi ben hep yarim cay bardagi kadar yiyordum bugün biraz arttirdim ondan mi oldu acaba.umarim hep boyle olur.bugün ki menüm sabah KKK aksam mantar tavuk sote mercimek çorba salata yoğurt.mantari bitiremedim.

AKLIMA GELMSIKEN ESNEME HAREKETLERINIZI NE HAREKET YAPARSANIZ YAPIN IHMAL ETMEYIN.

Bakın ben uzun sureden berı ılk kez yurumeye başladım.. ılk gun esneme hareketı yapamadım regl den dolayı.. o gun baya sıkıntı yasadım bacaklarımdan.. sonrakı günler esnetme yaptığım ıcın sankı hıc yurumemısım gıbı hıssedıyorum acı agrı sıkıntı yok.. bunu ıhmal etmeyın kı yasam kalıtenız dusmesın.

Sonay sen de dahıl kuzum.. basket oynuyorsunuz degıl mı.. eve gel sıcağı sıcağına esneme hareketlerını yapıp oyle duşa gır muhakkak derım ben.

bu kadar saat acıkmaman harıka.. demek kı bır seylerı cok doğru yapıyorsun.. harıka.

PEk umutlu değilim geçen hafta iyi kilo verdim bu hafta aynı olmayabilir...
ikili rakamları göreyim yeter bu hafta...

İnşallah canan hanımcım ne güzel birbirinden güzel arkadaşlarla çoğalıyoruz..

Bende hatirlarsangecen hafta 2kg vermistim ama bu hafta degisiklik olmayacak gibi üstüne bile almış olabilirim karatayin bendeki ilginc yani 1hafta sabit 1 hafta azda olsa vermis oluyorum Inşallah ikili rakamları goreceksin canimm

Çok acıysa, ağırsa sevemeyebilirim. Denerim ama süte az koyarım sevmezsem. :) merak işte

Canım sen bilirsin ama ben kahve türü seyleri sevdigimden bunuda sevdim tadi biraz aci sekerde kullanmadigimizdan

Cok yordun kendini çoook ozelliklede squat dizlerini cok yormustur biraz ara ver bence squat a

evdeki huzur dunyanin enbuyuk zengiligidir bencede..Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin

Canım benim aynen öyle seninde guzel ailenle huzurun daim olur inşallah

Ben bugün dinleniyorum mesela kirginlikta var dinlenmem icin sebep oldu zaten

Canim benim saolasin dun cok güzeldi yürüyüş ve sonrasi aletlerle calisma geldim birde guzel esnedim ama salaklik bende hergun duş almayim diye dun saçlarımı yikamadim haliyle ter kafamda soğudu suandada kirginlik var bakalim yarin ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…