Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canlarimmmm,herbirinize hayirli cumalar,mutlu,saglikli bir piril piril bir gun dilerim.Canim kedicigim,oncelikle listeyi tekrar sen yapacagin icin simdiden tesekkurlerimi sunarim.Sevgili niceerendeniz,yoklugun gercekten hissedildi,hosgeldin canim,maasaallah ne guzel fark o oyle.

Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 72.300
Bu haftaki kilo; 71.200
Aradaki fark; - 1.100 gr.
Toplam fark; 19.800 gr.
Boy;1.67
Yas; 53
Spor; ; yuruyus
Hedef; 68-65
Yuzde; 1.5

Son düzenleme:
rumuz: hasekisultan
başlangıç tarihi: 15 mart 2014
başlangıç kilosu: 90
geçen hafta: 88.9
bu hafta:88.4
fark: -500 gr
toplam fark: -1.6 kg
beden: 46
spor:
yürüyüş
boy:172
hedef: 80
yüzde: -0,562

kızlar merhaba ben uhs 2. grupta zayıflmaya çalışıyorum bir haftadır karatay diyeti ile ilgileniyorum dün gittim ilk kitabını aldım hafta sonu alışveriş yapıp pazartesi başlıcam beni de aranıza alırmısınız özellikle et,balık,tavuk yerine akşamları neler pişiiriyorsunuz hergün et yiyemeyiz.

Kilom halabayni bir degisillik yok
Sabitlerdesin o zaman. Olsun moralini bozma, kilo vereceğin zamanlarda gelecek, sabret.

Benimde işim çoğunlukla bilgisayar başında ve cıdden dizkapaklarım eve gıdınce çok ağrıyor.. menüsküs olmasak iyidir yaşlanınca kedicimm..
20 dk. da bir kalkıp dolaşmak gerekiyormuş, arada kalkıyorum ama bazen unutuyorum.

OOOOO MAŞALLAH SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM BU HAFTA ÇOK GÜZEL VERMİŞSİN HAFTANIN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU SANKİ

ABLA SÜPERSİN

çok doğru bir karar vermişsiniz hoşgeldiniz
baklagillerden,mevsim sebzelerinden yapıp afiyetle yiyoruz menü bildiriminde bulunursanız burada herkes yanlış-doğru olan şeylere göre sizi yönlendirir

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.0
bu hafta:60.4
fark:-600
toplam fark: 5.40
beden:38
spor: hergün tibetin 5 hareketi, jilian ripped
Yüzde: -0.98

çok doğru bir karar vermişsiniz hoşgeldiniz
baklagillerden,mevsim sebzelerinden yapıp afiyetle yiyoruz menü bildiriminde bulunursanız burada herkes yanlış-doğru olan şeylere göre sizi yönlendirir

Hoşgeldin. teoson cevap vermiş zaten. Bu hafta yenilere ekleyeceğim, haftaya aşağıdaki örnekteki gibi bildirim yapabilirsin. Hergün yediklerimizi paylaşıyoruz, yanlışlarımızı düzeltiyoruz.

ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106

YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

Bugün kahvaltıda yoğurtlu kereviz vardı, ama hazır yoğurttan. Kereviz salatasını seviyorum, dayanamadım yedim, birde baharat olunca içinde.

Bugün;
Sabah 5 tibet egzersizi
Yoğurtlu karışım

Kahvaltı
Peynir çok az
Lavaş
2 yumurta (rafadan)
Kereviz salatası, yoğurtlu
Kırmızı pancar
Siyah çay
Badem, kabak çekirdeği, 2 adet incir

Zayıflama aşamasında olanlar benim kahvaltıyı örnek almasınlar.

Akşam yemeği
Yalancı paça çorbası
Kırmızı pancar, nane salatası
Başka sürpriz yemek çıkarmı bilmiyorum.

Bu arada incir uyutması, kabızlık sorunu yaşayan anneme biraz yardımcı olmuş.
Ben 2 defa yarım kase yiyip gerisini anneme vermiştim, yani 1 büyük kase yemiş oldum, gerisini anneme bıraktım.

YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106

canan abla aynı farkla kılo vermışız..1,1 100+ kılo idim bende önce dukanla 85,4 kadar düştüm şimdi karatayla devam edıcem 18 marttan berı 82,5 kg düştüm..Görüyorum kı ekımden beri 20 kg vermışsin..Maşallah barekallah Benımde hedefım 65 kg olmak..Sence kaçamaksız devam edersem hazıran sonuna kadar verebılır mıyım ? sevgiler ablacım

Lavaş mı vayy arkadaş hedefe ulaşanlar kulübünde olunca lavaşta yeniyor demek

:46.

canım sen geçen hafta bildirim yapmamıştım bu 2 haftada verdiğim kg onun için 2 ye bölerek bu haftayı ayarlamamız lazım arkadaşlara haksızlık olmasın kedi ciğim dikkate alırsan
ooo çok iyisin son aylarda 5 kg yu geçtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…