Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

afiyet olsun :)

yarın bildirim günü :) sanırım ilk bildirimi ben yapıcam
herkese iyi gecelr bol leptinlerrrr...

ah ah ne gözell dedin öyle sen
yaa ne bilim ağır geldi sanki zaten çorba ve cacık yedikten sonra doydum ben lahmacunuda sırf açgözlülüğümden yedim :26::26::26: bi daha akşam yemicem

doğru yemıssın.. doğru yedıkten sonra ne sakıncası var. karnını tıka basa doyur vur kafayı yat.. en fdogrusu,aksam yemıycem de ne demek.. ac bırakma kendını..

hem bebek hem ev ay bır de calısıyromussun... Allah yardımcın olsun arkadaşım.. yemegın gayet güzel afıyet olsun.. yıne cok güzel bır foto.

ıyı geceler yavru karataylar.. hepınız Allaha emanet olun.. sımdıden hayırlı cumalar hepımıze. Insallah yarın gorusuz.

Bilmiyorum ki önceden çok yürüyünce ağrırdı. Şimdi de oturunca ağrıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun.. herkesin dediği gibi az dinlendir kendini...

karışık ot kavurmanızı yeriimmmmmmm sevgili Sena.. kalbımden vurdunuz efenim..

İzmir'e yolun düşerse yaparım yeriz birlikte...Sonra da menegiç kahve içeriz

Afiyet olsun canım...Bol yeşil mercimekli bir öğün olmuş..

Evrimciğim,yürüyüşte dediklerine dahilmi.?
Ben işe gittiğim günler yürüyemiyorum zaten zorunlu ara vermiş oluyorum...

Kuruyemiş çok önemli..beni ceviz çok geç acıktırıyor..
ben bıkmayayım diye değişiklik yaparak tüketiyorum...

Elifçiğim nasılsın.? İddiamızı unutma sakınn...
Neden yaptın makarna olmamış hiç...

persembeleri heycanlaniyorum cuma heyecani basio beni:)0

Aynen ben de öyleyim

ben geldimmm :)
herkes nasıl bakimm?
inşallah güzel bi gün geçirmiştir herkes :)

hoşgeldin...Kendi adıma yorgun ama iyi..

hem bebek hem ev ay bır de calısıyromussun... Allah yardımcın olsun arkadaşım.. yemegın gayet güzel afıyet olsun.. yıne cok güzel bır foto.
evet cnm 7 aylık kızım var
hemşireyim süt izni kullanıyorum ama sütüm kesildiği için dilekçe verdim mesai saatlerimin toplamını 24 saate bölüp o kadar nöbet tutuyorum kalan saatleri 5 saatlik mesai olarak akşam 18-23 gidiyorum. kayınvalidem bende kaldığı için nöbeti rahat tutuyorum o bakıyor kızıma gözüm arkada kalmıyor ama özlüyorum kızımı. işte böyle kısaca benim hayat akışım

bu arada bir menümü sorunsuz, doğru yapmışım galiba (yorumlarınızdan çıkardım). olcam ben inşallah

Son düzenleme:
Iyi akşamlar herkese, iki gündür yine yogunum misafirim vardı hazırlık temizlik cocuklar derken.... tel elimde uyumadan okuyup yazmak istedim sizlere ama uyuyup kalınca eşim almış elimden telefonu...

Menüler yine karataya uygun yalnız incir yiyorum sabahları kuru kayısı yerine

Bu sabah kkk

Ikindi bugdayli yeşil mercimek salatası yogurtlu patlıcan ve kırmızı biber biraz ceviz
Aksam salata ve tarhana çorbası

Spor; misafir ağırlamaca..su 2.5 lt

sabah çok erken çıkacağım evden ve tüm gün disarilarda alışverişte olacagim.o yüzden bildirimimi şimdi yapmak istiyorum sabah vaktim olmaz..

Rumuz mydenizzz
Bas.tar: 02.11.2013
Bas kilo:69
Geçen hafta: 64
Bu hafta :62.8
Fark: 1.2 kg
Boy:1.64
Hedef..su an bi hedefim yok..ilk 3 ay kilo almamak dışında. .iştahım yok ..sanırım o yüzden bu kadar fazla gitti ne trajikomik

Selam gençler ve kendilerini genç hissedenler😃

Öğle 12:15 yoğurtlu bakla+yarım kase yoğurt çorbası

Akşam 17:30 nohutlu tavuklu firik pilavı+1 kaşık muhammara+salata

Gün boyu 1 yeşil çay 2 çay 3 kahve içtim

Spor : 1 saat tempolu yürüyüş

130 squat

30 mekik

Ütü yapıyorum öffff çok gıcık bir iş

Verdiğin kilo için tebrik etmelimiyim bilemedim
NAsılsın merak ettim seni iyisin artık değilmi.? varmı değişiklik mide bulantısı vb.
İşlerin için kolay gelsin ..

Iyiyiz canım Sağol. .sana da kolaylıklar dilerim derslerinde

Evet abla vicdanim rahat o konuda..abisi bilmiyor daha küçüğü de 4.ay soylemistim.sadece sizler kardesim ablam ve 2 arkadaşım biliyor bir süre böyle. ..

merhabaaa

canım iyi olduğuna çok sevindim herşey çok güzel olacak inşallah

kızlar ben akşam 1 bardak tarçınl ısütle 2 ısırık kurabiye yedim

Amin canim çok teşekkür ederim inşallah

Amin canım çok çok teşekkür ederim allah hic birimizi ondan mahrum etmesin

Sağol canım inşallah 9 ay sular seller gibi geçer. .

Verdiğin kilo için tebrik etmelimiyim bilemedim
NAsılsın merak ettim seni iyisin artık değilmi.? varmı değişiklik mide bulantısı vb.
İşlerin için kolay gelsin ..

Canim ben uzulmedim kilo verdigime..bebek ilk 3 ay benim depolardan kullandığı için şu an kilo alsam uzulurdum aksine..ikinci bebegimde çok dikkatli gittim 9_10 kilo civarında aldim.ilkinde ise hiç dikkat etmedim 20 kilo aldim anormal bi ödem vardi.seker cikti ve gebelik zehirlenmesi riski çıktı..

Ruh sagligim çok kötü Yenacim daha doğrusu çok dalgalı. .bulanti baslamadi daha kokulara hassasiyet arada oluyor..

Sen iyisin di mi canım. Menulerin zaten süper birde spor gördüm bu gün. .maşallah arkadaşım

vücut devamlı hareket etmeye alıştı bos durunca kalk spor yap diye seni uyarıyor

Canim kedicigim,bir muddet dizini yormasan acaba agri da fark olabilir mi?Cok gecmis olsun canim.

aynı seyı ben de yazacaktım Canan hanımcım.. ama kedigillerden ya bu cocugumuz.. o yüzden durmaz.. eve gıtsın tepinmeden rahat edemiyor kendısı.. vücut ıflas ettı artık

Bugün dizden dolayı değil ama, başka sebeplerden dolayı spor yapamayacağım. Cumartesi, pazar, pazartesi yapamadım salı, çarşamba yaptım. İnşallah yarın yapabilirim.

Çok haklısın.. henüz alışamadın doğal olarak. tam bir şok oldu sana..
İnşallah rahat bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın..
Sorma kızım da ben de 24 kilo almıştım az kiloluymuşum gibi..

Spor olarak 45 dk.yürüyüş yapıyorum boş günlerimde, haftada 4 veya 5 kez oluyor..
Desteğin için çok sağol..

Yarın güzel sonuçlar görmemiz dileğiyle, iyi geceler tatlı rüyalar...

doğru diyorsun ama araya yürüyüş koymayınca kg almaya başladım 2 kg aldım onun için mecburen öğlende yürüyorum
olur ama tartılmazsan da haftaya ne kadar verdin nerden bileceksin
ıyı geceler yavru karataylar.. hepınız Allaha emanet olun.. sımdıden hayırlı cumalar hepımıze. Insallah yarın gorusuz.
sanada iyi geceler canım
merhaba canım
başka sıkıntı olmasında misafir olsun gelir giderler
o kadar spor yap kg vereme hamile kal ver

ben daha gıcık bir iş yapıyorum beyanname doldurmaya çalışıyorum habire şifre gir diyor kilitleniyor müşteri hizmetlerini arıyorum açtırıyorum bu sefer başka sorun çıkıyor falan derken gıcık oldum 2 dkk bakayım diye girdim

Amin canım zaten en onemlisi saglicakla sonuçlanması. .böyle böyle gececek heralde günler bi iyi bi kötü. .Akşam eşim çiçek getirmiş dönüyor etrafimda.

daha cok destek olmayi istiyorum herkese ama kimseyi de sıkmak istemiyorum değişken ruh halimle..

ben sana çok inandim cidden sonuç muhteşem olacak inanıyorum

Dedim ya abla trajikomik:)) benim vucut diyete alıştı 1 yili askındır bu modda..umarim ilk aylarda almam
Misafiri geçen hafta ayarlamıştım yoksa hic zamanı degildi erteleyemedim..belim çok ağrıyor misafirde cabasi

Sana Kolay gelsin beyannamelerle ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…