slm kızlar kızımı yıkadım.
annemlerle netten görüştük. babannesi uyuttu geldi.
bende şimdi çay koydum kendime. oturdum dinleniyorum.
yoruldum bugün ama sanki hiç iş yapmamışım gibi
yarınada 1-2 işim kaldı malesef bugün bitiremedim
bide yarın akşam mesaiye gitcem
haa bu arada bu da akşam yemeğim: tarhana çorbası, salata, yoğurt, ızgara tavuk (çok kızaran yerlerini ayırdım, tavuk organik)
Eki Görüntüle 1040988
ah ahne gözell dedin öyle sen
yaa ne bilim ağır geldi sanki zaten çorba ve cacık yedikten sonra doydum ben lahmacunuda sırf açgözlülüğümden yedim :26::26::26: bi daha akşam yemicem
slm kızlar kızımı yıkadım.
annemlerle netten görüştük. babannesi uyuttu geldi.
bende şimdi çay koydum kendime. oturdum dinleniyorum.
yoruldum bugün ama sanki hiç iş yapmamışım gibi
yarınada 1-2 işim kaldı malesef bugün bitiremedim
bide yarın akşam mesaiye gitcem
haa bu arada bu da akşam yemeğim: tarhana çorbası, salata, yoğurt, ızgara tavuk (çok kızaran yerlerini ayırdım, tavuk organik)
Eki Görüntüle 1040988
Bilmiyorum ki önceden çok yürüyünce ağrırdı. Şimdi de oturunca ağrıyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
karışık ot kavurmanızı yeriimmmmmmm sevgili Sena.. kalbımden vurdunuz efenim..
sabah...09.00.........1 bardak kefir
............10.30................KKK ve 1 mandalina
öğlen...16.30.........kedi usulü yoğurt
akşam..18.00.........1 bardak kefir
...........19.00................yeşil mercimek çorbası,3*4 kaşık nohut, mercimek salatası, yoğurt, omega3 ve antioksidan...
spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...1 saat yürüyüş
....................akşam eve kadar 20 dkk yürüyüş
Sürekli ve duzenlı spor yapan arkdaslarıma;,
ıkı günde bır vücudunuzu dınlendırırsenız kaslarınızın daha cabuk olgunlaştığını farkedersınız.. kaslarınızın kendını onarmasına ve gelısımlerını tamamlamasına ızın vermenız gerekiyor.. o yüzden her gun spor yapmak hedefınıze daha gec ulaşmanızı sağlar.. ıkı günde bır dınlenın.. derım ben.
Limon olayini abartmisim ben o yüzden modem kotu olmuş demek ki.bugün 600 gr.vermiştim.o gazla 1 saat yürüyüş yaptim.sabah 10 da kahvalti yaptim ve ilk kez aksam yemeğine kadar hic acikmadim.aksam 7 de Esim isten gelince onla yemek yedim ama daha acikmamistim.ve normal yediğinden az yedim.sabahki kuruyemisi ben hep yarim cay bardagi kadar yiyordum bugün biraz arttirdim ondan mi oldu acaba.umarim hep boyle olur.bugün ki menüm sabah KKK aksam mantar tavuk sote mercimek çorba salata yoğurt.mantari bitiremedim.
ablam ben senden çok umutluyum da kendimden endişeliyım ikiliyi görmek için 1.5 falan vermem gerek bu hafta ama bilmem ki son gün yapacağımı yaptım yine, makarna yedim greyfurt un tadı hoşuma gidince 2 tane yedimbakalım yarın ne olacak bide bişey diyecem bu dijital tartının anı anına uymuyor yaa fayansta ayrı ahşapta ayrı gösteriyor aynı yerde bile 10 dk arayla alakasız sonuçlar gösteriyor benim ki mi öyle sadece diye merak ettim ibreli tartı alacam bu gidişle
persembeleri heycanlaniyorum cuma heyecani basio beni:)0
ben geldimmm :)
herkes nasıl bakimm?
inşallah güzel bi gün geçirmiştir herkes :)
ayy şu 2. resim nasıl eklendi anlamadım yanlış resim eklemişim silip yenisini ekledim ama eskiside gitmemiş
afiyet olsun hasibecim..tavuklar çok güzel görünüyor..
evet cnm 7 aylık kızım varhem bebek hem ev ay bır de calısıyromussun... Allah yardımcın olsun arkadaşım.. yemegın gayet güzel afıyet olsun.. yıne cok güzel bır foto.
Iyi akşamlar herkese, iki gündür yine yogunum misafirim vardı hazırlık temizlik cocuklar derken.... tel elimde uyumadan okuyup yazmak istedim sizlere ama uyuyup kalınca eşim almış elimden telefonu...
Menüler yine karataya uygun yalnız incir yiyorum sabahları kuru kayısı yerine
Bu sabah kkk
Ikindi bugdayli yeşil mercimek salatası yogurtlu patlıcan ve kırmızı biber biraz ceviz
Aksam salata ve tarhana çorbası
Spor; misafir ağırlamaca..su 2.5 lt
sabah çok erken çıkacağım evden ve tüm gün disarilarda alışverişte olacagim.o yüzden bildirimimi şimdi yapmak istiyorum sabah vaktim olmaz..
Rumuz mydenizzz
Bas.tar: 02.11.2013
Bas kilo:69
Geçen hafta: 64
Bu hafta :62.8
Fark: 1.2 kg
Boy:1.64
Hedef..su an bi hedefim yok..ilk 3 ay kilo almamak dışında. .iştahım yok ..sanırım o yüzden bu kadar fazla gitti ne trajikomik
dersler yoğun biraz,yoruldum bugün
karatay iyi gidiyor hiç bu kadar iyi olmamıştı :)
sen nasılsın?bebişle aran nasıl bakim :)
merhaba kedicik :)
senin avatardan mıdır nedir bilmiyorum bana karakter olarak çok hareketli biri gibi geliyorsun,doğru tahmin mi?
bizler kıyamayan anneleriz, bizim yerimizde başkası olsa doğurmaz aldırırdı,,,,,doğru bir karar verdin, ben hep derdim yiyecek ekmeği varsa doğar yoksa düşer diye daha önce düşük yaptığım için, aldırıp günaha girip ömür boyu vicdan azabı çekmektense ben doğurmayı yeğledim sende aynısını yaptın vicdanın da rahat evdekilerde mutlu,,,,abi nasıl karşıladı
merhabaaa
canım iyi olduğuna çok sevindim herşey çok güzel olacak inşallah
kızlar ben akşam 1 bardak tarçınl ısütle 2 ısırık kurabiye yedim
teşekkür ederım arkadaşım güzel dusuncelerın ıcın.. dıleklerın ıcın.. gectıgın donem kolay degıl.. ne kusuru olur mu oyle sey.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
ne güzel yazmışsın..
gıderken otobüs ha geldı ha gelecek dıye 15 dk hızlı hızlı yurudum.. gelirken oğlum bıraz yuruyelım mı dedı.. 15 dk da oyle hızlı hızlı yurudum.. halıyle o kostu.. ben de ona yetısmeye calıstım,sorun olmadı.. ıyı kı yurumeyecektım.. tum yollar Romaya cıktı bugun
benım de bugun kaçamağım oğluma hazırladığım nesquıkten bır yudum almak oldu.. o da ona ayarlamak ıcın tatmak zorunda kaldım..
kuru fasulyeyı baslarda bır sure yedım.. salatanın ıcıne ıkı kasık atıyordum.. cıddı tok tutuyor..
anlaşıldı.. sinirli anında kediden köşe bucak kaçıyorus
dogru disoun ama dedigin gibi Allah sabrinida sevgisinide oyle bir veriyorki anlamiosun bile ... Simdiden kardeslerin ayni odayi paylasmalari iyi olur . Saglik sihhatlegecsin 9 ayin ins
demistim sana o ates te usumede digger rahatsizlikta regl oncesifir fiye cunku bu ay aynilarini yasadim canim.. Hadi gecmis olsun
gul abla ne guzel anlatmissin ayni dedigin gibi bende cok karsiyim asla aldiramam (yinede buyuk konusmamak lazim hayatta hersey insanlar icin ) Kurandada zaten konuyla ilgili acik acik ayetler var..
cok afedersin o bendim bilmiodum ogrendigimde iyi oldu :)
vayss menuye gel :)
Verdiğin kilo için tebrik etmelimiyim bilemedim
NAsılsın merak ettim seni iyisin artık değilmi.? varmı değişiklik mide bulantısı vb.
İşlerin için kolay gelsin ..
vücut devamlı hareket etmeye alıştı bos durunca kalk spor yap diye seni uyarıyor
Canim kedicigim,bir muddet dizini yormasan acaba agri da fark olabilir mi?Cok gecmis olsun canim.
aynı seyı ben de yazacaktım Canan hanımcım.. ama kedigillerden ya bu cocugumuz.. o yüzden durmaz.. eve gıtsın tepinmeden rahat edemiyor kendısı.. vücut ıflas ettı artık
Bugün dizden dolayı değil ama, başka sebeplerden dolayı spor yapamayacağım. Cumartesi, pazar, pazartesi yapamadım salı, çarşamba yaptım. İnşallah yarın yapabilirim.Sürekli ve duzenlı spor yapan arkdaslarıma;,
ıkı günde bır vücudunuzu dınlendırırsenız kaslarınızın daha cabuk olgunlaştığını farkedersınız.. kaslarınızın kendını onarmasına ve gelısımlerını tamamlamasına ızın vermenız gerekiyor.. o yüzden her gun spor yapmak hedefınıze daha gec ulaşmanızı sağlar.. ıkı günde bır dınlenın.. derım ben.
Canim ben uzulmedim kilo verdigime..bebek ilk 3 ay benim depolardan kullandığı için şu an kilo alsam uzulurdum aksine..ikinci bebegimde çok dikkatli gittim 9_10 kilo civarında aldim.ilkinde ise hiç dikkat etmedim 20 kilo aldim anormal bi ödem vardi.seker cikti ve gebelik zehirlenmesi riski çıktı..
Ruh sagligim çok kötü Yenacim daha doğrusu çok dalgalı. .bulanti baslamadi daha kokulara hassasiyet arada oluyor..
Sen iyisin di mi canım. Menulerin zaten süper birde spor gördüm bu gün. .maşallah arkadaşım
doğru diyorsun ama araya yürüyüş koymayınca kg almaya başladım 2 kg aldım onun için mecburen öğlende yürüyorumGül abla.. çok.. çok yuklenıyorsun kendıne.. oglen yemegınde yürüyeceksen sabahları yürüme.. sabah aksam yürüyeceksen oglen yürüme.. bır gun bırısını yap bır gun bırısını yap.. hafta sonu kendıne tamamen ızın ver.. aletlerle calıstıgın gun sabah aksam yürüme.. sabah aksam yuruyecegın gun aletlerle calısma.. ki.. vücudun toparlanmak ıcın zaman bulsun kendıne.. bu sekıl bedenının kendını tamır etmesıne ızın vermedıgın gıbı kaslarına ezıyete donusturuyorsun. demem o ki; Telefon bıle sarj oluyor..
olur ama tartılmazsan da haftaya ne kadar verdin nerden bileceksinGül abla, ıznını ıstıyorum.. ben yarın tartılmayayım.. uç gundur yuruyuyorum.. bılıyorum kılo aynı.. yanı hıssedıyorum.. ben haftaya tartılayım.. olur mu?? moralımın ayarları ıle oynamayayım.. haftaya pılatesı de ekleyecegım spor sonrası..
sanada iyi geceler canımıyı geceler yavru karataylar.. hepınız Allaha emanet olun.. sımdıden hayırlı cumalar hepımıze. Insallah yarın gorusuz.
merhaba canımIyi akşamlar herkese, iki gündür yine yogunum misafirim vardı hazırlık temizlik cocuklar derken.... tel elimde uyumadan okuyup yazmak istedim sizlere ama uyuyup kalınca eşim almış elimden telefonu...
Menüler yine karataya uygun yalnız incir yiyorum sabahları kuru kayısı yerine
Bu sabah kkk
Ikindi bugdayli yeşil mercimek salatası yogurtlu patlıcan ve kırmızı biber biraz ceviz
Aksam salata ve tarhana çorbası
Spor; misafir ağırlamaca..su 2.5 lt
sabah çok erken çıkacağım evden ve tüm gün disarilarda alışverişte olacagim.o yüzden bildirimimi şimdi yapmak istiyorum sabah vaktim olmaz..
Rumuz mydenizzz
Bas.tar: 02.11.2013
Bas kilo:69
Geçen hafta: 64
Bu hafta :62.8
Fark: 1.2 kg
Boy:1.64
Hedef..su an bi hedefim yok..ilk 3 ay kilo almamak dışında. .iştahım yok ..sanırım o yüzden bu kadar fazla gitti ne trajikomik
Selam gençler ve kendilerini genç hissedenler😃
Öğle 12:15 yoğurtlu bakla+yarım kase yoğurt çorbası
Akşam 17:30 nohutlu tavuklu firik pilavı+1 kaşık muhammara+salata
Gün boyu 1 yeşil çay 2 çay 3 kahve içtim
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
130 squat
30 mekik
Ütü yapıyorum öffff çok gıcık bir iş
Çok haklısın.. henüz alışamadın doğal olarak. tam bir şok oldu sana..
İnşallah rahat bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın..
Sorma kızım da ben de 24 kilo almıştım az kiloluymuşum gibi..
Spor olarak 45 dk.yürüyüş yapıyorum boş günlerimde, haftada 4 veya 5 kez oluyor..
Desteğin için çok sağol..
doğru diyorsun ama araya yürüyüş koymayınca kg almaya başladım 2 kg aldım onun için mecburen öğlende yürüyorum
olur ama tartılmazsan da haftaya ne kadar verdin nerden bileceksin
sanada iyi geceler canım
merhaba canım
başka sıkıntı olmasında misafir olsun gelir giderler
o kadar spor yap kg vereme hamile kal ver
ben daha gıcık bir iş yapıyorum beyanname doldurmaya çalışıyorum habire şifre gir diyor kilitleniyor müşteri hizmetlerini arıyorum açtırıyorum bu sefer başka sorun çıkıyor falan derken gıcık oldum 2 dkk bakayım diye girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?