Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Mydenizz uyarmıştı daha önce, spor öncesi ısınma yapardım ama sonrası esneme yapmazdım. Artık yapıyorum, zaten jillian da yaptırıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

PEk umutlu değilim geçen hafta iyi kilo verdim bu hafta aynı olmayabilir...
ikili rakamları göreyim yeter bu hafta...

ablam ben senden çok umutluyum da kendimden endişeliyım ikiliyi görmek için 1.5 falan vermem gerek bu hafta ama bilmem ki son gün yapacağımı yaptım yine, makarna yedim greyfurt un tadı hoşuma gidince 2 tane yedim bakalım yarın ne olacak bide bişey diyecem bu dijital tartının anı anına uymuyor yaa fayansta ayrı ahşapta ayrı gösteriyor aynı yerde bile 10 dk arayla alakasız sonuçlar gösteriyor benim ki mi öyle sadece diye merak ettim ibreli tartı alacam bu gidişle

Son düzenleme:
yukarıda yazdıklarının harıcınde ayrıca mı ısten eve olayı var?

evet canım 5 gün....sabah işe kadar 20 dkk yürüyorum, öğlen yemek saatinde 1,5 saat yürüyüş yada yürüyüş+aletli spor, akşam eve kadar 20 dkk yada yolu uzatıp 1 saat yürüyorum, cumartesi 1,5 saat yürüyüş , pazar ev işleri

hoca acıkmamak için bir bardak diye bas bas bağırıyor...kg vermen de iyi,,

hep unutuyorum canım ya işe gidince işe dalıyorum eve gelince hemen üstümü değişip mutfağa giriyorum

bende de aynı sorun var milim oynasa farklı gösteriyor yada aynı yere basmazsan farklı gösteriyor,,,,,canım sanırım sen karatay yapmıyorsun karatay yapsan ikilileri de görürüsün daha aşağılara da inersin

Sonayım.. en tehlıkelı mevsımdeyız.. arada serın esıyor ama gunes var.. güneşte terliyorsun ama gölge buz gıbı.. ben bı yuruyuse çıkıyorum sorma, ustumde ınce sweetle başlıyorum.. bakıyorum esıyor hemen hırkamı gıyıyorum, yürüdükçe daha da terliyorum.. sonlara doğru sısme yelegımı gıyıyorum.. eve gelmısım su olmuşum,hemmen sıcak suyun altına.. saclarım genelde terlemmeıs oluyor.. ama demek kı bı sapka alıp çıksan ıyı olur.. sen de terleme varsa kafanı da koru.. boynuna bır tülbent muhakka sar.. boğazlarını usutme.. hele kı benım ıcın terleyip usumek cok ama cok tehlıkelı.. bak o kadar korumama rağmen kendımı yıne de hafıf atesım var bugun.. daha da ıyı korumalıyım demek kı kendımı.. bı sekıl halledecegım.

Gül abla.. çok.. çok yuklenıyorsun kendıne.. oglen yemegınde yürüyeceksen sabahları yürüme.. sabah aksam yürüyeceksen oglen yürüme.. bır gun bırısını yap bır gun bırısını yap.. hafta sonu kendıne tamamen ızın ver.. aletlerle calıstıgın gun sabah aksam yürüme.. sabah aksam yuruyecegın gun aletlerle calısma.. ki.. vücudun toparlanmak ıcın zaman bulsun kendıne.. bu sekıl bedenının kendını tamır etmesıne ızın vermedıgın gıbı kaslarına ezıyete donusturuyorsun. demem o ki; Telefon bıle sarj oluyor..

hep unutuyorum canım ya işe gidince işe dalıyorum eve gelince hemen üstümü değişip mutfağa giriyorum

bir zamanlar 52 kg iken giyebildigim pantalon simdi 59ken oluyor...nasil oluo bu anlamadim

ıkı doğum yaptın.. çatın ayrıldı.. kemıklerın buyudu.. bundan dolayıdır kı.. artık böyle.. ben de 57 ıken gıyıyordum 52 kılo dakı gıysılerımı.. gecen sene hıc unutmuyorum. yanı ben oyle okumuştum bır zamanlar bır yerlerde.. doğumdan sonrakı kılo ıle doğumdan oncekı kılo aynı olmazmış.. baya frkedermıs.. belkı hatırlarsın eskı topıkte bunun konusu cok olmuştu.

Son düzenleme:
herkese iyi geceler arkadaşlar ,
Bugun işten erken geldım 5:30 gibi akşam yemegı yedım..18:30 da yuruyuşe gıdıp parkurda 5 tur attım sanırım 3 km yakın oluyor..Gelip duş alıp bitkı çayı içtim ve taş devrı diyetı kıtabımı okumaya devam ettım..bıraz bacaklarım ağrıyor ama kendımı ıyı hıssedıyorum..22:30 gibi de uyuyacağım..
Sanırım iş stresıde olmasa çok hızlı kılo verırdım..Bakalım yarıınnnn kaç kılo vermış olucam..Rabbım herkese sağlıkla kılo vermeyı nasıp etsın..

Gül abla, ıznını ıstıyorum.. ben yarın tartılmayayım.. uç gundur yuruyuyorum.. bılıyorum kılo aynı.. yanı hıssedıyorum.. ben haftaya tartılayım.. olur mu?? moralımın ayarları ıle oynamayayım.. haftaya pılatesı de ekleyecegım spor sonrası..

ben geldimmm :)
herkes nasıl bakimm?
inşallah güzel bi gün geçirmiştir herkes :)

cok ilginc tam tersi olur diye dusunmustum ..dun mezure almistim bugun usrunkoru olctum gobegim 90 milletin d,tu 90 .. yarin dogru duzgun tam olcu alicam.. alelacele kizlardan sakladim yoksa cekistirip mafediolar mezuremi

menümü yazayım hemen çok kalamıycam aşırı yorgun ve uykusuzum

sabah 1 koca bardak su

kahvaltı: 6.30
1 tane muz
3 tane yeşil zeytin
az fıstık
peynir
domates-salatalık-biber
şekersiz çay

öğlen: 11.30
çok küçük bi parça hindi (adam utanmasa onu da vermicekti yemekte )
çorba

akşam: 18.00
yarım kase mercimek çorbası
3-4 kaşık cacık
1 tane pişkin lahmacun (yediğime bin pişman oldum) yanında salata

su:bugün çok içmedim ama 1.5 lt yi geçti
spor: 20 dakka yürüyüş (aslında plates yapacaktım ama birazdan uyuycam )

cok ilginc tam tersi olur diye dusunmustum ..dun mezure almistim bugun usrunkoru olctum gobegim 90 milletin d,tu 90 .. yarin dogru duzgun tam olcu alicam.. alelacele kizlardan sakladim yoksa cekistirip mafediolar mezuremi

cadılar cok ıyı yaa 90.. harıkasın..
ben geldimmm :)
herkes nasıl bakimm?
inşallah güzel bi gün geçirmiştir herkes :)

pufpuf gelmıs.. bıraktığın gıbıyız.. kışkış yağlar kışkış.. havasındayız

nıye pısman oldun de bakımm hele

pufpuf gelmıs.. bıraktığın gıbıyız.. kışkış yağlar kışkış.. havasındayız

nıye pısman oldun de bakımm hele

ah ah ne gözell dedin öyle sen
yaa ne bilim ağır geldi sanki zaten çorba ve cacık yedikten sonra doydum ben lahmacunuda sırf açgözlülüğümden yedim :26::26::26: bi daha akşam yemicem

slm kızlar kızımı yıkadım.
annemlerle netten görüştük. babannesi uyuttu geldi.
bende şimdi çay koydum kendime. oturdum dinleniyorum.
yoruldum bugün ama sanki hiç iş yapmamışım gibi
yarınada 1-2 işim kaldı malesef bugün bitiremedim
bide yarın akşam mesaiye gitcem
haa bu arada bu da akşam yemeğim: tarhana çorbası, salata, yoğurt, ızgara tavuk (çok kızaran yerlerini ayırdım, tavuk organik)
Eki Görüntüle 1040988

Eklentiler

• $10001290_607635615972369_1475906166_n.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 25
ayy şu 2. resim nasıl eklendi anlamadım yanlış resim eklemişim silip yenisini ekledim ama eskiside gitmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…