Midem bulanıyor, otururken dizim ağrıdı, kalktım. Nedense otobüslerde otururken diz ağrım oluyor artık.
Ben normal nescafe içerken de midemi bulandırır bazen, menengiç kahvesi daha mı ağır oluyor. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
spormu cok gelio acaba niye agrio dizin canim
evdeki huzur dunyanin enbuyuk zengiligidir bencede..Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin
Bilmiyorum ki önceden çok yürüyünce ağrırdı. Şimdi de oturunca ağrıyor.
kahvaltıyı 9 olmadan yaptım. öğle yemeğini de 2buçuk gibi yedim.
bende aynen valla çok stres yapıyorum ben veremediğim haftalar sanırım çok düşünmem strese girmemden kaynaklı olabilir
vayss masaallahh.... gel beraber sevelim beraber yasayalim oralarda... ins .. simdi trye gelicem ama hic bura donmek istemiycem sadece duzenimi evimi ozliycem.. nasil birsyedir bu..
sucuk isteseydin ya ikbalden .. misss gibi yerdin sabahlari yumurtada
yasak degil ben haftada 2 filan iciyorum
Akşam yemeğimi bitirmek üzereyimPaylaşayım hemen
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
tereyağ da omlet
12 zeytin
peynir
3 gün kurusu
kırmızı lahana
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Çorba
Yumurtalı karışık ot kavurması ( Isırgan,ebegümeci,arapsaçı,yeşilsoğan )
Sarımsaklı yoğurtlu kırmızı lahana salatası
Bende bazen başka yerde yaşamak istiyorum. Yollarda o kadar bunalıyorum ki.
Midem bulanıyor, otururken dizim ağrıdı, kalktım. Nedense otobüslerde otururken diz ağrım oluyor artık.
Ben normal nescafe içerken de midemi bulandırır bazen, menengiç kahvesi daha mı ağır oluyor. :)
evdeki huzur dunyanin enbuyuk zengiligidir bencede..Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin
Canim kedicigim,bir muddet dizini yormasan acaba agri da fark olabilir mi?Cok gecmis olsun canim.
Sürekli ve duzenlı spor yapan arkdaslarıma;,
ıkı günde bır vücudunuzu dınlendırırsenız kaslarınızın daha cabuk olgunlaştığını farkedersınız.. kaslarınızın kendını onarmasına ve gelısımlerını tamamlamasına ızın vermenız gerekiyor.. o yüzden her gun spor yapmak hedefınıze daha gec ulaşmanızı sağlar.. ıkı günde bır dınlenın.. derım ben.
ben söyle yapmaya başladım sence doğrumu ;;;;; bir gün öğlen 1.30 saat yürüyüş, sonraki gün 1 saat yürüyüş 30 dkk aletlerle spor,,,,
5 gün sabah ve akşam işten eve evden işe yürüyüş, pazar günü mola
Limon olayini abartmisim ben o yüzden modem kotu olmuş demek ki.bugün 600 gr.vermiştim.o gazla 1 saat yürüyüş yaptim.sabah 10 da kahvalti yaptim ve ilk kez aksam yemeğine kadar hic acikmadim.aksam 7 de Esim isten gelince onla yemek yedim ama daha acikmamistim.ve normal yediğinden az yedim.sabahki kuruyemisi ben hep yarim cay bardagi kadar yiyordum bugün biraz arttirdim ondan mi oldu acaba.umarim hep boyle olur.bugün ki menüm sabah KKK aksam mantar tavuk sote mercimek çorba salata yoğurt.mantari bitiremedim.
PEk umutlu değilim geçen hafta iyi kilo verdim bu hafta aynı olmayabilir...
ikili rakamları göreyim yeter bu hafta...
İnşallah canan hanımcım ne güzel birbirinden güzel arkadaşlarla çoğalıyoruz..
Çok acıysa, ağırsa sevemeyebilirim. Denerim ama süte az koyarım sevmezsem. :) merak işte
Sürekli ve duzenlı spor yapan arkdaslarıma;,
ıkı günde bır vücudunuzu dınlendırırsenız kaslarınızın daha cabuk olgunlaştığını farkedersınız.. kaslarınızın kendını onarmasına ve gelısımlerını tamamlamasına ızın vermenız gerekiyor.. o yüzden her gun spor yapmak hedefınıze daha gec ulaşmanızı sağlar.. ıkı günde bır dınlenın.. derım ben.
AKLIMA GELMSIKEN ESNEME HAREKETLERINIZI NE HAREKET YAPARSANIZ YAPIN IHMAL ETMEYIN.
Bakın ben uzun sureden berı ılk kez yurumeye başladım.. ılk gun esneme hareketı yapamadım regl den dolayı.. o gun baya sıkıntı yasadım bacaklarımdan.. sonrakı günler esnetme yaptığım ıcın sankı hıc yurumemısım gıbı hıssedıyorum acı agrı sıkıntı yok.. bunu ıhmal etmeyın kı yasam kalıtenız dusmesın.
Sonay sen de dahıl kuzum.. basket oynuyorsunuz degıl mı.. eve gel sıcağı sıcağına esneme hareketlerını yapıp oyle duşa gır muhakkak derım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?