AKLIMA GELMSIKEN ESNEME HAREKETLERINIZI NE HAREKET YAPARSANIZ YAPIN IHMAL ETMEYIN.
Bakın ben uzun sureden berı ılk kez yurumeye başladım.. ılk gun esneme hareketı yapamadım regl den dolayı.. o gun baya sıkıntı yasadım bacaklarımdan.. sonrakı günler esnetme yaptığım ıcın sankı hıc yurumemısım gıbı hıssedıyorum acı agrı sıkıntı yok.. bunu ıhmal etmeyın kı yasam kalıtenız dusmesın.
Sonay sen de dahıl kuzum.. basket oynuyorsunuz degıl mı.. eve gel sıcağı sıcağına esneme hareketlerını yapıp oyle duşa gır muhakkak derım ben.
PEk umutlu değilim geçen hafta iyi kilo verdim bu hafta aynı olmayabilir...
ikili rakamları göreyim yeter bu hafta...
yukarıda yazdıklarının harıcınde ayrıca mı ısten eve olayı var?
Limon olayini abartmisim ben o yüzden modem kotu olmuş demek ki.bugün 600 gr.vermiştim.o gazla 1 saat yürüyüş yaptim.sabah 10 da kahvalti yaptim ve ilk kez aksam yemeğine kadar hic acikmadim.aksam 7 de Esim isten gelince onla yemek yedim ama daha acikmamistim.ve normal yediğinden az yedim.sabahki kuruyemisi ben hep yarim cay bardagi kadar yiyordum bugün biraz arttirdim ondan mi oldu acaba.umarim hep boyle olur.bugün ki menüm sabah KKK aksam mantar tavuk sote mercimek çorba salata yoğurt.mantari bitiremedim.
AKLIMA GELMSIKEN ESNEME HAREKETLERINIZI NE HAREKET YAPARSANIZ YAPIN IHMAL ETMEYIN.
Bakın ben uzun sureden berı ılk kez yurumeye başladım.. ılk gun esneme hareketı yapamadım regl den dolayı.. o gun baya sıkıntı yasadım bacaklarımdan.. sonrakı günler esnetme yaptığım ıcın sankı hıc yurumemısım gıbı hıssedıyorum acı agrı sıkıntı yok.. bunu ıhmal etmeyın kı yasam kalıtenız dusmesın.
Sonay sen de dahıl kuzum.. basket oynuyorsunuz degıl mı.. eve gel sıcağı sıcağına esneme hareketlerını yapıp oyle duşa gır muhakkak derım ben.
ablam ben senden çok umutluyum da kendimden endişeliyım ikiliyi görmek için 1.5 falan vermem gerek bu hafta ama bilmem ki son gün yapacağımı yaptım yine, makarna yedim greyfurt un tadı hoşuma gidince 2 tane yedimbakalım yarın ne olacak bide bişey diyecem bu dijital tartının anı anına uymuyor yaa fayansta ayrı ahşapta ayrı gösteriyor aynı yerde bile 10 dk arayla alakasız sonuçlar gösteriyor benim ki mi öyle sadece diye merak ettim ibreli tartı alacam bu gidişle
Canim benim saolasin dun cok güzeldi yürüyüş ve sonrasi aletlerle calisma geldim birde guzel esnedim ama salaklik bende hergun duş almayim diye dun saçlarımı yikamadim haliyle ter kafamda soğudu suandada kirginlik var bakalim yarin ne olacak
evet canım 5 gün....sabah işe kadar 20 dkk yürüyorum, öğlen yemek saatinde 1,5 saat yürüyüş yada yürüyüş+aletli spor, akşam eve kadar 20 dkk yada yolu uzatıp 1 saat yürüyorum, cumartesi 1,5 saat yürüyüş , pazar ev işleri
hep unutuyorum canım ya işe gidince işe dalıyorum eve gelince hemen üstümü değişip mutfağa giriyorum
bir zamanlar 52 kg iken giyebildigim pantalon simdi 59ken oluyor...nasil oluo bu anlamadim
ıkı doğum yaptın.. çatın ayrıldı.. kemıklerın buyudu.. bundan dolayıdır kı.. artık böyle.. ben de 57 ıken gıyıyordum 52 kılo dakı gıysılerımı.. gecen sene hıc unutmuyorum. yanı ben oyle okumuştum bır zamanlar bır yerlerde.. doğumdan sonrakı kılo ıle doğumdan oncekı kılo aynı olmazmış.. baya frkedermıs.. belkı hatırlarsın eskı topıkte bunun konusu cok olmuştu.
cok ilginc tam tersi olur diye dusunmustum ..dun mezure almistim bugun usrunkoru olctum gobegim 90milletin d,tu 90 .. yarin dogru duzgun tam olcu alicam.. alelacele kizlardan sakladim yoksa cekistirip mafediolar mezuremi
ben geldimmm :)
herkes nasıl bakimm?
inşallah güzel bi gün geçirmiştir herkes :)
menümü yazayım hemen çok kalamıycam aşırı yorgun ve uykusuzum
sabah 1 koca bardak su
kahvaltı: 6.30
1 tane muz
3 tane yeşil zeytin
az fıstık
peynir
domates-salatalık-biber
şekersiz çay
öğlen: 11.30
çok küçük bi parça hindi (adam utanmasa onu da vermicekti yemekte)
çorba
akşam: 18.00
yarım kase mercimek çorbası
3-4 kaşık cacık
1 tane pişkin lahmacun (yediğime bin pişman oldum) yanında salata
su:bugün çok içmedim ama 1.5 lt yi geçti
spor: 20 dakka yürüyüş (aslında plates yapacaktım ama birazdan uyuycam)
pufpuf gelmıs.. bıraktığın gıbıyız.. kışkış yağlar kışkış.. havasındayız
nıye pısman oldun de bakımm hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?